Da remiziramo...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.Eroo wrote:Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja...Ra wrote:Virus se sve više ponaša bez nekog reda i smisla i to je ono što zbunjuje cijeli svijet.Gnječ wrote:LIJEČNIK IZ DUBRAVE: ‘Covid je kompleksan, takav tok bolesti još nismo imali. Ima jedna specifičnost, 14 dan kreće misteriozna faza…’
Doktor Bruno Baršić iz KB Dubrava objasnio je na televiziji N1 kako na organizam djeluje Covid-19.
“Covid je kompleksna bolest, u svom životu nisam vidio takvu bolest. To je virus koji prvo počne kao gripa, puno ljudi završi na tome. Onda nastaje upala pluća i dolaze patofiziološke promjene u plućima. Peti, šesti dan pacijentu se pogoršava stanje, počinje im faliti kisika. Takav tok bolesti nismo imali. Specifično za tu bolest je silan potencijal oštećenja krvnih žia u plućima, u mozgu, u srcu… Netko ne bi dobio infarkt da nije imao covid. 14 dan misteriozna faza kad se događaju infarkti pluća, mozga, srca. I onda kažemo da je pacijent umro od plućne embolije”, objasnio je Baršić.
https://net.hr/danas/hrvatska/lijecnik-iz-dubrave-covid-je-kompleksan-takav-tok-bolesti-jos-nismo-imali-ima-jedna-specificnost-14-dan-krece-misteriozna-faza/
ovaj doktor zajebava napaćeni narod. to je malo jača prehlada fejk news.
Susjed moje sestre je bio pozitivan u kolovozu. Čovjek je velik 1,90, cca 100 kg, pedesetak godina, ali zdrav. Dakle, nikakvih simptoma nije imao, čak nije izgubio ni čulo okusa i mirisa), testirao se jer je naveden kao kontakt pozitivne osobe (bili su zajedno na piru).
Sad nakon skoro 5 mjeseci dobio je temperaturu 38. Napravio je sve moguće pretrage, nije pozitivan na Covid, ništa ga ne boli, svi nalazi su u redu, ali temperatura ne pada već 10 dana.
Na kraju pretpostavljaju da su to posljedice Covida kojeg je ljetos skupio i "prehodao".
Ali ništa strašno ako ti više vjeruješ Tarabićima. :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Njegov red je u odnosu na "normalne" viruse u totalnom neredu.Speare Shaker wrote:Ra wrote:
Virus se sve više ponaša bez nekog reda i smisla i to je ono što zbunjuje cijeli svijet.
Itekako se ponaša po nekom svojem internom redu i smislu, a druga je priča što mi taj niti red niti smisao još ne poznajemo dovoljno pa nas ponašanje virusa zbunjuje.
A možda je on zbunjeniji od nas pa usput improvizira slijedeće poteze.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Dobro ... sad smo već na fašizmu .... vi kak hoćete, ja hašem češnjak i kiselo zelje.
OK ... i špek .... kaj sad ... hambić ... onak na pol beli.
OK ... i špek .... kaj sad ... hambić ... onak na pol beli.
Guest- Guest
inače rugali smo se prije par mjeseci da šveđani ubijaju namjerno svoje starce..
slovenija ima btw brutalni lockdown ima par tjedana - i sve jedno - zaraza im i dalje divlja, dakle nema efekta, (čisti primjer su naši političari, pola sabora i vlade je bilo zaraženo unatoč što su nosili maske i držali se svih preporuka - neki stručnjaci tvrde da niti maske niti lockdowni imaju ikakvog efekta)..
usput Slovenci su sustigli švedsku po broju mrtvih .. tu je mutavi bio u pravu kada je još prije pola godine rekao.. "na kraju će se brojati mrtvi"..
izgleda da će ovaj virus potamaniti između 0.1% i 0.2% ljudi kako god okreneš.. i to ako opet se nebude vraćao i napadao opet iste ljude i svaki put u novom valu tamanio takav postotak..
slovenija ima btw brutalni lockdown ima par tjedana - i sve jedno - zaraza im i dalje divlja, dakle nema efekta, (čisti primjer su naši političari, pola sabora i vlade je bilo zaraženo unatoč što su nosili maske i držali se svih preporuka - neki stručnjaci tvrde da niti maske niti lockdowni imaju ikakvog efekta)..
usput Slovenci su sustigli švedsku po broju mrtvih .. tu je mutavi bio u pravu kada je još prije pola godine rekao.. "na kraju će se brojati mrtvi"..
izgleda da će ovaj virus potamaniti između 0.1% i 0.2% ljudi kako god okreneš.. i to ako opet se nebude vraćao i napadao opet iste ljude i svaki put u novom valu tamanio takav postotak..
Mitropolit Hrizostom pozitivan na koronavirus
AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 04.12.2020. 19:36 - 04.12.2020. 19:42
Potvrdila SPC.
Mitropolit dabrobosanski Hrizostom, koji trenutno predsedava Sinodom Srpske pravoslavne crkve (SPC), primljen je u Kovid bolnicu zbog pozitivnog rezultata testiranja na koronavirus.
“Negovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus Kovid-19”, navodi se u saopštenju SPC
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/mitropolit-hrizostom-pozitivan-na-koronavirus/362237/vest
AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 04.12.2020. 19:36 - 04.12.2020. 19:42
Potvrdila SPC.
Mitropolit dabrobosanski Hrizostom, koji trenutno predsedava Sinodom Srpske pravoslavne crkve (SPC), primljen je u Kovid bolnicu zbog pozitivnog rezultata testiranja na koronavirus.
“Negovo Visokopreosveštenstvo Mitropolit dabrobosanski g. Hrizostom, mjestobljustitelj patrijaraškog trona, primljen je 4. decembra 2020. godine u večernjim časovima u Kliničko-bolnički centar „Dr Dragiša Mišović“ u Beogradu zbog pozitivnog rezultata testiranja na virus Kovid-19”, navodi se u saopštenju SPC
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/mitropolit-hrizostom-pozitivan-na-koronavirus/362237/vest
[size=34]EIGHT people have now died from drinking Covid-19 hand sanitizer at Russian party – including parents whose five children are now orphaned[/size]
- Eight people have died after drinking hand sanitizer at a house party in Russia
- Sanitizer contained methanol, an industrial alcohol that is poisonous to humans
- The latest to die is a 48-year-old woman, who was the mother of five children
- Children's father was among the first to die, meaning they are now orphaned
By WILL STEWART IN MOSCOW FOR MAILONLINE
PUBLISHED: 11:27 GMT, 3 December 2020 | UPDATED: 11:36 GMT, 3 December 2020
Eight people who drank hand sanitizer at a house party in Russia after the alcohol ran out have now died, including the parents of five children who are now orphaned.
A 48-year-old woman, the children's mother, became the latest to died on Thursday after succumbing to internal injuries caused by the industrial-grade alcohol.
Her husband was among five men aged between 27 and 69 who were the first to die, along with a woman, 41, and another person, whose gender and age were not given.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9013829/Russia-coronavirus-EIGHT-people-died-drinking-hand-sanitizer-party.html
Guest- Guest
ja sam smućkao mishung za inhaliranje..doslovno propuhuje pluća,olaksava disanje,i opcenito ima josh neke antibiotike i antiviruzne dodatke..kemija majka..
Guest- Guest
:)))
2015-08-08
šta si ukrao dezodorans na bazi eukaliptusa iz javne klonje... onaj krade vodu, ti dezodoranse iz wc-a... kru te neće šta sve nećemo od vas pojedinih doživjeti i pročitati
2015-08-08
Imao sam 6-7 godina kad sam poceo muckati spojeve,a stari mi je natrpao špajzu kemijom..plamenici,kemijski spojevi,elementi..sibaj..u srednjoj sam na nivou sre4dnje bio vodja izborne grupe u kemiji za 3-4 sredne
Guest- Guest
u sutini ono sto budale placaju gadnu lovu za lijekove,je 98% cisti profit farmaceutskim firmama..ko i kretenadija koja placa Zamzung 11,karikiram 1000 ojrova,dok je u proizvodnji teko oko 200..
Guest- Guest
obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
Guest- Guest
za dodatke antibiotske ne koristim kemiju nego prirodne supstate,za antiviruznu sekvencu,pojedine ione nekih elemenata..vrlo jedostavno i zanimljivo..
gledao sam sad kupiti jedan mikroskop,ono ludnica,ali cijena je bila josh veca ludnica..trazim nesh normalnije..
gledao sam sad kupiti jedan mikroskop,ono ludnica,ali cijena je bila josh veca ludnica..trazim nesh normalnije..
Guest- Guest
dobro to smo apsolvirali da si osim svega nabrojanog do sada bio i vrstan kemičar... nego daj nam recept za taj svoj kemijski mishung za inhalirung.... da i mi to probamo mishungati a potom inhalirungati...
2015-08-08
A u pm. Ovaj će još napisati da je izbacio cjepivo za koronu u gajbi i konkurira pfitzeruLegendovich wrote:za dodatke antibiotske ne koristim kemiju nego prirodne supstate,za antiviruznu sekvencu,pojedine ione nekih elemenata..vrlo jedostavno i zanimljivo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
darth_vader likes this post
Modra galica valjdamichaellcmacha wrote:dobro to smo apsolvirali da si osim svega nabrojanog do sada bio i vrstan kemičar... nego daj nam recept za taj svoj kemijski mishung za inhalirung.... da i mi to probamo mishungati a potom inhalirungati...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
Vjerojatno bi krenuo stopama ružičke i preloga...
...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
nope..michaellcmacha wrote:dobro to smo apsolvirali da si osim svega nabrojanog do sada bio i vrstan kemičar... nego daj nam recept za taj svoj kemijski mishung za inhalirung.... da i mi to probamo mishungati a potom inhalirungati...
Guest- Guest
tish raditi,kako i rekoh za 5 ojra po satu,a zdravlje..cekaj u redu na svoj respirator..kaya wrote:I izgledaš mi kao da inhaliraš modru galicu..
Guest- Guest
Ne znam koji su to balkanjerosi,no ja svoje prodajem po 100 Ojra set za mjesec dana,a trziste je....sto neukima objasnjavati... .uskoro budete jeli jedni drugeT. wrote:Šteta...Legendovich wrote:obozavam kemiju i dan danas,no nemam toliko vremena koliko bih joj posvetio..
Vjerojatno bi krenuo stopama ružičke i preloga...
...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50