ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 40 Empty Re: Da remiziramo...

Post by veber 9/12/2020, 03:04

Legendovich wrote:ja taj viruz opce ne dozivljavam..postivam mjere naravno,blagi oprez isto,ali ono...sestra mi rekla da je prvi puta vidjela otvorena pluca jednog umrlog od korone..kaze zivi uzas..
tu ima trun istine.
jadna tvoja sestra koja te hrani na pragu sedamdesetih, koja te jadnog trpila.

kakva su to "otvorena" pluća?

majmune, ko i safet od NM, niste vi vidjeli nikaj, a tipkate puno.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 9/12/2020, 05:15

safete jebemte u pluća, dužan sam ti litru vode.
dobio sam delta ispod 0,7.
to ti kužiš, naša mala tajna.

jebem te u čvalje, neka korist i od tebe.Da remiziramo... - Page 40 Image_14

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2020, 07:55

Eroo wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:

Ma neee, nisi razumila...mislio sam na mene kao "stručnjaka" za projekcije. :)
Inače, svima želim sve najbolje. Zloba je kod mene umrla već s rođenjem.
Pala mi je na pamet moja pokojna mama, s kojom sam kao još  predškolsko dijete
u hladnim zimskim noćima nosio tople mesne čorbe gladnoj djeci. Pokoj joj blagoj
duši, što sam stariji sve više razmišljam o njenom liku i djelu....Ne poznajem nikoga
tko bi bio tako human i i čovjekoljub kao što je bila ona. Pričali su mi drugi da je
prilikom haranja neke "kuge" odlazila u kuće kužnih, nahranila ih, pa čak i umivala...
Kad sam je upitao je li je bilo strah da se i sama zarazi, njen odgovor me je ostavio bez daha:
- Kakav strah, mene Bog čuva.
Morao sam ovo spomenuti...Gdje je nestao čovjek... čini mi se da sam već čuo takvo pitanje.

Ma razumjela sam ja tebe dobro, bez brige ti budi. Ne dam Eroo da ti se rasplamsa Egoo. 
Ako primijetim da se busaš da si najpametniji, ti bom kar naravnost povedala,a ne..

Kod tebe inače izrazito cijenim ono što pišeš o odanosti ženi, a ovo o milostivosti majke je prelijepo (utkala je primjerom u tebe).
Milostivost mi je broj 1, tik uz hrabrost, to se ne može kupit u dućanu, ili imaš ili nemaš.

Ne vem kako ti pojasniti, da nebi spet narobe razumela. Nimam pojma kaj je to imeti Ego.
Govorilo se je u široj strokovnoj javnosti češ da sem "največji živeči"v moji stroki.
Vedno sam jih moral popravljati, da  obstaja negdo, ki mu nisem niti do kolena.
Obenem sem povdaril, da ne poznam nikogar, ki bi lahko bil toliko vztrajen kot  jaz.
I res je, ne morem si priznati, da neki problem ni mogoče rešiti....
Res je tudi to, da se zelo razkurim, če negdo vzame   minuto časa in mi vloženi trud poskuša izničiti.
Zakaj se ne igrajo s svojimi krpicami.
Drugo ime, pravzaprav taprvo, za usmiljenje je emapatija. Brez empatije ni usmiljenja.
To dobiš v materinem mleku. Ali pa tudi ne...

Ni jasno v kateri stroki si "največji", ali povej vse, ali pa nič. 
Če je tvoja strokovnost v povezavi z analizo pandemije, potem v redu, če ni potem pa sploh ne vidim zakaj omenjati strokovnost tukaj na forumu. 
Ti ne veš kaj jaz delam, ali pa nek drug na forumu, saj to ni niti pomembno za smiselno razpravo..
Za empatijo in usmiljenje se strinjam.
O tem se že kar nekajkrat tukaj pisal, ali brez tega "največji". Delal sem na več področjih in, tako pravijo, bil dokaj uspešen.
Tudi tu in tam pisal na to temo...če to koristijo, pomeni da je bilo vredno.Nerad na ta način govorim o sebi. To ni v moji naravi.
Tukaj to počnem zato ker so me nekateri psihopati, iz samo njima poznatih razlogov, začeli zmerjati in razglašati za skoraj pa zločinca.
Moje reference (del njih - ne več kot 5%) se nahajajo tudi na neki tuji internet stranici, ki jih nisem ja postavil, ampak negdo iz moje stroke. Valjda su mislili da je vrijedno toga. Vse dalo videti na tem forumu.
Za Foe je to nebitno, oni će i dalje izmišljati, lagati i manipulirati s čoporom. Čudna neka psihopatija.
Vidiš ih izad,  da za mnom hodaju ko mali psićki i grickaju otraga(ničim izazvani)...ili  misle da grickaju.

Inače, poštujem sva znanja i sve sposobnosti, a posebno moju čistačicu...majkemi.  :D

Ljutiš se kad ti drugi kažu, a vidi ti npr. na moj odgovor opet nisi ništa konkretno napisao o sebi, već poopćeno da si stručan i da te drugi hvale. 
Stručnost u poslovnom okruženju nema nikakve veze sa forumskim raspravama, osim iznimno ako je tvoj rad vezan uz analiziranje pandemije. 
I kažeš da te ovdje napadaju. Gle, ljudi ne vole hvalisanje niti samoisticanje. 

Negdje je Gnječ napisao u stilu da ljudi koji više znaju da su čak suprotno ponizniji i skromniji. Ovdje je tvoj ključ, ako ćeš ga upotrijebiti.

Što se pak tiče obrazovanja, nisam ljubiteljica akademskog ega, jer sam mudrost često u životu pronalazila kod onih bez fakultetske diplome. S druge strane, imala sam čast upoznati one koji su itekako imali potencijal da budu visokopozicionirane osobe (premijer/predsjednik), pa su se radije odlučili za kvalitetan miran građanski obiteljski život, iako su bili vrhunski stručnjaci u svom području djelovanja. U Hrvatskoj postoje ljudi koji rade i šute, a vrhunski su stručnjaci i nemaju potrebe za samopromocijom. Pišu knjige i znanstvene članke, ne predstavljaju se "dobar dan, ja sam najveći stručnjak u svom području", jer bi pali sami sebi u očima. Kužiš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 9/12/2020, 08:09

veber wrote:
Legendovich wrote:ja taj viruz opce ne dozivljavam..postivam mjere naravno,blagi oprez isto,ali ono...sestra mi rekla da je prvi puta vidjela otvorena pluca jednog umrlog od korone..kaze zivi uzas..
tu ima trun istine.

On iz upisa u upis izvaljuje, kao da su bukve, kojih u njegovom kraju uopće nema... Ero pak dobro pazi da ne bleba, ali svejedno se sjene jer ga ovi stožeraši navuku da bubne neku idiotariju... Kao ovo za varaždinsku...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 9/12/2020, 09:48

Kod mene prekjučer 9 a danas 225... Hoćemo danas pribrojiti 80+

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vili40 9/12/2020, 10:11

ja sam jučer bio službeno gotov,kako će dalje vidjet ću...
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:09

vili40 wrote:ja sam jučer bio službeno gotov,kako će dalje vidjet ću...
meni bolje danas..nisam imao neke jake simptome..malo glava i temperatura oko 38..danas do sad tri puta mjerio...nije visa od 37,6 a glava me gotov vise ni ne boli..malo misici nogu i ruku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:10

...srecom nemam upalu pluca...ndam se da cu se oporaviti skroz do nedjelje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:11

preporucam mozda buducim koronašima da je meni ovih dana uveliko pomogao i rasol od kiselog kupusa...ali domaceg ukiseljenog...narocito sto sam nakon pijenja rasola dobijao na snazi...tj nije me uhvatila mlitavost i bespomocnost
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 9/12/2020, 11:27

vuksadinare wrote:preporucam mozda buducim koronašima da je meni ovih dana uveliko pomogao i rasol od kiselog kupusa...ali domaceg ukiseljenog...narocito sto sam nakon pijenja rasola dobijao na snazi...tj nije me uhvatila mlitavost i bespomocnost
kak znaš da si baš od pijenja rasola dobijao na snazi,to su samo pretpostavke.Ja sam se služio sa desetak "rekvizita" i kako da znam dal je nešto bilo presudno,naravno nije odmoglo.Snagu nisam gubio jedino u početku malo glavobolje i u sredini hladna stopala jedno tri dana,cirkulacija valjda.U početku temp.38 koja se brzo spustila na 37,3-37,1.Iako sam se osjećao dobro,ležao sam puno i prisiljavao na san i pio puno tekućine.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:30

