Da remiziramo...
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Da remiziramo...
U pitanju su svibanj i lipanj, kad su se bilježile nule novozaraženih.michaellcmacha wrote:pa eto ti srpnja koji je pokazivao promjenu trenda...
Ne ulijeći s kolovozom, jer to nije bila tema.
Možemo i o kolovozu, ali poslije, kad završimo s tim tko laže i tko ne.
No, rekao si jednu neistinu, zapravo laž, koja se odnosila na nacionalni stožer.
Rekao si da su frizirali rezultate s "malim brojem testiranja".
Zato te još jednom pitam: koliki postotak od testiranja je bio broj novozaraženih
u svibnju i lipnju? Insinuirao si jednu veoma ružnu laž i od tebe se očekuje
da to priznaš i ispričaš se stožeru. Ovdje, bit će sasvim dovoljno.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
boldano je živa istina, da nije tako ti ne bi imao hr putovnicu niti domovnicu.Eroo wrote:Samo ti uživaj, Hrvatska je lijepa i širokogrudna zemlja. Takvi smo Hrvati, a ne ko tamo neke šupčine Švabe.veber wrote:
kretenčino bosanska, daj prestani lagat.
ja sam i dalje prijavljen u njemačkoj i dalje imam njemačko osiguranje.
mala i dalje dobija dječji doplatak iz njemačke.
prestani lagat.
Nego, u pitanju je istinitost podataka na gornjem dijagramu. Miha kaže da su ti podaci lažni, zbog malog postotka testiranja.
Mene sad zanima koliki je postotak od testiranja (na primjer od 800) ako je taj dan potvrđeno "0" novozaraženih.
De pomozi Mihi to izračunat, da se on ne muči.
i opet si nonšalantno prešao preko svoje laži o mojem ZO isto kao što si bulaznio o sinu u NY.
koliko si ti ljudi sjebao svojim cinkanjem, sada se tek počinju nazirati obrisi tvojeg cinkarenja.
2014-12-30
Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
i razumjeti dijagrame, ili podcjenjuju ostale korisnike, koji ovo eventualno čitaju?
Manipulator i psihopatska lažovčina Veber misli ovo zadnje, a kod mihe se radi o onom prvom.
i razumjeti dijagrame, ili podcjenjuju ostale korisnike, koji ovo eventualno čitaju?
Manipulator i psihopatska lažovčina Veber misli ovo zadnje, a kod mihe se radi o onom prvom.
Jučer je bio 15.-i, dan kad poštar donese crkavicu, pa si se sad razmahao? Veliš, malu si ostavio švabama na hrani?
Neka, samo ti uživaj, kad nema boljeg dobra je i hr socijala.
Eroo wrote:Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
odakle ti je taj graf? daj link molim.
Guest- Guest
veber wrote:boldano je živa istina, da nije tako ti ne bi imao hr putovnicu niti domovnicu.Eroo wrote:Samo ti uživaj, Hrvatska je lijepa i širokogrudna zemlja. Takvi smo Hrvati, a ne ko tamo neke šupčine Švabe.veber wrote:
prestani lagat.
Nego, u pitanju je istinitost podataka na gornjem dijagramu. Miha kaže da su ti podaci lažni, zbog malog postotka testiranja.
Mene sad zanima koliki je postotak od testiranja (na primjer od 800) ako je taj dan potvrđeno "0" novozaraženih.
i opet si nonšalantno prešao preko svoje laži o mojem ZO isto kao što si bulaznio o sinu u NY.
koliko si ti ljudi sjebao svojim cinkanjem, sada se tek počinju nazirati obrisi tvojeg cinkarenja.
I to je još jedna tvoja laž u nizu: Imam samo slovensku putovnicu i s njom mogu čak i u Ameriku bez vize.
Ostalo je tvoja stalnica: psihopatska manipulacija i laž.
Neki ljudi ovdje znaju nešto malo o meni, jer sam se im povjerio na PP. Znaju da lažeš.
Tvrditi da je drvo željezno ne prolazi. Nikad pa ni ovdje.
Nego, što kažeš na ovo:
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/47451c9cab8649c49ebfad8db4f64aecGnječ wrote:Eroo wrote:Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
Desno, gore "po danima"!
Imaž i Worldometers, pa možeš vidjeti i na ovom: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:COVID-19_pandemic_data
U dnu!
Last edited by Eroo on 16/11/2020, 13:14; edited 1 time in total
koji kreten...naravno da su frizirali podatke.... tu sam naveo slučaj gdje pročelnik covid bolničkih blokova u dubravi na tv iznosi podatak da imaju 79 pacijenata a u tom trenutku su imali preko 150 pacijenata.... kvaka je u tom da su svjesni da se te njihove laži u ovakvoj situaciji gutaju natašte... i da ih boli kurac upravo da se netko i pobuni...
2015-08-08
što opet impliciraš kretenčino bosanska?Eroo wrote:
Jučer je bio 15.-i, dan kad poštar donese crkavicu, pa si se sad razmahao? Veliš, malu si ostavio švabama na hrani?
Neka, samo ti uživaj, kad nema boljeg dobra je i hr socijala.
ja osim ZO nemam nikakvih prava jer sam prešao cenzus od 63500€ u poreznoj godini.
sva djeca čiji roditelji rade u njemačkoj imaju pravo na DD.
probaj pročitati s razumjevanjem, nakon što pređeš cenzus nema nikakvih isplata.
probaj čitati s razumijevanjem.
a, dodatno ako je neradni dan isplata se vrši prije.
toliko si glup i jadan da je to već bolno za čitati.
2014-12-30
da je mislio dat link već bi ga majmun stavio...Gnječ wrote:Eroo wrote:Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
2015-08-08
https://en.m.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Croatiamichaellcmacha wrote:koji kreten...naravno da su frizirali podatke.... tu sam naveo slučaj gdje pročelnik covid bolničkih blokova u dubravi na tv iznosi podatak da imaju 79 pacijenata a u tom trenutku su imali preko 150 pacijenata.... kvaka je u tom da su svjesni da se te njihove laži u ovakvoj situaciji gutaju natašte... i da ih boli kurac upravo da se netko i pobuni...
Samo treba znat čitat.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Croatiamichaellcmacha wrote:da je mislio dat link već bi ga majmun stavio...Gnječ wrote:Eroo wrote:Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
Neće ti pomoći, ali osjećam obavezu.
Ma jebote, nisam ja nikakav psihijatar ovdje...Idem odmorit, a i kavica mi kasni.
Gnječo, na ovom linku imaš i neke dodatne podatke, možda ti budu od pomoći!
https://disasterresponse.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/ead3c6475654481ca51c248d52ab9c61
https://disasterresponse.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/ead3c6475654481ca51c248d52ab9c61
znači još jedna tvoja laž.Eroo wrote:veber wrote:boldano je živa istina, da nije tako ti ne bi imao hr putovnicu niti domovnicu.Eroo wrote:Samo ti uživaj, Hrvatska je lijepa i širokogrudna zemlja. Takvi smo Hrvati, a ne ko tamo neke šupčine Švabe.veber wrote:
prestani lagat.
I to je još jedna tvoja laž u nizu: Imam samo slovensku putovnicu i s njom mogu čak i u Ameriku bez vize.
Ostalo je tvoja stalnica: psihopatska manipulacija i laž.
Neki ljudi ovdje znaju nešto malo o meni, jer sam se im povjerio na PP. Znaju da lažeš.
Tvrditi da je drvo željezno ne prolazi. Nikad pa ni ovdje.
Nego, što kažeš na ovo:
napisao si da si glasao za kradezej.
slovenski državljani ne mogu glasati na hrvatskim izborima.
gdje je istina u svim tim tvojim lažima?
što se us tiče i ja mogu bez vize, samo kretenčino opet si zaboravio napisati da ja imam radnu dozvolu u putovnici, a ti sa slovenskom moraš nakon 90 dana van.
moraš imati i polog koji osigurava da tih 90 dana možeš preživjet u US.
to ti je promaklo.
2014-12-30
I za to mi zaboli jedna stvar.veber wrote:
a, dodatno ako je neradni dan isplata se vrši prije.
Eroo wrote:https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/47451c9cab8649c49ebfad8db4f64aecGnječ wrote:Eroo wrote:Sad meni nije jasno što se im događa...ili nisu u stanju ispravno čitati
Desno, gore "po danima"!
Imaž i Worldometers, pa možeš vidjeti i na ovom: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Template:COVID-19_pandemic_data
U dnu!
ne znam kako si ti uspio napraviti takav plosnati screenshot ali meni pokazuje drugačije:
Guest- Guest
veber wrote:znači još jedna tvoja laž.
napisao si da si glasao za kradezej.
slovenski državljani ne mogu glasati na hrvatskim izborima.
Ti si pored hrvatske putovnice pridobio i njemačku jer si ih mislio podkradat.
Njemci jesu glupi, ali nisu širokogrudni kao Hrvati.
Imam samo slo državljanstvo i to mi je sasvim dovoljno. A mogu glasati di oću.
@Gnječo, klikni (ugasi) zadnja dva kružića ispod, da dobiješ samo "dnevno zaražene"!
Ne treba ništa "spljoštit", dijagram je takav kakav je! U pitanju je odnos(mjerilo!) ordinate i apscise.
Ne treba ništa "spljoštit", dijagram je takav kakav je! U pitanju je odnos(mjerilo!) ordinate i apscise.
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50