Da remiziramo...
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Da remiziramo...
Konju jedan nepodojeni, preskoči me i ne spominji u svojim komentarima.michaellcmacha wrote:i to se upravo i događa... zato ja i popizdim na ove forumske eugeničare, kad kažu da starci ionako moraju umrijeti pa tak svejedno el danas ili sutra i dilajle autistične poput ovog konja Ere, ili onog umišljenka šejkera koji kurca ne razumiju i čim otvore labrnju to odmah i potvrde....
Zar ne razumiješ kad ti netko kaže da to ne želi?
Zašto se guraš u društvo koje te ne želi?
Do sad sam te šparao, a od sad nemam tu namjeru, dok god budeš to tražio.
Moj arsenal i izbor riječ će se u suprotnom odgovarajuće pojačati.
Znam biti i neprijatan. Ne činim to nikad bez potrebe.
U istom bircu ja i ti nikad ne bi bili. Izbjegao bih te. Na forumu je to neizvedio.
Last edited by Eroo on Sun 8 Nov - 12:32; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
Mihi poiskakali osiguraci...michaellcmacha wrote:AJDE U PIČKU MATERINU GLUPU... ODJEBI MAJMUNE... GDJE I KAD SAM JA SPOMENUO DA SE TREBA FULL ZALJUČATI... STARI NE SERI...JEDNOSTAVNO NE SERI...Eroo wrote:I tako bi, svelo se na nulu tako da je Plenkovic mogao otvoriti državu . I bi turizam.michaellcmacha wrote:aj ti zamisli koji je to bolesni um, ali lik je u zadnjoj dekadi travnja mjeseca ustvrdio da je cijela priča gotova u roku desetak dana uz opasku da bi sporadično tu i tamo moglo biti još nešto sitnoga....
Da su se pitali ljudi tvoga soja dosad bi pokrepali o'glad.
Dalje, kad si dio čopora ne možeš o tome prosuđivati iznutra. Za to smo zaduženi drugi,
koji imamo potrebno znanje.
A sad se nastavi družiti s kim drugim, nisi mi društvo za razmjenu mišljenja.
Guest- Guest
...aukuratz..OVO lajkam..dobri starti balkanski huimor..vish odmah se covjek zdravije osjeca...michaellcmacha wrote:PA S OBZIROM DA SI TI JEBAČ RUMENE KADULJE, a on krelac koji je itekako zaslužan za širenje virusa, a nemamo smrtne kazne, najbolje da ga izjebe magarac poput tebe.... zato sam ga spomenuo, i tebe uz njega...Legendovich wrote:Prvi te Miha spomenuo..ono,ne podnosi kad nekom drugom respekt izrazim..ljubomoran stogodveć.. ja mu samo vratio na pong..AssadNaPodmornici wrote:zašto mene spominjete lol
Guest- Guest
yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..
Miha,koji si ono znak u horoskopu..kladim se da si škorpija..
Guest- Guest
u istom bircu bih te ja ispičkao kao malog majmuna, debilčino stara... ofucana... ne ti nego još tu par bilmeza bi također tako prošlo ... a tako su prolazili ovdje kod mene lokalni debili koji su identični ko vas tu nekolicina...Eroo wrote:Konju jedan nepodojeni, preskoči me i ne spominji u svojim komentarima.michaellcmacha wrote:i to se upravo i događa... zato ja i popizdim na ove forumske eugeničare, kad kažu da starci ionako moraju umrijeti pa tak svejedno el danas ili sutra i dilajle autistične poput ovog konja Ere, ili onog umišljenka šejkera koji kurca ne razumiju i čim otvore labrnju to odmah i potvrde....
Zar ne razumiješ kad ti netko kaže da to ne želi?
Zašto se guraš u društvo koje te ne želi?
Do sad sam te šparao, a od sad nemam tu namjeru, dok god budeš to tražio.
Moj arsenal i izbor riječ će se u suprotnom odgovarajuće pojačati.
Znam biti i neprijatan. Ne činim to nikad bez potrebe.
U istom bircu ja i ti nikad ne bi bili. Izbjegao bih te. Na forumu je to neizvedio.
2015-08-08
kakva škorpija jebala te škorpija.... ja sam SAGITTARIUS...Legendovich wrote:yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
pile moje..pa rodjendan u 12tom.. e da..otud toliko negativne ljubomore i njeznih osjecaja..ma neće Gnječo stati izmedju nas..michaellcmacha wrote:kakva škorpija jebala te škorpija.... ja sam SAGITTARIUS...Legendovich wrote:yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..
Guest- Guest
Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
Jebala te pasja kakica, čopor i stabilna veza i copy paste..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Padaju rekordi : 42 umrla.
Ako i sutra bude više od 30 morat će se neke mjere ipak počet uvodit. Ovo je ipak malo previše za zemlju veličine naše.
Ako i sutra bude više od 30 morat će se neke mjere ipak počet uvodit. Ovo je ipak malo previše za zemlju veličine naše.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eroo wrote:I tako bi, svelo se na nulu tako da je Plenkovic mogao otvoriti državu . I bi turizam.michaellcmacha wrote:aj ti zamisli koji je to bolesni um, ali lik je u zadnjoj dekadi travnja mjeseca ustvrdio da je cijela priča gotova u roku desetak dana uz opasku da bi sporadično tu i tamo moglo biti još nešto sitnoga....
Da su se pitali ljudi tvoga soja dosad bi pokrepali o'glad.
Dalje, kad si dio čopora ne možeš o tome prosuđivati iznutra. Za to smo zaduženi drugi,
koji imamo potrebno znanje.
A sad se nastavi družiti s kim drugim, nisi mi društvo za razmjenu mišljenja.
ne pričaj budalaštine. pogledaj malo i na istok a ne samo ja tvoj usrani zapad i u plenkovićev šupak. pogledaj koliko ima Taiwan zaraženih i umrlih od covida. a nisu imali niti jedan lockdown nego su se svi pridržavali i pridržavaju se elementarnih mjera.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:kakva škorpija jebala te škorpija.... ja sam SAGITTARIUS...Legendovich wrote:yebate,Miha da je cura,bila bi smrtno ljubomorna...ali to postivam,jake osjecaje ljubavi..
moj kum i najbolji prijatelj je strijelac isto drot kao i ti
voditelj sudske policije
sjajan lik a posve smo drukčiji
jučer zove da je fasovao koronu....izgurat će
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.
jasno da neće
najviše su pogođeni i najviše krepavaju muškarci, samci 40-50, deblji, koji vole pivo i navijaju za Bidena :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vitamin Ddebotoijusto wrote:IAKO smo zakoračili u studeni, još uvijek imamo priliku uživati u pokojem sunčanom danu. Tako je jučerašnja sunčana subota napunila terase ugostiteljskih objekata u središtu grada.
Mnogi se ne mogu zamisliti u zatvorenom pa su terase na sunčane dane pravi spas, naročito kad dugo niste vidjeli prijatelje.
Popularna lokacija za ispijanje kave bio je Cvjetni trg, ali i Trg republike Hrvatske gdje su mnogi uživali u možda posljednjem sunčanom danu ove godine.
stozer je odobrio novu mjeru , fotosinteza
šta misliš zašto odjednom skok zaraženih?
ovi te neće zaraziti jer je dovoljno da im ne otvoriš vrata od stana...
RayMabus wrote:Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.
a čuj, nemate izbora. ako ne želite da vam se u bliskoj budućnosti broj stanovnika prepolovi i da nemate lockdown i policijski sat, morat ćete se ponašati kao i svi stanovnici Taiwana.
Guest- Guest
slušaj nisam ja ništa napisa. stavio sam link. ima ministarstvo istine ( faktograf ) da to ispravi...michaellcmacha wrote:Nevjerojatno, kakve Mutavi gluposti piše... Stariji ljudi da plebiscitno odbijaju liječenje... Ta tvrdnja nit ima veze s istinom niti s mozgom... Kad bi to tako bilo ne bi sve ovo proteklom vrijeme čekaonice bile prepune starih ljudi, centri za rehabilitaciju također, ogroman broj ih je u nekom od programa za liječenje zloćudnih bolesti, tisuće i tisuće ih je naučenih na propuhivanje žila i ugradnju ste tova, i tisuće i tisuće se oporavlja ju od posljedica srčanog udara kao npr ja, ili moždanog udara (ako sam dobro u pratio) kao tvoj otacMaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Ne stoji ti tvrdnja jer bi onda broj na respiratoru morao biti barem 10% veći od broja umrlih, ali nije.mutava baštarda wrote:a ja.mislio da je 90% onih na rerespiratoru umrlo.Eroo wrote:Koji?mutava baštarda wrote:a di su završili oni talijani s intezivne?Eroo wrote:Mislim na umrle.mutava baštarda wrote:misliš na ove +90Eroo wrote:Mene zanima kako su oni prekobrojni umrli ako nisu bili na intezivnom liječenju?mutava baštarda wrote:nemoj nas plašit... nedamo mi svoje starce još u valhalu, treba raditi do 67. , a možda i dulje...
Kako i gdje? Doma?
Nego, ako ne znaš odgovor ti pitaj Mihu, on sigurno zna.
Neki su preživili neki nisu.
U Bergami nisu svi stigli do intezivne, prije su umrli.
Valjda je tako bilo i u Švedskoj. Ne "valjda" nego sam 100% siguran u to.
I ne idu svi u intezivnoj (ICU) na respirator. Daleko od toga. U HR manje od 10% od hospitaliziranih. Kužiš?
[size=44]Oko 90 posto starijih osoba koji prežive takvu intenzivnu terapiju, umru samo nekoliko tjedana kasnije ili ostanu na neki način teško hendikepirani. Studije pokazuju da starije osobe i ljudi koji su već ranije bolovali od neke ozbiljnije bolesti odbacuju takav tretman, kaže Thöns: „91% ih kaže: bolje mrtav nego život s teškim hendikepom."[/size]
[size=44]https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/respiratori-spas-ili-samo-produ%25C5%25BEetak-agonije/a-53288682
[/size]
Lauca pod ruku, pušku u ruku i metak u glavu svakome iznad 65.
Ovo su Balkanci , nisu Azijati.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Mi nismo Tajvan. Bude li sutra isto priko 30 mrtvih ...to neće tako funkcionirat cijelu zimu.
a čuj, nemate izbora. ako ne želite da vam se u bliskoj budućnosti broj stanovnika prepolovi i da nemate lockdown i policijski sat, morat ćete se ponašati kao i svi stanovnici Taiwana.
Ako Plenkovic ne uvede zaključavanje ....
2014-04-11
Ako vlada ne želi zaključat sve pri ćemu im mora nadoknadit štetu iz proračuna a ok.
Nije ovo Tajvan. Fino svi u kafiće i širi koronu.
Nije ovo Tajvan. Fino svi u kafiće i širi koronu.
2014-04-11
krivo me percepiraš. ja se odpočetka držim naputaka stožera iako se ne slažem s njima oko načina na koji se igraju na policajaca i doktora, osim toga smatram da su si uzeli mnoštvo ovlasti koje im po ustavu ne pripadaju.michaellcmacha wrote:mutavi.... čemu ti tvoji proseri, da obraniš tezu koja graniči sa ludilom opisanim u srednjem vijeku...niste vi/ti, yoda i ekipa neka nova pojavnost... takvi poput vas su širili kugu u nekoliko navrata po europi i satrali na desetke milijuna ljudi...mutava baštarda wrote:zadnji put sam imao gripu u pubertetu. prije toga 3 dana 40 fibra, četvrti popušta i tako svako dvi tri gidine. sada sam asimptomatski i širim je jer ne znam da imam.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:ima veze, ali protiv prirode ne ide uvijek. ove godine će umrijeti 50000 ljudi. ne bi radio diskriminaciju...Noor wrote:šta ima veze da su i umrli...ako su jučer, neće morat danas...jelmutava baštarda wrote:a ja.mislio da je 90% onih na rerespiratoru umrlo.Eroo wrote:Koji?mutava baštarda wrote:a di su završili oni talijani s intezivne?Eroo wrote:Mislim na umrle.mutava baštarda wrote:misliš na ove +90Eroo wrote:Mene zanima kako su oni prekobrojni umrli ako nisu bili na intezivnom liječenju?mutava baštarda wrote:nemoj nas plašit... nedamo mi svoje starce još u valhalu, treba raditi do 67. , a možda i dulje...
Kako i gdje? Doma?
Nego, ako ne znaš odgovor ti pitaj Mihu, on sigurno zna.
Neki su preživili neki nisu.
U Bergami nisu svi stigli do intezivne, prije su umrli.
Valjda je tako bilo i u Švedskoj. Ne "valjda" nego sam 100% siguran u to.
nije te ljude zarazila priroda nego neki šupčina poput tebe i yode koji su vektori tj. šire virus i zaraze sve oko sebe. jebotebog kad imaš gripu ideš na posao??? ne ideš na posao, ne ideš u birc na konjak, pivo, kafu, ne ideš okolo nego ležiš doma u krevetu.
kolega mi gorljivi stožeraš, on bi prije dokazio s gripom na posa...
