Da remiziramo...
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Da remiziramo...
vi ste nam donijeli svo zlo na balkan, pička vam materina, turska . excuse my serbian.Gnječ wrote:venus wrote:vuksadinare wrote:i da nije ili je lijepo vrijeme..oni ne nose bas maske...venus wrote:mutava baštarda wrote:ovo na slici lijevo su dalmatinci i hercegovci... di su ostali? da nisu ošli u Vukovar?Eroo wrote:Zagreb lijevo, Split desno. Danas!
A miša mu, što se tiče slike: Zagreb je jučer osvanuo sa 3C, u magluštini, hladno. Kad je blagdan ne radi Dolac i nema pasa u centru.
U Splitu sunčano nakon par dana kiše, fjake i južine. Normalno da su ljudi izašli vani. E sad to što su bez maski je isto moguće da je ljudima pun kufer svega. Veća je dobrobit od opuštene šetnje na suncu nego strašljiva zatvorenost u kuću, to može isto lupit na žifce. :)
Ne nose. Ne možeš natirat ljude da prestanu živit i nametati im nešto što neće, to je nemoguće. Uvijek su dvije stranke: za i protiv.
a ča to rvati delaju a da ih ne triba tirati jeba im bog mater i oca turčina. excuse my french.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Pulmolog Srića: Ovo postaje kritično, trebaju nam rigoroznije mjere i policijski sat
SAŠA Srića, pulmolog koji radi u covid-bolnici u Dubravi, smatra da situacija postaje kritična.
Smatra da se trebaju donijeti nove mjere. Kaže da mjere trebaju biti stroge, a dodaje i da bi trebalo uvesti policijski sat.
"Situacija više nije čak ni alarmantna, nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj", piše Srića.
"Ako se promptno i neodgodivo ne donesu konkretne i jasne mjere koje mogu i moraju biti najrigoroznije, uključujući opciju policijskog sata ili lockdowna, zdravstveni sustav, koji ionako počiva na nemjerljivom trudu i posvećenosti medicinskih sestara, liječnika i svih zdravstvenih i nezdravstvenih djelatnika, doći će do potpunog sloma sustava", kaže.
"Ovo nije ni zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina, nego realnost koja je neumoljiva činjenica. NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE"
SAŠA Srića, pulmolog koji radi u covid-bolnici u Dubravi, smatra da situacija postaje kritična.
Smatra da se trebaju donijeti nove mjere. Kaže da mjere trebaju biti stroge, a dodaje i da bi trebalo uvesti policijski sat.
"Situacija više nije čak ni alarmantna, nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj", piše Srića.
"Ako se promptno i neodgodivo ne donesu konkretne i jasne mjere koje mogu i moraju biti najrigoroznije, uključujući opciju policijskog sata ili lockdowna, zdravstveni sustav, koji ionako počiva na nemjerljivom trudu i posvećenosti medicinskih sestara, liječnika i svih zdravstvenih i nezdravstvenih djelatnika, doći će do potpunog sloma sustava", kaže.
"Ovo nije ni zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina, nego realnost koja je neumoljiva činjenica. NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE"
vili40-
2015-08-02
načekat ćemo se,mamlazni avion je trenutno izgubljen u oblacima
vili40-
2015-08-02
venus wrote:vuksadinare wrote:...nije to problem..problem je kad im s enesto desi onda su opet drugi krivi a ne doticni..ili vise njih...znam ja nas mentalitet..malo tko prizna da je on kriv ako se nesto desivenus wrote:vuksadinare wrote:
i da nije ili je lijepo vrijeme..oni ne nose bas maske...
Ne nose. Ne možeš natirat ljude da prestanu živit i nametati im nešto što neće, to je nemoguće. Uvijek su dvije stranke: za i protiv.
A sad ti meni reci što će maska pomoći pretilom, strastvenom pušaču i alkoholičaru? Oni već sami po sebi jesu rizična skupina.
Neki koji ne idu kao na posao da se čuvaju od korone ipak idu u trgovačke centre po hranu di dnevno prolazi gro ljudi. Što s tim?
Svako treba čuvat prvo sebe, time čuva druge. Ko se boji, nek ostane doma i naručuje Glovo da mu ostavi ispred vrata. I nema problema.
I neka sačeka barem tjedan dana da se dostavljeno prozrači.
vili40 wrote:Pulmolog Srića: Ovo postaje kritično, trebaju nam rigoroznije mjere i policijski sat
Ma kakav crni policijski sat. Ništa se s time ne bi promijenilo. Naprotiv, samo još više zaraženih.
