ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 35 Empty Re: Da remiziramo...

Post by vili40 23/11/2020, 07:21

vuksadinare wrote:trump,izbori,bla bla..đikic poceo politizirati...ili postaje politicar...a sam je mjenjo misljenja ko carape...sjetimo se toga...kaze gospodarske stete ce biti vece narocito kod privatnika..pa oni su jebeno popusili nakon proljetnog lockdowna i bili glavni zagovaratelji i prijetili da se lockdown ukine..đikicu kakis
a što krivo govori?Da smo se trebali puno bolje pripremiti za jesen?Da se ne testira dovoljno?Da je stožer politiziran i nedosljedan?
Gledao sam i slušao jučer Beroša kako se javio iz svoje korona jazbine i on po starom.Da bi te njihove mjere donijele rezultate da su se ljudi držali uputa,majketibožje pa jesu li ti ljudi slijepi ili glupi?Trebaš stvarno biti totalni debil i očekivati od torcidaša i ostalih neumnih nakupina koje čine veliki dio društva da se drže preporuka.Od te mase u kojoj kruži priča kako se rodbini plaća za svakog umrlog da mu se pripiše korona,da su maske idiotarija,da ako netko i umre to je onda jer je bio star i teško bolestan od prije i da ih boli kurac tamo za neku bolesnu babu itd.itd.nije bilo za očekivati ništa.Samo batina i kazne takve mogu primiriti.Ali mi smo humani,nismo ko kanađani,švabe,austrijanci ili slovenci koji tlače vlastiti narod.Svašta.

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 07:29

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:trump,izbori,bla bla..đikic poceo politizirati...ili postaje politicar...a sam je mjenjo misljenja ko carape...sjetimo se toga...kaze gospodarske stete ce biti vece narocito kod privatnika..pa oni su jebeno popusili nakon proljetnog lockdowna i bili glavni zagovaratelji i prijetili da se lockdown ukine..đikicu kakis
a što krivo govori?Da smo se trebali puno bolje pripremiti za jesen?Da se ne testira dovoljno?Da je stožer politiziran i nedosljedan?
Gledao sam i slušao jučer Beroša kako se javio iz svoje korona jazbine i on po starom.Da bi te njihove mjere donijele rezultate da su se ljudi držali uputa,majketibožje pa jesu li ti ljudi slijepi ili glupi?Trebaš stvarno biti totalni debil i očekivati od torcidaša i ostalih neumnih nakupina koje čine veliki dio društva da se drže preporuka.Od te mase u kojoj kruži priča kako se rodbini plaća za svakog umrlog da mu se pripiše korona,da su maske idiotarija,da ako netko i umre to je onda jer je bio star i teško bolestan od prije i da ih boli kurac tamo za neku bolesnu babu itd.itd.nije bilo za očekivati ništa.Samo batina i kazne takve mogu primiriti.Ali mi smo humani,nismo ko kanađani,švabe,austrijanci ili slovenci koji tlače vlastiti narod.Svašta.
ne radi se o tlacenju vec lovi kako rekoh....evo ti imas pravu pobunu ugostitelja koji najavljuju masovno tuzbe..ako napravis restrikcije u prijevuzu isto ocekuj od prijevoznika...sa druge strane imas one koji traze mjere i oni se bune...problem su ljudi..da uvedes bilo kakve mjere ili ne mjere imat ce podosta vecu skupinu nezadovoljnika...a politicr ko politicar prvo razmislja politickom glavom..evo ti cacica npr.opet..nije se bunio kad je korona haracila u drugim zupanijama..nije predlagao ili zahtjevao ostre mjere jer ga je bolio kiki kod njega je jos bilo ok pa sto da steti svojim privrednim subjektima a sad kad je kod njega onda teska frka sve bi u lockdown..o tome se radi...dvostrukim arsinima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 07:34

..i ja sam bio za to da se naprave bolje mjere..sto se tice testiranja mogli su donjeti zakon o obveznom testiranju pa bi imao masovno testiranje...kinezi imaju rezim...oni gdje s epojavi koorna blokiraju taj dio izvrse prisilno testiranje oboljele od korone pojede noc..ili ih zatvore ko zna gdje...no za takav poduhvat moras imati resurse ljude,materijalna sredstva i grubost...tipa uzica oko vrata ili pistolj na tjemenu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 07:43

problem otpora ne treba vezati sa danasnjom situacijom...evo citam 57% ljudi se ne zeli cjepiti ako lijek dođe...sto tu moze bilo koji premijer osim da donese restriktivne mjere obveznog cjepljenja...i masne kazne..zatso je to tako..tu treba dobra analiza i izvuci poucke za buducnost...a prvo je da politicari moraju vratiti povjerenje građana koje su odavno izgubili i sad se placa ceh zbog toga...dakle oni moraju poceti od sebe..a tu je glavni problem i uzrok svega...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 07:46

zasto je kronicna situacija sa koronom prakticno od triglava do vardara...bas zbog ovog sto sam napisao i tu bi dodao kronicna nedisciplina...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 08:22

zapravo placamo ceh nedostatka medicinskog osoblja...koje je tesko nadoknaditi..velim..placamo ceh iz proslosti...covjek ne zna sto mu je gore il korona il prazan novcanik...uglavnom...jedno i drugo izaziva rezignaciju...a vlast se zapravo boji jednog,drugog,treceg...uostalom sam plenki je nesto o tome govorio...za svoju zlu sudbu okrivio je samo koornu..i tu pogrijesio...da je otvoreno rekao...koji su problemi koji ga muce i zasto ne uvodi ili uvodi mjere mozda bi ljudi pozitivnije reagirali..ali kad razmisljas samo politickom glavom nije dobro...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 23/11/2020, 12:40

Policija uhvatila zaražene kako idu u dućan, na tehnički, organiziraju feštu...
Da remiziramo... - Page 35 Ccb0af7d-81d1-44fe-aa8f-e01953f5e77d

"TIJEKOM vikenda je na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno više kršenja izrečenih mjera 'covid-liječenje u kući' i to tako da su osobe pristupile u stanicu za tehnički pregled radi registracije vozila, došle u trgovinu po namirnice, organizirale feštu u vikend-kući ili pokušale prijeći državnu granicu radi odlaska na rad u inozemstvu", objavila je policija.
"Napominjemo kako će se protiv svih navedenih osoba podnijeti kaznene prijave za kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti iz članka 180. Kaznenog zakona.
Također napominjemo da su sve osobe kojima je izrečena jedna od mjera od strane epidemiologa - samoizolacija ili liječenje u kući, evidentirane te su kao takve vidljive prilikom traženja bilo koje usluge u državnim ili javnim ustanovama", stoji u priopćenju.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 23/11/2020, 12:42

eto kako funkcioniraju beroševe preporuke,bez policije,kazni a ako treba i vodenih topova ništa pa nek onda kmeče sloboda,idem na sud jaojao
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber 23/11/2020, 12:45

a jel postoji odgoda ako ti auto nije bio na tehničkom pa se sjete u murji da ti zveknu kaznu, poštom jer nisi odjavio vozilo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 12:53

vili40 wrote:eto kako funkcioniraju beroševe preporuke,bez policije,kazni a ako treba i vodenih topova ništa pa nek onda kmeče sloboda,idem na sud jaojao
prvo moras nabaviti dovoljan broj policajaca da bi to drzao pod kontrolom i kontrolirao..jedna trecina ih je na granici prema bh-a i migrantima....beroš se pogubio i evidentno je da vise ne moze...niti na sto ima utjecaja..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 12:55

...drugo..ljudima s ejednostavno ne da biti zatvoren...ja kad sam imao prostatitis bio sam 15 dana doma..poludio sam...ajd prvih nekoliko dana...a ostalo ne znas sto bi sa sobom...onda ti nerv sve vise i sve jace radi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 23/11/2020, 13:04

vuksadinare wrote:...drugo..ljudima s ejednostavno ne da biti zatvoren...ja kad sam imao prostatitis bio sam 15 dana doma..poludio sam...ajd prvih nekoliko dana...a ostalo ne znas sto bi sa sobom...onda ti nerv sve vise i sve jace radi...
da jebeš nekaj ne bi imao prostatis. no to spada u svetojevu sferu.

kada netko veli da ne zna kaj bi sam sa sobom posumnjam u inteligenciju, onako na prvu.
čak da ne čitaš imaš telku. 
imaš comp

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2020, 13:11

Da remiziramo... - Page 35 Coc110
Ima luda svijeta majko mila  :D . A valjda i treba tako biti....bolje se smijati nego plakati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 13:17

veber wrote:
vuksadinare wrote:...drugo..ljudima s ejednostavno ne da biti zatvoren...ja kad sam imao prostatitis bio sam 15 dana doma..poludio sam...ajd prvih nekoliko dana...a ostalo ne znas sto bi sa sobom...onda ti nerv sve vise i sve jace radi...
da jebeš nekaj ne bi imao prostatis. no to spada u svetojevu sferu.

kada netko veli da ne zna kaj bi sam sa sobom posumnjam u inteligenciju, onako na prvu.
čak da ne čitaš imaš telku. 
imaš comp
i kaj?..vrtim jedno te isto...ljepse je prosetati vani...otici sa djetetom u park...popricati sa nekim...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 13:38

https://m.facebook.com/radiobn/photos/a.798028580224448/4297414696952468/?type=3&source=48
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2020, 13:59

Baš gledam na teveju Pax Americana glede BiH ... ona mala Petra Kraljević kaj se trebala zvati Mirna, zagrebačka studentica, inače iz Širokog .... pa mala je zgodna čudo jedno. Rasan curetak.

Eh mladosti ....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 23/11/2020, 14:27

eto što jedna fešta napravi:

Puno zaraženih u Salima nakon proslave rođendana. Otok gotovo u karanteni
Da remiziramo... - Page 35 B684d392-1f9c-4617-95e9-1c443fb5ddc6
U ZADARSKOJ je županiji potvrđeno 100 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a od posljedica covida-19 i prijašnjih kroničnih bolesti u Općoj bolnici Zadar umrla je 73-godišnja žena koja je bila na respiratoru, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.
Testiranja tijekom vikenda u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar pokazala su da su još 21 korisnik i jedna djelatnica pozitivni na koronavirus.
Među novooboljelima 39 ih je na području Zadra, 32 u Salima na Dugom otoku, četvero u Benkovcu, po troje u Kalima i Sv. Filipu i Jakovu, po dvije osobe evidentirane su u Biogradu, Obrovcu,  Bibinjama, Jasenicama, Kolanu, Preku i Viru te po jedna u Ninu, Novigradu, Povljani, Starigradu i Sukošanu.
Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 248 uzoraka, a pod nadzorom je 2210 osoba. 
"Situacija na području Zadarske županije nije dobra, a bolnički sustav sve je opterećeniji", upozorava načelnik Županijskog stožera Šime Vicković te dodaje da iako je novonastalo stanje pod kontrolom, neodgovorno ponašanje pojedinaca dovest će do toga da će ubrzo bolnički kapaciteti biti preopterećeni te da će liječenje pacijenata s kroničnim i akutnim oboljenjima postati otežano.

"Odgovornost je na svakome od nas"

"Kao što je vidljivo iz današnjih podataka, na području Općine Sali došlo je do lokalne transmisije, i to prije svega zbog nepoštivanja preporučenih epidemioloških mjera. Na molbu Stožera Civilne zaštite Općine Sali poslali smo na otok mobilni tim koji je testirao veći broj stanovnika sa sumnjom na infekciju koronavirusom te je ustanovljeno da je u dva dana 39 osoba pozitivno na koronavirus", istaknuo je Vicković.
Napomenuo je i kako sve mjere za suzbijanje epidemije nemaju smisla ako se ne poštuju.
"Na svakome od nas velika je odgovornost, jer upravo o ponašanju nas samih ovisi kakvu ćemo epidemiološku sliku imati, ne samo u našoj županiji nego i u cijeloj zemlji. Svjedoci smo, nažalost, da su u posljednje vrijeme simptomi zaraze koronavirusom sve teži i kod mlađih osoba jer su mnogi hospitalizirani u zadarskoj bolnici. Zato molim sve naše sugrađane da shvate ozbiljnost problema, da ne sudjeluju u grupnim okupljanjima, da izbjegavaju gužvu i ukažu djeci, posebno mladima, na opasnost koju mogu prouzročiti ako se ne budu pridržavali propisanih mjera", poručio je načelnik Vicković.

Izvor zaraze rođendanska zabava

Prema svemu sudeći, izvor zaraze bila je veća rođendanska zabava, a najveća žarišta su škola, vrtić i crkveni zbor.
"Mi smo obustavili školu i vrtić i prije tog testiranja, pa se nastava odvija online. Sutra ćemo, nadam se, testirati još dvadesetak osoba za koje postoji sumnja da su pozitivni na koronavirus. Nismo još tražili karantenu, ali manje – više baš u mjestu Salima je puno toga. Epidemiolozi su dali upute pa je praktički uvedena i karantena. Svaka druga kuća ima obvezu samoizolacije, tako da nema velikoga kretanja po mjestu ni po otoku", rekao je načelnik Općine Sali Zoran Morović.
Na svim covid-odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirana su 42 bolesnika, od kojih je šestero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju je 11 pacijenata.
Policija nije evidentirala nijedno kršenje samoizolacije.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 14:31

u zagrebu se situacija zadnjih desetak dana dosta smirila....vecina ljudi se drzi mjera...problem su ova mala mjesta...gdje ljudi navikli na zivot u druzenjima...pa je tesko to kontrolirati...uglavnom mjera se drzi starije pucanstvo mladi i srednjovjecni su veci problem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 14:33

...sad dolazi vrijeme kolinja...tko ce to kontrolirati...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 23/11/2020, 14:59

vuksadinare wrote:...sad dolazi vrijeme kolinja...tko ce to kontrolirati...
babo i ja napravili čvarke, čujem ga kako psuje u kuhinji, očito mu crwvca pucaju, a konjina stara se nemre strpit dok se ne presvučem.
inače kaj se tiče zatvorenost, da opet ne citiram tvoj upis.

odeš van s bajkom, s djetetom si ionako.
ljubavnica ti uz trenutnu situaciju nije baš najbolji izbor. osim ako nije od prije.
odoh onom pomoći, to je već ružno za čut.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/11/2020, 15:02

bas me zanima misljenje đikica u svezi kolinja..'postedite svinje dok se situacija ne smiri'.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics