YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: YouTube
svašta, jesi blesava. pa sestre služe tome da idu na živce i ti svom bratu ideš sigurno ali nema veze jer možeš ono kai nitko drugi na svijetu ne može, ić' na živce bez posljedicaviolator wrote:ebenica wrote:
onda možeš bit' dvostruko oduševljena, barem netko, pošto ih ja baš ne volim previše, idu mi na jetru :P
Ne budi bezobrazan. Braca i sestre super su kombinacija.
Da kojim slucajem znam da bratu idem na zivce, obrijala bih mu na spavanju svaku dlaku na licu. A on je na svoju bradu i brkove jako ponosan (njeguje ih godinama).
Osveta Sitha!
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:
Laku noc, Venus.
Laku noć
I ja ću ranije u krpe, idem si prvo napravit reda jer sam stalno uz ekrane..
A ja sam se stvarno probudila oko tri ujutro i bilo me je sram odgovarati na komentare. :-D
Guest- Guest
ebenica wrote:svašta, jesi blesava. pa sestre služe tome da idu na živce i ti svom bratu ideš sigurno ali nema veze jer možeš ono kai nitko drugi na svijetu ne može, ić' na živce bez posljedicaviolator wrote:ebenica wrote:
onda možeš bit' dvostruko oduševljena, barem netko, pošto ih ja baš ne volim previše, idu mi na jetru :P
Ne budi bezobrazan. Braca i sestre super su kombinacija.
Da kojim slucajem znam da bratu idem na zivce, obrijala bih mu na spavanju svaku dlaku na licu. A on je na svoju bradu i brkove jako ponosan (njeguje ih godinama).
Osveta Sitha!
Nije bas poeticno, nadrealno, etericno, ali svejedno si lijepo opisao ljubaf. :)
Guest- Guest
ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
Zasto ne navratis u Ostariju? Tu si se skupio i sve si nesto mislim - uvenut ces tako sam. I bude mi zao! :p
____
Fakat bi mogao navratit..
Poput Denki druzbe pravih dzentlmena?
Družba Pere Kvržice.
Nije dovoljno gay. :p
Samo pravi frajeri zalaze u Oštariju!
:-/
Zelis li ti to nama poruciti da te ne mozemo priustiti? :D
Guest- Guest
Kad sam prvi put poslusala Buckleyevu verziju ove pjesme (tada sam mislila da je original), pomislila sam kako mi je neobicno lijepa i kao da je oduvijek znam.. :-D Zapravo, bila sam u pravu jer je ova pjesma bila intro jedne starije serije iz 90ih naziva "Bagdad Cafe" s Whoopi Goldberg. :)
Guest- Guest
to tak bude kad je nečista savjest ili prljave misli :Pviolator wrote:
A ja sam se stvarno probudila oko tri ujutro i bilo me je sram odgovarati na komentare. :-D
zato ja spavam kao anđeo :D
Guest- Guest
pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
Zasto ne navratis u Ostariju? Tu si se skupio i sve si nesto mislim - uvenut ces tako sam. I bude mi zao! :p
____
Družba Pere Kvržice.
Guest- Guest
ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
..ovo mi je uljepšalo dan..!!!
Guest- Guest
da za ovako nježnog i njegovanog muškarca netko insinuira da je gay, jel mo'š vjerovat? blasfemija, bokte :/Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
Guest- Guest
ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :P
Tipicno ponasanje osoba koje poricu sex. orijentaciju. Lomi ti meni prste, ma od sebe pobjeci ne mozes!
Guest- Guest
Venus wrote:ebenica wrote:pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :Pviolator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:
A pazi nje! Onamo u Ostariji prica kako ljudima prilazi s ljubavlju, a ovdje se raduje nasilnistvu. Ma imam ja jos jednu ruku, ako te opizdim njome, priustit cu ti dvostruko zadovoljstvo!
:p
Guest- Guest
njeee. to je kad ti silom 'oš bit trendseter pa izmišljaš moderne prijatelje, jedan treba bit gay, drugi manjina, treći metrosexualac itd.violator wrote:ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
pljus. znam da ti je ostao samo srednji prst ali polomila i njega dabogda s tim gay forama :P
Tipicno ponasanje osoba koje poricu sex. orijentaciju. Lomi ti meni prste, ma od sebe pobjeci ne mozes!
trendseteru :/
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 42 of 50