Da remiziramo...
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Da remiziramo...
pa dobro sad i ti... kaj ti smeta Begeš, ja da smijem morti bi ošel prošetat terazijama, po kosovskoj, ili da sam Robijeve fele pred ekonomski fakultet da pokupim dve tri beograđanke iz okolice Šapca i Leskovca.... a morti i ne bi i da smijem... jbg sin od jednog od sisačkih osnivača najdomoljubnije stranke u hrvata unazad 15 godina svako malo pohodi srpsku prestonicu i tvrdi ko i robi da su tamo kobasičice najfinije.... što god to trebalo značiti, tak da je forumskoj kolegici ne bih puno zamjerao nanjenim utiscima u vezi beloggrada... misllm ja ne bih, a ti kako ti na volju... :)Sovak wrote:tre wrote:dobro došla u klub, ono kad je seronja i tebi dopizdio sa svojim lažima i glupostima valjda je jasno o kakvom se likoti radivenus wrote:Legendovich wrote:Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako..
Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... ..imam čisti mezzosopran.
Ma što da ti proturječim, samo bih bezze trošila penkalu.
Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.
Ona je puno bolja ... Beograd joj kak da je doma.
Ili sam pogriješil ... kaj ja znam ... krhko je znanje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a hebotemichaellcmacha wrote:sve navedeno je pak Rujka učila preko NOVA tv, od master chefova, samo kako bi ugodila bogomdanom Robiju... da ga ne pukne "holesterol" od prežderavanja sa srpskim kobasičicama i leskovačkim pljeskavicama... u ponoć. ovo pak sa davanjem pičke, je naučila na "daj mu pičke.com, da te ne cinka šefu pogona.com"Gnječ wrote:kaya wrote:Ja bi ako bi morala birati iz toga bogatog životopisa izabrala ono kada je bio zajcov u domovinskom ratu ali nije htio pucati iz uvjerenja nego je samo šetao sa snajperom, kada je osmislio propeler s velikim perajama za mali gliser da leti i kada je skontao da ameri lažu da su otišli na mjesec jer im je pobio računicu sagorijevanja raketnog goriva ili motora .čega već..tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
I da, neizostavna rujka , ultrabogatašica i ljepotica iz doktorske familije i centra grada koji doleti skuhati sarmu, pašticadu i teletinu ispod peke, domaće njoke, međimursku pitu sa 7 slojeva file, da mu p. usput i onda ju potjera doma jer voli sam spavati.
po opisu mi pari kao neki osebujan lik iz Alan Forda. Rujka je Margot?
ma jebi se, proći će korona pa možda opet budemo dobri, ali dok ovako sereš.... znaš mene, podavio bih vas/te u lavoru, jer lažete ovaj napaćeni narod... ;)Eroo wrote:Ne osjećam se dobro kad ti moram reći ono što mislim. Zaista.michaellcmacha wrote:a znamo, sereš po običaju ko i Robi, samo u drugu tepsiju... odi stranicu i pol unazad i pogledaj što vele tarabići, budu sad svaki dan nadopisali da se možete vi sa kupljenom diplomom uputiti u situaciju na temelju dostupnih podataka...Eroo wrote:Ero ne čita ničije prognoze, pravi isključivo svoje. Capak je matematički nepismen, pa on i ne može ništa reći na ovu temu.michaellcmacha wrote:vidim Ero tezgar pobija tvrdnju druga Capaka. Capak veli da mjere u varaždinskoj ž nisu polučile rezultata ali jebeš Capaka Ero zna bolje.... i jače..... a evo što je načelnik stožera varaždinske županije govorio prije 11 dana
"Mi već deset dana kontinuirano bilježimo unutar sedam dana 1500 slučajeva. Incidencija je to od visokih 900. Situacija je vjerojatno puno gora. Mi smo dostigli svoje limite testiranja. Zavod za javno zdravstvo ima kapacitet 700 uzoraka dnevno za testiranje. "
a od onda se situacija još značajno zakomplicirala, mislim čak da je netko stavio tu incidenciju koja pokazuje da su otišli na 1150... možda čak i tezgar.... :)... genijalac...
Nego, šta kažu Tarabići?
2015-08-08
Corona jastuk
2014-04-14
a gle zajeban je lik, ja iako nisam simpatizer mladih turkinja, ipak mi nekako dođe žao zbog njene tužne sudbine, a da je posjećivala tu stranicu i dan danas bi zajedno sa robijem zvanim fuckerman i dalje radila na traci... i vjerojatno naučila i kak se lovački grah kuha... sa kobasicom naravno...tre wrote:a hebotemichaellcmacha wrote:sve navedeno je pak Rujka učila preko NOVA tv, od master chefova, samo kako bi ugodila bogomdanom Robiju... da ga ne pukne "holesterol" od prežderavanja sa srpskim kobasičicama i leskovačkim pljeskavicama... u ponoć. ovo pak sa davanjem pičke, je naučila na "daj mu pičke.com, da te ne cinka šefu pogona.com"Gnječ wrote:kaya wrote:Ja bi ako bi morala birati iz toga bogatog životopisa izabrala ono kada je bio zajcov u domovinskom ratu ali nije htio pucati iz uvjerenja nego je samo šetao sa snajperom, kada je osmislio propeler s velikim perajama za mali gliser da leti i kada je skontao da ameri lažu da su otišli na mjesec jer im je pobio računicu sagorijevanja raketnog goriva ili motora .čega već..tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
I da, neizostavna rujka , ultrabogatašica i ljepotica iz doktorske familije i centra grada koji doleti skuhati sarmu, pašticadu i teletinu ispod peke, domaće njoke, međimursku pitu sa 7 slojeva file, da mu p. usput i onda ju potjera doma jer voli sam spavati.
2015-08-08
nemoj biti pizda ko Robi... on nama neda recept za mishung za inhalirung... ti njemu daj adresu toyshopa, da malo ru(j)ka odmori...abraham wrote:Corona jastuk
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
meni danas popodne udrila inspircija da napišem sagu o robiju ali sam morao na drugo mjesto pa me želja pustila no ako inspiracija opet dođe sa svima ću to podjeliti ovdje na forumu!michaellcmacha wrote:a gle zajeban je lik, ja iako nisam simpatizer mladih turkinja, ipak mi nekako dođe žao zbog njene tužne sudbine, a da je posjećivala tu stranicu i dan danas bi zajedno sa robijem zvanim fuckerman i dalje radila na traci... i vjerojatno naučila i kak se lovački grah kuha... sa kobasicom naravno...tre wrote:a hebotemichaellcmacha wrote:sve navedeno je pak Rujka učila preko NOVA tv, od master chefova, samo kako bi ugodila bogomdanom Robiju... da ga ne pukne "holesterol" od prežderavanja sa srpskim kobasičicama i leskovačkim pljeskavicama... u ponoć. ovo pak sa davanjem pičke, je naučila na "daj mu pičke.com, da te ne cinka šefu pogona.com"Gnječ wrote:kaya wrote:Ja bi ako bi morala birati iz toga bogatog životopisa izabrala ono kada je bio zajcov u domovinskom ratu ali nije htio pucati iz uvjerenja nego je samo šetao sa snajperom, kada je osmislio propeler s velikim perajama za mali gliser da leti i kada je skontao da ameri lažu da su otišli na mjesec jer im je pobio računicu sagorijevanja raketnog goriva ili motora .čega već..tre wrote:a štedljiv čovo, on ti ispeče puretinu i onda je jede narednih 14 dana onako sočno kao i prvi dan, kozojebi ga se boje ko vraga, cijela četvrt kozojeba se iselila iz tog dijela zbog tog moćnog jebača, menagera, burzovnog mešetara, kemičara, apotekara, lekara...michaellcmacha wrote:Ili kad su mu nudili najnovijeg audija, ali on se iz principa vozio u autobusu sa kmicama svako jutro u 5 sati, i meko se s njima pogledavao...
Eroo wrote:Eroo wrote:Covid, elevata sieroimmunità: Bergamo caso da studiareSecondo una nuova pubblicazione scientifica il tasso è superiore al 42%. Intanto Ats sta predisponendo il progetto di contenimento di una terza ondata
https://www.ilgiorno.it/bergamo/cronaca/sieroimmunita-studio-1.5777895
Pa ne rekoh li vam 41%? Kad ono? Neka još jednom provjere. Logika i matematika, jedno s drugim.
Ima Veber snimljeno kad je to bilo, saće on.
Ima, ali neće...
Danas Bergamo 170/1M novozaraženih, Veneto 741/1M.Eroo wrote:U provinciji Bergamo je jučer bilo novozaraženih 93/1 milijun stanovnika.
U isto vrijeme u Hrvatskoj 967/1 milijun stanovnika, a u SLO 852.
Dakle, u Bergamu manje za cca 10x.
Hrvatska 989/1M stanovnika.
Dobri su Tarabići, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Narod im vjeruje.Ra wrote:Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.Eroo wrote:Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja...Ra wrote:Virus se sve više ponaša bez nekog reda i smisla i to je ono što zbunjuje cijeli svijet.Gnječ wrote:LIJEČNIK IZ DUBRAVE: ‘Covid je kompleksan, takav tok bolesti još nismo imali. Ima jedna specifičnost, 14 dan kreće misteriozna faza…’
Doktor Bruno Baršić iz KB Dubrava objasnio je na televiziji N1 kako na organizam djeluje Covid-19.
“Covid je kompleksna bolest, u svom životu nisam vidio takvu bolest. To je virus koji prvo počne kao gripa, puno ljudi završi na tome. Onda nastaje upala pluća i dolaze patofiziološke promjene u plućima. Peti, šesti dan pacijentu se pogoršava stanje, počinje im faliti kisika. Takav tok bolesti nismo imali. Specifično za tu bolest je silan potencijal oštećenja krvnih žia u plućima, u mozgu, u srcu… Netko ne bi dobio infarkt da nije imao covid. 14 dan misteriozna faza kad se događaju infarkti pluća, mozga, srca. I onda kažemo da je pacijent umro od plućne embolije”, objasnio je Baršić.
https://net.hr/danas/hrvatska/lijecnik-iz-dubrave-covid-je-kompleksan-takav-tok-bolesti-jos-nismo-imali-ima-jedna-specificnost-14-dan-krece-misteriozna-faza/
ovaj doktor zajebava napaćeni narod. to je malo jača prehlada fejk news.
Susjed moje sestre je bio pozitivan u kolovozu. Čovjek je velik 1,90, cca 100 kg, pedesetak godina, ali zdrav. Dakle, nikakvih simptoma nije imao, čak nije izgubio ni čulo okusa i mirisa), testirao se jer je naveden kao kontakt pozitivne osobe (bili su zajedno na piru).
Sad nakon skoro 5 mjeseci dobio je temperaturu 38. Napravio je sve moguće pretrage, nije pozitivan na Covid, ništa ga ne boli, svi nalazi su u redu, ali temperatura ne pada već 10 dana.
Na kraju pretpostavljaju da su to posljedice Covida kojeg je ljetos skupio i "prehodao".
Ali ništa strašno ako ti više vjeruješ Tarabićima. :)
Probleme pravimo ja i ovakvi.
[quote="venus"][quote="Legendovich"]Venusica nikako da mi oprosti,sto sam je odhebo-odbio..jbtg..ne volim kad cura ima nazalni glas..to zivcira jako.. [/quote]
Nazalni glas, ooo bokte, pa kako bih pjevala s takvim glasom... ..imam čisti mezzosopran.
Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.[/quote]
S obzirom da Legendovića ni jedno žensko na forumu ne podnosi, to je siguran znak da nas je sve odreda odbio pa mu se svetimo.
A ti ništa ti ne brini. Vidiš da je momak smućkao univerzalni lijek koji doslovce propuhuje sve, pa valjda će i taj tvoj nazalni mezzosopran.
Samo daj 100 ojrića i popravit će se tvoj 'slab glas'.
Svi ionako znaju da čim zineš - ne lažeš.[/quote]
S obzirom da Legendovića ni jedno žensko na forumu ne podnosi, to je siguran znak da nas je sve odreda odbio pa mu se svetimo.
A ti ništa ti ne brini. Vidiš da je momak smućkao univerzalni lijek koji doslovce propuhuje sve, pa valjda će i taj tvoj nazalni mezzosopran.
Samo daj 100 ojrića i popravit će se tvoj 'slab glas'.
Last edited by Ra on 5/12/2020, 22:34; edited 1 time in total
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Eroo wrote:Dobri su Tarabići, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Narod im vjeruje.Ra wrote:Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.Eroo wrote:Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja...Ra wrote:Virus se sve više ponaša bez nekog reda i smisla i to je ono što zbunjuje cijeli svijet.Gnječ wrote:LIJEČNIK IZ DUBRAVE: ‘Covid je kompleksan, takav tok bolesti još nismo imali. Ima jedna specifičnost, 14 dan kreće misteriozna faza…’
Doktor Bruno Baršić iz KB Dubrava objasnio je na televiziji N1 kako na organizam djeluje Covid-19.
“Covid je kompleksna bolest, u svom životu nisam vidio takvu bolest. To je virus koji prvo počne kao gripa, puno ljudi završi na tome. Onda nastaje upala pluća i dolaze patofiziološke promjene u plućima. Peti, šesti dan pacijentu se pogoršava stanje, počinje im faliti kisika. Takav tok bolesti nismo imali. Specifično za tu bolest je silan potencijal oštećenja krvnih žia u plućima, u mozgu, u srcu… Netko ne bi dobio infarkt da nije imao covid. 14 dan misteriozna faza kad se događaju infarkti pluća, mozga, srca. I onda kažemo da je pacijent umro od plućne embolije”, objasnio je Baršić.
https://net.hr/danas/hrvatska/lijecnik-iz-dubrave-covid-je-kompleksan-takav-tok-bolesti-jos-nismo-imali-ima-jedna-specificnost-14-dan-krece-misteriozna-faza/
ovaj doktor zajebava napaćeni narod. to je malo jača prehlada fejk news.
Susjed moje sestre je bio pozitivan u kolovozu. Čovjek je velik 1,90, cca 100 kg, pedesetak godina, ali zdrav. Dakle, nikakvih simptoma nije imao, čak nije izgubio ni čulo okusa i mirisa), testirao se jer je naveden kao kontakt pozitivne osobe (bili su zajedno na piru).
Sad nakon skoro 5 mjeseci dobio je temperaturu 38. Napravio je sve moguće pretrage, nije pozitivan na Covid, ništa ga ne boli, svi nalazi su u redu, ali temperatura ne pada već 10 dana.
Na kraju pretpostavljaju da su to posljedice Covida kojeg je ljetos skupio i "prehodao".
da, ti i takvi kao ti pravite probleme dok dok vas se ne ušutka dokazima. onda cmizdrite i nestanete iz opticaja sakrijete se u septičku jamu iz koje ste izgmizali.
Guest- Guest
[quote][quote][quote]
Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja... [/quote]
Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.
Ali ništa strašno ako ti više vjeruješ Tarabićima. :)[/quote]
Dobri su Tarabići, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Narod im vjeruje.
[b]Probleme pravimo ja i ovakvi.[/b] [/quote]
Naravno. Uzimate kruh Tarabićima.
Samo što njima narod još i vjeruje, tebi i takvima kao ti baš i ne. :)
Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja... [/quote]
Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.
Ali ništa strašno ako ti više vjeruješ Tarabićima. :)[/quote]
Dobri su Tarabići, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Narod im vjeruje.
[b]Probleme pravimo ja i ovakvi.[/b] [/quote]
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
michaellcmacha likes this post
Više od 46 miliona ljudi u svetu oporavilo se od korona virusa: Najgore je i dalje u SAD
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3272412-vise-od-46-miliona-ljudi-u-svetu-oporavilo-se-od-korona-virusa-najgore-je-i-dalje-u-sad
Tako to izgleda kad ti Tarabići pišu članke i analize.
Pa pogledajmo kakva je realnost glede epidemiološke slike u USA i Srbiji danas :
USA:
Novozaraženih na 1 milijun stanovnika : 462
Aktualno pozitivnih na 1 milijun stanovnika: 17,733
Danas umrlih na 1 milijun stanovnika : 5
Srbija:
Novozaraženih na 1 milijun stanovnika : 997
Aktualno pozitivnih na 1 milijkun stanovnika: 26,049
Danas umrlih na 1 milijun stanovnika : 7
I jebiga, sad sam ja opet nekome nešto kriv.
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3272412-vise-od-46-miliona-ljudi-u-svetu-oporavilo-se-od-korona-virusa-najgore-je-i-dalje-u-sad
Tako to izgleda kad ti Tarabići pišu članke i analize.
Pa pogledajmo kakva je realnost glede epidemiološke slike u USA i Srbiji danas :
USA:
Novozaraženih na 1 milijun stanovnika : 462
Aktualno pozitivnih na 1 milijun stanovnika: 17,733
Danas umrlih na 1 milijun stanovnika : 5
Srbija:
Novozaraženih na 1 milijun stanovnika : 997
Aktualno pozitivnih na 1 milijkun stanovnika: 26,049
Danas umrlih na 1 milijun stanovnika : 7
I jebiga, sad sam ja opet nekome nešto kriv.
Last edited by Eroo on 5/12/2020, 22:39; edited 2 times in total
Jesu to oni asimptomatski 'bolesnici'?Eroo wrote:Više od 46 miliona ljudi u svetu oporavilo se od korona virusa:
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Važno je da meni žena vjeruje, za ostale mi je lako.Ra wrote:Dobri su Tarabići, da ih nema trebalo bi ih izmisliti. Narod im vjeruje.Nismo. Mi kad smo bolesni zovemo liječnike.
Jeste li konzultirali Tarabiće? Ništa bez njihovog mišljenja...
Sabiranje krušaka i jabuka...Ne znaju ni kakvo im je stanje doma.T. wrote:Jesu to oni asimptomatski 'bolesnici'?Eroo wrote:Više od 46 miliona ljudi u svetu oporavilo se od korona virusa:
michaellcmacha wrote:on je pak druga sorta, forumska kolegice, ali da prijeđemo na tvrdnju druga Tezgara.... u Varaždinu će epidemija prirodno biti zaustavljena jer se više neće imati tko zaraziti s obzirom da će svi biti zaraženi... u stvari sramežljivko je negdje čuo u medijima ili pročitao da u varaždinskoj županiji uopće nisu pomogle epidemiološke mjere pa je došao nekim pukim slučajem do zaključka kojeg je, kako mu je i inače svojstveno, pokušao zakukuljiti u ovu gornju formulacijuvenus wrote:Eroo wrote:U Varaždinu će se epidemija zadušiti prirodnim putem do cca Božiće ili najdalje do NG.
Ne vjerujem da će se kod njih nove pooštrene mjere primiti, u smislu smanjivanja zaraze. Zaraza im se već širi unutar obitelji...Pooštrene mjere im mogu poslužiti jedino za kontrolu smrtnosti u domovima za ostarjele, što svakako nije loše.
Na temelju čega to tvrdiš?
Očekivala sam bar graf za VŽ s objašnjenjem projekcije
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50