danas kad čovjek ima poprilično spoznaja, raspolaže sa određenim resursima, infrastrukturom, lijekovima, CJEPIVIMA, i svime ostalim dostupnim i upotrebljivim za potporu u borbi sa zdravstvenim ugrozama očito se susreo sa virusom koji ima učinak u realnom ili doglednom vremenu sa drastično velikim pa čak i nesagledivim posljedicama... tehnologija širenja virusa, je u domeni čovjeka ako imamo prijenos kroz bliski socijalni kontakt i na to u velikoj mjeri možemo utjecati... na tehnologiju razvoja bolesti, ukoliko ne nađemo učinkovita preventivna i prevalentna cjepiva s kojima bi suzbili širenje virusa odnosno adekvatne lijekove s kojima bi se uspješno nosili sa samom bolešću, ne možemo utjecati i matematički modeli daju nam smjernice kuda će nas ova zdravstvena kriza odvesti...uglavnom rezultati koje na današnji dan iščitavamo a koji su svezi sa širenjem sars-cov2 virusa i razvojem bolesti covid19, kad uzmemo u obzir ovo gore prvo navedeno, su katastrofalni.... da se ovaj virus pojavio sredinom 19 vijeka imao bi mortalni učinak u najmanju ruku kao i kuga... i onda se vas tu nekolicina zbog očito narušene vam osobne komocije isprdavate sa aktualnom situacijom koja nije statična, ima svoj tijek i ide u potpuno neželjenom smjeru... jedno je voditi rasprave o trivijalijama, a sasvim drugo je podržavati aktivnosti koje izravno dovode u opasnost cjelokupnu populaciju...ok rad, obavljanje svih onih nasušno potrebnih aktivnosti u sklopu odgovornih djelatnosti, ali čemu bančenje, orgijanje i dernečenje... evo moja šogorica, kad sam već spomenuo i šogora je inzistirala da radi krizmu u hotelu sa muzikom i općenarodnim dernekom u rangu žešće raskalašenih svatova... i koji je epilog 7-8 ljudi zaraženo i 60-tak u izolaciji.. zar to nije očiti udar na ekonomiju koja je i tebi alibi...
perem ruke cili život, ne volim zagušljive prostorije, kava na suncu na štekatu uvijek. maska u dućun...
ne znam što još? stati u stav mirno kad ovi na tv uz broj mrtvih intoniraju himnu.
napisao sam slučaj kolege koji ne skida masku, a dolazio bi s gripom na posao i to mu je bilo normalno. sada ide istrijebiti virus. nije normalno ni jedno ni drugo...
tako da ako imaš kakvih primjedbi eno ti beroš, capak njima se javi.
Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat..
Guest- Guest
dobro, kaj se to tebe jebeno tiče???Legendovich wrote:Kayo..opet da te podsjetim..vise od 7 godina sam u svabiji neprekidno(urlaube ne racunam,kao prekid)..ti si do prije koji mjesec bila uvjerena(nadale sa?) da sam josh u Zagrebu..kakve tu ima lazi?..to su fakti..dalje..kaya wrote:Daj kako te nije sramota više toliko lagati.Legendovich wrote:Msm,koji je tebi kuratz?..si toliko opsjednuta sa mnom,kao ijosh par bolesnika??..umni nivo ti je vrlo jasan,a i vecina drugih ti je to jasno dala do znanja..ajd kupi se i idi počisti pasju kakicu..nadji i decka za redovni seks..nedostatak istoga utice na menthalno stanje..ajd sad zdravo..to sto ti ne mosh naci nekog za stabilnu vezu,je tvoj bed,ne nashkaya wrote:Legendovich wrote:Rujkina mama je doturica,kod nje sam../quote]
Ubij se.
Tacnom od pite.
E sad..Ćukowa doma imas,javna tajna..jel,a pasja kakica je svakodnevna realnost,okju ne mosh negirati..kakve tu ima lazi??..
stabilna veza..eeee,Kayo moja..ne bih niti ja reko,kad sam imao 20-30 godina tako nesh..sloboda i neodgovornost first...no dosle 40te,pa je stabilna veza fakat sjedala ko guzica u recaro sjedalo..
Pes ti nije rjesenje..ili jeste,tvoj izbor..kakogod..no osjeti se usamljenost,nezadovoljstvo i ostalo negativno kod tebea...opet,tvoj bed..ne bi se stel mesat..
imale smo kaya i ja fightova, ali nikad, baš NIKAD nisam išla tako nisko
bile smo "u ratu" , al o pesima nikad...i ja imam 3 i skupljam dreke, pa kaj???
i imam muž i dva sina... i nisam usamljena i nezadovoljna, pa jel pesa imati dokaz za nešto? što?
darth_vader likes this post
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50