ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 42 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Eroo Sun 8 Nov - 12:30

michaellcmacha wrote:i to se upravo i događa... zato ja i popizdim na ove forumske eugeničare, kad kažu da starci ionako moraju umrijeti pa tak svejedno el danas ili sutra i dilajle autistične poput ovog konja Ere, ili onog umišljenka šejkera koji kurca ne razumiju i čim otvore labrnju to odmah i potvrde....
Konju jedan nepodojeni, preskoči me i ne spominji u svojim komentarima.
Zar ne razumiješ kad ti netko kaže da to ne želi?
Zašto se  guraš u društvo koje te ne želi?
Do sad sam te šparao, a od sad nemam tu namjeru, dok god budeš to tražio.
Moj arsenal i izbor riječ će  se u suprotnom  odgovarajuće pojačati.
Znam biti i neprijatan. Ne činim to nikad bez potrebe.
U istom bircu ja i ti nikad ne bi bili. Izbjegao bih te. Na forumu je to neizvedio.

Last edited by Eroo on Sun 8 Nov - 12:32; edited 1 time in total

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 12:30

michaellcmacha wrote:
Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:aj ti zamisli koji je to bolesni um, ali lik je u zadnjoj dekadi travnja mjeseca ustvrdio da je cijela priča gotova u roku desetak dana uz opasku da bi sporadično tu i tamo moglo biti još nešto sitnoga....
I tako bi, svelo se na nulu tako da je Plenkovic mogao otvoriti državu . I bi turizam.
Da su se pitali ljudi tvoga soja dosad bi pokrepali o'glad.
Dalje, kad si dio čopora ne možeš o tome  prosuđivati iznutra. Za to smo zaduženi drugi,
koji imamo potrebno znanje.
A sad se nastavi družiti s kim drugim, nisi mi društvo za razmjenu mišljenja.
AJDE U PIČKU MATERINU GLUPU... ODJEBI MAJMUNE... GDJE I KAD SAM JA SPOMENUO DA SE TREBA FULL ZALJUČATI... STARI NE SERI...JEDNOSTAVNO NE SERI...
:rasta :rasta :rasta Mihi poiskakali osiguraci... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 12:31

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
AssadNaPodmornici wrote:zašto mene spominjete lol
Prvi te Miha spomenuo..ono,ne podnosi kad nekom drugom respekt izrazim..ljubomoran stogodveć.. :rasta :rasta :rasta ja mu samo vratio na pong.. lol! lol! lol!
PA S OBZIROM DA SI TI JEBAČ RUMENE KADULJE, a on krelac koji je itekako zaslužan za širenje virusa, a nemamo smrtne kazne, najbolje da ga izjebe magarac poput tebe.... zato sam ga spomenuo, i tebe uz njega...
lol! lol! lol! ...aukuratz..OVO lajkam..dobri starti balkanski huimor..vish odmah se covjek zdravije osjeca... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 12:34

yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..

Miha,koji si ono znak u horoskopu..kladim se da si škorpija.. :love :love :love
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 8 Nov - 12:35

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:i to se upravo i događa... zato ja i popizdim na ove forumske eugeničare, kad kažu da starci ionako moraju umrijeti pa tak svejedno el danas ili sutra i dilajle autistične poput ovog konja Ere, ili onog umišljenka šejkera koji kurca ne razumiju i čim otvore labrnju to odmah i potvrde....
Konju jedan nepodojeni, preskoči me i ne spominji u svojim komentarima.
Zar ne razumiješ kad ti netko kaže da to ne želi?
Zašto se  guraš u društvo koje te ne želi?
Do sad sam te šparao, a od sad nemam tu namjeru, dok god budeš to tražio.
Moj arsenal i izbor riječ će  se u suprotnom  odgovarajuće pojačati.
Znam biti i neprijatan. Ne činim to nikad bez potrebe.
U istom bircu ja i ti nikad ne bi bili. Izbjegao bih te. Na forumu je to neizvedio.
u istom bircu bih te ja ispičkao kao malog majmuna, debilčino stara... ofucana... ne ti nego još tu par bilmeza bi također tako prošlo ... a tako su prolazili ovdje kod mene lokalni debili koji su identični ko vas tu nekolicina...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 8 Nov - 12:38

Legendovich wrote:yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..

kakva škorpija jebala te škorpija.... ja sam SAGITTARIUS...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 12:49

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..

pile moje..pa rodjendan u 12tom.. :love :love :love e da..otud toliko negativne ljubomore i njeznih osjecaja..ma neće Gnječo stati izmedju nas.. :vader
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 8 Nov - 12:55

Legendovich wrote:
kaya wrote:
Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nash
Daj kako te nije sramota više toliko lagati.
Jebala te pasja kakica, čopor i stabilna veza i copy paste..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 8 Nov - 13:02

Padaju rekordi : 42 umrla.

Ako i sutra bude više od 30 morat će se neke mjere ipak počet uvodit. Ovo je ipak malo previše za zemlju veličine naše.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 13:03

Eroo wrote:
michaellcmacha wrote:aj ti zamisli koji je to bolesni um, ali lik je u zadnjoj dekadi travnja mjeseca ustvrdio da je cijela priča gotova u roku desetak dana uz opasku da bi sporadično tu i tamo moglo biti još nešto sitnoga....
I tako bi, svelo se na nulu tako da je Plenkovic mogao otvoriti državu . I bi turizam.
Da su se pitali ljudi tvoga soja dosad bi pokrepali o'glad.
Dalje, kad si dio čopora ne možeš o tome  prosuđivati iznutra. Za to smo zaduženi drugi,
koji imamo potrebno znanje.
A sad se nastavi družiti s kim drugim, nisi mi društvo za razmjenu mišljenja.

ne pričaj budalaštine. pogledaj malo i na istok a ne samo ja tvoj usrani zapad i u plenkovićev šupak. pogledaj koliko ima Taiwan zaraženih i umrlih od covida. a nisu imali niti jedan lockdown nego su se svi pridržavali i pridržavaju se elementarnih mjera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 8 Nov - 13:05

michaellcmacha wrote:

moj kum i najbolji prijatelj je strijelac isto drot kao i ti

voditelj  sudske policije

sjajan lik a posve smo drukčiji

jučer zove da je fasovao koronu....izgurat će
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 8 Nov - 13:07

Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 8 Nov - 13:09

RayMabus wrote:Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.

jasno  da neće

najviše su pogođeni i najviše krepavaju muškarci, samci 40-50, deblji, koji vole pivo i navijaju za Bidena :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 8 Nov - 13:17

debotoijusto wrote:
IAKO smo zakoračili u studeni, još uvijek imamo priliku uživati u pokojem sunčanom danu. Tako je jučerašnja sunčana subota napunila terase ugostiteljskih objekata u središtu grada.
Mnogi se ne mogu zamisliti u zatvorenom pa su terase na sunčane dane pravi spas, naročito kad dugo niste vidjeli prijatelje. 
Popularna lokacija za ispijanje kave bio je Cvjetni trg, ali i Trg republike Hrvatske gdje su mnogi uživali u možda posljednjem sunčanom danu ove godine.

Da remiziramo... - Page 42 D9dec5fc-13df-411b-be1e-82bc97b28038

Da remiziramo... - Page 42 A8799ea2-9be0-48ad-b011-fcf59d979428

stozer je odobrio novu mjeru , fotosinteza
vitamin D
šta misliš zašto odjednom skok zaraženih?
ovi te neće zaraziti jer je dovoljno da im ne otvoriš vrata od stana...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 13:21

RayMabus wrote:Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.

a čuj, nemate izbora. ako ne želite da vam se u bliskoj budućnosti broj stanovnika prepolovi i da nemate lockdown i policijski sat, morat ćete se ponašati kao i svi stanovnici Taiwana.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 8 Nov - 13:22

michaellcmacha wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:nemoj nas plašit... nedamo mi svoje starce još u valhalu, treba raditi do 67. , a možda i dulje...
Mene zanima kako su oni prekobrojni umrli ako nisu bili na intezivnom liječenju? 
Kako i gdje? Doma?
misliš na ove +90
Mislim na umrle.
Nego, ako ne znaš odgovor ti pitaj Mihu, on sigurno zna. :)
a di su završili oni talijani s intezivne?
Koji?
Neki su preživili neki nisu.
U Bergami nisu svi stigli do intezivne, prije su umrli.
Valjda je tako bilo i u Švedskoj. Ne "valjda" nego sam 100% siguran u to.
a ja.mislio da je 90% onih na rerespiratoru umrlo.
Ne stoji ti tvrdnja jer bi onda broj na respiratoru morao biti barem 10% veći od broja umrlih, ali nije.
I ne idu svi u intezivnoj (ICU) na respirator. Daleko od toga. U HR manje od 10% od hospitaliziranih. Kužiš?

[size=44]Oko 90 posto starijih osoba koji prežive takvu intenzivnu terapiju, umru samo nekoliko tjedana kasnije ili ostanu na neki način teško hendikepirani. Studije pokazuju da starije osobe i ljudi koji su već ranije bolovali od neke ozbiljnije bolesti odbacuju takav tretman, kaže Thöns: „91% ih kaže: bolje mrtav nego život s teškim hendikepom."[/size]

[size=44]https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/respiratori-spas-ili-samo-produ%25C5%25BEetak-agonije/a-53288682
[/size]

Lauca pod ruku, pušku u ruku i metak u glavu svakome iznad 65.
Nevjerojatno, kakve Mutavi gluposti piše... Stariji ljudi da plebiscitno odbijaju liječenje... Ta tvrdnja nit ima veze s istinom niti s mozgom... Kad bi to tako bilo ne bi sve ovo proteklom vrijeme čekaonice bile prepune starih ljudi, centri za rehabilitaciju također, ogroman broj ih je u nekom od programa za liječenje zloćudnih bolesti, tisuće i tisuće ih je naučenih na propuhivanje žila i ugradnju ste tova, i tisuće i tisuće se oporavlja ju od posljedica srčanog udara kao npr ja, ili moždanog udara (ako sam dobro u pratio) kao tvoj otac
slušaj nisam ja ništa napisa. stavio sam link. ima ministarstvo istine ( faktograf ) da to ispravi...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 8 Nov - 13:26

Gnječ wrote:

a čuj, nemate izbora. ako ne želite da vam se u bliskoj budućnosti broj stanovnika prepolovi i da nemate lockdown i policijski sat, morat ćete se ponašati kao i svi stanovnici Taiwana.  
Ovo su Balkanci , nisu Azijati.

Ako Plenkovic ne uvede zaključavanje ....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 8 Nov - 13:30

Ako vlada ne želi zaključat sve pri ćemu im mora nadoknadit štetu iz proračuna a ok.

Nije ovo Tajvan. Fino svi u kafiće i širi koronu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 8 Nov - 13:31

michaellcmacha wrote:
mutava baštarda wrote:
Gnječ wrote:
mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:nemoj nas plašit... nedamo mi svoje starce još u valhalu, treba raditi do 67. , a možda i dulje...
Mene zanima kako su oni prekobrojni umrli ako nisu bili na intezivnom liječenju? 
Kako i gdje? Doma?
misliš na ove +90
Mislim na umrle.
Nego, ako ne znaš odgovor ti pitaj Mihu, on sigurno zna. :)
a di su završili oni talijani s intezivne?
Koji?
Neki su preživili neki nisu.
U Bergami nisu svi stigli do intezivne, prije su umrli.
Valjda je tako bilo i u Švedskoj. Ne "valjda" nego sam 100% siguran u to.
a ja.mislio da je 90% onih na rerespiratoru umrlo.
šta ima veze da su i umrli...ako su jučer, neće morat danas...jel
ima veze, ali protiv prirode ne ide uvijek. ove godine će umrijeti 50000 ljudi. ne bi radio diskriminaciju...

nije te ljude zarazila priroda nego neki šupčina poput tebe i yode koji su vektori tj. šire virus i zaraze sve oko sebe. jebotebog kad imaš gripu ideš na posao??? ne ideš na posao, ne ideš u birc na konjak, pivo, kafu, ne ideš okolo  nego ležiš doma u krevetu.
zadnji put sam imao gripu u pubertetu. prije toga 3 dana 40 fibra, četvrti popušta i tako svako dvi tri gidine. sada sam asimptomatski i širim je jer ne znam da imam. 
kolega mi gorljivi stožeraš, on bi prije dokazio s gripom na posa...
mutavi.... čemu ti tvoji proseri, da obraniš tezu koja graniči sa ludilom opisanim u srednjem vijeku...niste vi/ti,  yoda i ekipa neka nova pojavnost... takvi poput vas su širili kugu u nekoliko navrata po europi i satrali na desetke milijuna ljudi... 
danas kad čovjek ima poprilično spoznaja, raspolaže sa određenim resursima, infrastrukturom, lijekovima, CJEPIVIMA, i svime ostalim dostupnim i upotrebljivim za potporu u borbi sa zdravstvenim ugrozama očito se susreo sa virusom koji ima učinak u realnom ili doglednom vremenu sa drastično velikim pa čak i nesagledivim posljedicama... tehnologija širenja virusa, je u domeni čovjeka ako imamo prijenos kroz bliski socijalni kontakt i na to u velikoj mjeri možemo utjecati... na tehnologiju razvoja bolesti, ukoliko ne nađemo učinkovita preventivna i prevalentna cjepiva s kojima bi suzbili širenje virusa odnosno adekvatne lijekove s kojima bi se uspješno nosili sa samom bolešću, ne možemo utjecati i matematički modeli daju nam smjernice kuda će nas ova zdravstvena kriza odvesti...uglavnom rezultati koje na današnji dan iščitavamo a koji su svezi sa širenjem sars-cov2 virusa i razvojem bolesti covid19, kad uzmemo u obzir ovo gore prvo navedeno,  su katastrofalni.... da se ovaj virus pojavio sredinom 19 vijeka imao bi mortalni učinak u najmanju ruku kao i kuga... i onda se vas tu nekolicina zbog očito narušene vam osobne komocije isprdavate sa aktualnom situacijom koja nije statična, ima svoj tijek i ide u potpuno neželjenom smjeru... jedno je voditi rasprave o trivijalijama, a sasvim drugo je podržavati aktivnosti koje izravno dovode u opasnost cjelokupnu populaciju...ok rad, obavljanje svih onih nasušno potrebnih aktivnosti u sklopu odgovornih djelatnosti, ali čemu bančenje, orgijanje i dernečenje... evo moja šogorica, kad sam već spomenuo i šogora je inzistirala da radi krizmu u hotelu sa muzikom i općenarodnim dernekom u rangu žešće raskalašenih svatova... i koji je epilog 7-8 ljudi zaraženo i 60-tak u izolaciji.. zar to nije očiti udar na ekonomiju koja je i tebi alibi...
krivo me percepiraš. ja se odpočetka držim naputaka stožera iako se ne slažem s njima oko načina na koji se igraju na policajaca i doktora, osim toga smatram da su si uzeli mnoštvo ovlasti koje im po ustavu ne pripadaju.
perem ruke cili život, ne volim zagušljive prostorije, kava na suncu na štekatu uvijek. maska u dućun...
ne znam što još? stati u stav mirno kad ovi na tv uz broj mrtvih intoniraju himnu. 
napisao sam slučaj kolege koji ne skida masku, a dolazio bi s gripom na posao i to mu je bilo normalno. sada ide istrijebiti virus. nije normalno ni jedno ni drugo...
tako da ako imaš kakvih primjedbi eno ti beroš, capak njima se javi.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 8 Nov - 13:46

kaya wrote:
Legendovich wrote:
kaya wrote:
Ubij se.
Tacnom od pite.
Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nash
Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Sun 8 Nov - 14:49

Legendovich wrote:
kaya wrote:
Legendovich wrote:
kaya wrote:
Ubij se.
Tacnom od pite.
Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat..
:cleanteeth
dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???
imale smo kaya i ja fightova, ali nikad, baš NIKAD nisam išla tako nisko
bile smo "u ratu" :D, al o pesima nikad...i ja imam 3 i skupljam dreke, pa kaj???
i imam muž i dva sina... i nisam usamljena i nezadovoljna, pa jel pesa imati dokaz za nešto? što?

2017-10-06

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics