Da remiziramo...
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ra wrote:venus wrote:Legendovich wrote:Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako..
Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... ..imam čisti mezzosopran.
Ma što da ti proturječim, samo bih bezze trošila penkalu.
Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.
S obzirom da Legendovića ni jedno žensko na forumu ne podnosi, to je siguran znak da nas je sve odreda odbio pa mu se svetimo.
A ti ništa ti ne brini. Vidiš da je momak smućkao univerzalni lijek koji doslovce propuhuje sve, pa valjda će i taj tvoj nazalni mezzosopran.
Samo daj 100 ojrića i popravit će se tvoj 'slab glas'.
Lako je u ovim vremenima prestrašenima i lakovjernima šećerne vodice uvaljivat, ne daj Bože da se ljudima što desi njega bi prokazali kao krivca.
Lomitelj nježnih forumskih srdaca..
Guest- Guest
jesam...venus wrote:Ra wrote:Ne radi mi quotanje
Odlogiraj se pa ponovo logiraj
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Na temelju čega to tvrdiš?
Očekivala sam bar graf za VŽ s objašnjenjem projekcije
Sve ostalo je poghranjeno na Veberovom računalu.
Eroo wrote:Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Ti nešto tvrdiš, ne daš objašnjenje, a sad me upućuješ na službene podatke. Ako nešto tvrdiš, trebaš to potkrijepiti.
Guest- Guest
Nula bodova taj je cijeli život pobjegulja... Pobjegao je s rodne grude, pobjegao je iz vojske, tu na forumu je pobjegao nebrojeno puta tako da je izlišno da sad bude na braniku... Serucka ko ovca i smiješka se sam sebi u bradu misleći kak je nadjebao forumsku ekipu svojim grafovima kojima uglavnom nemušto prikazuje što je bilo... Pošto je mudrijaš ne usuđuje se sve ovo vrijeme ni Vakulinu prognozu za sutrašnji dan potvrditi a kamoli išta u vezi pandemije... Pametni naš knjigovezacvenus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Što je Robi u seksualijama to je Ero u pojašnjavanju svojih statističkih gra(f)vura... Imamo još stručnjaka koji je ustvrdio da pandemija završava u svibnju, ali on je prilikom odlaska u podrum po kiselo zelje, nekim čudom prosvijetljen, a u stvari skuživši da je po Splitu zaražen hodao uokolo i širio bolest, moguće i kazneno odgovoran, odlučio neko vrijeme skloniti se sa vidjela, a podrum je eto za tu svrhu idealan...venus wrote:Eroo wrote:Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ti nešto tvrdiš, ne daš objašnjenje, a sad me upućuješ na službene podatke. Ako nešto tvrdiš, trebaš to potkrijepiti.
2015-08-08
S jedne strane imaš ukupni broj umrlih, koji se odnosi na "stvarni broj" zaraženih, a s druge strane imašvenus wrote:Eroo wrote:Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
ukupni broj potvrđeno zaraženih, za koji se u ozbiljnim znanstvenim krugovima tvrdi da je taj broj potcjenjen za 5 do 10 puta.
Osobno pratim epidemiološke slike homogenih manjih i izoliranih sredina, jer su rezultati o zaraženima tamo vjerodostojiniji i ne podliježu ponašanju "ravnozemljaša" ili odstupanju u mentalitetu. Studiram već duže vrijeme primjer talijanske provincije Bergamo
i na temelju tih spoznaja pokušavam objasniti(pratiti!) situaciju na primjer u Vraždinu ili Međimurju. Bergamo je ovu kugu dočekao nespreman, pa se im je dogodilo ono što se dogodilo. Zdravstvo se urušilo, izostala pomoć šire zajednice, a virus je doslovce nesmetano preplavio cijelu provinciju od 1,12 milijuna stanovnika. ....
U Soveniji pratim jednu malu općinu koja ima manje od 2,000 stanovnika. Svi su izgledi da je kod njih zaraženost prešla 50% cjelokupne populacije, a do toga zaključka sam došao čisto matematičkim putem, ito na dva načina, o kojima sam govorio iznad.Pošto nemam njihov dijagram (kao u slučaju Varaždima i Međimurja) mogao sam samo odrediti broj novozaraženih kad će im epidemija
posustati. O ovome ne bih detaljnije jer itako to ovdje nikoga ne zanima.
