Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
To je ono kad se ova curica nešto kurčila prije utakmice,pa ga je Bartol malo provozao po travi.fridrih_niche wrote:Mikic, tj. hrvatski Owen, nakon ove utakmice otisa u Japan od muke...
<3
Guest- Guest
End wrote:End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
End- Posts : 21177
2015-08-25
Andreas Goldberger wrote:To je ono kad se ova curica nešto kurčila prije utakmice,pa ga je Bartol malo provozao po travi.fridrih_niche wrote:Mikic, tj. hrvatski Owen, nakon ove utakmice otisa u Japan od muke...
<3
Guest- Guest
Hoće li danas modni mačak iz Koprivnice opet silovat sektašku prćiju i jadnog dida Boru?
Boro je legenda u Boru nediraj.Roland Deschain wrote:Hoće li danas modni mačak iz Koprivnice opet silovat sektašku prćiju i jadnog dida Boru?
Sam Boro je veci od cile sektaske prcije.
Legenda baluna
9 jezika tecno.
Vidi se da je hercegovac.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ono kad mamićeva izdrkotina u usta stavlja jednog Boru Primorca.
https://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-ima-trenera-s-mudima-otkrio-je-najveci-korupcijski-skandal-francuskog-sporta/2227627.aspx
Nek netko smeću ispere usta s solnom kiselinom...
Guest- Guest
Dobar je dida Boro, samo ne znam što mu ovo treba pod stare dane.FRANK wrote:Boro je legenda u Boru nediraj.Roland Deschain wrote:Hoće li danas modni mačak iz Koprivnice opet silovat sektašku prćiju i jadnog dida Boru?
Sam Boro je veci od cile sektaske prcije.
Legenda baluna
9 jezika tecno.
Vidi se da je hercegovac.
#malonanzasricutribafridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Beef Supreme wrote:Miriše na titulu
Povalja je Butinu i Sedloskog na kraju akcije koja je od cile lopovske obrane napravila debile.Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
A s prvim golom je spasija pandure od linča gori na sjeveroistoku.
S tom pobjedom smo ih napokon uvatili, nakon dva kola i pristigli i više nan nisu mogli ništa.
Grgić prije utakmice cili inkas bija obeća igračima za premije, bilo priko 30 iljada svita. Na kraju ga priko noći neko ukra, ušeta kroz prozor, valjda "slučajno" osta otvoren, pare do danas nisu nađene, reka bi ni tražene
Lipi momenti, kako bi reka Šolta.
Tako je to kad ulica vodi klub.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Beef Supreme wrote:Miriše na titulu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Beef Supreme wrote:Miriše na titulu
Guest- Guest
Ukrala sekta i sad s tom lovom kupuje dionice... A e...Jack Torrance wrote:Povalja je Butinu i Sedloskog na kraju akcije koja je od cile lopovske obrane napravila debile.Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
A s prvim golom je spasija pandure od linča gori na sjeveroistoku.
S tom pobjedom smo ih napokon uvatili, nakon dva kola i pristigli i više nan nisu mogli ništa.
Grgić prije utakmice cili inkas bija obeća igračima za premije, bilo priko 30 iljada svita. Na kraju ga priko noći neko ukra, ušeta kroz prozor, valjda "slučajno" osta otvoren, pare do danas nisu nađene, reka bi ni tražene
Lipi momenti, kako bi reka Šolta.
Tako je to kad ulica vodi klub.
Guest- Guest
Da, lipa su to vremena bila za hajdučić ... A bila su lipa jer onda još nije bilo sekte i nije ulica vodila klub ... Jebote, ovim prisjećanjem na ta vremena sami sebi pišate u usta ...
Zeko-
2015-08-26
ovim igracima hajduka ocito je falio trener sa autoritetom...nije isto stati ispred bore primorca koji je dosao iz arsenala i prodavat mu muda pod bubrege...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50