Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Navodno je odi ključna ričDybala wrote:Novac nikada nije problem u hajduku jer ga se navodno nikad nema.
Problem trenutnog Hajduka je neimanje jasne sportske politike.
Problem je šta se odgovorni, nakon šta njihova lutanja daju jasne jalove rezultate, krenu opravdavat besparicom.
Dok paralelno troše i dalje novce.
Za koje nas uvjeravaju da ih nemaju.
Valjda pritom pokušavajući ono šta ni Darwinu nije uspilo - da od tovara naprave nojeve.
Hajduk ima novaca, Hajduk ima resursa (bilo materijalnih, bilo ljudskih); osnovni problem Hajduka je neimanje znanja i jasnog plana kako gospodarit tim resursima.
Pa se onda da jednom Eduoku 700k godišnje a škrtari na treneru.
Ili na početku sezone uloži 4 milijuna eura u ekipu i onda je daš u ruke bazenašu zato "šta poznaje mentalitet"
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:Šteta, mogli smo 3 boda spremit...
Hajduk živi vječno!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ostalih 10g nicheu za vutru
darth_vader-
2014-04-17
Amper ti je lipo objasnia ali boli tebe kurac, napajaš se iz službenog klupskog glasila maksimirske tvornice laži i imaš svoj đirDybala wrote:Covjek koji je radio na visokoj funkciji u klubu kaze jedno (cak nije NH spomenuo u nekom malignom kontekstu) , no ipak azilant ima pouzdanije insajderske informacije .
Ampera za predsjednika hajduka
Bija san na toj skupštini, jedna od mirnijih i kulturnijih skupština na kojoj san bija, ako ni meni ne viruješ imaš lipo na yt-u cilu skupštinu od 6 uri pa san vidi ko je šta reka i kako je glasova.
Brbić je otiša jer nije ispunija šta je sam zacrta i obeća.
Nećemo valjda sad od Sv. Marina Tučepskog radit mučenika.
Nije dobija razrješnicu od NH ali je dobija od strane većinskog vlasnika i moga je najnormalnije nastavit bit predsjednik. Ali tribalo je imat obraz ka đon pa bit i dalje na čelu kluba nakon šta ga je NH razvalija argumentima, di su mu taksativno i obrazloženo pobrojane sve njegove odluke koje su na kraju sezone dovele do rezultatskog, organizacijskog pa ako i oćeš i financijskog kraha na štetu kluba.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ostalih 10g nicheu za vutru
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mater je javila da će mi bit dosta ulja...Jack Torrance wrote:U maslinama amigo.End wrote:kakvo zatišje tovara pa nema vas nigdje
Padamo s nogu.
<3
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ostalih 10g nicheu za vutru
Guest- Guest
End wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ostalih 10g nicheu za vutru
Guest- Guest
To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
Ili malo tartara na ražu...
Uz Marinero suncokretovo ulje...
<3
Guest- Guest
Jel extradjevicansko ?fridrih_niche wrote:To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
<3
Ili panirani oslić...uz kisele krastavce s nutelom za prilog...
darth_vader-
2014-04-17
Ne, ono obično od 10 kn...Dybala wrote:Jel extradjevicansko ?fridrih_niche wrote:To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
<3
<3
Guest- Guest
Nutella i oslić u <3jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
<3
Ili panirani oslić...uz kisele krastavce s nutelom za prilog...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne, ono obično od 10 kn...Dybala wrote:Jel extradjevicansko ?fridrih_niche wrote:To mi je top...jasambrend wrote:Nema mi dražeg od pomfrita s oradom...
<3
<3
Ma ulje mora biti nevino ....sva su
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nevino ka Simona G. ...
<3
Meni je ona mozda i najsimpa od tih profesionalki
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50