Imam ja 10 prsta kao i ti, ali ih ne koristim u matematičkim proračunima.michaellcmacha wrote:Što je Robi u seksualijama to je Ero u pojašnjavanju svojih statističkih gra(f)vura... Imamo još stručnjaka koji je ustvrdio da pandemija završava u svibnju, ali on je prilikom odlaska u podrum po kiselo zelje, nekim čudom prosvijetljen, a u stvari skuživši da je po Splitu zaražen hodao uokolo i širio bolest, moguće i kazneno odgovoran, odlučio neko vrijeme skloniti se sa vidjela, a podrum je eto za tu svrhu idealan...venus wrote:Eroo wrote:Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Miha, ne treba ti biti neugodno ako ne možeš pratiti moje upise.
Nije razlog u tvojoj intelektualnoj i mentalnoj lijenosti, već u nerazumijevanju napisanog.
Vidiš, ja se ne sekiram ako nešto ne razumijem, rađe pitam za objašnjenje, kao Venus gore, na primjer.
Učimo od drugih koji iz nekih razloga više znaju. Da nije tako još bi skakutali po drveću i nabirali sezonsko voće...
Sve i kad bi bila istina kakve to ima veze s tobom i tvojim životom?michaellcmacha wrote:Nula bodova taj je cijeli život pobjegulja... Pobjegao je s rodne grude, pobjegao je iz vojske, tu na forumu je pobjegao nebrojeno puta tako da je izlišno da sad bude na braniku... Serucka ko ovca i smiješka se sam sebi u bradu misleći kak je nadjebao forumsku ekipu svojim grafovima kojima uglavnom nemušto prikazuje što je bilo... Pošto je mudrijaš ne usuđuje se sve ovo vrijeme ni Vakulinu prognozu za sutrašnji dan potvrditi a kamoli išta u vezi pandemije... Pametni naš knjigovezacvenus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Vidiš, ja sam još za vrijeme Juge (koju si ti lizao i ne ja) kao dječarac (s jaketom priko ramena i boršom u ruci) odselio u drugu državu i tamo stjecao i stekao najvišu moguću izobrazbu. Ovdje se to ne kupuje, stječe se isključivo s mukotrpnim radom.
Onda to nije bio običaj, a danas se ide studirat u Pariz, Ameriku, Beč itd, kao nešto sasvim normalno. Studenstka razmjena među
državama je danas nešto najnormalnije...Moja nećakinja iz ZG je nedavno ovdje dovršila magisterij...a šta bi ti mogao znati o ovome....
Potkrijepio sam, ako ne vjeruješ mojim konačnim rezultatima (zaključcima) daj Mihi da ih provjeri.venus wrote:Eroo wrote:Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".venus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
jel i ona bidna napisala 5 knjiga, ili jednu u 5 tomova....ako je na tebe onda prije ovo prvo...Eroo wrote:Sve i kad bi bila istina kakve to ima veze s tobom i tvojim životom?michaellcmacha wrote:Nula bodova taj je cijeli život pobjegulja... Pobjegao je s rodne grude, pobjegao je iz vojske, tu na forumu je pobjegao nebrojeno puta tako da je izlišno da sad bude na braniku... Serucka ko ovca i smiješka se sam sebi u bradu misleći kak je nadjebao forumsku ekipu svojim grafovima kojima uglavnom nemušto prikazuje što je bilo... Pošto je mudrijaš ne usuđuje se sve ovo vrijeme ni Vakulinu prognozu za sutrašnji dan potvrditi a kamoli išta u vezi pandemije... Pametni naš knjigovezacvenus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Vidiš, ja sam još za vrijeme Juge (koju si ti lizao i ne ja) kao dječarac (s jaketom priko ramena i boršom u ruci) odselio u drugu državu i tamo stjecao i stekao najvišu moguću izobrazbu. Ovdje se to ne kupuje, stječe se isključivo s mukotrpnim radom.
