ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YouTube

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

YouTube - Page 44 Empty Re: YouTube

Post by Guest Sun 16 May - 18:02

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 16 May - 18:06

violator wrote:P. S. zbilja moram prestat' s ovim forama, ne mogu dovijeka ovako, a mogao bi me netko ozbiljno i shvatiti. :D

Doduse, mislim da ima zrnce istine u ovome za nogomet, kosarkicu i tako to...
ponašaj se pristojno, kao dama :P

evo ti jedan riječki bend kojeg sam znao slušat davno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 17 May - 10:34

ebenica wrote:
violator wrote:

Ma ne izmisljam ja nista, samo zamjecujem..

Pazi sad, obozavas nogomet i naslovio si se po macchiatu! Helooouu!

Sto je vise gay od grupnih, kontaktnih muskih sportova? Mladici, muskarci u naponu fizicke i seksualne snage, trckaraju za nekakvom loptom, treniraju povazdan jedni s drugima, tusiraju se zajedno, pljescu se po dupetu.. A drugi muskarci, sa tribina, navijaju njihovoj homoeroticnosti... Pfff.

Uostalom..

https://www.instagram.com/p/CMf2C8PA33p/?utm_source=ig_web_copy_link

:p
čemu služi taj tvoj brat? šta on radi cijele dane, samo bradu pušta? pa kud' ide ovaj svijet ako te ja moram sve naučit' :/
pazi sad: gay je samo kad se dva pimpeka dodirnu! i to vrhovi, glavići. :P
ti k'o da si u kostreni predugo ronjala pa da ne znaš tak neš jednostavno:/

My eyes, my eyes!!!

Evo, popravila sam ti komentar!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 17 May - 10:57

ebenica wrote:
violator wrote:P. S. zbilja moram prestat' s ovim forama, ne mogu dovijeka ovako, a mogao bi me netko ozbiljno i shvatiti. :D

Doduse, mislim da ima zrnce istine u ovome za nogomet, kosarkicu i tako to...
ponašaj se pristojno, kao dama :P

evo ti jedan riječki bend kojeg sam znao slušat davno.

Zar nisam trendsetterica? Cekaj, moram si promijeniti av i uskociti u nesto prigodnije. Slapice otkidaju!

----

Zanimljivo, Kresicu sam nekako izbjegavala dosad. I nije to zbog njih, katkad se zacahurim i preslusavam samo ono sto mi je drago pa mi, tako, neki bendovi prodju ispod radara. Hvala. :)

Inace, kako si ti? Jesi li pronasao neku novu inspiraciju, mozda neocekivan hobi? :)

____,

Jutros, gledajuci snimke napada izraelskih snaga, provukla mi se jedna iz Njemacke koju je vise youtubera naslovilo kao "Uhicenje zbog nenosenja maske", no prica ide dalje, lik je zapravo citao dijelove ustava i murja se obrusila na njega. I tako, 21. stoljece, moderna Njemacka ovo smatra kriminalnim cinom.

Pljesak je cisti sarkazam, a zbog njega se jos ne uhicuje.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 17 May - 18:01

violator wrote:

My eyes, my eyes!!!

Evo, popravila sam ti komentar!
bla-bla. sad će ispast da nikad nisi čula za bukowskog npr :P
evo ja ću popravit: gay je samo kad se dodirnu prepuciji :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 17 May - 18:19

violator wrote:

Zar nisam trendsetterica? Cekaj, moram si promijeniti av i uskociti u nesto prigodnije. Slapice otkidaju!

