Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Hajduk Split
Čuva misto za Keka...Roland Deschain wrote:Znači, Boro Primorac. Rekao bih, najbolje moguće rješenje u ovom trenutku. Već sam mislio da će opet Vulića vratiti.
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Zbog korone Wenger nije doša gledati najveći klub na svitu- HAJDUK Split.bafalo wrote:oće wenger bit oružar
Guest- Guest
po tim tvojim kriterijima hajduk je već višestruki mrtvac, ili neka vrsta zombija.fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno, a Barca do bankrota!
<3
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:ČMARDUKOVO BRUKANJE PROTIV GZIRE ŽIVI VJEČNO!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Po prvi puta u zivotu ce zeko navijati za hajduk ,samo da danas bjelica izgubi
Guest- Guest
Dybala wrote:Po prvi puta u zivotu ce zeko navijati za hajduk ,samo da danas bjelica izgubi
Guest- Guest
Ovdje nema Osijekovih navijača, ali na jednom drugom forumu gdje pišem su se toliko razbahatili i uobrazili otkad su im došli Mađari, da su okrenuli forum protiv sebe, a to znači i Dinamovce i Hajdukovce i Riječane. A otkad je Bjelica došao još duplo više. Koliko sam skužio tamo će većina iz svih klubova navijati danas za Hajduk. Dinamovci su pola pola.
Ja uvijek navijam za hajdučić šrd, osim kad protiv Dinama igra ... Ja sam prikriveni hajdukovac ... A gledao sam više utakmica hajdučića šrd uživo, nego svi ovi internet hajdukovci koji ovdje seruckaju zajedno ...Dybala wrote:Po prvi puta u zivotu ce zeko navijati za hajduk ,samo da danas bjelica izgubi
Zeko-
2015-08-26
Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Zato vise i neće zaigrat...Roland Deschain wrote:Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Došle mu gay orgije glave...
:D
Guest- Guest
Bezveze. Pa da je baš i istina, to je njegova privatna stvar. Bitno je što daje na terenu, a ne u spavaćoj sobi. Ili na bazenu.fridrih_niche wrote:Zato vise i neće zaigrat...Roland Deschain wrote:Kakva to priča kruži Splitom? Da ovaj Grk, centarfor, osim što voli davat, da voli i primat?
Došle mu gay orgije glave...
:D
Dybala wrote:I onda se pitate zasto lege mrzim najvise
Zbog Reno4?
darth_vader-
2014-04-17
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50