Onda to nije bio običaj, a danas se ide studirat u Pariz, Ameriku, Beč itd, kao nešto sasvim normalno. Studenstka razmjena među
državama je danas nešto najnormalnije...Moja nećakinja iz ZG je nedavno ovdje dovršila magisterij...a šta bi ti mogao znati o ovome....
ne znam što bih ja to od tebe mogao naučiti kad znaš vrlo malo ili manje...
konkretno po pitanju ove pandemije ti si toliki dibidus da teško da itko od nas ostalih tebi može parirati... do nama dugo kao i robi nisi znao razliku između virusa i oboljenja koje virus ulaskom u organizam uzrokuje, a kad si konačno skužio koja je razlika onda si taj kasnopališ poučak, išao s nama koji to znamo od samog početka, podijeliti... tu mi te čak bilo i pomalo žao pa sam te pustio da se veseliš ko beba zvečki...
veber je bio zločest, ali u stvari istinoljubiv i stavio tu tvoju pamet sa Sorbone, kad si rame iza ramena plenkijevog slavodobitno ustvrdio da je pandemija u hrvata završila uoči ljeta, tj izbora ili tako nekako...
općenito što se obrazovanja tiče kad već sopminješ da ti se ćaći nije posrećilo i da mu ovca nije u dve ture po trojke ojanjila, pa on Bogu zahvalio što će potplaćivanjem u naturi tvog odseljavanja riješiti problem jednog svirača "frule", ti bi vjerojatno svirao i dan danas glasovir, ovaj "frulu" na nekom pašnjaku podno ljubuše ili rujišta... i tu si me onako od srca nasmijao, kad si sviranje kurcu ovaj "fruli" obukao u pričam ti priču o prćenju glasovira po baba-planini... i kad netko kaže Ere vaki naki... ;)
2015-08-08
Neki i pišemo knjige, štaš...netko mora i to raditi.michaellcmacha wrote:jel i ona bidna napisala 5 knjiga, ili jednu u 5 tomova....ako je na tebe onda prije ovo prvo...Eroo wrote:Sve i kad bi bila istina kakve to ima veze s tobom i tvojim životom?michaellcmacha wrote:Nula bodova taj je cijeli život pobjegulja... Pobjegao je s rodne grude, pobjegao je iz vojske, tu na forumu je pobjegao nebrojeno puta tako da je izlišno da sad bude na braniku... Serucka ko ovca i smiješka se sam sebi u bradu misleći kak je nadjebao forumsku ekipu svojim grafovima kojima uglavnom nemušto prikazuje što je bilo... Pošto je mudrijaš ne usuđuje se sve ovo vrijeme ni Vakulinu prognozu za sutrašnji dan potvrditi a kamoli išta u vezi pandemije... Pametni naš knjigovezacvenus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
konkretno po pitanju ove pandemije ti si toliki dibidus da teško da itko od nas ostalih tebi može parirati... do nama dugo kao i robi nisi znao razliku između virusa i oboljenja koje virus ulaskom u organizam uzrokuje, a kad si konačno skužio koja je razlika onda si taj kasnopališ poučak, išao s nama koji to znamo od samog početka, podijeliti... tu mi te čak bilo i pomalo žao pa sam te pustio da se veseliš ko beba zvečki...
veber je bio zločest, ali u stvari istinoljubiv i stavio tu tvoju pamet sa Sorbone, kad si rame iza ramena plenkijevog slavodobitno ustvrdio da je pandemija u hrvata završila uoči ljeta, tj izbora ili tako nekako...
općenito što se obrazovanja tiče kad već sopminješ da ti se ćaći nije posrećilo i da mu ovca nije u dve ture po trojke ojanjila, pa on Bogu zahvalio što će potplaćivanjem u naturi tvog odseljavanja riješiti problem jednog svirača "frule", ti bi vjerojatno svirao i dan danas glasovir, ovaj "frulu" na nekom pašnjaku podno ljubuše ili rujišta... i tu si me onako od srca nasmijao, kad si sviranje kurcu ovaj "fruli" obukao u pričam ti priču o prćenju glasovira po baba-planini... i kad netko kaže Ere vaki naki... ;)
Nego, ako idem na tvoj nivo znam da sam unaprijed izgubio, jer mi nedostaje taj instikt...valjda se tijekom evolucije izgubio.
Zato odustajem.
Eroo wrote:Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Slična situacija je i u Međimurju.
Oštre mjere u Međimurju i Varaždinu imaju smisla samo zbog čuvanja domova za ostarjele.
Ostalo su zakasnili!
Kahm... tko je to zakasnio točno?
darth_vader-
2014-04-17
https://direktno.hr/domovina/lauc-otvorio-pandorinu-kutiju-mozda-je-problem-u-mjerama-koje-ljudi-jednostavno-ne-mogu-postovati-buduci-da-moraju-nastaviti-zivjeti-216525/
vuksadinare- Posts : 100402
2015-09-08
moj nivo je svaka ti čast ako čast zaslužuješ, ako ne, nosi se u 3pm, pogotovo ako se pokušavaš postaviti s visoka bez pokrića... ja nisam ni tebi ni šejkeru ni ikom drugom govorio niti da ste ravnozemljaši niti da brojite na prste niti bilo što drugo u uvredljivom kontekstu, nego sam isključivo iznosio svoja stajališta i svoje pretpostavke u svezi kretanja brojeva vezanih za pandemiju.... kad ste počeli jesti govna kraj još uvijek solidne cijene prehrambenih artikala sterao sam vas u tri pičke materine, i koju stopu dalje, a tek onda usput ukazao da sve ovo vrijeme s visine blebate gluposti koje sve ovo vrijeme apsolutno nemaju veze sa stvarnošću kojoj svjedočimo iz dana u dan... upravo ti si me pitao prije 3 mjeseca kad sam rekao da ćemo do kraja godine imati prek 50 milijuna zaraženih i oko 2 milijuna mrtvih... što je tebi bilo potpuno nestvarno jer je u tom trenutku bilo oko 25 milijuna zaraženih u cijelom svijetu i oko 850 000 smrtnih ishoda a u tom trenutku su brojevi, bar oni koje si ti čitao i prikazivao bili takvi da je vjerojatnost za ono što sam ja navodio bila mala...Eroo wrote:Neki i pišemo knjige, štaš...netko mora i to raditi.michaellcmacha wrote:jel i ona bidna napisala 5 knjiga, ili jednu u 5 tomova....ako je na tebe onda prije ovo prvo...Eroo wrote:Sve i kad bi bila istina kakve to ima veze s tobom i tvojim životom?michaellcmacha wrote:Nula bodova taj je cijeli život pobjegulja... Pobjegao je s rodne grude, pobjegao je iz vojske, tu na forumu je pobjegao nebrojeno puta tako da je izlišno da sad bude na braniku... Serucka ko ovca i smiješka se sam sebi u bradu misleći kak je nadjebao forumsku ekipu svojim grafovima kojima uglavnom nemušto prikazuje što je bilo... Pošto je mudrijaš ne usuđuje se sve ovo vrijeme ni Vakulinu prognozu za sutrašnji dan potvrditi a kamoli išta u vezi pandemije... Pametni naš knjigovezacvenus wrote:michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Nego, ako idem na tvoj nivo znam da sam unaprijed izgubio, jer mi nedostaje taj instikt...valjda se tijekom evolucije izgubio.
Zato odustajem.
i sad večeras ti bez srama mene pitaš šta kažu tarabići, što samo govori o tvom zaplotnjačkom beskarakternom profilu osobe, jer da imaš imalo karaktera šutio bi ko zaliven, a da si iole čojek ko što nisi rekao bi jebiga sory pogriješio sam.... kao što i jesi...
ali to je nebitno.... ima nešto daleko malicioznije u tvojim istupima ovdje a to je tvoje poistovjećivanje sa političkom i nazovi stručnom elitom koja rukovodi krizom, gdje se svrstavaš, potpuno nepripadno uz njih i pametuješ i vrijeđaš sveukupnu populaciju docirajući im/nam da smo neposlušni i da smo u stvari mi krivi za širenje zaraze što u osnovi uopće nije točno jer uvijek je bilo i bit će da odgovornost snose odgovorni a to su oni koji su se ili pozvali ili su pozvani da rukovode i upravljaju sustavom koji im je povjeren ili su ga sami sebi dali na upravljanje, ovisno o društvenom uređenju... a iz navedenog proizlazi upravo to da si ili maliciozan ili glup kad nisi u stanju to pojmiti... treće nema...
