Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hajduk Split
Dybala wrote:I onda se pitate zasto lege mrzim najvise
Zbog Reno4?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Roland Deschain wrote:Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Grci su uvek bili pederi...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Dybala wrote:I onda se pitate zasto lege mrzim najvise
Zbog Reno4?
Ma to je sitnica naspram svega drugoga , grozni ljudi su osjecani , skoro kao hercegovci i srbi
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Zar nisu oni vasa braca (topla) ?
Guest- Guest
Bjelica je za HNL pojmove Rinus Michels...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Ubija nas Osijek, ajme...
;)
Zeko na aparatima
Zoki Mamić je Kruno Jurčić...
;)
Guest- Guest
ništa od 4 poraza u nizu, bod ravan osvajanju LP
čestitke tovarima
čestitke tovarima
Last edited by End on 7/11/2020, 19:20; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
Puši kurac, lopove!End wrote:ništa od 4 poraza u nizu, bod ravan osvajanju LP
čestitke tvarima
<3
Guest- Guest
Baš ih je bilo interesantno gledati kad su penal trebali pucati ... Skupilo se 7-8 bijelih oko lopte i pogledavaju jedan drugoga, najedanput se svi razbježali i ostane samo Jradi kraj lopte, a ovaj blijed k'o krpa ... Valjda je bil dogovor tko zadnji ostane kraj lopte taj puca ... I puknul je, onak najljepše za golmana poluvisoko, ni uz stativu, nit po sredini, najljepše golmanu za napraviti paradu i obraniti ... E moji hajdučići, imat ćete vi jebenu borbu za izbjeći 9. mjesto ...
Zeko-
2015-08-26
Osijek nestao drugo poluvrijeme, Hajduk bolji, ali sve je to na silu, bez prave igre. Kad sam vidio kako se svađaju tko će pucat penal znao sam da ga neće zabiti.
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Zar nisu oni vasa braca (topla) ?
Nema veze, pederi su...
Guest- Guest
Jel' to do trenera ili je samo u Dinamu trener za sve kriv?Roland Deschain wrote:Osijek nestao drugo poluvrijeme, Hajduk bolji, ali sve je to na silu, bez prave igre. Kad sam vidio kako se svađaju tko će pucat penal znao sam da ga neće zabiti.
Zeko-
2015-08-26
Tu treba pola igraca otic..dosli likovi na ljetovanje jer im nitko nije rekao da trebaju igrat a ne salabajzat..kad su skužili u kakvu su kasetu brokava upali sad bi pobjegli...pazi ovo as dodje u Hajduk i shvati da mora igrat i nije mu jasno zasto mu zvizde...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/mario-stanic-otvorio-dusu-ovo-je-cijela-istina-o-mojem-radu-i-razlozima-odlaska-iz-hajduka-15030199?fbclid=IwAR3lOg0Vxu5pOIWFa_v38evlaVogGQr4qogzTrJ6BRW4khPwFlaegOPhP8Y
Hmm ima zanimljivih izjava ...
Brbićev odlazak nakon one šestosatne Skupštine, u kojoj ga je NO podržao, ali Naš Hajduk kao većinski vlasnik nije
Uff ovo s novcima mu nije trebalo
Brbićev odlazak nakon one šestosatne Skupštine, u kojoj ga je NO podržao, ali Naš Hajduk kao većinski vlasnik nije
Guest- Guest
Da još jednom demantiramo LAŽ da je Brbić otišao nakon šestosatne Skupštine kluba. (znam da za tebe ne vrijede crno na bijelo činjenice i dokazi, ali svejedno)Dybala wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/mario-stanic-otvorio-dusu-ovo-je-cijela-istina-o-mojem-radu-i-razlozima-odlaska-iz-hajduka-15030199?fbclid=IwAR3lOg0Vxu5pOIWFa_v38evlaVogGQr4qogzTrJ6BRW4khPwFlaegOPhP8Y
Marin Brbić je ostavku podnio 13.07.2020 nakon neispunjena cilja koji je sam sebi zadao ( najmanje 2 mjesto i kvalifikacije za LP) gdje je jasno rekao da će otići ako se to ne ostvari:
https://hajduk.hr/vijest/predsjednik-uprave-hnk-hajduk-marin-brbic-podnio-ostavku/12853
Skupština kluba je održana 19.07.2020
https://hajduk.hr/vijest/odrzana-glavna-skupstina-hnk-hajduk-s-d-d-/12874
Nitko Brbića nije tjerao da daje obećanje koje je dao (i više ga puta ponovio) niti ga je itko tjerao da podnosi ostavku, zato bi bilo dobro da svi prestanu iznositi laži da je on otišao radi toga što nije dobio potporu od strane NH na Skupštini kluba.
Uostalom, NH nije većinski nego gotovo 25 % vlasnik kluba i to što Brbić od strane NH nije dobio razrješnicu ne znači ništa jer je dobio razrješnicu većinskog vlasnika. A po nekima gotovo 25 % vlasnik kluba ne bi trebao dati svoj stav o PU tog istog kluba na Skupštini kluba koji nije ispunio obećanje?!? A to pravo ima svaki dioničar, makar imao samo jednu dionicu.
Btw. Stanić mlati praznu slamu. Od 2 mjesta doveli su Hajduk do 5-og. Nije sramota pogriješiti i priznati da si pogriješio s Tudorom, sramota je to ne priznati. Još su imali popravni kad je Tudor pobjegao, ali oni su majstori ostavili njegovog pomoćnika. Njegova opravdanja za Tudora su smiješna ujedno i sramotna, a ona izjava da žali što se nije kasnije rodio da mu Tudor bude trener je vrh demagogije, patetike i gluposti.
Guest- Guest
Covjek koji je radio na visokoj funkciji u klubu kaze jedno (cak nije NH spomenuo u nekom malignom kontekstu) , no ipak azilant ima pouzdanije insajderske informacije .
Ampera za predsjednika hajduka
Ampera za predsjednika hajduka
Guest- Guest
Vidim da se dinamov špijun u hajdučiću šrd ispovijeda novinarima ... Jebiga, kud si iš'o gdje ti nije mjesto ... Oni sami vele da tuđi čovik nikad neće razumit što se tamo događa, iako ni oni sami ne razumiju ... A ti još i nisi njihov čovik ...
Zeko-
2015-08-26
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50