Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
jeidno šta valja iz splita su kuzma i shaka zulu i vuco, al on je iz trilja
End- Posts : 21177
2015-08-25
Triljane bas nesto nevolim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A koga ti voliš?FRANK wrote:Triljane bas nesto nevolim
Tvoju zenuRoland Deschain wrote:A koga ti voliš?FRANK wrote:Triljane bas nesto nevolim
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Znači, prvi je otkaz u hajdučiću šrd dobil ovaj dinamov špijun tamo, Stanić ... Moramo novog špijuna tamo sad ubaciti ...
Zeko-
2015-08-26
Al ja ne znan zašto svi u toj priči amnestiraju Srnu i Pletu.fridrih_niche wrote:I za minut bi napravija dobre dugove...
:D
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
Dok se javno ne izjasne di su pare za mene je jedan u tom transferu Ironu drža skale a drugi vriću.
Klubu silo 1,5 a Ahmetov reka da ih je platija 5
Pa toliko ni Tatta nije grabija sebi iz GNK Bankomata
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jalni DybalaDybala wrote:Ovi dalmosi tolike cicije za pare , a desetljecima nisu placali porez ( fiskalizacija ih odala) ,a i sada na sve nacine svoje garaze bez građevinskih dozvola pretvaraju u zimmer frei,a jadnog Sticu prozivaju za zamracenje para- a u njih to stil zivota
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/amerika-je-od-murtera-do-rogoznice-1053231
FYI, već odavno nemoš dobit rješenje o kategorizaciji ukoliko objekt za kojeg ga tražiš nema građevinsku dozvolu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Nije End trd. Je da je sam razjeba cilu temu svojim trolanjem ali za razliku od ostalih tattičara on barem ima dobrih bazafridrih_niche wrote:Ende, ne budi trd!
2017-04-24
Zaboravija si triljsku skupinuEnd wrote:jeidno šta valja iz splita su kuzma i shaka zulu i vuco, al on je iz trilja
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/veterani-hajduka-pripremali-se-preuzeti-vlast-posvadali-se-zbog-raspodjele-funkcija-4299039
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Jalni DybalaDybala wrote:Ovi dalmosi tolike cicije za pare , a desetljecima nisu placali porez ( fiskalizacija ih odala) ,a i sada na sve nacine svoje garaze bez građevinskih dozvola pretvaraju u zimmer frei,a jadnog Sticu prozivaju za zamracenje para- a u njih to stil zivota
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/amerika-je-od-murtera-do-rogoznice-1053231
FYI, već odavno nemoš dobit rješenje o kategorizaciji ukoliko objekt za kojeg ga tražiš nema građevinsku dozvolu
Totalno promašeno jer nisi ubra o čemu govorim
Doli sam zadnjih 25 godina stalno po mjesec( do dva dok sam bio mlađi) ,najvise u SDŽ i znam što rade za sezone od smještaju do izdavanja računa
Doduše vidim da ste se digli na sve 4 , ne znam zašto ikoga to pogađa ako je toliko daleko od istine kao sto tvrdite
Guest- Guest
Meni se cini da ce uskoro nekakvo strijeljanje.
Malo smo se raskalasili jel.
Sad kad sam se vratio vidim da je vrag odnio salu.
Znaci uskoro krecu optuznice
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:
Vidit ćemo di će vas uno di gnoj dovesti ove sezone.
Iako, virujem da će letiti on i Pirlo do kraja godine...
Hajduk je danas u istim rukama onih u kojima je bija 1911-e, tako da ne pričaj gluposti.
Dakle današnja pravna osoba Hajduk postoji od 2003, jer je osnovan bez pravnog sljedništva s Hajdukom 1911-2003, budući da isti nije plaćao porez godinama, a ako preuzimaš sljedništvo, preuzimaš imovinu i-dugove.
Istini za volju, taj novi Hajduk je morao početi iz najnižeg ranga natjecanja, nije imao pravo na pehare, insignije, itd. intelektualno vlasništvo ugašenog Hajduka.
Tako Hajduk nije hajdučki platio državi ni kune duga, radije su se odrekli svoje prošlosti.
Rijeka, Dinamo, Osijek i ostala “nogometna mafija” se iskrvarila i namučila, ali je dug vratila i natječe se pod svojim imenom i uzdignuta čela.
Guest- Guest
FRANK wrote:Meni se cini da ce uskoro nekakvo strijeljanje.
Guest- Guest
ode stanic a odlaze i kepćija,vukas a jakobušić nije zadovoljan ni NO na celu sa perasovicem...bormes ne znam kako ce na to gledati ovi iz NH..vecinom s eradi o njihovim ljudima...ne sumnjam da slijedi miniranje od doticnih prema jakobusicu...jer bez svojih ljudi u upravi i drugim tijelima hajduka..NH zapravo nema vise smisla postojati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Živi na Pujankama...End wrote:jeidno šta valja iz splita su kuzma i shaka zulu i vuco, al on je iz trilja
<3
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:A koga ti voliš?FRANK wrote:Triljane bas nesto nevolim
Guest- Guest
Ne amnestiran ih, obojica su krivi ka i Iron...Jack Torrance wrote:Al ja ne znan zašto svi u toj priči amnestiraju Srnu i Pletu.fridrih_niche wrote:I za minut bi napravija dobre dugove...
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
Dok se javno ne izjasne di su pare za mene je jedan u tom transferu Ironu drža skale a drugi vriću.
Klubu silo 1,5 a Ahmetov reka da ih je platija 5
Pa toliko ni Tatta nije grabija sebi iz GNK Bankomata
Zato ih ljude bas i ne respektiraju...
Plete mi je iz ulice, nisan ga vidija godinama...
Al bi rado s njim popriča...
Guest- Guest
End je klasa, ipak je aprililili...Jack Torrance wrote:Nije End trd. Je da je sam razjeba cilu temu svojim trolanjem ali za razliku od ostalih tattičara on barem ima dobrih bazafridrih_niche wrote:Ende, ne budi trd!
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50