Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hajduk-odbio-ponudu-iz-lige-petice-i-za-rodendan-torcidi-poklonio-najboljeg-igraca-ovo-je-bio-moj-san-15028145
Susramlje na najjače, kako glup naslov. Poklonili im panja za rođendan jer ga nitko neće.
Susramlje na najjače, kako glup naslov. Poklonili im panja za rođendan jer ga nitko neće.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
nekidan kepčija kaze d aim treba lova pod mus...nekih 2,3 milijuna eura da mirnije docekaju proljece i pripreme...ovaj potez je sad cisto ulizivanje i pravdanje pred navijaicma za lose igre i poteze kluba..naravno najvise da opravdaju svoje lose poteze u dovođenju igraca..ne vidim drugi smisao ovogRoland Deschain wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hajduk-odbio-ponudu-iz-lige-petice-i-za-rodendan-torcidi-poklonio-najboljeg-igraca-ovo-je-bio-moj-san-15028145
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..a navodno sami kazu da nisu sigurni da ce ostati u klubu mislim na kepciju i stanica..pa onda bi bar bio red ako vec mislis otici d aostavis puniju blagajnu nasljednicima da imaju cim baratati,planirati..ovako izgleda sistem...'boli me kiki iza mene potop ha ha ha ima gorih od nas'
2015-09-08
Sritan nam rođenadan
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/uvijek-mlada-silna-i-mocna-na-braniku-svog-hajduka-nebo-se-otvorilo-obasjalo-kalete-splita-kako-bi-kazalo-torcida-sretan-ti-70-rodendan-1053787
https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/uvijek-mlada-silna-i-mocna-na-braniku-svog-hajduka-nebo-se-otvorilo-obasjalo-kalete-splita-kako-bi-kazalo-torcida-sretan-ti-70-rodendan-1053787
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve je to lijepo..ali nekako usiljeno zbog loseg stanja kluba...ja sam ocekivao nesto novo a ne kopiranje 2011..kako je bilo u najavama..
2015-09-08
Kad se već ne mogu slavit titule, treba onda barem rođendan proslavit kako spada. Makar bio fantomski.
Jalni Tomica...
:D
I žena ti je sigurno sinoć zapalila bengalku u čast najvećeg hrvatskog kluba...
A i Bundek je gorija...
Hajduk živi vječno!
<3
A i Bundek je gorija...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Neki ne slave titule-prazan stadion (jer tko će slaviti ukradene titule,može samo 50-ak tattičara) a pogotovo ne rođendane jer ni sami nisu sigurni kad je taj rođendan.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Neki ne slave titule-prazan stadion (jer tko će slaviti ukradene titule,može samo 50-ak tattičara) a pogotovo ne rođendane jer ni sami nisu sigurni kad je taj rođendan.
Guest- Guest
me'n se cini da za deset dana evo brdo zarazenih od korone u splitu...skupila se raja kako vidim preko fejsa jedan uz drugoga i gledaju i ispaljivaju rakete i bengalke a nitko se mjera ne drzi..bice kuku
2015-09-08
Mjera se ionako nitko ne drži od kad je nac... kradeze stožer otvorija granice prema zombielandu pred izbore... od tad su svi unisono odjebali iste, uključujući i mene... spavaš li mirno Bergamo...
darth_vader-
2014-04-17
A tek ono ADZ slavlje na bini...jasambrend wrote:Mjera se ionako nitko ne drži od kad je nac... kradeze stožer otvorija granice prema zombielandu pred izbore... od tad su svi unisono odjebali iste, uključujući i mene... spavaš li mirno Bergamo...
Dobro nisu gang bang opalili bili...
A ka, neke su mjere bile...
Guest- Guest
Hahaha...kako da ne. Je gorio, došli junaci u 1 u noći i zapalili vatromet. Manji podvig od onog kad je obješena Dinamova zastava na Sv. Duju.fridrih_niche wrote:Jalni Tomica...
A i Bundek je gorija...
Hajduk živi vječno!
<3
Jebi ga, kad 15 godina skupljaš pirotehniku za naslov prvaka, skupi se toga.
Sad još 30 godina skupljanja.
Fućka se njoj za Hajduk.fridrih_niche wrote:Žena će te pribit kad vidi šta pišeš...
Licemjerje kradeze-a ala tattičara kad nekome spočitavaju godinu osnutka.jasambrend wrote:Mjera se ionako nitko ne drži od kad je nac... kradeze stožer otvorija granice prema zombielandu pred izbore... od tad su svi unisono odjebali iste, uključujući i mene... spavaš li mirno Bergamo...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:
Pašalić nedugo nakon utakmice u LP.
Pasalic + Vlašić > Xavi + Iniesta
<3
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50