Inace, kako si ti? Jesi li pronasao neku novu inspiraciju, mozda neocekivan hobi? :)

____,

Jutros, gledajuci snimke napada izraelskih snaga, provukla mi se jedna iz Njemacke koju je vise youtubera naslovilo kao "Uhicenje zbog nenosenja maske", no prica ide dalje, lik je zapravo citao dijelove ustava i murja se obrusila na njega. I tako, 21. stoljece, moderna Njemacka ovo smatra kriminalnim cinom.

je, šlape su zakon, tak ja znam po doma hodat :D

ne, u mojim godinama čovjek bude svjestan da je jednostavno najbolji životni izbor, hobi ili bilo koja zanimacija zahtijeva vrijeme i ne bude jednostavno, stoga se ja držim jednostavnog :)

............................
zašto si iznenađena? policije su takve van očiju široke javnosti, ja sam kao navijač bio svjedok masu stvari, kršenja ljudskih prava, premlačivanja kod uhićenja, lomljenja glavama vezanih ljudi retrovizore po policijskim autima kako bi im se moglo još dodatno pripisati "oštećenje državne imovine", "opiranje", "napad na službenu osobu"...kod nas postoji poseban zakon za navijače, ne zakon rh koji vrijedi za sve građane nego poseban zakon : zakon o navijačima, postoje navijačli dosjei...kad se sve to događalo široka javnost je klicala u oduševljenju, ohrabrivala postupke policije, država je gradila imidž kako se bori za pristojno društvo i zakone jer su baklje najveći problem i radi baklji je stvoren jedan zakon i svi oni koji su klicali tome su uredno iste palili po svadbama i feštama, novim godinama. i nikoga nije bilo briga.
ali stvorio se demon, demon koji sruši stariju gospođu na pod u osijeku jer je krivo prešla ulicu, demon koji privodi osobu koja je doživila epileptički napad u tkalčićevoj pa je samo zahvaljujući slučajnom prolazniku to prošlo bez većih posljedica, stvorio se demon koji premlati hrpu pijanih maturanata na jarunu jer su "bezobrazni" prema službenoj osobi, stvorio se uostalom demon koji premlaćuje imigrante na hrvatskiom granicama dok bivša hrvatska predsjednica izjavljuje: " to su ozljede od nepristupačnog terena i granja, dovoljno je samo doći ovdje i vidjeti koji su to grozni uvjeti, nije to od pendreka hrvatske policije". i ono najvažnije stvorio se demon koji nema granica i taj demon više ne razlikuje rubne skupine ljudi: navijače, pankere, rockere po parkovima itd...(svoje redovite žrtve) od mainstream populacije i ta mainstream populacija koja je odobravala i klicala polagano postaje žrtva sve pod parolom: policija nema dovoljno ovlasti, ovlasti, ovlasti, ovlasti nam dajte, godinama.
i pošto sam igrom slučaja u poznanstvima sa puno ljudi po europi ista stvar je svuda samo je oduvijek bila skrivena od očiju javnosti a sad ta ista javnost postaje ono što su rubovi društva oduvijek bili: građani bez ikakvih prava...i onak ne, ne suosjećam, nemam apsolutno nikakve empatije za nečija građanska prava jer ti isti za koje bih trebao imati empatije su godinama bili u prvim redovima krvožednih kad su se ukidala moja prava i nitko nije čitao ustave po trgu nego su ostavljali krvožedne komentare po portalima:" ubit, zaklat, na goli otok ih sve poslat". kad više nemaju po koga doć'...jebiga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 May - 6:43

Ra wrote:
Venus wrote:Laganini za nedjeljno jutro, nešto od čega mi plačipi*kastoj naraste srce za 2 broja..

Ako nemaš s kim na njegov koncert možeš slobodno računati na mene :)

Znam što si htjela reći, ovo je specifičan koncert ili voliš ili ne...imam te na umu  ;) :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 May - 6:50

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 May - 14:30

ebenica wrote:
violator wrote:

____,

je, šlape su zakon, tak ja znam po doma hodat :D

ne, u mojim godinama čovjek bude svjestan da je jednostavno najbolji životni izbor, hobi ili bilo koja zanimacija zahtijeva vrijeme i ne bude jednostavno, stoga se ja držim jednostavnog :)

............................
zašto si iznenađena? policije su takve van očiju široke javnosti, ja sam kao navijač bio svjedok masu stvari, kršenja ljudskih prava, premlačivanja kod uhićenja, lomljenja glavama vezanih ljudi retrovizore po policijskim autima kako bi im se moglo još dodatno pripisati "oštećenje državne imovine", "opiranje", "napad na službenu osobu"...kod nas postoji poseban zakon za navijače, ne zakon rh koji vrijedi za sve građane nego poseban zakon : zakon o navijačima, postoje navijačli dosjei...kad se sve to događalo široka javnost je klicala u oduševljenju, ohrabrivala postupke policije, država je gradila imidž kako se bori za pristojno društvo i zakone jer su baklje najveći problem i radi baklji je stvoren jedan zakon i svi oni koji su klicali tome su uredno iste palili po svadbama i feštama, novim godinama. i nikoga nije bilo briga.
ali stvorio se demon, demon koji sruši stariju gospođu na pod u osijeku jer je krivo prešla ulicu, demon koji privodi osobu koja je doživila epileptički napad u tkalčićevoj pa je samo zahvaljujući slučajnom prolazniku to prošlo bez većih posljedica, stvorio se demon koji premlati hrpu pijanih maturanata na jarunu jer su "bezobrazni" prema službenoj osobi, stvorio se uostalom demon koji premlaćuje imigrante na hrvatskiom granicama dok bivša hrvatska predsjednica izjavljuje: " to su ozljede od nepristupačnog terena i granja, dovoljno je samo doći ovdje i vidjeti koji su to grozni uvjeti, nije to od pendreka hrvatske policije". i ono najvažnije stvorio se demon koji nema granica i taj demon više ne razlikuje rubne skupine ljudi: navijače, pankere, rockere po parkovima itd...(svoje redovite žrtve) od mainstream populacije i ta mainstream populacija koja je odobravala i klicala polagano postaje žrtva sve pod parolom: policija nema dovoljno ovlasti, ovlasti, ovlasti, ovlasti nam dajte, godinama.
i pošto sam igrom slučaja u poznanstvima sa puno ljudi po europi ista stvar je svuda samo je oduvijek bila skrivena od očiju javnosti a sad ta ista javnost postaje ono što su rubovi društva oduvijek bili: građani bez ikakvih prava...i onak ne, ne suosjećam, nemam apsolutno nikakve empatije za nečija građanska prava jer ti isti za koje bih trebao imati empatije su godinama bili u prvim redovima krvožednih kad su se ukidala moja prava i nitko nije čitao ustave po trgu nego su ostavljali krvožedne komentare po portalima:" ubit, zaklat, na goli otok ih sve poslat". kad više nemaju po koga doć'...jebiga.

Dobro, je li onda policija problem ili drzava kao takva? Tko je tu demon, zapravo? Ljudi koji zazivaju odmazdu po portalima? Mislis da se zbog njih sve to odvija ovako kako se odvija? Ili bi do toga doslo neovisno o njima? Kao sto i sada koriste situaciju s covidom pa im lijepo sjedaju autoritativni nacini djelovanja..

Kao i smijurija oko cijepljenja. Ono je, kao, dobrovoljno, a ovamo te uvjetuju na 1001 nacin...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 May - 14:44

violator wrote:

Dobro, je li onda policija problem ili drzava kao takva? Tko je tu demon, zapravo? Ljudi koji zazivaju odmazdu po portalima? Mislis da se zbog njih sve to odvija ovako kako se odvija? Ili bi do toga doslo neovisno o njima? Kao sto i sada koriste situaciju s covidom pa im lijepo sjedaju autoritativni nacini djelovanja..  

Kao i smijurija oko cijepljenja. Ono je, kao, dobrovoljno, a ovamo te uvjetuju na 1001 nacin...

demon je vlast nad kojom nema kontrole, postoji neka glupa ocjena nakon 4 godine kao da nekoga od nas šef kontrolira svake 4 godine.
"na izborima će nam dati ocjenu o našoj vladavini". onak wtf? u prvim demokracijama je nakon nečije vladavine bio referendum o njegovoj vladavini i ako većina nije bila zadovoljna isti bi dobio magarca i vrč sa vodom i izgon na određeni period. pa je onaj koji vlada stvarno pazio što i kako radi. ako je jedina posljedica da mi ti nakon 4 godine kažeš da nisam bio dobar, onda me stvarno boli kuratz za sve, šta ne?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 18 May - 18:06

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra Tue 18 May - 22:35

violator wrote:Jos da pozdravim Ra i odoh! :)

Odmahujem...:)

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra Tue 18 May - 22:41

Venus wrote:
Ra wrote:
Venus wrote:Laganini za nedjeljno jutro, nešto od čega mi plačipi*kastoj naraste srce za 2 broja..

Ako nemaš s kim na njegov koncert možeš slobodno računati na mene :)

Znam što si htjela reći, ovo je specifičan koncert ili voliš ili ne...imam te na umu  ;) :x
Da, točno to.  Nisam stigla na onaj u Zg-u, ali slijedeći neću propustiti, tako da... Ako bude 'tu' prije nego 'tamo' očekujem te. ;)
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra Tue 18 May - 22:51

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra Tue 18 May - 22:54

I da pozdravim i ebenicu. 

Bome te Vi dobro prodrmala. :p 
Zapravo je super promatrati to vaše gađanje iglicama (za akupunkturu), pa nitko ne komentira. ;D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra Tue 18 May - 23:04

Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 May - 7:48

Ra wrote:
Venus wrote:
Da, točno to.  Nisam stigla na onaj u Zg-u, ali slijedeći neću propustiti, tako da... Ako bude 'tu' prije nego 'tamo' očekujem te. ;)

Dogovoreno. Nema više izgovora za propuštanje lijepih stvari u životu! :star

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 May - 12:20

Ra wrote:I da pozdravim i ebenicu. 

Zapravo je super promatrati to vaše gađanje iglicama (za akupunkturu), pa nitko ne komentira. ;D

A vidis da sam se povukla, uskocila u natikace i raskomotila... Damski maniri. :)

Nego, kako ovdje ipak vlada glazbeno ozracje, u moru preglupih vijesti i vjestica, sokirala me je info da nam je Albincica ispala iz natjecanja. Razocarani Hrvati pokrecu peticiju i traze Milanovicevu intervenciju! : )))

Ne mogu ti reci koliko me je ovo ganulo. A sve su napravili trendovski, umilili se sa svime sto su mogli, od Tik-tok naslovcica, isproducirane moderne glazbicice do primjereno provokativne haljinice, sta ne? Jest da nista od toga nije identitetski vezano uz nase krajeve (sto bi i trebala biti sustina Eurosonga, predstavljati razlicite narode, a ne replike replikinih replika)...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 May - 12:24

ebenica wrote:
violator wrote:

demon je vlast nad kojom nema kontrole, postoji neka glupa ocjena nakon 4 godine kao da nekoga od nas šef kontrolira svake 4 godine.
"na izborima će nam dati ocjenu o našoj vladavini". onak wtf? u prvim demokracijama je nakon nečije vladavine bio referendum o njegovoj vladavini i ako većina nije bila zadovoljna isti bi dobio magarca i vrč sa vodom i izgon na određeni period. pa je onaj koji vlada stvarno pazio što i kako radi. ako je jedina posljedica da mi ti nakon 4 godine kažeš da nisam bio dobar, onda me stvarno boli kuratz za sve, šta ne?

Tu sad opet dolazimo do onog sto sam spomenula na Denkiju. Lazni parlamentarizam. Demokracija unutar kapitalistickog sustava ne podrzava uistinu prevratnicke snage...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 May - 12:28

Na jucerasnji nas je dan napustio Ian Curtis ...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 19 May - 13:04

Ra wrote:I da pozdravim i ebenicu. 

naklon;)

jel sam ja pepeljuga ovdje? sve žene ovdje neke zlice :O
šta ne bi ti mogla malo zašpotat pinky umjesto ovakvog ohrabrivanja :P barem jedna sestra da je dobra :P

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics