Da remiziramo...
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
I Šojka je za tebe profesor...jebiga, je, to će ti svi potvrditi koji je bolje poznaju.michaellcmacha wrote:družiš se sa šojkom ona je tvoja razina... oboje pišete knjige... ona kako se igrala skrivača, a ti kako si od vrbe radio sviralu... vrlo interesantna štiva za sve generacije... jebeš igk i vn što ste vas dvoje.....Eroo wrote:U rl ti ne bi bio u mogućnosti uopće me sresti, a kamo li razgovarati. Ne družim se s polusvijetom kao šta si ti.michaellcmacha wrote:glup si, to si tu na temi koju si otvorio do sada bezbroj puta pokazao... sam sebe i svoje upise pobijaš narednim upisima i ak toga nisi ni svjestan pa te drugi čak i tebi blagonakloni forumaši na to upozoravaju, ali ti si opet toliko glup da to nisi u stanju pojmiti i shodno tomu se bar pokušati ispraviti... reko sam ti da za likove poput tebe nemam tolerancije, za ovo do sada samo okolnostima zahvali što se ovdje raspravljamo, u reali bih te nahranio onom velikom tamnosmeđom pepeljeramo i vjeruj mi da bi ju cijelu popio... klošarčino banditska... popišam se na tvoju diplomu i svaku tako zarađenu...
Ovdje te ne mogu izbjeći, nažalost. Kao pesek hodiš za mnom...
Ne budi ljubomoran na one koji znaju od tebe više. Do znanja se ne dolazi tako lako.
Ne kupuje ga se na tezgi, kao što ti misliš i tvoji pajdaši za šankom.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Eroo wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:I neto da ti kažem. Da je do mene i mojih nikada nebi ni došlo do zatvaranja, mi pazimo koliko je god moguće. Da se većina pridržava nekakvih minimuma nebi bilo potrebe ni za kakvim radikalnim zahvatima.
No bez brige, ova vlada to ionako neće napraviti pa je sva ova rasprava zapravo bespotrebna.
Nedo vam Bog scenarija "Bergamo", samo ću to reći.
Izbjeći se ga može samo sa striktnim poštivanjem epidemioloških mjera.
Nikakav policijski sat ili metoda prisile ne dolazi u obzir u ovoj fazi epidemije,
jer bi u ovoj situaciji bili neefikasni.
Ljudi nisu odgovorni, progledaju tek kada im se desi. Nisu ni disciplinirani niti dovoljno spremni uopće da prihvate da je ovo i koliko opasno. A da ne govorim o drugim stvarima.
Pa baci pogled na ovaj forum, danima već umire toliko i toliko ljudi dnevno isti ljudi što su kenjali prije kenjaju i danas. Izbjegavanje uvođenja mjera od strane vlasti je katastrofalna greška. Još bi mogao razumjeti da postoje sankcije barem za ove dosadašnje ali ni toga nema. Nema tu sreće...ako se ne dogodi katastrofa bit će to doslovno slučajnost.
Guest- Guest
Ugušit ću se mandarinommichaellcmacha wrote:marš u tri pičke materine
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
e vjerovala ti meni ili ne ubio bih ga od batina, to ne bi bilo humano kakve bi taj lik batine popio... ne danas, ali prije 20 godina bi nakon susreta sa mnom mucao sve u 17kaya wrote:Ugušit ću se mandarinommichaellcmacha wrote:marš u tri pičke materine
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve ljude podjednako cijenim, bez obzira na njihovu izobrazbu, boju kože, naciju, spol...michaellcmacha wrote:pa nek me izbaci... neću mu ja zamjeriti... ali poanta je da bi ti provocirao na sitno i potom se izmaknuo, ali to ti prolazi kod nekih međutim kod mene ne....Eroo wrote:Ne znam što radi Kic...zar se ne može ove trolove nekao ohladiti?
Neka si otvore svoju temu i neka tamo računaju pa taman i na'prste.
Sve koji su u svakom trenutku svjesni svoje pozicije.
Moraš razumjeti da si u znanju ograničen, što ne znači da si glup...
Ne moraš komentirati ono šta ne razumiješ. Čitaj i uči od onih koji znaju više.
I ja ponekad samo čitam neke komentare, kad je u pitanju tema kojoj nisam dorastao.
Bude ovdje i takvih tema i razgovora. Nisma zbog toga nikome zavidan, daleeeko od toga.
I ti slučajno naišla. Kud baš opet.kaya wrote:Ugušit ću se mandarinommichaellcmacha wrote:marš u tri pičke materine
Bi ti da ne zaboraviš žvaku svaki put.michaellcmacha wrote:e vjerovala ti meni ili ne ubio bih ga od batina, to ne bi bilo humano kakve bi taj lik batine popio... ne danas, ali prije 20 godina bi nakon susreta sa mnom mucao sve u 17kaya wrote:Ugušit ću se mandarinommichaellcmacha wrote:marš u tri pičke materine
Vidim da je Alemka na TV...idem opet što naučit od pametnijeg od sebe.
Ja se grozim od svakog vida tučnjave. Obično dobijem batine onda po mraku kad čovjek ne očekuje par mjeseci kasnije sam mu prisiljen daskom s leđa mučki vratiti.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on Wed 11 Nov - 20:20; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa ti ne znaš ništa sunce ti jebem kalaisano... ti blage veze nemaš s vezom...Eroo wrote:Sve ljude podjednako cijenim, bez obzira na njihovu izobrazbu, boju kože, naciju, spol...michaellcmacha wrote:pa nek me izbaci... neću mu ja zamjeriti... ali poanta je da bi ti provocirao na sitno i potom se izmaknuo, ali to ti prolazi kod nekih međutim kod mene ne....Eroo wrote:Ne znam što radi Kic...zar se ne može ove trolove nekao ohladiti?
Neka si otvore svoju temu i neka tamo računaju pa taman i na'prste.
Sve koji su u svakom trenutku svjesni svoje pozicije.
Moraš razumjeti da si u znanju ograničen, što ne znači da si glup...
Ne moraš komentirati ono šta ne razumiješ. Čitaj i uči od onih koji znaju više.
I ja ponekad samo čitam neke komentare, kad je u pitanju tema kojoj nisam dorastao.
Bude ovdje i takvih tema i razgovora. Nisma zbog toga nikome zavidan, daleeeko od toga.
2015-08-08
i ja isto... uvijek sam bio pacifistički nastrojen... ali ovo što ovih nekoliko debila u ovakvoj situaciji debilizira, zaslužuje upravo batine i to onako malo žešće... pa ne pričamo o krumpirima nego o samo bog zna kolikom broju ljudi koji su umrli ili će umrijeti, zbog nečijeg preseravanja...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se grozim od svakog vida tučnjave. Obično dobijem batine onda po mraku kad čovjek ne očekuje par mjeseci kasnije sam mu prisiljen daskom s leđa mučki vratiti.
2015-08-08
ti kreteni se rukovodeći nekakvim sitnim politikantskim porivima, razbacuju sa pričama kako je kraj ovoj pošasti tu iza ugla, za par tjedana ćemo se svi veseliti i slaviti prekid pandemije... šejker brsla o epidemijama koje kao neće biti sa posljedicama i tako to... pa kako da čovjek reagira nego da popizdi kraj takvih idiota...
2015-08-08
meni je yoda uvijek bio ok, ali nakon što je tu opetovano dokazao da doslovno druka i navija da što je moguće veći broj starih, slabih i komorbiditetnih skikne, a da se njegov komoditet ne dira... potom je tu priznao da je imao koronu sa blagim simptomima sa još nekolicinom svojih kolga i cijela ta njegova ekipa je cijelo vrijeme oko sebe širila virus bez i najmanje osjećaja odgovornosti za posljedice njihovog ponašanja....
2015-08-08
oni meni tu spočitavaju kako sam se ja uplašio i tako te gluposti, to mi prijatelj također spočitava, a potpuno je nesvjestan da je upravo on potencijalno kritičan ukoliko se zarazi, ali jebiga on svaki mjesec zbog ove situacije gubi nekoliko desetaka tisuća kuna i naravno da vođen nezadovoljstvom zbog financijskog gubitka, zbog kojeg ne može živjeti na onoj razini luksuza na kojoj je naučio živjeti, potpuno gubi iz vida tu širu sliku, posljedice s kojima ćemo se u konačnici svi, tj svatko na svoj način suočiti... i sad njima na njihove uskogrudne argumente kako da čovjekk objasni da se ne boji panično nego da je s razlogom zabrinut...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti nemaš pojma šta pričaš... kakvo stagniranje...
Je li ti znaš što uopće znači pojam stagnacije?
Google is your friend.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Speare Shaker wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:S 30 ljudi dnevno umrlih jel do nove godine...sto je to 50 dana puta 30.
Ako se taj trend nastavi.
A što ako se to ne dogodi nego se trend okrene?
Trendovi se znaju okrenuti dok si rekao COVID-19.
Nisi li ti sam gore izrazio odredene rezerve kad je u pitanju sta bi bilo kad bi bilo kod bergamo scenarija. Znači samo o lijepim i pozitivnim mogućnostima raspravljamo?
Ne, nego o realnim.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:šejker brsla o epidemijama koje kao neće biti sa posljedicama i tako to... pa kako da čovjek reagira nego da popizdi kraj takvih idiota...
O čemu sad ti brslaš?
Kakve epidemije koje kao neće biti sa posljedicama i tako to?
Čitaš li ti sebe?
Misliš da bih ja stvarno složio nešto nalik ovoj degeneričnoj rečenici?
Guest- Guest
eto, tezgar, džaba ti je ćaća prodavao magarce da bi tebi kupio diplomu... veli markotićka da se protiv korone ne može stvoriti kolektivni imunitet prokuživanjem... i ja to znam već jako dugo vremena i tvrdim dilajlama poput tebe i ovog što voli ogledalo....
2015-08-08
Speare Shaker wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Speare Shaker wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:S 30 ljudi dnevno umrlih jel do nove godine...sto je to 50 dana puta 30.
Ako se taj trend nastavi.
A što ako se to ne dogodi nego se trend okrene?
Trendovi se znaju okrenuti dok si rekao COVID-19.
Nisi li ti sam gore izrazio odredene rezerve kad je u pitanju sta bi bilo kad bi bilo kod bergamo scenarija. Znači samo o lijepim i pozitivnim mogućnostima raspravljamo?
Ne, nego o realnim.
Bergamo od proljeća ove godine više nije realna opcija. Čak niti u Bergamu. Zato sam i spomenuo taj primjer.
Guest- Guest
nego što si pričao nego da će pandemija pasti na razinu epidemije i da će na lokalnim razinama biti sporadično problemi niskog intenziteta... gle sad ću te upozoriti, jer sam te stavio na ignor... nemoj me provocirati jer neće na dobro izaći... iznimno sam dobronamjeran kad si ti u pitanju, ali sve ima svoje granice... ovo ti je posljednje upozorenje...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:šejker brsla o epidemijama koje kao neće biti sa posljedicama i tako to... pa kako da čovjek reagira nego da popizdi kraj takvih idiota...
O čemu sad ti brslaš?
Kakve epidemije koje kao neće biti sa posljedicama i tako to?
Čitaš li ti sebe?
Misliš da bih ja stvarno složio nešto nalik ovoj degeneričnoj rečenici?
2015-08-08
ne za dvije ili 3 godine nego u vrlo kratkom roku, evo čak i da ti idem u prilog recimo u proljeće do godine.... ali to se neće dogoditi... i krajem proljeća naredne godine pandemija će biti u punoj snazi...
2015-08-08
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50