Da remiziramo...
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Da remiziramo...
Samo se javljaj redovno i drž se
p.s. ne uzimaj mishung inhalirung ni za živu glavu
Šandor Winnetou- Posts : 19789
2017-12-31
Najprije lažni Hrvatitre wrote:i komunjare, i lopine, i lažove, i lažne učitelje, i lažne specijalce...ima tu za šutanje pregršt vas nabrojanihLegendovich wrote:tre se nesh uzjebo.. ..s obzirom na njegov kapability,moze samo klince uciti kako sutati loptu...
Glumci
Cigani lažljivi
Bleferi
Kukavice i izdajice
Koji se skrivaju pod maminpm suknjom
Nekulturni i počuobrazovsni
Brojsči krvnih zrnaca
Jbt.
Pogle si rezultat vašeg Hrvatovanja
vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
Ja sam imala u proljeće
Čačić: Lauc priča gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti
VARAŽDINSKI župan Radimir Čačić pozvao je na još oštrije mjere i naglasio kako njegova županija, nakon što ih je prva uvela, nakon dva tjedna bilježi blagi pad novozaraženih.
Stigla je i odluka o online nastavi za sve srednjoškolce. Čačić se u razgovoru za RTL Danas osvrnuo na svoju raniju izjavu kako su odgovorni u državi svjesno lagali.
"Je li iz neznanja, je li iz politikantstva, ne ulazim u to, ali najsvježiji takav primjer neznanja ili nekih drugih razloga je gospodin Lauc neki dan. Gdje čovjek izgovara gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti. Njegova izjava da cjelokupna priča će polako stati, jer da na broj zaraženih koje imamo otprilike pet do deset puta, dakle uzmite prosječno sedam i pol je više zaraženih koji nisu evidentirani. Varaždinska županija danas ima deset i pol tisuća zaraženih, pomnožite to s polovicom toga što je on rekao, dakle to je negdje 78.000. 78 tisuća prema procjeni stručnjaka koji je član znanstvenog vijeća vlade. Znanstvenik. Od 100.060 građana županije, svaki drugi je zaražen. Čini li se to vama sasvim glupim ili ekstremno glupim?", zapitao se Čačić.
'"Ne treba biti genije, a ni liječnik da se zna da se ta bolest prenosi kontaktom ili blizinom. Dakle, kad prekinete kontakt ili blizinu, smanjujete bolest. Ne trebamo za to biti član nacionalnog ili bilo kojeg stožera. Prekinuli smo ugostiteljstvo, naravno da imamo rezultate. Prije tri tjedna imali smo 172 čovjeka na kisiku, prije tri dana 272. Dnevno nam se ritam povećavao, došli smo do 10-dnevnog povećanja, danas bi bili na preko 300. Ovako smo na 258", dodao je varaždinski župan.
Ipak, Čačiću je drago jer je vlada dala upute, a Nacionalni stožer primijenio varaždinski model na cijelu Hrvatsku. Rezultate na nacionalnoj razini varaždinski župan očekuje krajem tjedna.
'"Mi smo u međuvremenu pooštrili mjere. Mi smo paralelno istoga dana uveli ono što smo mogli kao županijski stožer, što ne ovisi o vladi, a to je online za srednje škole. Prije pet dana smo uveli online i za više razrede osnovne škole. Drago mi je da je danas vlada donijela odluku za online za srednje. Nažalost, kasni se najmanje 14 dana. Međutim , ovdje nije krivica na vladi, to su mogli donijeti svi županijski stožeri u županijama koje su visoko ugrožene. Mogli su napraviti kao i mi", naglasio je.
Kazao je da su srednje škole u županijama veliki problem, zato što 85 posto učenika putuje u Varaždin. Tvrdi kako putovanje pridonosi širenju zaraze, pritom ne ulazeći u razmjere same zaraze.
"Mi nemamo problem s online nastavom. Zato smo to i uveli. I nemamo problem s čuvanjem učenika viših razreda osnovnih škola'', zaključio je.
VARAŽDINSKI župan Radimir Čačić pozvao je na još oštrije mjere i naglasio kako njegova županija, nakon što ih je prva uvela, nakon dva tjedna bilježi blagi pad novozaraženih.
Stigla je i odluka o online nastavi za sve srednjoškolce. Čačić se u razgovoru za RTL Danas osvrnuo na svoju raniju izjavu kako su odgovorni u državi svjesno lagali.
"Je li iz neznanja, je li iz politikantstva, ne ulazim u to, ali najsvježiji takav primjer neznanja ili nekih drugih razloga je gospodin Lauc neki dan. Gdje čovjek izgovara gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti. Njegova izjava da cjelokupna priča će polako stati, jer da na broj zaraženih koje imamo otprilike pet do deset puta, dakle uzmite prosječno sedam i pol je više zaraženih koji nisu evidentirani. Varaždinska županija danas ima deset i pol tisuća zaraženih, pomnožite to s polovicom toga što je on rekao, dakle to je negdje 78.000. 78 tisuća prema procjeni stručnjaka koji je član znanstvenog vijeća vlade. Znanstvenik. Od 100.060 građana županije, svaki drugi je zaražen. Čini li se to vama sasvim glupim ili ekstremno glupim?", zapitao se Čačić.
"Ne treba biti genije da se zna da se ta bolest prenosi kontakt"
Danas je petnaesti dan novih mjera u Varaždinskoj županiji. Čačić tvrdi da je pod dojmom i da bi neki u Nacionalnom stožeru htjeli da mjere ne daju rezultate.'"Ne treba biti genije, a ni liječnik da se zna da se ta bolest prenosi kontaktom ili blizinom. Dakle, kad prekinete kontakt ili blizinu, smanjujete bolest. Ne trebamo za to biti član nacionalnog ili bilo kojeg stožera. Prekinuli smo ugostiteljstvo, naravno da imamo rezultate. Prije tri tjedna imali smo 172 čovjeka na kisiku, prije tri dana 272. Dnevno nam se ritam povećavao, došli smo do 10-dnevnog povećanja, danas bi bili na preko 300. Ovako smo na 258", dodao je varaždinski župan.
Ipak, Čačiću je drago jer je vlada dala upute, a Nacionalni stožer primijenio varaždinski model na cijelu Hrvatsku. Rezultate na nacionalnoj razini varaždinski župan očekuje krajem tjedna.
'"Mi smo u međuvremenu pooštrili mjere. Mi smo paralelno istoga dana uveli ono što smo mogli kao županijski stožer, što ne ovisi o vladi, a to je online za srednje škole. Prije pet dana smo uveli online i za više razrede osnovne škole. Drago mi je da je danas vlada donijela odluku za online za srednje. Nažalost, kasni se najmanje 14 dana. Međutim , ovdje nije krivica na vladi, to su mogli donijeti svi županijski stožeri u županijama koje su visoko ugrožene. Mogli su napraviti kao i mi", naglasio je.
Kazao je da su srednje škole u županijama veliki problem, zato što 85 posto učenika putuje u Varaždin. Tvrdi kako putovanje pridonosi širenju zaraze, pritom ne ulazeći u razmjere same zaraze.
"Mi nemamo problem s online nastavom. Zato smo to i uveli. I nemamo problem s čuvanjem učenika viših razreda osnovnih škola'', zaključio je.
vili40-
2015-08-02
Da čujemo detalje...vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
Napeti smo ko puška...
Trinity-
2014-04-17
Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
Dakle, Lauc je u pravu. I ja sam također u pravu.
PS:
Treba razuzmjeti i Čačića, kao i sve one koji se danas odlučuju između smrti od korone, ili smrti ekonomije.
Shizofrenično je vrijeme, pa od tu i shizofrenične izjave, kojima svjedočimo svaki dan.
Sto se ne drzite plenkijevih uputa.vili40 wrote:i javuksadinare wrote:Imam koronu...
dijagram-
2015-08-09
pomoz bog,junaci!
jel preživio iko?
jel preživio iko?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
tre wrote:Samo se javljaj redovno i drž se
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Najprije ide jako galopiranje širenja virusa, a onda postupni "deminuendo"...Pooštrene mjere samo razvlače preveliki pritisak na zdravstvo, što i je jedini smisao takvih mjera.Eroo wrote:Možda sam nejasno iskoristio izraz "zakasnili"...jasambrend wrote:Eroo wrote:Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Na temelju čega to tvrdiš?
Slična situacija je i u Međimurju.
Oštre mjere u Međimurju i Varaždinu imaju smisla samo zbog čuvanja domova za ostarjele.
Ostalo su zakasnili!
Kahm... tko je to zakasnio točno?
Da ste imali cijelo vrijeme epidemije "lockdown" onda uopće ne bi imali zaraze.
Ostalo je prohujalo s vihorom...od ukupno zaraženih su neki umrli, neki ozdravili a neki su još uvijek "aktualno pozitivni".
Od aktualno pozitivnih će jedan dio umrijeti, a najveći dio će ozdraviti.
Trenutno se u Varaždinu uspostavlja tzv. zid protiv širenja virusa, ilitiga kolektivna imunizacija.
Uvjerem sam da će za relativno kratko vrijeme kod njih dnevni priraštaj novozaraženih pasti za faktor 3x.
U sličnoj situaciji je i Međimurje....naglom porastu slijedi usporavanje.
Možda i Krapina-Zagorje, nisam još izračunao...
Trenutno se bavim s 3 slovenska grada, koji su mi iz privatnih razloga veoma važni...
U jednom od njih je situacija slična onoj u Varaždinu...virus galopira...ali je i svjetlo na kraju tunela.
Kao što rekoh, razumijem ja Čačića. On jednostavno ne želi biti kriv ni za smrt ljudi, niti za smrt gospodarastva.
Levitira između i ne zna što mu je činiti...Okriviš druge i onda možeš mirno spavati...a dobar san je pola zdravlja.
U čemu si ti...Eroo wrote:Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
[size=44]Stigla je i odluka o online nastavi za sve srednjoškolce. Čačić se u razgovoru za RTL Danas osvrnuo na svoju raniju izjavu kako su odgovorni u državi svjesno lagali.[/size]
[size=44]"Je li iz neznanja, je li iz politikantstva, ne ulazim u to, ali najsvježiji takav primjer neznanja ili nekih drugih razloga je gospodin Lauc neki dan. Gdje čovjek izgovara gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti. Njegova izjava da cjelokupna priča će polako stati, jer da na broj zaraženih koje imamo otprilike pet do deset puta, dakle uzmite prosječno sedam i pol je više zaraženih koji nisu evidentirani. Varaždinska županija danas ima deset i pol tisuća zaraženih, pomnožite to s polovicom toga što je on rekao, dakle to je negdje 78.000. 78 tisuća prema procjeni stručnjaka koji je član znanstvenog vijeća vlade. Znanstvenik. Od 100.060 građana županije, svaki drugi je zaražen. Čini li se to vama sasvim glupim ili ekstremno glupim?", zapitao se Čačić.[/size]
PS:
Treba razuzmjeti i Čačića, kao i sve one koji se danas odlučuju između smrti od korone, ili smrti ekonomije.
Shizofrenično je vrijeme, pa od tu i shizofrenične izjave, kojima svjedočimo svaki dan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:U čemu si ti...Eroo wrote:Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
[size=44]Stigla je i odluka o online nastavi za sve srednjoškolce. Čačić se u razgovoru za RTL Danas osvrnuo na svoju raniju izjavu kako su odgovorni u državi svjesno lagali.[/size]
[size=44]"Je li iz neznanja, je li iz politikantstva, ne ulazim u to, ali najsvježiji takav primjer neznanja ili nekih drugih razloga je gospodin Lauc neki dan. Gdje čovjek izgovara gluposti koje normalan čovjek ne može ni čuti, a kamoli izgovoriti. Njegova izjava da cjelokupna priča će polako stati, jer da na broj zaraženih koje imamo otprilike pet do deset puta, dakle uzmite prosječno sedam i pol je više zaraženih koji nisu evidentirani. Varaždinska županija danas ima deset i pol tisuća zaraženih, pomnožite to s polovicom toga što je on rekao, dakle to je negdje 78.000. 78 tisuća prema procjeni stručnjaka koji je član znanstvenog vijeća vlade. Znanstvenik. Od 100.060 građana županije, svaki drugi je zaražen. Čini li se to vama sasvim glupim ili ekstremno glupim?", zapitao se Čačić.[/size]
PS:
U temi o epidemiji...a ti? O računaju na prste probaj imaš druge forume...ili si jednostavno nabavi abacus.
Trebalo ti je poprilično dijagrama da dođeš do ovoga. Mašala!Eroo wrote:Najprije ide jako galopiranje širenja virusa, a onda postupni "deminuendo"...Pooštrene mjere samo razvlače preveliki pritisak na zdravstvo, što i je jedini smisao takvih mjera.Eroo wrote:Možda sam nejasno iskoristio izraz "zakasnili"...jasambrend wrote:Eroo wrote:Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Oštre mjere u Međimurju i Varaždinu imaju smisla samo zbog čuvanja domova za ostarjele.
Ostalo su zakasnili!
Ostalo je prohujalo s vihorom...od ukupno zaraženih su neki umrli, neki ozdravili a neki su još uvijek "aktualno pozitivni".
Trenutno se u Varaždinu uspostavlja tzv. zid protiv širenja virusa, ilitiga kolektivna imunizacija.
Uvjerem sam da će za relativno kratko vrijeme kod njih dnevni priraštaj novozaraženih pasti za faktor 3x.
Trenutno se bavim s 3 slovenska grada, koji su mi iz privatnih razloga veoma važni...
U jednom od njih je situacija slična onoj u Varaždinu...virus galopira...ali je i svjetlo na kraju tunela.
Kao što rekoh, razumijem ja Čačića. On jednostavno ne želi biti kriv ni za smrt ljudi, niti za smrt gospodarastva.
Levitira između i ne zna što mu je činiti...Okriviš druge i onda možeš mirno spavati...a dobar san je pola zdravlja.
Trinity-
2014-04-17
ero čestitam,to se zove odanost do zadnjeg.I ti bi trebao biti zaslužan što smo najbolji u teškoj konkurenciji,luksemburg se ne računa jer 6 puta više testira a na testovima ih je samo 5% pozitivnih dok je kod nas pozitiva 40% i više.Velki je to uspjeh u ovim teškim vremenima samo još da odrede tko će podići zlatne medalje ti ili lauc ili će plenki osobno?Eroo wrote:Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
PS:
vili40-
2015-08-02
Allahu egber!Triny wrote:Trebalo ti je poprilično dijagrama da dođeš do ovoga. Mašala!Eroo wrote:Najprije ide jako galopiranje širenja virusa, a onda postupni "deminuendo"...Pooštrene mjere samo razvlače preveliki pritisak na zdravstvo, što i je jedini smisao takvih mjera.Eroo wrote:Možda sam nejasno iskoristio izraz "zakasnili"...jasambrend wrote:Eroo wrote:Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ostalo su zakasnili!
Eto, kad i ekipa koja je flertala s tobom na početku kaže da si dibidus, onda bi se trebao zapitati kolika si u stvari konjina...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eroo wrote:U jednom od najljepših europskih gradova. Ovdi cijene znanje i rad i nisu jalnuši kao vi balkanci.Gnječ wrote:Eroo wrote:Nego.Gnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Gnječ wrote:
pa jebotebog
Ovo nije trenutak za stvaranje novih neprijatelja.
jedan više manje meni svejedno. meni je pun kurac virusa ja bi najrađe da ga nema uopće svima zagorčava život i zdravlje pa i meni ali kad je virus ovdje onda gledam na situaciju realno tu puknem koji post sa provjerenim podatcima i provjerenim izvorima ali ne radim samopromociju i kraval ne urlam vidite me kako sam pametan i inteligentan gledajte me jel me vidite ja sam superioran zahtijevam aplauz!!! divite mi se!!! kao što radi ero.
Pogledaj komentar iznad. Ima da mi aplaudiraš, jebotibogmater!
u kom ti selu živiš bogtejeba???
o da...
LJUBLJANA
Politički skandal u Sloveniji: "Bog stvorio virus koji će sačuvati bijelu rasu"
"Bog je stvorio virus koji će napredniju bijelu rasu spasiti od uništenja, virus od kojega obolijevaju samo određeni ljudi, rase i pojedinci s određenim osobinama. Radi se dakle o ciljanoj eliminaciji, onako kako se ljudi rješavaju određenih štetnih vrsta, plijesni, plijeve...", navodi se u tekstu koji je objavljen u tjedniku "Demokracija" ovih dana.
Riječ je o časopisu i njegovom istoimenom portalu koji je osnovala Slovenska demokratska stranka premijera Janeza Janše, koja je i inače često predmetom optužbi da koristi govor mržnje protiv političkih protivnika, novinara ali i migranata koji se u spomenutoj priči pojavljuju kao jedna od mogućih "kategorija" koje će "božji" virus možda eliminirati.
https://www.glasistre.hr/svijet/politicki-skandal-u-sloveniji-bog-stvorio-virus-koji-ce-sacuvati-bijelu-rasu-685057
Guest- Guest
vili40 wrote:ero čestitam,to se zove odanost do zadnjeg.I ti bi trebao biti zaslužan što smo najbolji u teškoj konkurenciji,luksemburg se ne računa jer 6 puta više testira a na testovima ih je samo 5% pozitivnih dok je kod nas pozitiva 40% i više.Velki je to uspjeh u ovim teškim vremenima samo još da odrede tko će podići zlatne medalje ti ili lauc ili će plenki osobno?Eroo wrote:Nisam znao da je to Lauc izgovorio. Možda je i od mene prepiso, šta znam...vili40 wrote:
PS:
zadovoljit će se ero i običnim aplauzom...po ušima.
Guest- Guest
DANAK KORONE U ITALIJI: Od početka epidemije PREMINULO VIŠE OD 200 LIJEČNIKA
Kao što je to uobičajeno ponedjeljkom, uz manje testiranja tijekom nedjelje u Italiji je zabilježeno i manje novozaraženih. Testiranjem 111.217 osoba u posljednja 24 sata zabilježeno je 13.720 novozaraženih. Jučer je od 163.550 testiranih bilo 18.887 novih slučajeva. Trenutno je pozitivno 748.819 osoba.
Preminulo je 528 osoba (jučer 564), odnosno od početka epidemije u toj zemlji čak 60.606. Omjer između broja testiranih i pozitivnih slučajeva iznosi 12,3 posto. U jedinicama intenzivnog liječenja je nešto manje pacijenata, ukupno 3.382.
U posljednja 24 sata umrlo je i nekoliko liječnika i farmaceuta. Od početka epidemije preminula su 233 liječnika te 22 farmaceuta i farmaceutskih tehničara 22.
https://www.glasistre.hr/svijet/danak-korone-u-italiji-od-pocetka-epidemije-preminulo-vise-od-200-lijecnika-685074
Kao što je to uobičajeno ponedjeljkom, uz manje testiranja tijekom nedjelje u Italiji je zabilježeno i manje novozaraženih. Testiranjem 111.217 osoba u posljednja 24 sata zabilježeno je 13.720 novozaraženih. Jučer je od 163.550 testiranih bilo 18.887 novih slučajeva. Trenutno je pozitivno 748.819 osoba.
Preminulo je 528 osoba (jučer 564), odnosno od početka epidemije u toj zemlji čak 60.606. Omjer između broja testiranih i pozitivnih slučajeva iznosi 12,3 posto. U jedinicama intenzivnog liječenja je nešto manje pacijenata, ukupno 3.382.
U posljednja 24 sata umrlo je i nekoliko liječnika i farmaceuta. Od početka epidemije preminula su 233 liječnika te 22 farmaceuta i farmaceutskih tehničara 22.
https://www.glasistre.hr/svijet/danak-korone-u-italiji-od-pocetka-epidemije-preminulo-vise-od-200-lijecnika-685074
Guest- Guest
Privedene dvije osobe koje se povezuju sa sabotažom Covid odjela KBC-a Rijeka: Policija sumnja da su PREREZALI KABLOVE KOJI SU NAPAJALI KOMPRESORE
Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezani s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od Covid odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.
Kako su ranije danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Rijeka, u ponedjeljak noću oko 3,30 sati nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.
Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice.
Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji nije želio ulaziti u motive počinitelja.
Policija je odmah po dojavi izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/nevjerojatno-privedene-dvije-osobe-koje-se-povezuju-sa-sabotazom-covid-odjela-kbc-a-rijeka-policija-sumnjaja-da-su-prerezali-kablove-koji-su-napajali-kompresore-685083
Dvije osobe koje se sumnjiči da su povezani s rezanjem strujnog napajanja kompresora za zrak na jednom od Covid odjela KBC-a Rijeka, sinoć su privedene i nad njima se provodi kriminalistička obrada, doznaje se u ponedjeljak u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.
Kako su ranije danas izvijestili iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) Rijeka, u ponedjeljak noću oko 3,30 sati nepoznati su počinitelji prerezali strujno napajanje kompresora za zrak na dva mjesta. Terapija bolesnika nije zbog ovog incidenta bila u prekidu jer je sustav prebačen na zamjensko napajanje kisikom.
Tehnička služba KBC-a Rijeka u kratkom roku je sanirala oštećenje u strujnom napajanju i dovela ga u prvobitno stanje, doznaje se iz riječke bolnice.
Mjesto incidenta tijekom noći obišao je ravnatelj KBC-a Alen Ružić koji nije želio ulaziti u motive počinitelja.
Policija je odmah po dojavi izašla na teren i provela kriminalističko istraživanje, navodi KBC.
https://www.glasistre.hr/hrvatska/nevjerojatno-privedene-dvije-osobe-koje-se-povezuju-sa-sabotazom-covid-odjela-kbc-a-rijeka-policija-sumnjaja-da-su-prerezali-kablove-koji-su-napajali-kompresore-685083
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50