Da remiziramo...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Da remiziramo...
jeste, će da se ubijem.epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
Tko misli suprotno, može odmah da se ubije...
prije neki dan si bio sav u strahu, sada si libomeracku.
ali vidimo da ekipa bez barem tri testiranja nije ziher.
boleština podsjeća na izloženost radijaciji.
malo te opeče, malo ti plikovi iskoče, malo si euforičan jer ti kao nije nikaj, a nakon deset dana odeš u pm. koža ti se guli, izlučuješ vlagu, rikneš u mukama.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
ili si imao simptome, pa te doktorica poslala na račun HZZO-a?
Noor wrote:čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
ne , imam kolegu doktora iz HDZ-a, njemu sam isto odvojio vodu za vrtlić, pa me progurao
teta, jel tebi treba isto :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne, pa ozbiljno te pitamepikur37 wrote:Noor wrote:čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
ne , imam kolegu doktora iz HDZ-a, njemu sam isto odvojio vodu za vrtlić, pa me progurao
ZNAČAJKE I PREDNOSTI NOVOG TESTANoor wrote:važno je spriječiti ili bar usporiti transmisiju, jer kad se to uspije onda je i pozitivnih manje, samim tim i manji udar na zdravstveni sustavEroo wrote:
Važno je pozitivne pokupiti, a tu je test nesiguran samo 0.4%.
kad stvar izmakne kontroli, a već je, nitko živ neće pozitivne pokupiti, tim više što ima asimptomatičnih jednako ko i onih sa simptomima, ako ne i više
Osim laboratorijskog PCR testiranja za otkrivanje COVID-19 dostupna je nova tehnologija koja je mnogo jednostavnija i brža za izvođenje od trenutno preporučenih testova pojačavanja nukleinske kiseline (NAAT). Ova se metoda oslanja na izravno otkrivanje virusnih proteina SARS-CoV-2 u brisevima nosa i drugim respiratornim izlučevinama pomoću imunološkog ispitivanja bočnog protoka (koje se naziva i RDT) koje daje rezultate za <30 minuta. Iako su ovi RDT za otkrivanje antigena (Ag-RDT) bitno manje osjetljivi od NAAT-a, oni nude mogućnost brzog, jeftinog i ranog otkrivanja najzaraznijih slučajeva COVID-19 u odgovarajućim postavkama.
https://poliklinika-labplus.hr/antigen-test-covid-19-sars-cov-2/
Noor wrote:ne, pa ozbiljno te pitamepikur37 wrote:Noor wrote:čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
HZZ naravno jer sam se žalio svojoj doktorici na simptome a radim u školi s osjetljivom populacijom
kaj je trebalo
a o svom trošku ću u Analizi napraviti serološki test da vidim jesam li možda već prebolio
2015-08-06
Last edited by Eroo on Fri 20 Nov - 22:50; edited 1 time in total
Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
Last edited by Eroo on Fri 20 Nov - 22:53; edited 1 time in total
a kakve si simptome imao?epikur37 wrote:Noor wrote:ne, pa ozbiljno te pitamepikur37 wrote:Noor wrote:čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
HZZ naravno jer sam se žalio svojoj doktorici na simptome a radim u školi s osjetljivom populacijom
kaj je trebalo
a o svom trošku ću u Analizi napraviti serološki test da vidim jesam li možda već prebolio
Noor wrote:a kakve si simptome imao?epikur37 wrote:Noor wrote:ne, pa ozbiljno te pitamepikur37 wrote:Noor wrote:čekaj, ti si se testirao i platio cca 100 €?epikur37 wrote:Mjere treba provoditi, ako teba i pritezati, biti odgovoran...čekati cjepivo, kraj ovog svega i to je to.
Proći će i ovo.
kaj je trebalo
Imao sam slabost i glavobolju. I bio sam u kontaktu sa zaraženom osobom.
2015-08-06
Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
Njega gleda njegova Mirdita Čeljmendi ;)
2015-08-06
Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
zašto si editiarao kurvin sine? smeta ti bracov pogled? unda je utebe uša đava. gledaj, Braco te gleda
Guest- Guest
epikur37 wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
dabogda te korona zašila ipod grabu spremila.
Guest- Guest
Slovenska psovka...to je ono kad ti je nekoga pun kufer, pa odmahneš s rukom i okreneš mu leđa i odeš.epikur37 wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
PS: Ovdje sam se poigrao s prezimenom austr. premijera, naravno. Ali, razumio je on...
Eroo wrote:Slovenska psovka...to je ono kad ti je nekoga pun kufer, pa odmahneš s rukom i okreneš mu leđa i odeš.epikur37 wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
Braco te gleda...isluša a ičita što pišeš...
Guest- Guest
Gnječ...ovaj ti nikad neće zaboraviti tvoju zlobu a u stanju je matrijalizirati se na tvom noćnom ormariću.
2015-08-06
nikako da se referiraš na čefur.Eroo wrote:Slovenska psovka...to je ono kad ti je nekoga pun kufer, pa odmahneš s rukom i okreneš mu leđa i odeš.epikur37 wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
Braco vas gleda...
Kurz te gleda...
PS: Ovdje sam se poigrao s prezimenom austr. premijera, naravno. Ali, razumio je on...
kada ti viču čefur ti se osjećaš slovencem.
ko i onaj kreten robi kada mu šapću, arbeit mach frei.
2014-12-30
zakaj safetove fotke objavljuješ?epikur37 wrote:
Gnječ...ovaj ti nikad neće zaboraviti tvoju zlobu a u stanju je matrijalizirati se na tvom noćnom ormariću.
2014-12-30
tako jer ti nikad ne bi dobio tri kredita..Banka trazi stabilnost pouzdanost,kontinuitet u prihodima,vec sam objasnjavao neukima,izgleda preslozeno stivo..veber wrote:kako to?Legendovich wrote:veber wrote:Legendovich wrote:veber wrote:jedan menadžer, a tri kredita.
zasto se vratio u svabiju??..pa eto..unatoc reptilijanskoj hladnoci Svaba,ipak su zdravije i bolje okruzenje,nego balkanci doli,a volim red u zivotu i poslovanju...dolje toga nema..ti jesi prijavljen u svabiji,ali dugorocno mosh samo padati nadolje..sjecas se..prvo autoindustrija-CNC,ovo i ono,pa onda prehrambena industrija(nemjerljivi pad u karijeri),i napose,opet na balkanu..mosh tako..napraviti koji projekat privatno i po nekoj vezi ili poznanstvu ga pokusati progurati..
Guest- Guest
epikur37 wrote:
e Majevico naša s vakultetom i postdiplomskim
doduše, imala sam profesora na faxu koji je na ploči pisao matrijal, kontenjer i slično :)
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50