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:preporucam mozda buducim koronašima da je meni ovih dana uveliko pomogao i rasol od kiselog kupusa...ali domaceg ukiseljenog...narocito sto sam nakon pijenja rasola dobijao na snazi...tj nije me uhvatila mlitavost i bespomocnost
kak znaš da si baš od pijenja rasola dobijao na snazi,to su samo pretpostavke.Ja sam se služio sa desetak "rekvizita" i kako da znam dal je nešto bilo presudno,naravno nije odmoglo.Snagu nisam gubio jedino u početku malo glavobolje i u sredini hladna stopala jedno tri dana,cirkulacija valjda.U početku temp.38 koja se brzo spustila na 37,3-37,1.Iako sam se osjećao dobro,ležao sam puno i prisiljavao na san i pio puno tekućine.
pa rasol sam jedino pio uz vodu i caj...jednom sam popio kombinaciju limunovog soka i cesnjaka...inace rasol je jako dobra stvar narocito nakon pijasntva i za glavobolju...ali mora biti od domaceg ukiseljenog kupusa ne kupovni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:35

inace osobno mislim da za tezak oblik bolesti i smrtnosti je kriv i slabiji imunitet..velik broj ljudi se krivo hrani narocito mlađi..preferiraju brzu hranu a samim time slab unos vitamina i drugih vaznih hranjivih tvari za jacanje imuniteta...hvala bogu ja se hranim manje vise domacim proizvodima i imam jaci imunitet...vrlo vazan je unos vitamina za organizam..zato i je na zapadu puno umrlih pogotovo u americi koji se hrane nekvalitetnom hranom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:41

evo ovih dana prije neg sam dobio koronu gledam na tv ali i osobno npr.kolinja...tu se na kolinju u prosjeku vrzma ili skupi desetak ljudi...a tu uracunaj i susjede,dobronamjernike koji navrate kod susjeda na casicu i mezu i da vide kako posao ide i koji savjet ubace..i eto ti povecanja zarazenih opet..jbg bolje da izumre selo nego obicaj
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:42

a svi mahom bez maske osim za javnost...jer kako nosit masku kad stalno pijuckas,pusis,nesto ubacujes u zub..distance nema..i tak je to..sutra kuku sta mi bi..kostali te cvarci :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/12/2020, 11:46

sve sam blize misljenju da je onaj janez bio u pravu kad je rekao..đaba mjere kad narod hoce peci rakiju,kobasice raditi,martinje,kolinje,veselice...ne mozes protiv toga..a'k ni's budu to delali poskrivecki
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eroo 9/12/2020, 13:31

vuksadinare wrote:inace osobno mislim da za tezak oblik bolesti i smrtnosti je kriv i slabiji imunitet..velik broj ljudi se krivo hrani narocito mlađi..preferiraju brzu hranu a samim time slab unos vitamina i drugih vaznih hranjivih tvari za jacanje imuniteta...hvala bogu ja se hranim manje vise domacim proizvodima i imam jaci imunitet...vrlo vazan je unos vitamina za organizam..zato i je na zapadu puno umrlih pogotovo u americi koji se hrane nekvalitetnom hranom
Na mom stolu je korpica s mandarinama, jabukama, dunjama, bananama i...šipcima.
Ujutro, prije kave: 2 mandarine...pa poredu do večera. Naglasak je na šipcima"....jedan oveći, slatko-kiseo. C vitamin.
Djeca u Hercegovini i danas gripu liječe sa šipcima. 2 dana i gotovo. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/12/2020, 13:32

vuksadinare wrote:sve sam blize misljenju da je onaj janez bio u pravu kad je rekao..đaba mjere kad narod hoce peci rakiju,kobasice raditi,martinje,kolinje,veselice...ne mozes protiv toga..a'k ni's budu to delali poskrivecki

Ili skinut masku i podimit par kutija duvana na dan.

Ljudi su oduvijek bili autodestruktivni. I nije im za zamjerit, svakom je njegova muka najveća.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 9/12/2020, 13:52

venus wrote:
Eroo wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:

Ma neee, nisi razumila...mislio sam na mene kao "stručnjaka" za projekcije. :)
Inače, svima želim sve najbolje. Zloba je kod mene umrla već s rođenjem.
Pala mi je na pamet moja pokojna mama, s kojom sam kao još  predškolsko dijete
u hladnim zimskim noćima nosio tople mesne čorbe gladnoj djeci. Pokoj joj blagoj
duši, što sam stariji sve više razmišljam o njenom liku i djelu....Ne poznajem nikoga
tko bi bio tako human i i čovjekoljub kao što je bila ona. Pričali su mi drugi da je
prilikom haranja neke "kuge" odlazila u kuće kužnih, nahranila ih, pa čak i umivala...
Kad sam je upitao je li je bilo strah da se i sama zarazi, njen odgovor me je ostavio bez daha:
- Kakav strah, mene Bog čuva.
Morao sam ovo spomenuti...Gdje je nestao čovjek... čini mi se da sam već čuo takvo pitanje.

Ma razumjela sam ja tebe dobro, bez brige ti budi. Ne dam Eroo da ti se rasplamsa Egoo. 
Ako primijetim da se busaš da si najpametniji, ti bom kar naravnost povedala,a ne..

Kod tebe inače izrazito cijenim ono što pišeš o odanosti ženi, a ovo o milostivosti majke je prelijepo (utkala je primjerom u tebe).
Milostivost mi je broj 1, tik uz hrabrost, to se ne može kupit u dućanu, ili imaš ili nemaš.

Ne vem kako ti pojasniti, da nebi spet narobe razumela. Nimam pojma kaj je to imeti Ego.
Govorilo se je u široj strokovnoj javnosti češ da sem "največji živeči"v moji stroki.
Vedno sam jih moral popravljati, da  obstaja negdo, ki mu nisem niti do kolena.
Obenem sem povdaril, da ne poznam nikogar, ki bi lahko bil toliko vztrajen kot  jaz.
I res je, ne morem si priznati, da neki problem ni mogoče rešiti....
Res je tudi to, da se zelo razkurim, če negdo vzame   minuto časa in mi vloženi trud poskuša izničiti.
Zakaj se ne igrajo s svojimi krpicami.
Drugo ime, pravzaprav taprvo, za usmiljenje je emapatija. Brez empatije ni usmiljenja.
To dobiš v materinem mleku. Ali pa tudi ne...

Ni jasno v kateri stroki si "največji", ali povej vse, ali pa nič. 
Če je tvoja strokovnost v povezavi z analizo pandemije, potem v redu, če ni potem pa sploh ne vidim zakaj omenjati strokovnost tukaj na forumu. 
Ti ne veš kaj jaz delam, ali pa nek drug na forumu, saj to ni niti pomembno za smiselno razpravo..
Za empatijo in usmiljenje se strinjam.
O tem se že kar nekajkrat tukaj pisal, ali brez tega "največji". Delal sem na več področjih in, tako pravijo, bil dokaj uspešen.
Tudi tu in tam pisal na to temo...če to koristijo, pomeni da je bilo vredno.Nerad na ta način govorim o sebi. To ni v moji naravi.
Tukaj to počnem zato ker so me nekateri psihopati, iz samo njima poznatih razlogov, začeli zmerjati in razglašati za skoraj pa zločinca.
Moje reference (del njih - ne več kot 5%) se nahajajo tudi na neki tuji internet stranici, ki jih nisem ja postavil, ampak negdo iz moje stroke. Valjda su mislili da je vrijedno toga. Vse dalo videti na tem forumu.
Za Foe je to nebitno, oni će i dalje izmišljati, lagati i manipulirati s čoporom. Čudna neka psihopatija.
Vidiš ih izad,  da za mnom hodaju ko mali psićki i grickaju otraga(ničim izazvani)...ili  misle da grickaju.

Inače, poštujem sva znanja i sve sposobnosti, a posebno moju čistačicu...majkemi.  :D

Ljutiš se kad ti drugi kažu, a vidi ti npr. na moj odgovor opet nisi ništa konkretno napisao o sebi, već poopćeno da si stručan i da te drugi hvale. 
Stručnost u poslovnom okruženju nema nikakve veze sa forumskim raspravama, osim iznimno ako je tvoj rad vezan uz analiziranje pandemije. 
I kažeš da te ovdje napadaju. Gle, ljudi ne vole hvalisanje niti samoisticanje. 

Negdje je Gnječ napisao u stilu da ljudi koji više znaju da su čak suprotno ponizniji i skromniji. Ovdje je tvoj ključ, ako ćeš ga upotrijebiti.

Što se pak tiče obrazovanja, nisam ljubiteljica akademskog ega, jer sam mudrost često u životu pronalazila kod onih bez fakultetske diplome. S druge strane, imala sam čast upoznati one koji su itekako imali potencijal da budu visokopozicionirane osobe (premijer/predsjednik), pa su se radije odlučili za kvalitetan miran građanski obiteljski život, iako su bili vrhunski stručnjaci u svom području djelovanja. U Hrvatskoj postoje ljudi koji rade i šute, a vrhunski su stručnjaci i nemaju potrebe za samopromocijom. Pišu knjige i znanstvene članke, ne predstavljaju se "dobar dan, ja sam najveći stručnjak u svom području", jer bi pali sami sebi u očima. Kužiš...

O kakvom napadanju pričaš, ženska glavo, šta ti je?
Misliš na to šta pljuju po vlastitom ekranu? Ne budi smiješna.
Tablete im ne mogu propisati, a još manje dati, ali mogu izazvati osjećaje koji su autentični za neko stanje.
Koristi kod nastojanja na putu do samospoznaje. Mala škola istočne filozofije. 
PS: Veća naobrazba - veći kreten. Naravno, to su posebni primjeri o kojima ne bih sad naširoko elaborirao.
      Široka naobrazba je već nešto drugo. To je "pravo znanje". Ne da se ga zapisat.
      Ne postoji obrazovni sustav koji ti može dati širinu u  znanju. Neobrazovanost itako nema što tu tražiti.
      Svi mi radimo na zadatku koji nam je Svemogući namjenio, zato ga moramo usavršiti do savršenstva.
      Blago onima koji to uspiju...ma što radili.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 9/12/2020, 13:57

Da remiziramo... - Page 40 Img_2059
Mislim da je vrijeme za popušta nje mjera

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 9/12/2020, 14:06

michaellcmacha wrote:
veber wrote:
tu ima trun istine.

On iz upisa u upis izvaljuje, kao da su bukve, kojih u njegovom kraju uopće nema... Ero pak dobro pazi da ne bleba, ali svejedno se sjene jer ga ovi stožeraši navuku da bubne neku idiotariju... Kao ovo za varaždinsku...
ma idu mi na kurac.
bežanija s kobasom koji ko zombi bulazni i robi koji bi, da može, eto kupio velika bela kola da celo selo vidi.
ne znaš tko je veći kreten od njih dvojica.
a i ja zajedno s njima kaj ih uopće čitam i komentiram.

odoh kuhat, pametnije mi je.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 9/12/2020, 14:13

PS: O hvalisanju i samosisticanju

Lijepo bi bilo da se svi koju dođu na neki forum najprije predstave, u što spada naobrazba, posao
koji rade i da navedu ono u čemu su, po njihovom mišljenju, dobri. 
Ako je netko od vas sudjelovao u raspravi za nekim okruglim stolom zna odlično 
zašto je to ispravno. Tu se mogu naći ljudi različitih profila i s različitim zaduženjima. Nakon
predstavljanja se točno da registrirati tko za pojedino područje kosi, a tko vodu nosi.
To bi bilo sbve kad je u pitanju hvalisanje i samopromocija.

PS2: Veber bi, na primjer, naveo da je KV zavarivač i da zna crtat na autocad.
       a jedan drugi kolega bi kazao da zna dobro računati na'prste. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics