Da remiziramo...
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
Privedene dvije osobe koje se povezuju sa sabotažom Covid odjela KBC-a Rijeka: Policija sumnja da su PREREZALI KABLOVE KOJI SU NAPAJALI KOMPRESORE
Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezani s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od Covid odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.
Kako su ranije danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Rijeka, u ponedjeljak noću oko 3,30 sati nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.
Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice.
Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji nije želio ulaziti u motive počinitelja.
Policija je odmah po dojavi izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/nevjerojatno-privedene-dvije-osobe-koje-se-povezuju-sa-sabotazom-covid-odjela-kbc-a-rijeka-policija-sumnjaja-da-su-prerezali-kablove-koji-su-napajali-kompresore-685083
Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezani s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od Covid odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.
Kako su ranije danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Rijeka, u ponedjeljak noću oko 3,30 sati nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.
Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice.
Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji nije želio ulaziti u motive počinitelja.
Policija je odmah po dojavi izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/nevjerojatno-privedene-dvije-osobe-koje-se-povezuju-sa-sabotazom-covid-odjela-kbc-a-rijeka-policija-sumnjaja-da-su-prerezali-kablove-koji-su-napajali-kompresore-685083
Guest- Guest
Jesu li vas ovi naši već upisali u dijagrame?vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
Dečki, držite se. Nadam se da će proći bez većih problema i posljedica.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
vili40 wrote:ero čestitam,to se zove odanost do zadnjeg.I ti bi trebao biti zaslužan što smo najbolji u teškoj konkurenciji,luksemburg se ne računa jer 6 puta više testira a na testovima ih je samo 5% pozitivnih dok je kod nas pozitiva 40% i više.Velki je to uspjeh u ovim teškim vremenima samo još da odrede tko će podići zlatne medalje ti ili lauc ili će plenki osobno?Eroo wrote:Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
Stigla je i odluka o online nastavi za sve srednjoškolce. Čačić se u razgovoru za RTL Danas osvrnuo na svoju raniju izjavu kako su odgovorni u državi svjesno lagali.
"Je li iz neznanja, je li iz politikantstva, ne ulazim u to, ali najsvježiji takav primjer neznanja ili nekih drugih razloga je gospodin Lauc neki dan. Gdje čovjek izgovara gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti. Njegova izjava da cjelokupna priča će polako stati, jer da na broj zaraženih koje imamo otprilike pet do deset puta, dakle uzmite prosječno sedam i pol je više zaraženih koji nisu evidentirani. Varaždinska županija danas ima deset i pol tisuća zaraženih, pomnožite to s polovicom toga što je on rekao, dakle to je negdje 78.000. 78 tisuća prema procjeni stručnjaka koji je član znanstvenog vijeća vlade. Znanstvenik. Od 100.060 građana županije, svaki drugi je zaražen. Čini li se to vama sasvim glupim ili ekstremno glupim?", zapitao se Čačić.
Dakle, Lauc je u pravu. I ja sam također u pravu.
PS:
Treba razuzmjeti i Čačića, kao i sve one koji se danas odlučuju između smrti od korone, ili smrti ekonomije.
Shizofrenično je vrijeme, pa od tu i shizofrenične izjave, kojima svjedočimo svaki dan.
Kad imaš(vlada) čivave koji te stalno grickaju za pete onda si teško koncentriran na posao koji radiš.
Vlada(svaka, pa i vaša) je, naravno, odgovorna za stanje u naciji i državi. Je razapeta između smrtno
opasnih sitacija: smrti ljudi zbog epidemije i moguće smrti gospodarstva.
U takvoj situaciji su i greške nisu nešto nemoguće. Bezgrešna je jedino opozicija, koja nije odgovorna
za ništa. Može javno ispijat kuhano vino bilo gdje, može javno tvrditi da je ova epidemija po učinku
jednaka karijesu, "znanstvenici" mogu kritizirati poduzete mjere, koje su oformili znanstvenici...na TV
može srati o epidemiji svatko tko si uzme za to 5 minuta, posebno ako ga još i kamera ljubi...itd.
Čačić nije ništa drugo do prestrašeni jadnik, koji je u nezgodno vrijeme zasjeo na funkciju koja mu
ne sjeda najbolje ...u ovo vrijeme kuge.
Pitam tebe, bi li imao povjerenja u ljude koji si baš sada žele zauzeti funkcije koje su izgubili na izborima?
Nedo vam Bog takve situacije...
A ja sam isključivo odan mojoj ženi i Bogu sam zahvalan da mi to vjeruje.
Last edited by Eroo on 7/12/2020, 21:31; edited 1 time in total
to sve stavim pod komjnjareSora wrote:Najprije lažni Hrvatitre wrote:i komunjare, i lopine, i lažove, i lažne učitelje, i lažne specijalce...ima tu za šutanje pregršt vas nabrojanihLegendovich wrote:tre se nesh uzjebo.. ..s obzirom na njegov kapability,moze samo klince uciti kako sutati loptu...
Glumci
Cigani lažljivi
Bleferi
Kukavice i izdajice
Koji se skrivaju pod maminpm suknjom
Nekulturni i počuobrazovsni
Brojsči krvnih zrnaca
Jbt.
Pogle si rezultat vašeg Hrvatovanja
Vjerujem da poznaješ svoj narod i državu bolje od mene, a istovremeno se i teže "izmakneš",vili40 wrote:ero ti ga stvarno baljezgaš sto na sat
kako bi stvari pogledaju kako u stvarnom vremenu i prostoru djeluju.
Umjesto objašnjenja što sam htio reći, podsjetiti ću te na ekscesnu proslavu Torcide.
Je li je bilo moguće zabraniti? Prekiniti?
Probaj si odgovorit na ovo pitanje, ali bez ikakve političke ili ideološke kalkulacije
E moj villi... :)
2015-08-08
tre wrote:ovom gore fali masnoće, malo je suhoparan i zato se onako raspada no nije loš no ovaj dolje je fantazija po izgledu a rekao bih i da je za nepce raj
Onaj prvi izgleda kao da je doživio temperaturni šok, prehladno-pretoplo ovaj dolje je malo fotošopiran i dodana mu boja..zna moje oko što je voljelo moje nepce
Guest- Guest
vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
Žao mi je, držim fige da vam prođe brzo i blago.
Guest- Guest
Eroo wrote:Eroo wrote:
@Venus, upravo gledam jučerašnje rezultate po županijama. U VŽ vidim rezultat koji ne paše u "sistem", kao da im se je dogodio neki veći incident (lokalni klaster): +627 novozaraženih. Rezultat bi trebao biti ispod +250. Već danas bi moglo biti jasno o čemu se radi.
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
Guest- Guest
Nisam ništa fotošopirao, leica kamera na huawei p20 pro ... To mi radi od žene ujak, sa mojim najstarijom sinom, čovjek je u životu poklao na tisuće porkija svih uzrasta... I kroz godine iskustva, stjecanja istog po Slavoniji, ali i u kraju od naše noorke jer je radio jedno vrijeme u mesnoj industriji a u tom kraju se isto radi kvalitetno suhomesnatovenus wrote:tre wrote:ovom gore fali masnoće, malo je suhoparan i zato se onako raspada no nije loš no ovaj dolje je fantazija po izgledu a rekao bih i da je za nepce raj
Onaj prvi izgleda kao da je doživio temperaturni šok, prehladno-pretoplo ovaj dolje je malo fotošopiran i dodana mu boja..zna moje oko što je voljelo moje nepce
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nadam se da ne zezate..vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
obojici želim brz oporavak
l vuk...pa gdje si je ti uhvatio, birtija nema, a i puno si vani na OPGu
Danas dosli rezultati testiranja skolaraca u zagrebu..vrlo dobri rezultati..srednjoskolaca je zarazeno 2,5% a osnovnoskolaca 1,6%...dakle pravo pitanje je onda...tko je u stvari izvor ili izvori zaraze ako sad nakon ovog otpadaju ucenici na koje se ponajvise sumnjalo i prozivalo...po mom sudu ipak ugostiteljski objekti koji nisu puno marili za propisane mjere zbog gladi za profitom i shoping centri..mozda i same medicinske ustanove i osoblje..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Onaj gore uopće nije loš kulen, vjerojatno ima dobar ukus, ne fali mu čak ni masnoće nego nije dobro "nadjeven". I rezan je lošim nožem. Sušen je na prejakom dimu, zato mu je tamniji vanjski rub.venus wrote:tre wrote:ovom gore fali masnoće, malo je suhoparan i zato se onako raspada no nije loš no ovaj dolje je fantazija po izgledu a rekao bih i da je za nepce raj
Ovaj dolje je odlično nadjeven, kompaktan je, sušen je ravnomjerno ali ima previše paprike i masnoće za moj ukus.
Moj pokojni otac je bio vrhunski majstor za kulene. Umro je, a da nitko od nas nije zapisao recept koji su omjeri sastojaka. Ne znam zašto. Valjda mislimo da će nam roditelji živjeti vječno pa mislimo da imamo vremena.
Svi znamo postupak izrade, jer smo mu pomagali i pokušavali smo ga svi napraviti i osušiti, ali nije to to.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
...jer ako je u zagrebu kao najvecem gradu malo zarazenih ucenika ne moze biti puno drugacije i drugdje..po cemu onda budalasto svaljivanje krivnje na ucenike koje cini cacic i drugi...jednostavno krivce i izvor se trazio na krivoj strani i tu su pogrijesili svi pa i sveznajuci djikic..a po mom sudu najveci siritelji zaraze su medicinske ustanove jer u posljednje vrijeme se tu nalazi veci broj ljudi i ja sam tu pokupio..te firme i javne ustanove..uz vec zatvorene kafice..dobro su svabe rekle da je u skolama najmanje zaraze..a svi u glas zatvori skole kod nas i drugdje
2015-09-08
kako se osjecas ?vuksadinare wrote:...jer ako je u zagrebu kao najvecem gradu malo zarazenih ucenika ne moze biti puno drugacije i drugdje..po cemu onda budalasto svaljivanje krivnje na ucenike koje cini cacic i drugi...jednostavno krivce i izvor se trazio na krivoj strani i tu su pogrijesili svi pa i sveznajuci djikic..a po mom sudu najveci siritelji zaraze su medicinske ustanove jer u posljednje vrijeme se tu nalazi veci broj ljudi i ja sam tu pokupio..te firme i javne ustanove..uz vec zatvorene kafice..dobro su svabe rekle da je u skolama najmanje zaraze..a svi u glas zatvori skole kod nas i drugdje
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
venus wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
@Venus, upravo gledam jučerašnje rezultate po županijama. U VŽ vidim rezultat koji ne paše u "sistem", kao da im se je dogodio neki veći incident (lokalni klaster): +627 novozaraženih. Rezultat bi trebao biti ispod +250. Već danas bi moglo biti jasno o čemu se radi.
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
I dalje je to loš rezultat. Otvori šampanjac kad bude ispod +100.
Možeš i prije, ali se prije toga posavjetuj sa mnom.
vuksadinare wrote:Danas dosli rezultati testiranja skolaraca u zagrebu..vrlo dobri rezultati..srednjoskolaca je zarazeno 2,5% a osnovnoskolaca 1,6%...dakle pravo pitanje je onda...tko je u stvari izvor ili izvori zaraze ako sad nakon ovog otpadaju ucenici na koje se ponajvise sumnjalo i prozivalo...po mom sudu ipak ugostiteljski objekti koji nisu puno marili za propisane mjere zbog gladi za profitom i shoping centri..mozda i same medicinske ustanove i osoblje..
Pandemija se počela širiti s prvim (1) zaraženim u Wuhanu...1.282E-8 %.
malo glavobolja i povisena temperatura ali nije velika..moram biti doma deset dana..pokupio sigurno od omih u domu zdravlja koji tamo pronalaze grijanje i da ubiju dosadu..debotoijusto wrote:kako se osjecas ?vuksadinare wrote:...jer ako je u zagrebu kao najvecem gradu malo zarazenih ucenika ne moze biti puno drugacije i drugdje..po cemu onda budalasto svaljivanje krivnje na ucenike koje cini cacic i drugi...jednostavno krivce i izvor se trazio na krivoj strani i tu su pogrijesili svi pa i sveznajuci djikic..a po mom sudu najveci siritelji zaraze su medicinske ustanove jer u posljednje vrijeme se tu nalazi veci broj ljudi i ja sam tu pokupio..te firme i javne ustanove..uz vec zatvorene kafice..dobro su svabe rekle da je u skolama najmanje zaraze..a svi u glas zatvori skole kod nas i drugdje
2015-09-08
Samo počivaj, dobro i obilno spavaj i sve bu uredu.vuksadinare wrote:malo glavobolja i povisena temperatura ali nije velika..moram biti doma deset dana..pokupio sigurno od omih u domu zdravlja koji tamo pronalaze grijanje i da ubiju dosadu..debotoijusto wrote:kako se osjecas ?vuksadinare wrote:...jer ako je u zagrebu kao najvecem gradu malo zarazenih ucenika ne moze biti puno drugacije i drugdje..po cemu onda budalasto svaljivanje krivnje na ucenike koje cini cacic i drugi...jednostavno krivce i izvor se trazio na krivoj strani i tu su pogrijesili svi pa i sveznajuci djikic..a po mom sudu najveci siritelji zaraze su medicinske ustanove jer u posljednje vrijeme se tu nalazi veci broj ljudi i ja sam tu pokupio..te firme i javne ustanove..uz vec zatvorene kafice..dobro su svabe rekle da je u skolama najmanje zaraze..a svi u glas zatvori skole kod nas i drugdje
I skoro sam zaboravio reći, za početak odjebi posao i stres!
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50