Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Hajduk Split
Smijesan penal jos smijesniji bradaric neznam koji mu je kurac sa tim rukama, a i vjerovatno je ofsajd bio minimalan hajduka.....ali nema veze, gavran voli trpat na poljudu...kad je sticu na premijeri bio sa svicom trpao
nowitzki-
2014-04-27
Re: Hajduk Split
A ovo nije penal a? Hahahahaha jos ovo govno od komentatora je objektivan ko brbke
nowitzki-
2014-04-27
čisti penal igrač s brojem 4 vuče za gaće igrača rijeke
Rista najbolji desni bek u ligi
nowitzki-
2014-04-27
šta je s radoševićem? i kako se zove onaj što je otišao u dinamo?
Prvi gol iz penala u ligi nakon vise od godinu dana
nowitzki-
2014-04-27
Sta nije radosevic u elcheu? Ko leskovic? A valjda je ozljedjen ko u rijeci 50% vremena
nowitzki-
2014-04-27
koju poziciju igra lešković?
mladoženja fulao večeru...židovi će ih masakrirati ako budu ovako igrali,a još moraju jurišati pobjedu
Danas opet ce splicani imat poznatu prirodnu pojavu na nebu, suze svetog duje
nowitzki-
2014-04-27
Kao sto reko, prosla vela gospa, dolazi 9 mjesec hajduk se tradicionalno gasi...8 komada u dva derbija su primili
nowitzki-
2014-04-27
Nema Brbića da krene sa kuknjavom ... u stvari ... kako kažu Torcidaši ... rezultat nije bitan ...nowitzki wrote:Kao sto reko, prosla vela gospa, dolazi 9 mjesec hajduk se tradicionalno gasi...8 komada u dva derbija su primili
sat2-
2015-09-28
I toliko o osipanju ekipe, izgledamo bolje nego prosle sezone, andrijasevic jos nije na sto posto.....jos kad gorgon krene, bit ce to dobro
nowitzki-
2014-04-27
Ovo je najslabija ekipa Hajduka u njegovoj povijesti. Evo do kuda ih je dovelo kmečanje, a bez rada i planiranja igračkog kadra. Sada su odustali od "bilih tića" doveli ove falš strance koji nigdje nemogu ni prismrdit prvoj ekipi, osim u Hajduku i imaju kaj imaju. Ali zato oni imaju publiku, jer to je najbitnije u rezultatima jednog kluba, pa nek' si ta publika to kaj ima i gleda.
Zeko-
2015-08-26
http://www.index.hr/sport/clanak/drama-na-poljudu-navijaci-hajduka-opkolili-novinare-vrijedjali-igrace-i-upravu/914393.aspxZeko wrote:Ovo je najslabija ekipa Hajduka u njegovoj povijesti. Evo do kuda ih je dovelo kmečanje, a bez rada i planiranja igračkog kadra. Sada su odustali od "bilih tića" doveli ove falš strance koji nigdje nemogu ni prismrdit prvoj ekipi, osim u Hajduku i imaju kaj imaju. Ali zato oni imaju publiku, jer to je najbitnije u rezultatima jednog kluba, pa nek' si ta publika to kaj ima i gleda.
Skupina navijača je za stanje u klubu najviše krivila neke novinare, optužujući ih da su četnici, jugoslaveni, udbaši te plaćenici koji uništavaju Hajduk pišući za Mamićeve novine.
Nekoliko najagresivnijih, njih pet, šest u bijesu je urlalo i nakon što su počeli vikati ''Dajte nam Reića, hoćemo Reića, živite od Hajduka, a serete po njemu'', stigla je i policija.
sat2-
2015-09-28
Je, novinari su krivi kaj je Hajduk u proteklih par sezona prodavao "bile tiće" za iznose za koje Dinamo proda one kaj travnjak održavaju u Maksimiru.
Zeko-
2015-08-26
Nema ljepseg osjecaja nego jutro nakon pobjede na poljudu :)
nowitzki-
2014-04-27
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50