Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Vidim da se dinamov špijun u hajdučiću šrd ispovijeda novinarima ... Jebiga, kud si iš'o gdje ti nije mjesto ... Oni sami vele da tuđi čovik nikad neće razumit što se tamo događa, iako ni oni sami ne razumiju ... A ti još i nisi njihov čovik ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Dybala wrote:Covjek koji je radio na visokoj funkciji u klubu kaze jedno (cak nije NH spomenuo u nekom malignom kontekstu) , no ipak azilant ima pouzdanije insajderske informacije .
Ampera za predsjednika hajduka
Ti si naveo sljedeće:
"Brbićev odlazak nakon one šestosatne Skupštine, u kojoj ga je NO podržao, ali Naš Hajduk kao većinski vlasnik nije"
Jeli to izjava Stanića ili si ti to izvukao iz njegove izjave je sasvim nebitno, to je čista LAŽ koju sam ti demantirao s dva linka službene stranice HNK Hajduk da gdje su ti jasno navedeni datumi kad je Brbić dao ostavku i kad je bila Skupština kluba.
To što je po tebi službeno HNK Hajduk (ostavka s potpisom predsjednika i službeno održavanje Skupštine kluba) insajderska informacija puno govori o tebi i tvom IQ.
Guest- Guest
pošto se na ovoj temi iznose samo provjerene informacije, činjenice i ISTINA onda nastavljamo u tom tonu
HAHAHAAHAHAHAHAHA
HAHAHAAHAHAHAHAHA
End- Posts : 21177
2015-08-25
Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:Covjek koji je radio na visokoj funkciji u klubu kaze jedno (cak nije NH spomenuo u nekom malignom kontekstu) , no ipak azilant ima pouzdanije insajderske informacije .
Ti si naveo sljedeće:
"Brbićev odlazak nakon one šestosatne Skupštine, u kojoj ga je NO podržao, ali Naš Hajduk kao većinski vlasnik nije"
Jeli to izjava Stanića ili si ti to izvukao iz njegove izjave je sasvim nebitno, to je čista LAŽ koju sam ti demantirao s dva linka službene stranice HNK Hajduk da gdje su ti jasno navedeni datumi kad je Brbić dao ostavku i kad je bila Skupština kluba.
To što je po tebi službeno HNK Hajduk (ostavka s potpisom predsjednika i službeno održavanje Skupštine kluba) insajderska informacija puno govori o tebi i tvom IQ.
Bože dragi koji si ti glupan i ne mozes shvatiti sto sam napisao , k tome nisi ni procitao clanak i onda nesto komentiras mentalna sirotinjo
Ali da ti nacrtam f20tico , copy pasteao sam tu izjavu sa clanka kojeg nisi ni pogledao
Guest- Guest
To sto netko da sluzbenu izjavu ne znaci da je istinita ..pogledaj samo sve sluzbene izjave glasnogovornika dinama, politicara , manje vise svih duznosnika raznih udruga , to su sture izjave koje naravno nece ici kontra ruke koja ih hrane
Samo sto ti zivis u zabludi da je hajduk iskonski cisti hahahaha
Guest- Guest
SN ne čitam, a komentirao sam izjavu bila ona tvoja ili Stanićeva-čista laž.Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:Dybala wrote:Covjek koji je radio na visokoj funkciji u klubu kaze jedno (cak nije NH spomenuo u nekom malignom kontekstu) , no ipak azilant ima pouzdanije insajderske informacije .
Ti si naveo sljedeće:
Bože dragi koji si ti glupan i ne mozes shvatiti sto sam napisao , k tome nisi ni procitao clanak i onda nesto komentiras mentalna sirotinjo
Ali da ti nacrtam f20tico , copy pasteao sam tu izjavu sa clanka kojeg nisi ni pogledao
Kad se demantiraju laži koje tu stavljaš, krećeš s uvredama po uzoru na onog bjegunca iz Međugorja. Samo nastavi.
Guest- Guest
Dybala wrote:To sto netko da sluzbenu izjavu ne znaci da je istinita ..pogledaj samo sve sluzbene izjave glasnogovornika dinama, politicara , manje vise svih duznosnika raznih udruga , to su sture izjave koje naravno nece ici kontra ruke koja ih hrane
Nije to službena izjava, nego službena ostavka glupane glupi.
Znači predsjednik službeno podnese ostavku, i to nećemo uzeti za ozbiljno nego eto. Što se šalio?
Guest- Guest
Sekta radi dobar posao, podanici je slijepo prate , jer sektina rijec je zakon i istina,put u vjecni zivot
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ostalih 10g nicheu za vutru
Niche kako je zli i lazljivi stanic mogao doci u sveti,cisti i djevicanski hajduk ?
Kako je zaobisao osudujuce oko mocne sekte, zastitnika ,pravednika te spasitelja hrvatskog nogometa zajedno sa sotonom iz međugorja?
Guest- Guest
Stanić je super lik, meni je drag...
Al očito nije za neku poziciju u balunu...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Stanić je super lik, meni je drag...
;)
Super lik ,a lazljivac ccc , sad sam zbunjen
Nego kako ti kao agnostik podnosis postojanje sekte u ljubljenom ti klubu ?
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Hajduk je religija...
Tu san vjernik, a ne agnostik...
<3
Sad si se izdao, sad znamo da u kutu mracne sobe gdje drzis igle su slike franje i ive , zajedno sa iskaznicom hdza
Niche hrvat i katolik !!1
Guest- Guest
Niche, OK je da si i ti sektaš. Skroz OK. Jedino vam poglavice ne valjaju...
Guest- Guest
U maslinama amigo.End wrote:kakvo zatišje tovara pa nema vas nigdje
Padamo s nogu.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Navodno je odi ključna ričDybala wrote:Novac nikada nije problem u hajduku jer ga se navodno nikad nema.
Problem trenutnog Hajduka je neimanje jasne sportske politike.
Problem je šta se odgovorni, nakon šta njihova lutanja daju jasne jalove rezultate, krenu opravdavat besparicom.
Dok paralelno troše i dalje novce.
Za koje nas uvjeravaju da ih nemaju.
Valjda pritom pokušavajući ono šta ni Darwinu nije uspilo - da od tovara naprave nojeve.
Hajduk ima novaca, Hajduk ima resursa (bilo materijalnih, bilo ljudskih); osnovni problem Hajduka je neimanje znanja i jasnog plana kako gospodarit tim resursima.
Pa se onda da jednom Eduoku 700k godišnje a škrtari na treneru.
Ili na početku sezone uloži 4 milijuna eura u ekipu i onda je daš u ruke bazenašu zato "šta poznaje mentalitet"
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50