Da remiziramo...
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
i dalje nikaj?veber wrote:stručnjače i fotošopa-uz ostale vrijednosti i znanja,Legendovich wrote:feberu,imas smijesnu facu...provukao sam ti onu sliku kacige sto si je uslikao,kroz photoshop,a njime sam se iz hobija bavio vise godina..bedak si,pa nisi skuzio da ti se faca reflektira od vizira...kako ti ono zubi strse cudno..???
marginiraj moje lice i zube na viziru kacige.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nix zahne nix kaciga?
nix fotošop kojim se robinjo bavio godinjamakoo.
ziher je pozabil i susrtet, joge.
evo kretenčino znak raspoznavanja.
zapamti kacigu. držat ću ju u ruci da bi se prepoznali.
nskon upoznavanja nagurat ću ti ju u cvjetno naselje.
nix fotošop kojim se robinjo bavio godinjamakoo.
ziher je pozabil i susrtet, joge.
evo kretenčino znak raspoznavanja.
zapamti kacigu. držat ću ju u ruci da bi se prepoznali.
nskon upoznavanja nagurat ću ti ju u cvjetno naselje.
2014-12-30
Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
Idem i ja čašicu iskapit...
ma odi u pizdu materinu i ne vraćaj se.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
jebali te tvoj smajl stavljaš ga itamo ditreba itamo dinetreba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jebote LOL da te jeba turčine smeješ se ko lud na brašno.
smejati se kao lud na brašno
Izraz koji se koristi kad se neko smeje bez ikakvog razloga, što ostalima deluje veoma čudno, i počinju da se pitaju da li je ta osoba uopšte normalna???
Guest- Guest
uz moju ex. ti si drugi koji je komentirao prašinu.T. wrote:Ova kaciga traži tuširanje...
nema više jurcanja.
kaciga i ja smo u mirovini.
i odjelo.
2014-12-30
Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
jebali te tvoj smajl stavljaš ga itamo ditreba itamo dinetreba :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Izraz koji se koristi kad se neko smeje bez ikakvog razloga, što ostalima deluje veoma čudno, i počinju da se pitaju da li je ta osoba uopšte normalna???
Ča ja tu mogu ako vic ne razumiš...
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
Ča ja tu magu ako vic ne razumiš...
baš lol
Guest- Guest
nemreš ti nikaj. kao ni robi.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
mentalno ste ograničeni.
mislite da smajli kao ima neku poruku.
kada već o vama dvojici lamentiramo.
oba zaključite da je sugovornik kreten i stavite smajli.
2014-12-30
Gnječ je barem razumio vic, a tebi će tribat još koji dan do toga. lol....veber wrote:nemreš ti nikaj. kao ni robi.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
mentalno ste ograničeni.
zašto se ti, robi, slična ekipa stalno pozivate na tamo neke druge, treće?Eroo wrote:Gnječ je barem razumio vic, a tebi će tribat još koji dan do toga. lol....veber wrote:nemreš ti nikaj. kao ni robi.Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Umjesto odgovora...Gnječ wrote:Eroo wrote:Čim veber stigne ljudi se razbježe, kraj razgovora.
mentalno ste ograničeni.
boli kiki mene, a vjerujem i gnječa za vaše debilne upise.
ako se želimo naći na kavi, naći ćemo se.
nitko od nas nije tipkao kako su ga, eto pozvali pa između stupa i muškog wc-a posjeli.
i kako si ako bi se nagnuo 45 stupnjeva vidio polje od 15 stupnjeva.
ne zanima nas.
tito ti je kihnuo 80 i neke.
koga boli kiki.
odi patke hranit.
2014-12-30
Daily number of coronavirus (COVID-19) deaths compared to influenza and all causes in the United States as of November 19, 2020*
Coronavirus (COVID-19) deaths per day compared to all causes U.S. 2020
Published by John Elflein, Nov 20, 2020
As of November 19, 2020, an average of around 926 people per day have died from COVID-19 in the U.S. since the first case was confirmed in the country on January 20th. On an average day, nearly 8,000 people die from all causes in the United States, based on data from 2019. The daily death toll from seasonal flu, using preliminary maximum estimates from the 2019-2020 influenza season, is an average of almost 332 people. Based on the latest information, more than one in ten deaths each day can be attributed to COVID-19 since January 20th.
ne umiru pretežno mladi ljudi, šojka ne budi tupa glupa... i dalje u najvećoj mjeri umiru stariji ljudi i ljudi sa komorbiditetima, ali sad već imamo i određen broj umrlih srednje i mlađe dobi što ukazuje da je zaraza uzela obuhvat u široj populaciji
2015-08-08
to ti baš i nije točno što pišeš... projekcije za njemačku postoje i to sve do 01. ožujka 2021. i te projekcije upućuju da će u njemačkoj broj smrtnih ishoda do tada narasti za 900% u odnosu na trenutni broj umrlih...Legendovich wrote:upravo tako..josh u pocetku svega,te fakte sam pisao na jednoj pobrisanoj Mihinoj temi..Ra wrote:Objašnjenje je da nemamo pojma o virusu i da su ovo sve tek pusta nagađanja i pogađanja.Sora wrote:Kako to objasniti da sad umiru pretežno mladi ljudi ha Ero ?
U mojoj obitelji se sestrična zarazila od 75 godina starog pacijenta kojem nije ništa. Ali ono, apsolutno ništa. Čak nije imao ni simptome koji su karakteristični za Covid.
Njenom suprugu ništa također nije bilo ništa, kćer je malo šrmcala, a ona... Ona se doslovce gušila mjesec dana. Boljelo ju je apsolutno sve, kaže da se nikad nije tako loše osjećala. Nije mogla ni jesti ni piti pa je svako malo bila na infuziji.
Nema pravila, virus se ponaša neobjašnjivo. Zapravo to i je ono najgore i to plaši cijeli svijet. Nitko nema pojma kako će se sam virus ponašati, kakve su dugoročne posljedice za organizam nakon što ga jednom imamo u organizmu.
Znat ćemo kroz par godina. Naravno oni koji prežive. A do tada...
Evo u svabiji regirung pravi projekcije,i daje mjere,tek u okviru mjesec dana..dalje se ne usudjuju prognozirati
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ne umiru pretežno mladi ljudi, šojka ne budi tupa glupa... i dalje u najvećoj mjeri umiru stariji ljudi i ljudi sa komorbiditetima, ali sad već imamo i određen broj umrlih srednje i mlađe dobi što ukazuje da je zaraza uzela obuhvat u široj populaciji
Mislim da je trenutno najveći širitelj ekipa 16-35... i ogromna neodgovornost istih prema drugim članovima obitelji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
slažem se ali šojkina tvrdnja ne prileži činjeničnom stanju...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:ne umiru pretežno mladi ljudi, šojka ne budi tupa glupa... i dalje u najvećoj mjeri umiru stariji ljudi i ljudi sa komorbiditetima, ali sad već imamo i određen broj umrlih srednje i mlađe dobi što ukazuje da je zaraza uzela obuhvat u široj populaciji
Mislim da je trenutno najveći širitelj ekipa 16-35... i ogromna neodgovornost istih prema drugim članovima obitelji.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Di je onaj šiptar Gnječ?
Treba mi dijagram spajanja za kontrolnu ploču:
Control panel volvo penta 873737
Motor volvo penta tmd 22
------
ajde ako si mustra nađi
obećavam ti 5 ćevapa u kajmaku na kućniu adresu
Treba mi dijagram spajanja za kontrolnu ploču:
Control panel volvo penta 873737
Motor volvo penta tmd 22
------
ajde ako si mustra nađi
obećavam ti 5 ćevapa u kajmaku na kućniu adresu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zajebah se...u onom dokumentu je tako kako si rekao,no u ovom trenutku,zadnjih mjesec dana,idu mjesec po mjesec..sa procjenom i mjerama..dakle,do kraja ovog mjeseca idu postojece mjere..pocetkom iduceg,nove se donose..michaellcmacha wrote:to ti baš i nije točno što pišeš... projekcije za njemačku postoje i to sve do 01. ožujka 2021. i te projekcije upućuju da će u njemačkoj broj smrtnih ishoda do tada narasti za 900% u odnosu na trenutni broj umrlih...Legendovich wrote:upravo tako..josh u pocetku svega,te fakte sam pisao na jednoj pobrisanoj Mihinoj temi..Ra wrote:Objašnjenje je da nemamo pojma o virusu i da su ovo sve tek pusta nagađanja i pogađanja.Sora wrote:Kako to objasniti da sad umiru pretežno mladi ljudi ha Ero ?
U mojoj obitelji se sestrična zarazila od 75 godina starog pacijenta kojem nije ništa. Ali ono, apsolutno ništa. Čak nije imao ni simptome koji su karakteristični za Covid.
Njenom suprugu ništa također nije bilo ništa, kćer je malo šrmcala, a ona... Ona se doslovce gušila mjesec dana. Boljelo ju je apsolutno sve, kaže da se nikad nije tako loše osjećala. Nije mogla ni jesti ni piti pa je svako malo bila na infuziji.
Nema pravila, virus se ponaša neobjašnjivo. Zapravo to i je ono najgore i to plaši cijeli svijet. Nitko nema pojma kako će se sam virus ponašati, kakve su dugoročne posljedice za organizam nakon što ga jednom imamo u organizmu.
Znat ćemo kroz par godina. Naravno oni koji prežive. A do tada...
Evo u svabiji regirung pravi projekcije,i daje mjere,tek u okviru mjesec dana..dalje se ne usudjuju prognozirati
Guest- Guest
mlado ludo..ne pazi na mjere,nego se ponasaju kao da su supermani,no dovoljna je i jaca prehlada,pa da Viruz postane vrlo opasan za tu osobu..dakle treba se paziti i najmanje prehlade,jer se ulazi u rizicnu i prijemcivu grupu..michaellcmacha wrote:ne umiru pretežno mladi ljudi, šojka ne budi tupa glupa... i dalje u najvećoj mjeri umiru stariji ljudi i ljudi sa komorbiditetima, ali sad već imamo i određen broj umrlih srednje i mlađe dobi što ukazuje da je zaraza uzela obuhvat u široj populaciji
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50