2015-08-08
mi smo mogli čak i solidno riješiti ovu situaciju da je bilo pameti i sluha... moglo se pozvati u savjet u vladu hotelijere određene kategorije i s njima dogovoriti aranžman da se u iste o trošku vlade smjeste svi potencijalno rizični, prvenstveno starija populacija i najkritičniji po pitanju komorbiditeta i da se o njima 24 sata brinu medicinske sestre i njegovateljice iz svih hrvatskih bolnica koje bi bile na svojevrsnom terenu što bi im bilo posebno dodatno plaćeno... isti kurac ko i mi što smo išli po terenima za potrebu izvršenja zadatka u okviru službe... i na taj način dislocirati rizične a sve ostalo u najvećoj mjeri pustiti da radi i funkcionira... naravno to se odnosi na ovo vansezonsko vrijeme koje ako ćemo realno traje od rujna pa do svibnja... na taj način bi vjerojatno spasili puno života, imali i dalje poslovnu i opću društvenu aktivnost... država ionako snosi i financijske a i druge posljedice... možda bi bio bolje da je određenoj kategoriji utvrdila radnu obvezu u cilju suzbijanja pandemije i sve im troškove platila to bi možda ispalo i jeftinije za nju...vuksadinare wrote:https://direktno.hr/domovina/lauc-otvorio-pandorinu-kutiju-mozda-je-problem-u-mjerama-koje-ljudi-jednostavno-ne-mogu-postovati-buduci-da-moraju-nastaviti-zivjeti-216525/
2015-08-08
Možda sam nejasno iskoristio izraz "zakasnili"...jasambrend wrote:Eroo wrote:Na temelju dosadašnjih rezultata.venus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Slična situacija je i u Međimurju.
Oštre mjere u Međimurju i Varaždinu imaju smisla samo zbog čuvanja domova za ostarjele.
Ostalo su zakasnili!
Kahm... tko je to zakasnio točno?
Da ste imali cijelo vrijeme epidemije "lockdown" onda uopće ne bi imali zaraze.
Ostalo je prohujalo s vihorom...od ukupno zaraženih su neki umrli, neki ozdravili a neki su još uvijek "aktualno pozitivni".
Od aktualno pozitivnih će jedan dio umrijeti, a najveći dio će ozdraviti.
Trenutno se u Varaždinu uspostavlja tzv. zid protiv širenja virusa, ilitiga kolektivna imunizacija.
Uvjerem sam da će za relativno kratko vrijeme kod njih dnevni priraštaj novozaraženih pasti za faktor 3x.
U sličnoj situaciji je i Međimurje....naglom porastu slijedi usporavanje.
Možda i Krapina-Zagorje, nisam još izračunao...
Trenutno se bavim s 3 slovenska grada, koji su mi iz privatnih razloga veoma važni...
U jednom od njih je situacija slična onoj u Varaždinu...virus galopira...ali je i svjetlo na kraju tunela.
svjetlo je tebi na dnu boce.... :) ko i šojki...
2015-08-08
Jesi, jesi, pizdek mali, loše odgojeni, još sam te i zamolio da sa mnom ne razgovaraš kao što razgovaraš sa svojim pijanim društvom za šankom i da paziš na izraze s kojim se menii obraćaš. Često je meni bilo neougodno kako se ponašaš.michaellcmacha wrote:moj nivo je svaka ti čast ako čast zaslužuješ, ako ne, nosi se u 3pm, pogotovo ako se pokušavaš postaviti s visoka bez pokrića... ja nisam ni tebi ni šejkeru ni ikom drugom govorio niti da ste ravnozemljaši niti da brojite na prste niti bilo što drugo u uvredljivom kontekstu
pazi lika možda je nejasan... a onda cijeli upis nastavi u nejasnom tonu, jer bi se dečec igrao igrica tipa pitaj pa ću ti možda odgovoriti a možda i neću...
2015-08-08
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50