ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 6 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Guest Wed 11 Nov - 19:18

I neto da ti kažem. Da je do mene i mojih nikada nebi ni došlo do zatvaranja, mi pazimo koliko je god moguće. Da se većina pridržava nekakvih minimuma nebi bilo potrebe ni za kakvim radikalnim zahvatima.

No bez brige, ova vlada to ionako neće napraviti pa je sva ova rasprava zapravo bespotrebna.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:18

Speare Shaker wrote:
Eroo wrote:

Upravo sam pročitao austrijsku vijest ministra zdavstva (?) da se nalaze rubu
kad će se morati odlučivati koga liječiti i koga ne.
Upravo to smo gledali u Italiji....Sve je moguće, kolega!

Ako je sve moguće, onda je moguće i da sve nije moguće.
I evo nas u kontradikciji, a koje, kako nas majka logika uči, nisu realno moguće.
Dakle, puno toga ilitiga svašta je moguće, ali ne i sve.
I mislim da je vijest iz Austrije bila kako se liječnici ne žele naći u situaciji da moraju birati kojeg će pacijenta liječiti, a kojeg pustiti niz vodu, a ne da je taj scenarij već na rubu realnosti, ali slobodno me demantiraj odgovarajućim citatom, ako takav postoji.
Po onoj better safe than sorry.
S ljudskim životima se ne smije kockati, posebno ako znaš kako se žrtve mogu izbjeći. A znamo.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:21

michaellcmacha wrote:pazi ovog konja što mu je tata magarce prodao da mu se sin kurči sa diplomom...
Nečiji tata nije imao što prodati pa mu je sin postao magarac. :]

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:29

pa imaš maxo oči, nisi glup, ako je 16. listopada broj novoevidentiranih zaraženih bio 400 000, a danas je preko 600 000, onda je to kontinuirani rast na dnevnoj bazi... ako smo na dan 16. listopada evidentirali 6000 smrtnih ishoda a danas preko 9000 onda je to rast na dnevnoj razini.... ako su također svi ti brojevi enormno porasli kod nas onda se ne može govoriti o stagniranju, nego o porastu... i nedaj se navlakušama ovih dvojice umišljenih da su popili svu pamet zato što je netko zaradio par hiljada maraka pa zato njima upisao prolaznu ocjenu u index.... kurca oni o ovoj pošasti ne da ne znaju nego nisu u stanju pojmiti... a svojim upisima samo pokazuju da su sramota hrvatske akademske zajednice... ili koje već... kad je tezgar u pitanju...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:31

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:pazi ovog konja što mu je tata magarce prodao da mu se sin kurči sa diplomom...
imao bi da mu tvoj tata u lajbeku nije došao i oteo... a oca mu i djeda poslao na prisilni rad u deliblatsku peščaru...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:33

zbog takvih skotova je moj otac sa 13 godina morao u pol 4 ujutro ugljen ići tovariti, da bi imao taj dan što pojesti...  a ti si ak se ne varam dobio klavir od nekih bogaca iz zagreba kojima se izgubio svaki trag...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:33

MaximusDecimusMiridije wrote:I neto da ti kažem. Da je do mene i mojih nikada nebi ni došlo do zatvaranja, mi pazimo koliko je god moguće. Da se većina pridržava nekakvih minimuma nebi bilo potrebe ni za kakvim radikalnim zahvatima.

No bez brige, ova vlada to ionako neće napraviti pa je sva ova rasprava zapravo bespotrebna.

Nedo vam Bog scenarija "Bergamo", samo ću to reći.
Izbjeći se ga može samo sa striktnim poštivanjem epidemioloških mjera.
Nikakav policijski sat ili metoda prisile  ne dolazi u obzir u ovoj fazi epidemije,
jer bi u ovoj situaciji bili neefikasni.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:34

mamu vam jebem banditsku...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:34

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
imao bi da mu tvoj tata u lajbeku nije došao i oteo... a oca mu i djeda poslao na prisilni rad u deliblatsku peščaru...
Moj je prošao Križnu put, a tvoji su ga tukli dok je prolazio putem...Ta znamo se, jebogati.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:36

marš u tri pičke materine

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:39

michaellcmacha wrote:mamu vam jebem banditsku...
Majmune nepodojeni, izazvao si me da govorim javno o onome o čemu se  inače ne govori.
Tvoji te nisu odgojili u uljuđeno biće, za razliku od mene, dok je moj ćaća odgojio  četvero
visoko izobaraženih. Iz sirotinjskog kamenjara, a magare je imaokao kućnog ljubimca do svoje smrti.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:41

michaellcmacha wrote:mamu vam jebem banditsku...

Majmune nepodojeni, izazvao si me da govorim javno o onome o čemu se  inače ne govori.
Tvoji te nisu odgojili u uljuđeno biće,  dok je moj ćaća odgojio  četvero visoko izobaraženih.
Iz sirotinjskog kamenjara...samo s poštenim radom.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:47

michaellcmacha wrote:marš u tri pičke materine
Ne krivi druge za svoj neuspjeh. Nitko tebi nije branio školovati se, sve ti je bilo pred nosom.
S boršom u ruci i jaketom priko ramena sam doselio u Sloveniju i tu stekao diplomu i ugled kao stručnjak.
S čime si se ti bavio? Sa šank-politikom? Ma hajdeee skini se. Ne hodaj za mnom kao pesek...
Treba ti za ugled? E, vidiš, do sada sam ti odgovarao uljudno, od sada neću nikako, jer to ne zaslužuješ.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:50

glup si, to si tu na temi koju si otvorio do sada bezbroj puta pokazao... sam sebe i svoje upise pobijaš narednim upisima i ak toga nisi ni svjestan pa te drugi čak i tebi blagonakloni forumaši na to upozoravaju, ali ti si opet toliko glup da to nisi u stanju pojmiti i shodno tomu se bar pokušati ispraviti... reko sam ti da za likove poput tebe nemam tolerancije, za ovo do sada samo okolnostima zahvali što se ovdje raspravljamo, u reali bih te nahranio onom velikom tamnosmeđom pepeljeramo i vjeruj mi da bi ju cijelu popio... klošarčino banditska... popišam se na tvoju diplomu i svaku tako zarađenu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:51

Ne znam što radi Kic...zar se ne može ove trolove nekao ohladiti?
Neka si otvore svoju temu i neka tamo računaju pa taman i na'prste.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:53

kretenčino ne obraćam ti se ispod tvog upisa nego komentiram tvoje debilane kao i debilane ovog drugog kvaziznanoznanca... ne razgovaram s vama izravno... jer ste kreteni...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:54

michaellcmacha wrote:glup si, to si tu na temi koju si otvorio do sada bezbroj puta pokazao... sam sebe i svoje upise pobijaš narednim upisima i ak toga nisi ni svjestan pa te drugi čak i tebi blagonakloni forumaši na to upozoravaju, ali ti si opet toliko glup da to nisi u stanju pojmiti i shodno tomu se bar pokušati ispraviti... reko sam ti da za likove poput tebe nemam tolerancije, za ovo do sada samo okolnostima zahvali što se ovdje raspravljamo, u reali bih te nahranio onom velikom tamnosmeđom pepeljeramo i vjeruj mi da bi ju cijelu popio... klošarčino banditska... popišam se na tvoju diplomu i svaku tako zarađenu...
U rl ti ne bi bio u mogućnosti uopće me sresti, a kamo li razgovarati. Ne družim se s polusvijetom kao šta si ti.
Ovdje te ne mogu izbjeći, nažalost. Kao pesek hodiš za mnom...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:56

Eroo wrote:Ne znam što radi Kic...zar se ne može ove trolove nekao ohladiti?
Neka si otvore svoju temu i neka tamo računaju pa taman i na'prste.
pa nek me izbaci... neću mu ja zamjeriti... ali poanta je da bi ti provocirao na sitno i potom se izmaknuo, ali to ti prolazi kod nekih međutim kod mene ne....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 11 Nov - 19:58

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:glup si, to si tu na temi koju si otvorio do sada bezbroj puta pokazao... sam sebe i svoje upise pobijaš narednim upisima i ak toga nisi ni svjestan pa te drugi čak i tebi blagonakloni forumaši na to upozoravaju, ali ti si opet toliko glup da to nisi u stanju pojmiti i shodno tomu se bar pokušati ispraviti... reko sam ti da za likove poput tebe nemam tolerancije, za ovo do sada samo okolnostima zahvali što se ovdje raspravljamo, u reali bih te nahranio onom velikom tamnosmeđom pepeljeramo i vjeruj mi da bi ju cijelu popio... klošarčino banditska... popišam se na tvoju diplomu i svaku tako zarađenu...
U rl ti ne bi bio u mogućnosti uopće me sresti, a kamo li razgovarati. Ne družim se s polusvijetom kao šta si ti.
družiš se sa šojkom ona je tvoja razina... oboje pišete knjige... ona kako se igrala skrivača, a ti kako si od vrbe radio sviralu... vrlo interesantna štiva za sve generacije... jebeš igk i vn što ste vas dvoje.....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 19:59

michaellcmacha wrote:kretenčino ne obraćam ti se ispod tvog upisa nego komentiram tvoje debilane kao i debilane ovog drugog kvaziznanoznanca... ne razgovaram s vama izravno... jer ste kreteni...
Da si neodgoj to jesi...
Otvori svoju temu i tamo broji mrtve u Indiji, to ti nitko ne brani.
Ovdje nam nisi potreban, jer o ovoj materiji nemaš pojma.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 11 Nov - 20:02

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
družiš se sa šojkom ona je tvoja razina... oboje pišete knjige... ona kako se igrala skrivača, a ti kako si od vrbe radio sviralu... vrlo interesantna štiva za sve generacije... jebeš igk i vn što ste vas dvoje.....
I Šojka je za tebe profesor...jebiga, je, to će ti svi potvrditi koji je bolje poznaju.
Ne budi ljubomoran na one koji znaju od tebe više. Do znanja se ne dolazi tako lako.
Ne kupuje ga se na tezgi, kao što ti misliš i tvoji pajdaši za šankom.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics