ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 23 Empty Re: Da remiziramo...

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 7:37

pazi lika možda je nejasan... a onda cijeli upis nastavi u nejasnom tonu, jer bi se dečec igrao igrica tipa pitaj pa ću ti možda odgovoriti a možda i neću...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 6 Dec - 7:41

michaellcmacha wrote:svjetlo je tebi na dnu boce.... :) ko i šojki...
Piće popijem samo s razlogom i u dobrom društvu.  Nikad s polusvijetom i za šankom stojeći kao ti. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 7:45

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:moj nivo je svaka ti čast ako čast zaslužuješ, ako ne, nosi se u 3pm, pogotovo ako se pokušavaš postaviti s visoka bez pokrića... ja nisam ni tebi ni šejkeru ni ikom drugom govorio niti da ste ravnozemljaši niti da brojite na prste niti bilo što drugo u uvredljivom kontekstu
Jesi, jesi, pizdek mali, loše odgojeni, još sam te i zamolio da sa mnom ne razgovaraš kao što razgovaraš sa svojim pijanim društvom za šankom i da paziš na izraze s kojim se menii obraćaš. Često je meni bilo neougodno kako se ponašaš.
jesam jesam poslao te u tri pičke materine kad si počeo meni pokušavat prodavat spike kak se ti znanstveno baviš sa nekim situacijama koje pak ne nalaziš za shodno da podijeliš sa društvom ali uredno tom društvu dociraš a da pojma o pojmu pojmu nemaš... i  kako sam ti rekao budi sretan da razgovaramo ovdje gdje razgovaramo u reali bih te zbog tvog nadmenog i potcjenjivačkog stava jednom upozorio, a već u drugoj prilici ispičko s čim dohvatim... i za to ni slučajno ne bi bio uvjet da smo u birtiji jer ja u birtije niti ne zalazim...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 6 Dec - 7:52

michaellcmacha wrote:pazi lika možda je nejasan... a onda cijeli upis nastavi u nejasnom tonu, jer bi se dečec igrao igrica tipa pitaj pa ću ti možda odgovoriti a možda i neću...
Objavljujem samo rezultate. Tu je par ljudi koji bi bili u stanju potpuno razumjeti i način izračuna.
Da su oni to tražili onda bi i cijeli postupak ukratko opisao, s dokazima na primjerima.
Pošto nisu tražili, ne vidim smisla da to ovdje elaboriram.
To ne znači da mislim da su ostali glupani, već da su drugačiji profil intelektualaca.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 6 Dec - 7:58

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:moj nivo je svaka ti čast ako čast zaslužuješ, ako ne, nosi se u 3pm, pogotovo ako se pokušavaš postaviti s visoka bez pokrića... ja nisam ni tebi ni šejkeru ni ikom drugom govorio niti da ste ravnozemljaši niti da brojite na prste niti bilo što drugo u uvredljivom kontekstu
Jesi, jesi, pizdek mali, loše odgojeni, još sam te i zamolio da sa mnom ne razgovaraš kao što razgovaraš sa svojim pijanim društvom za šankom i da paziš na izraze s kojim se menii obraćaš. Često je meni bilo neougodno kako se ponašaš.
jesam jesam poslao te u tri pičke materine kad si počeo meni pokušavat prodavat spike kak se ti znanstveno baviš sa nekim situacijama koje pak ne nalaziš za shodno da podijeliš sa društvom ali uredno tom društvu dociraš a da pojma o pojmu pojmu nemaš... i  kako sam ti rekao budi sretan da razgovaramo ovdje gdje razgovaramo u reali bih te zbog tvog nadmenog i potcjenjivačkog stava jednom upozorio, a već u drugoj prilici ispičko s čim dohvatim... i za to ni slučajno ne bi bio uvjet da smo u birtiji jer ja u birtije niti ne zalazim...

U načelu, svađaš se ti sam sa sobom.
Ako su ti iz nekih razloga potrebna moja pleća kao odskočna daska, iskoristi, ali nemoj da je to prečesto,
jer znam i ja biti neugodan. Imam veoma širok jezički fond, a znam biti i inovativan.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 6 Dec - 7:59

ero kada ovo sve prestaje?
da li ti navijaš za što više mrtvih kao većina nas, ili što manje mrtvih?
što misliš o efektima stožera da li imaju smisla?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 8:00

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:pazi lika možda je nejasan... a onda cijeli upis nastavi u nejasnom tonu, jer bi se dečec igrao igrica tipa pitaj pa ću ti možda odgovoriti a možda i neću...
Objavljujem samo rezultate. Tu je par ljudi koji bi bili u stanju potpuno razumjeti i način izračuna.
Da su oni to tražili onda bi i cijeli postupak ukratko opisao, s dokazima na primjerima.
To ne znači da mislim da su ostali glupani, već da su drugačiji profil intelektualaca.
šta hoćeš sad da te opet pošaljem u 3pm... ajde jebi se ti i tvoj intelektualni fazon... kurac si ti sve ovo vrijeme izračunao i podastro... sve vrijeme si se bavio perfekt-nom situacijom i drukao za drugove iz komiteta makar i ne znao zbog čega to činiš... jbga tako su te naučili tvoji stari...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 8:02

AssadNaPodmornici wrote:ero kada ovo sve prestaje?
da li ti navijaš za što više mrtvih kao većina nas, ili što manje mrtvih?
što misliš o efektima stožera da li imaju smisla?
sad si ga doveo u nezgodnu situaciju... zna da te perem sve u sedamnaest a pitanje ti djeluje provokativno skoro ko da si u talu sa mnom.... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 6 Dec - 8:19

Eroo wrote:
:nb
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 10:46

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:
venus wrote:
michaellcmacha wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG. 
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza  im  se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu  poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.

Na temelju čega to tvrdiš?
on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulaciju

Očekivala sam bar graf za VŽ s objašnjenjem projekcije  :P
Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".
Sve ostalo je poghranjeno na Veberovom računalu. :D

Ti nešto tvrdiš, ne daš objašnjenje, a sad me upućuješ na službene podatke. Ako nešto tvrdiš, trebaš to potkrijepiti.
Što je Robi u seksualijama to je Ero u pojašnjavanju svojih statističkih gra(f)vura... Imamo još stručnjaka koji je ustvrdio da pandemija završava u svibnju, ali on je prilikom odlaska u podrum po kiselo zelje, nekim čudom prosvijetljen, a u stvari skuživši da je po Splitu zaražen hodao uokolo i širio bolest, moguće i kazneno odgovoran, odlučio neko vrijeme skloniti se sa vidjela, a podrum je eto za tu svrhu idealan...
Imam ja 10 prsta kao i ti, ali ih ne koristim u matematičkim proračunima.
Miha, ne treba ti biti neugodno ako ne možeš pratiti moje upise.
Nije razlog u tvojoj intelektualnoj i mentalnoj lijenosti, već u nerazumijevanju napisanog.
Vidiš, ja se ne sekiram ako nešto ne razumijem, rađe pitam za objašnjenje, kao Venus gore, na primjer.
Učimo od drugih koji iz nekih razloga više znaju. Da nije tako još bi skakutali po drveću i nabirali sezonsko voće...

Pitala sam temeljem čega tvrdiš da će se epidemija u VŽ završiti prirodnim putem, a ne zato jer ja nešto ne razumijem. 

Ne znam također na temelju čega tvrdiš da više znaš od drugih. 
Svi mi znamo čitati, filtrirati i analizirati podatke..pa gdje je ta vaga za "znam više".
Upada u oči taj stav, ja ti neću reći da je to arogantno ili potcjenjivački, nego da iritira.
Sasvim dobronamjerno ću ti reći da bi možda mogao razmisliti o načinu na koji razmjenjuješ svoje stavove s drugima, s uvažavanjem druge strane.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 10:52

tre wrote:
Sovak wrote:
tre wrote:
venus wrote:
Legendovich wrote:Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako.. :rasta :rasta :rasta

Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... :^0 ..imam čisti mezzosopran.

Ma što da ti proturječim, samo bih bezze trošila penkalu.

Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.
dobro došla u klub, ono kad je seronja i tebi dopizdio sa svojim lažima i glupostima valjda je jasno o kakvom se likoti radi :mazo

Ona je puno bolja ... Beograd joj kak da je doma.

Ili sam pogriješil ... kaj  ja znam ... krhko je znanje.
gle pluralni smo i s tim problema nema nitko, no s lažima druga menagera, mešetara, lekara, apotekara, kemičara, snajperiste bez ispaljenog metka, kuleniste, jebača, kuronje( samo je ringo manji jebač od njega ), glokista...imaju svi problema i svi mu zavide na ovakvom uspješnom poslovnom putu!!!

Baš ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 10:55

ne se svaditi bratijo..moramo se i zajebavati malčice..Ero je ovdje potreban i dobrodoso kao i svatko drugi..diversity,jel... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Dec - 10:57

Ero ima asimptotski oblik.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 10:58

U napitku mora da je neka esencija pismejker miroljubivosti..:)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 10:59

venus wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:
venus wrote:
michaellcmacha wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG. 
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza  im  se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu  poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.

Na temelju čega to tvrdiš?
on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulaciju

Očekivala sam bar graf za VŽ s objašnjenjem projekcije  :P
Nisam ti ja teta, potraži ga sama. Imaš ga na vašoj službenoj stranici pod "Podaci".
Sve ostalo je poghranjeno na Veberovom računalu. :D

Ti nešto tvrdiš, ne daš objašnjenje, a sad me upućuješ na službene podatke. Ako nešto tvrdiš, trebaš to potkrijepiti.
Što je Robi u seksualijama to je Ero u pojašnjavanju svojih statističkih gra(f)vura... Imamo još stručnjaka koji je ustvrdio da pandemija završava u svibnju, ali on je prilikom odlaska u podrum po kiselo zelje, nekim čudom prosvijetljen, a u stvari skuživši da je po Splitu zaražen hodao uokolo i širio bolest, moguće i kazneno odgovoran, odlučio neko vrijeme skloniti se sa vidjela, a podrum je eto za tu svrhu idealan...
Imam ja 10 prsta kao i ti, ali ih ne koristim u matematičkim proračunima.
Miha, ne treba ti biti neugodno ako ne možeš pratiti moje upise.
Nije razlog u tvojoj intelektualnoj i mentalnoj lijenosti, već u nerazumijevanju napisanog.
Vidiš, ja se ne sekiram ako nešto ne razumijem, rađe pitam za objašnjenje, kao Venus gore, na primjer.
Učimo od drugih koji iz nekih razloga više znaju. Da nije tako još bi skakutali po drveću i nabirali sezonsko voće...

Pitala sam temeljem čega tvrdiš da će se epidemija u VŽ završiti prirodnim putem, a ne zato jer ja nešto ne razumijem. 

Ne znam također na temelju čega tvrdiš da više znaš od drugih. 
Svi mi znamo čitati, filtrirati i analizirati podatke..pa gdje je ta vaga za "znam više".
Upada u oči taj stav, ja ti neću reći da je to arogantno ili potcjenjivački, nego da iritira.
Sasvim dobronamjerno ću ti reći da bi možda mogao razmisliti o načinu na koji razmjenjuješ svoje stavove s drugima, s uvažavanjem druge strane.
ja sam tako bio pristojan prije 25-30 godina u međuvremenu sam skužio da su likovi poput njega nepopravljivi, a za zločeste i perfidno pokvarene pa usput i napuhane samožive ljude, mi je prag tolerancije odavno snižen...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 10:59

Jebovas sveodreda Amerofilije... :rasta :rasta :rasta

Da remiziramo... - Page 23 171173
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 11:03

venus wrote:U napitku mora da je neka esencija pismejker miroljubivosti..:)))
pa ja jesam u sutini miroljubiv,i imam jako viskok prag tolerancije.... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 11:04

crvenkasti wrote:Ero ima asimptotski oblik.
ti da ćutiš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 6 Dec - 11:04

Sovak wrote:
tre wrote:
Sovak wrote:
tre wrote:
venus wrote:
Legendovich wrote:Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako.. :rasta :rasta :rasta

Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... :^0 ..imam čisti mezzosopran.

Ma što da ti proturječim, samo bih bezze trošila penkalu.

Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.
dobro došla u klub, ono kad je seronja i tebi dopizdio sa svojim lažima i glupostima valjda je jasno o kakvom se likoti radi :mazo

Ona je puno bolja ... Beograd joj kak da je doma.

Ili sam pogriješil ... kaj  ja znam ... krhko je znanje.
gle pluralni smo i s tim problema nema nitko, no s lažima druga menagera, mešetara, lekara, apotekara, kemičara, snajperiste bez ispaljenog metka, kuleniste, jebača, kuronje( samo je ringo manji jebač od njega ), glokista...imaju svi problema i svi mu zavide na ovakvom uspješnom poslovnom putu!!!

Baš ...
zakaj sad netko od znanoznanaca ne ode tamo i onom debilu dingu ne pojasni da je 12 ljudi hodilo mjesecom... tamo gdje se trebaju aktivirati tamo šute ko pičke a ovamo jedu što nije za jesti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Dec - 11:07

Jahh..kod Menea je od Petka,na snazi policijski sat od 21-05 ujutro..izuzetak su oni koji imaju Ausvajs firme,gdje eventualno rade 2-3 smjenu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Dec - 11:08

michaellcmacha wrote: prag tolerancije mi je odavno snižen...

Tebi je snižen prag razumijevanja stvarnosti i srama zbog vlastite gluposti.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics