YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: YouTube
što fali ovdje? mjesto kao i bilo koje drugo :Pviolator wrote:
Zasto ne navratis u Ostariju? Tu si se skupio i sve si nesto mislim - uvenut ces tako sam. I bude mi zao! :p
onda možeš bit' dvostruko oduševljena, barem netko, pošto ih ja baš ne volim previše, idu mi na jetru :Pviolator wrote:
Ne znam zasto ali bas me je odusevila spoznaja da imas sestru. :)
Guest- Guest
nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
Zasto ne navratis u Ostariju? Tu si se skupio i sve si nesto mislim - uvenut ces tako sam. I bude mi zao! :p
____
Fakat bi mogao navratit..
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:...negdje iznad duge skrivena je mala želja otići na Andreev koncert.. ..savršenstvo.
E pa otisla ti ondje, na koncert, cim prije! :)
Hvala! Na wish listi je...pa kad bude, sjetit ću se tvoje podrške. Zajedno smo jači
I jedna od mojih omiljenih skladbi. Imala sam neke potpuno nepotrebne drame u životu Brucia la terra me tada tako strastveno obuzela da sam imala papirić sa riječima i učila bi tekst hodajući prema poslu..život bi mi tad odjednom bivao čudno lijep i inspirativan. Poslije su mi rekli da su se čudili da hodam. Pa naravno, uživat treba svaki korak puta.
Nisi li nam otpjevala La Terru? :) Danima mi je odzvanjala u mislima i povukla me u neke sasvim osobne momente..
Znas sto? Rekoh Ra da je prirodna sila, ali vas ste dvije toliko slicne. I ono malo sto o vama znam, zapravo je ogromno ljudsko i ispunjava me strahopostovanjem. :) Drago mi je da ti je tada upravo muzika priskocila, postala utociste i snazna inspiracija.
Guest- Guest
ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Poput Denki druzbe pravih dzentlmena?
Guest- Guest
ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Izgleda da je Gnječ jedini hrabar uć i lomit čaše.
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:...negdje iznad duge skrivena je mala želja otići na Andreev koncert.. ..savršenstvo.
E pa otisla ti ondje, na koncert, cim prije! :)
Hvala! Na wish listi je...pa kad bude, sjetit ću se tvoje podrške. Zajedno smo jači
I jedna od mojih omiljenih skladbi. Imala sam neke potpuno nepotrebne drame u životu Brucia la terra me tada tako strastveno obuzela da sam imala papirić sa riječima i učila bi tekst hodajući prema poslu..život bi mi tad odjednom bivao čudno lijep i inspirativan. Poslije su mi rekli da su se čudili da hodam. Pa naravno, uživat treba svaki korak puta.
Nisi li nam otpjevala La Terru? :) Danima mi je odzvanjala u mislima i povukla me u neke sasvim osobne momente..
Znas sto? Rekoh Ra da je prirodna sila, ali vas ste dvije toliko slicne. I ono malo sto o vama znam, zapravo je ogromno ljudsko i ispunjava me strahopostovanjem. :) Drago mi je da ti je tada upravo muzika priskocila, postala utociste i snazna inspiracija.
Iju, pa stvarno jesam... ...zaboravila sam na te snimke..
Ona u znaku vatreni ovan, ja u mjesecu ovan (emocije)..ne dao Bog (više) da se sretnemo na brvnu..!! Sve bi gorilo!!!
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
Guest- Guest
ebenica wrote:
onda možeš bit' dvostruko oduševljena, barem netko, pošto ih ja baš ne volim previše, idu mi na jetru :P
Ne budi bezobrazan. Braca i sestre super su kombinacija.
Da kojim slucajem znam da bratu idem na zivce, obrijala bih mu na spavanju svaku dlaku na licu. A on je na svoju bradu i brkove jako ponosan (njeguje ih godinama).
Osveta Sitha!
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
Nije dovoljno gay. :p
Guest- Guest
Venus wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Pa bas je nesto pristojan. Grinta ali potiho. :)
Guest- Guest
Venus wrote:[ne dao Bog (više) da se sretnemo na brvnu..!! Sve bi gorilo!!!
Zasto? Ovdje vam lijepo ide. :)
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
Samo pravi frajeri zalaze u Oštariju!
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Pa bas je nesto pristojan. Grinta ali potiho. :)
Pa bilo bi skroz čudno da ne grinta!
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:[ne dao Bog (više) da se sretnemo na brvnu..!! Sve bi gorilo!!!
Zasto? Ovdje vam lijepo ide. :)
Ma zezam se, naravno da ide, naučile smo se reći bez zamjerki.
I sloboda je bit različit, svoj.
Guest- Guest
violator wrote:
Laku noc, Venus.
Laku noć
I ja ću ranije u krpe, idem si prvo napravit reda jer sam stalno uz ekrane..
Guest- Guest
to je mjesto za invazije a ovo za opuštanje :Pviolator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Guest- Guest
svaka žena ima gay frenda ako je dobrostojeća :PVenus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:ebenica wrote:nje. postoje mjesta za mene i postoje ona koja to nisu :)Venus wrote:violator wrote:
____
Družba Pere Kvržice.
Samo pravi frajeri zalaze u Oštariju!
Guest- Guest
svašta, jesi blesava. pa sestre služe tome da idu na živce i ti svom bratu ideš sigurno ali nema veze jer možeš ono kai nitko drugi na svijetu ne može, ić' na živce bez posljedicaviolator wrote:ebenica wrote:
onda možeš bit' dvostruko oduševljena, barem netko, pošto ih ja baš ne volim previše, idu mi na jetru :P
Ne budi bezobrazan. Braca i sestre super su kombinacija.
Da kojim slucajem znam da bratu idem na zivce, obrijala bih mu na spavanju svaku dlaku na licu. A on je na svoju bradu i brkove jako ponosan (njeguje ih godinama).
Osveta Sitha!
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 41 of 50