Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:
Pašalić nedugo nakon utakmice u LP.
Pasalic + Vlašić > Xavi + Iniesta
<3
Guest- Guest
djeluje mi kao da ga boli kurac i ovu pokraj njega
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:
Pašalić nedugo nakon utakmice u LP.
Kranjčar>Pasalic + Vlašić > Xavi + Iniesta
<3
darth_vader-
2014-04-17
jebo vas pašalić i svi oni kad nisu mogli ostati da barem izborite 2. mjesto, ali svi bježe iz tog govna glume ljubav preko interneta jbg
End- Posts : 21177
2015-08-25
vuksadinare wrote:djeluje mi kao da ga boli kurac i ovu pokraj njega
fridrih_niche wrote:Kranjčar je nogometni Bog!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Svi se dive, jedino 50-ak tattičara iz svojih smrdljivih jazbina pokušavaju omalovažavati.
Guest- Guest
jesi nasao tko ce ti se diviti..ciganerija i baznija...daj da vidimo sto svabe misle,francuzi,talijani,mađari...hebote 'region'Andreas Goldberger wrote:
Svi se dive, jedino 50-ak tattičara iz svojih smrdljivih jazbina pokušavaju omalovažavati.
2015-09-08
vlasnici unistenih,zapaljenih objekata od krovova,auti,brodica masovno najavljuju tuzbu protiv-grada...sa pitanjem tko je u gradu stvarna vlast-torcida ili politicari...da znaju kome ce s eradi obestecenja obratiti
2015-09-08
vuksadinare wrote:vlasnici unistenih,zapaljenih objekata od krovova,auti,brodica masovno najavljuju tuzbu protiv-grada...sa pitanjem tko je u gradu stvarna vlast-torcida ili politicari...da znaju kome ce s eradi obestecenja obratiti
I mene to zanima , pitam se tko je dozvolio masovnu upotrebu pirotehnike i jesu li odgovorni dali upozorenja građanima
A s druge strane vidim da orjuna slavi,samo ne znam sto - vatromet moze svatko organizirati, no civilizacija je odavno shvatila da piromanija nije prihvatljiva i ugrozava građane, Rim je to naucio prije malo manje od 2000 godina , Split ce mozda za nekih 880 godina..mozda
I na stadionima sam protiv tih sranja ,pjevajte, psujte ......no da itko od tih "vatrenih" navijača vidi kako izgledaju posljedice njihova arsenala i da probaju takve rane zbrinuti ,mozda se ne bi smatrali "pravim" navijavima kako se cesto opisuju . Kreten je lako biti, no snositi posljedice gluposti ne trebaju neduzni.
Guest- Guest
Evo ga, javio nam se licemjer koji još uvijek nije našao vremena komentirati događaje u Šibeniku, ali zato ima vremena moralizirati o bakljama u Splitu.Dybala wrote:
I mene to zanima , pitam se tko je dozvolio masovnu upotrebu pirotehnike i jesu li odgovorni dali upozorenja građanima
A s druge strane vidim da orjuna slavi,samo ne znam sto - vatromet moze svatko organizirati, no civilizacija je odavno shvatila da piromanija nije prihvatljiva i ugrozava građane, Rim je to naucio prije malo manje od 2000 godina , Split ce mozda za nekih 880 godina..mozda
I na stadionima sam protiv tih sranja ,pjevajte, psujte ......no da itko od tih "vatrenih" navijača vidi kako izgledaju posljedice njihova arsenala i da probaju takve rane zbrinuti ,mozda se ne bi smatrali "pravim" navijavima kako se cesto opisuju . Kreten je lako biti, no snositi posljedice gluposti ne trebaju neduzni.
To što si ti protiv baklji je tvoje mišljenje i tvoj stav (on je kao guzica, svatko ga ima) no pričati da civilizaciji baklje i dimne davno nisu prihvatljive je čista glupost i laž (no to smo od tebe navikli).
Hamburg
Düsseldorf
Berlin
Samo par slika novijih datuma iz Njemačke, a mogao bi ti od dobrog dijela civilizirane Europe staviti puno materijala. Možda se za jedno 880 godina informiraš prije nego kreneš s lajanjem.
Guest- Guest
hahaha
mister informirani, kad treba barca vratit pare realu?
i ti ćeš nekome prodavat pamet tovaru maleni
smiješnoooo
mister informirani, kad treba barca vratit pare realu?
i ti ćeš nekome prodavat pamet tovaru maleni
smiješnoooo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nemam se ja tebi sto pravdati , kada ti budes roditelju priopcio vijest da mu je dijete izgubilo oko radi necijeg "navijanja" mi imas pravo ista govoriti .
Ni na jednom stadionu nisam odobravao pirotehniku ,bilo u turskoj ,njemackoj etc ..
Odi kod ovlastenog distributera ,ponestaje ti lijekova
I prekini me prozivati , moja prica za zupanju se nadovezala na nesto sto ste prije govorili
A sibenika i dinama nisam gledao jer sam dan proveo u bolnici zbog testiranja i drugih osobnih sranja te nisam duzan jednom klosaru polagati racune
A vidim da te to toliko kopka,danima me prozivas i to me fino zabavljalo( jer ne nalazi se svaki dan tako opsjednuta persona) ,no sad bi bilo dosta .
Ni na jednom stadionu nisam odobravao pirotehniku ,bilo u turskoj ,njemackoj etc ..
Odi kod ovlastenog distributera ,ponestaje ti lijekova
I prekini me prozivati , moja prica za zupanju se nadovezala na nesto sto ste prije govorili
A sibenika i dinama nisam gledao jer sam dan proveo u bolnici zbog testiranja i drugih osobnih sranja te nisam duzan jednom klosaru polagati racune
A vidim da te to toliko kopka,danima me prozivas i to me fino zabavljalo( jer ne nalazi se svaki dan tako opsjednuta persona) ,no sad bi bilo dosta .
Guest- Guest
a da zakljucimo ...hajduk je kurac od kluba . Ni mamic tu nije toliko kriv koliko mu spocitavate
Guest- Guest
Pratin i dižen za palamidu šta je u pacu od jučer poslipodneAndreas Goldberger wrote:
Prije misec dana spremija doma. Ova dva kralja s bande na salatu, u sredini tuna na grilu.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50