Brzi testovi i izolacija otkrivenih...slovački model!
pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
vili40-
2015-08-02
odgovoran će biti virus, kao što je bio inu splitskom domu umirovljenika. nikako to nije bio rođo, kum iz Hdz-avili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
Čačić može uvesti sve mjere osim policijskog sata. Šta čeka?vili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
Odgovorni su oni koji ne nose maske, ne drže distancu i tulumare po noći. Da se ne lažemo.mutava baštarda wrote:odgovoran će biti virus, kao što je bio inu splitskom domu umirovljenika. nikako to nije bio rođo, kum iz Hdz-avili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
lokalni stožer ne može ništa bez glavnog stožera,vidim da baš nisi u toku.Eroo wrote:Čačić može uvesti sve mjere osim policijskog sata. Šta čeka?vili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
vili40-
2015-08-02
.
Nisam baš čuo da je lokalni nešto javno predložio, mimo već poznatih preporuka. Lokalni stožer najbolje zna di mu šteka epidemija i to mora promijeniti.Ako su problemi slavlja i slično, za to mu ne treba nacionalni stožer. Uostalom, Čačić zna što su preporuke nacionalnog stožera,je li ih sproveo u život? Šta ti misliš je li? Daleko od toga.vili40 wrote:lokalni stožer ne može ništa bez glavnog stožera,vidim da baš nisi u toku.Eroo wrote:Čačić može uvesti sve mjere osim policijskog sata. Šta čeka?vili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
evo moj komentar iz podruma.
1)RH se teško može zaključati jer para se nema. još ove godine država je podijelila uhljebima božićnice i povećala im plaće , tako da kasa je prazna. ljudi će umirati jer HDZ je popljačkao državu pa nemogu svi kao ja sakrit se u podrum i živiti o štednje. nema HDZ to.
2)čak i da se zaključa, većina Hrvata vam nevjeruje u kornu. pričajte sa običnim ljudima, nevjeruju. a to znači da hrpa i pandura nevjeruje. tko će provoditi taj policijski sat, ako populacija nevjeruje, a čak i panduri nevjeruju. dakle većina populacije je protiv policijskog sata, a opet i HDZU rejting ovisi i tome.. loše bi im došla slika gdje se ljudi tuku sa pandurima.. deseci tisuća splićana su izašli na ulice proslaviti rođendan torcide , pa njih ima više nego ukupan broj policije i vojske u ovoj državi. nitko im se nije usudio reći išta, šta im tko može..krenu li oni sa BBBom i još par tisuća luđaka na Markov Trg, imaš sutra novu vlast u državi, država se sastoji od povjerenja u institucije i straha, pa ako makneš jedno i drugo adio
3)nema značajnog dokaza da policijski sat išta spriječava. evo new york je imao najbrutalniji policijski sat na svijetu ,pa ima među najviše umrlih na svijetu. itd.
1)RH se teško može zaključati jer para se nema. još ove godine država je podijelila uhljebima božićnice i povećala im plaće , tako da kasa je prazna. ljudi će umirati jer HDZ je popljačkao državu pa nemogu svi kao ja sakrit se u podrum i živiti o štednje. nema HDZ to.
2)čak i da se zaključa, većina Hrvata vam nevjeruje u kornu. pričajte sa običnim ljudima, nevjeruju. a to znači da hrpa i pandura nevjeruje. tko će provoditi taj policijski sat, ako populacija nevjeruje, a čak i panduri nevjeruju. dakle većina populacije je protiv policijskog sata, a opet i HDZU rejting ovisi i tome.. loše bi im došla slika gdje se ljudi tuku sa pandurima.. deseci tisuća splićana su izašli na ulice proslaviti rođendan torcide , pa njih ima više nego ukupan broj policije i vojske u ovoj državi. nitko im se nije usudio reći išta, šta im tko može..krenu li oni sa BBBom i još par tisuća luđaka na Markov Trg, imaš sutra novu vlast u državi, država se sastoji od povjerenja u institucije i straha, pa ako makneš jedno i drugo adio
3)nema značajnog dokaza da policijski sat išta spriječava. evo new york je imao najbrutalniji policijski sat na svijetu ,pa ima među najviše umrlih na svijetu. itd.
stvarno onda ne znaš kako to kod nas ide,čačić jedino može skratiti vrijeme noćnih klubova sa 24 na 23,30 ništa drugo.Eroo wrote:.Nisam baš čuo da je lokalni nešto javno predložio, mimo već poznatih preporuka. Lokalni stožer najbolje zna di mu šteka epidemija i to mora promijeniti.Ako su problemi slavlja i slično, za to mu ne treba nacionalni stožer. Uostalom, Čačić zna što su preporuke nacionalnog stožera,je li ih sproveo u život? Šta ti misliš je li? Daleko od toga.vili40 wrote:lokalni stožer ne može ništa bez glavnog stožera,vidim da baš nisi u toku.Eroo wrote:Čačić može uvesti sve mjere osim policijskog sata. Šta čeka?vili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
A te smiješne preporuke si svi skupa gurnite u dupe jer još malo pa će vicevi o tim preporukama.Mi nismo ozbiljna država,nema para jer jedni stalno kradu,drugi se dijele bez srama a treći uništavaju sve pred sobom.Zato ljudi godinama i bježe iz ove sramote.Da preporuke majketibožje na tu sam riječ lud.
vili40-
2015-08-02
Yoda u redovno ko najveća pičkica malo proviri i baci koji proser i opet u mišju rupu....
https://www.24sata.hr/news/reportaza-iz-covid-bolnice-idem-u-rat-s-koronom-i-trazim-curu-729000
https://www.24sata.hr/news/reportaza-iz-covid-bolnice-idem-u-rat-s-koronom-i-trazim-curu-729000
2015-08-08
pa sakrio sam se u podrum i kao longi isključio iz ovoga svijeta
to bi trebali svi. u podrum na 3 tjedna, nagomilati hranu i wc papir, i onda tko živ tko mrtav
to bi trebali svi. u podrum na 3 tjedna, nagomilati hranu i wc papir, i onda tko živ tko mrtav
Da, ako hoćeš nove moraš najprije ispoštovat stare. Pa to je meni tako logično.vili40 wrote:stvarno onda ne znaš kako to kod nas ide,čačić jedino može skratiti vrijeme noćnih klubova sa 24 na 23,30 ništa drugo.Eroo wrote:.Nisam baš čuo da je lokalni nešto javno predložio, mimo već poznatih preporuka. Lokalni stožer najbolje zna di mu šteka epidemija i to mora promijeniti.Ako su problemi slavlja i slično, za to mu ne treba nacionalni stožer. Uostalom, Čačić zna što su preporuke nacionalnog stožera,je li ih sproveo u život? Šta ti misliš je li? Daleko od toga.vili40 wrote:lokalni stožer ne može ništa bez glavnog stožera,vidim da baš nisi u toku.Eroo wrote:Čačić može uvesti sve mjere osim policijskog sata. Šta čeka?vili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
A te smiješne preporuke si svi skupa gurnite u dupe jer još malo pa će vicevi o tim preporukama.Mi nismo ozbiljna država,nema para jer jedni stalno kradu,drugi se dijele bez srama a treći uništavaju sve pred sobom.Zato ljudi godinama i bježe iz ove sramote.Da preporuke majketibožje na tu sam riječ lud.
Kao kod težih bolesti...ako postojeća doza nije dovoljna povećaš je.
No, međutim, ako si postojeću propustio koristiti ne ideš na veću dozu, jer to
ne bi imalo nikakvog smisla.
Najprije odradite svoj dio posla...bez slavlja i okupljanja, distanca, maske, higijena...
S uvođenjem policijskog sata se ne treba poigravati, ako može i drugačije.
na koga misliš? one za vrijeme lockdowna u klubu ( ministri, predsjednici ili suprug od presjednice ) ili misliš na ove iz vukovara?Eroo wrote:Odgovorni su oni koji ne nose maske, ne drže distancu i tulumare po noći. Da se ne lažemo.mutava baštarda wrote:odgovoran će biti virus, kao što je bio inu splitskom domu umirovljenika. nikako to nije bio rođo, kum iz Hdz-avili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
Znaš ti dobro na koga sam mislio.mutava baštarda wrote:na koga misliš? one za vrijeme lockdowna u klubu ( ministri, predsjednici ili suprug od presjednice ) ili misliš na ove iz vukovara?Eroo wrote:Odgovorni su oni koji ne nose maske, ne drže distancu i tulumare po noći. Da se ne lažemo.mutava baštarda wrote:odgovoran će biti virus, kao što je bio inu splitskom domu umirovljenika. nikako to nije bio rođo, kum iz Hdz-avili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
na ovog lokosaEroo wrote:Znaš ti dobro na koga sam mislio.mutava baštarda wrote:na koga misliš? one za vrijeme lockdowna u klubu ( ministri, predsjednici ili suprug od presjednice ) ili misliš na ove iz vukovara?Eroo wrote:Odgovorni su oni koji ne nose maske, ne drže distancu i tulumare po noći. Da se ne lažemo.mutava baštarda wrote:odgovoran će biti virus, kao što je bio inu splitskom domu umirovljenika. nikako to nije bio rođo, kum iz Hdz-avili40 wrote:pali smo bez borbe,mrtvi se zbrajaju a mlazni se češlja,samo sad je valjda već svima jasno da je on preuzeo totalnu odgovornost za ovaj i budući pomor,sad se stvarno više ne može izgovoriti na nikog i ništa.I moj "omiljeni" čačić mu je danas poslao poruku da će za to netko morati odgovarati a beroš ili alemka sigurno neće.Zaglibio je u jako duboko blato.
maska, distanca, lockdown
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50