Da remiziramo...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Da remiziramo...
to ne mijenja činjenicu da ste sančosi.epikur37 wrote:Ja sam 15 godina mlađi od tebe pa nije red da te ja učim a ero je 15 godina stariji od tebe...pa :p
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
Ma ok je, samo ga treba pelcovat :D
Neke vrste oxymoron. Možda je pored tebe netko zaražen i ne nosi masku. I to je ok?Ra wrote:Lockdown svakako nije rješenje problema nego "kupovanje vremena" dok se ne nađe lijek ili cjepivo, ali i pokušaj usporavanja širenja zaraze kako ne bi došlo do preopterećenosti zdravstvenih ustanova.
Mi sad imamo drugi lockdown, ali ga se nitko više ne pridržava. Igrališta su prepuna djece, ljudi su u grupama, posjećuju se.
Roditelji šalju djecu u vrtić iako nisu zaposleni (jer im je dosadno bez prijatelja)...
Samim time ovo zadnje zaključavanje je bilo totalno besmisleno i nema nikakvih rezultata osim što je napravilo veliko opterećenje za proračun.
A maska...
Svima je mrska i teška prvenstveno zato jer ne štitit nas, nego druge (ukoliko smo sami zaraženi), pa samim time nitko nije motiviran nositi je u svim zatvorenim prostorima.
Naravno, govorim o našem mentalitetu, ne o Japancima ili Fincima.
Inače, po statistici je takvih cca 20%. Ako se 80% ljudi pridržava mjera, a onih 20% ne,
onda smo bitku s epidemijom unaprijed izgubili.
Pada mi na pamet Čačić i Varaždinska županija. Traže pojačavanje mjera a ni postojeće
očigledno nisu ispoštovali. A epidemija galopira'li galopira...
šupku bosanski. ja još uvijek čekam tvoju ekipu.Eroo wrote:Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
rekao si samo digneš slušalicu-kaj još netko ima telefon sa slušalicom-pa će doći.
2014-12-30
Smiri se, ne diraju u mentalno retardirane.veber wrote:šupku bosanski. ja još uvijek čekam tvoju ekipu.Eroo wrote:Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
rekao si samo digneš slušalicu-kaj još netko ima telefon sa slušalicom-pa će doći.
veber wrote:to ne mijenja činjenicu da ste sančosi.epikur37 wrote:Ja sam 15 godina mlađi od tebe pa nije red da te ja učim a ero je 15 godina stariji od tebe...pa :p
Niti činjenicu da smo zaključili kako te treba pelcovat
:D
trebaš nam zdrav i trom :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opet plašiš Febera.. .Opet ce nam pobjeći sa Foruma i moljiti Kica da zamete svaki trag postojanja njegova...Eroo wrote:Smiri se, ne diraju u mentalno retardirane.veber wrote:šupku bosanski. ja još uvijek čekam tvoju ekipu.Eroo wrote:Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
Guest- Guest
So razvpitemu eksperimentu na severu Evrope šteti dnevi?
Podatki o skupnem številu okužb in smrti za covid-19 v posameznih državah:
- Švedska: 196.446 okužb, 6.321 smrtnih žrtev,
- Norveška: 30.770 okužb, 300 smrtnih žrtev,
- Finska: 19.935 okužb, 374 smrtnih žrtev,
- Danska: 66.324 okužb, 770 smrtnih žrtev,
- Slovenija: 58.964 okužb, 919 smrtnih žrtev.
Vir: Univerza Johnsa Hopkinsa (19. 11. 2020 ob 14.30)
https://siol.net/novice/svet/so-razvpitemu-eksperimentu-na-severu-evrope-steti-dnevi-539293
PS
Hrvatska: 96,837 infic., 1257 umrlih.
Podatki o skupnem številu okužb in smrti za covid-19 v posameznih državah:
- Švedska: 196.446 okužb, 6.321 smrtnih žrtev,
- Norveška: 30.770 okužb, 300 smrtnih žrtev,
- Finska: 19.935 okužb, 374 smrtnih žrtev,
- Danska: 66.324 okužb, 770 smrtnih žrtev,
- Slovenija: 58.964 okužb, 919 smrtnih žrtev.
Vir: Univerza Johnsa Hopkinsa (19. 11. 2020 ob 14.30)
https://siol.net/novice/svet/so-razvpitemu-eksperimentu-na-severu-evrope-steti-dnevi-539293
PS
Hrvatska: 96,837 infic., 1257 umrlih.
nemoj spominjati imunitet, činiš ekipi gricule.Eroo wrote:Dobra vijest o imunitetu od covida-19: Oni koji su preboljeli koronu sigurni su barem 6 mjeseci
Rijetki slučajevi ponovne zaraze stvorili su zabrinutost da bi imunitet mogao biti kratkog roka, ali istraživanje Oxforda to opovrgava
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dobra-vijest-o-imunitetu-od-covida-19-oni-koji-su-preboljeli-koronu-sigurni-su-barem-6-mjeseci-15006456
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Jesi li ti već imun ili si u podrumu?mutava baštarda wrote:nemoj spominjati imunitet, činiš ekipi gricule.Eroo wrote:Dobra vijest o imunitetu od covida-19: Oni koji su preboljeli koronu sigurni su barem 6 mjeseci
Rijetki slučajevi ponovne zaraze stvorili su zabrinutost da bi imunitet mogao biti kratkog roka, ali istraživanje Oxforda to opovrgava
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/dobra-vijest-o-imunitetu-od-covida-19-oni-koji-su-preboljeli-koronu-sigurni-su-barem-6-mjeseci-15006456
Nulla rosa sine spina
Eroo- Posts : 78960
2016-07-22
...i okrugao.epikur37 wrote:veber wrote:to ne mijenja činjenicu da ste sančosi.epikur37 wrote:Ja sam 15 godina mlađi od tebe pa nije red da te ja učim a ero je 15 godina stariji od tebe...pa :p
Niti činjenicu da smo zaključili kako te treba pelcovat
:D
trebaš nam zdrav i trom :p
mutava baštarda wrote:nemoj spominjati imunitet, činiš ekipi gricule.Eroo wrote:Dobra vijest o imunitetu od covida-19: Oni koji su preboljeli koronu sigurni su barem 6 mjeseci
Guest- Guest
Naravno da nije ok. Upravo zbog takvog nemarnog stava i imamo ovako brzo širenje virusa.Eroo wrote:Neke vrste oxymoron. Možda je pored tebe netko zaražen i ne nosi masku. I to je ok?Ra wrote:Lockdown svakako nije rješenje problema nego "kupovanje vremena" dok se ne nađe lijek ili cjepivo, ali i pokušaj usporavanja širenja zaraze kako ne bi došlo do preopterećenosti zdravstvenih ustanova.
Mi sad imamo drugi lockdown, ali ga se nitko više ne pridržava. Igrališta su prepuna djece, ljudi su u grupama, posjećuju se.
Roditelji šalju djecu u vrtić iako nisu zaposleni (jer im je dosadno bez prijatelja)...
Samim time ovo zadnje zaključavanje je bilo totalno besmisleno i nema nikakvih rezultata osim što je napravilo veliko opterećenje za proračun.
A maska...
Svima je mrska i teška prvenstveno zato jer ne štitit nas, nego druge (ukoliko smo sami zaraženi), pa samim time nitko nije motiviran nositi je u svim zatvorenim prostorima.
Inače, po statistici je takvih cca 20%. Ako se 80% ljudi pridržava mjera, a onih 20% ne,
Pada mi na pamet Čačić i Varaždinska županija. Traže pojačavanje mjera a ni postojeće
Ma bitka je već izgubljena, to je valjda svima jasno.
Zato i jesu ovi protesti (protiv ključa) jer mjere koje su donesene neće dati rezultate koji bi opravdali gubitke u privredi.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Kako to objasniti da sad umiru pretežno mladi ljudi ha Ero ?
S istraživanjem su došli do toga (minimalnog) rezultata, a ja na prste na primjeru "Bergamo".Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:nemoj spominjati imunitet, činiš ekipi gricule.Eroo wrote:Dobra vijest o imunitetu od covida-19: Oni koji su preboljeli koronu sigurni su barem 6 mjeseci
Može da bidne i više, ali ne mora da znači.
robi, nagurat ću ti tu tvoju pedofilsku glavu u tvoj srpski šupak.Legendovich wrote:Opet plašiš Febera.. .Opet ce nam pobjeći sa Foruma i moljiti Kica da zamete svaki trag postojanja njegova...Eroo wrote:Smiri se, ne diraju u mentalno retardirane.veber wrote:šupku bosanski. ja još uvijek čekam tvoju ekipu.Eroo wrote:Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
s obzirom da ti prolaziš krroz skupinu arapa ko topli nož kroz maslac, moći ćeš se obranit od tjelovježbe znane kao joga.
a, ti lako pokažeš svoja ramena, trbuh, điju-đcu. reci samo gdje i kada, ali majketi nemoj biti ko crveni pa ne doći.
2014-12-30
Stariji se sami paze, a paze ih i njihovi mlađi.Sora wrote:Kako to objasniti da sad umiru pretežno mladi ljudi ha Ero ?
Mene, na primjer, posjećuju samo obiteljski članovi koji su aktivni "online".
Ni 25-26 tisuća žrtava nije rješenje.Ra wrote:Naravno da nije ok. Upravo zbog takvog nemarnog stava i imamo ovako brzo širenje virusa.Eroo wrote:Neke vrste oxymoron. Možda je pored tebe netko zaražen i ne nosi masku. I to je ok?Ra wrote:Lockdown svakako nije rješenje problema nego "kupovanje vremena" dok se ne nađe lijek ili cjepivo, ali i pokušaj usporavanja širenja zaraze kako ne bi došlo do preopterećenosti zdravstvenih ustanova.
A maska...
Ma bitka je već izgubljena, to je valjda svima jasno.
Zato i jesu ovi protesti (protiv ključa) jer mjere koje su donesene neće dati rezultate koji bi opravdali gubitke u privredi.
Masovno testiranje brzim testovima i izolacija pozitivnih, u Slovačkoj već daje rezultate.
Kad bih ja bio stožer ovo bih (za početak) testirao u Varažd. županiji.
Objašnjenje je da nemamo pojma o virusu i da su ovo sve tek pusta nagađanja i pogađanja.Sora wrote:Kako to objasniti da sad umiru pretežno mladi ljudi ha Ero ?
U mojoj obitelji se sestrična zarazila od 75 godina starog pacijenta kojem nije ništa. Ali ono, apsolutno ništa. Čak nije imao ni simptome koji su karakteristični za Covid.
Njenom suprugu ništa također nije bilo ništa, kćer je malo šrmcala, a ona... Ona se doslovce gušila mjesec dana. Boljelo ju je apsolutno sve, kaže da se nikad nije tako loše osjećala. Nije mogla ni jesti ni piti pa je svako malo bila na infuziji.
Nema pravila, virus se ponaša neobjašnjivo. Zapravo to i je ono najgore i to plaši cijeli svijet. Nitko nema pojma kako će se sam virus ponašati, kakve su dugoročne posljedice za organizam nakon što ga jednom imamo u organizmu.
Znat ćemo kroz par godina. Naravno oni koji prežive. A do tada...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
michaellcmacha likes this post
Opet kazem ne projiciraj svoje pedofilske sklonosti radi kojih su tvoje bivse posklanjale djecu sto dalje od tebe..veber wrote:robi, nagurat ću ti tu tvoju pedofilsku glavu u tvoj srpski šupak.Legendovich wrote:Opet plašiš Febera.. .Opet ce nam pobjeći sa Foruma i moljiti Kica da zamete svaki trag postojanja njegova...Eroo wrote:Smiri se, ne diraju u mentalno retardirane.veber wrote:šupku bosanski. ja još uvijek čekam tvoju ekipu.Eroo wrote:Pomalo, nemoj previše.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ne troši svoje vrijeme uzalud.epikur37 wrote:veberu prvo u debelo meso :D
s obzirom da ti prolaziš krroz skupinu arapa ko topli nož kroz maslac, moći ćeš se obranit od tjelovježbe znane kao joga.
a, ti lako pokažeš svoja ramena, trbuh, điju-đcu. reci samo gdje i kada, ali majketi nemoj biti ko crveni pa ne doći.
Lijepo te pitah,kako se zoves,pa cu ja tebi doci...Dakle kako se zoves..?
Guest- Guest
ni danas nisi u toku događajaEroo wrote:Neke vrste oxymoron. Možda je pored tebe netko zaražen i ne nosi masku. I to je ok?Ra wrote:Lockdown svakako nije rješenje problema nego "kupovanje vremena" dok se ne nađe lijek ili cjepivo, ali i pokušaj usporavanja širenja zaraze kako ne bi došlo do preopterećenosti zdravstvenih ustanova.
A maska...
vili40-
2015-08-02
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50