Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
I za minut bi napravija dobre dugove...
:D
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
:D
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
Guest- Guest
Ovi dalmosi tolike cicije za pare , a desetljecima nisu placali porez ( fiskalizacija ih odala) ,a i sada na sve nacine svoje garaze bez građevinskih dozvola pretvaraju u zimmer frei,a jadnog Sticu prozivaju za zamracenje para- a u njih to stil zivota
Guest- Guest
bolje da najebe susjed nego jaDybala wrote:Ovi dalmosi tolike cicije za pare , a desetljecima nisu placali porez ( fiskalizacija ih odala) ,a i sada na sve nacine svoje garaze bez građevinskih dozvola pretvaraju u zimmer frei,a jadnog Sticu prozivaju za zamracenje para- a u njih to stil zivota
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dybala wrote:Ovi dalmosi tolike cicije za pare , a desetljecima nisu placali porez ( fiskalizacija ih odala) ,a i sada na sve nacine svoje garaze bez građevinskih dozvola pretvaraju u zimmer frei,a jadnog Sticu prozivaju za zamracenje para- a u njih to stil zivota
Još jednom pokazuješ kakvo si smeće.
Dakle, dalmoši nisu desetljećima plaćali porez, a svi ostali u državi jesu?!?
Kakvo jadno i glupo generaliziranje čime samo pokazuješ koliko si glup.
Da za tebe vrijede argumenti (a ne vrijede nego samo tvoje mišljenje makar bila čista laž i glupost) rekao bi ti da otvoriš stranicu poreznih dužnika, pa imaš po županijama posebno, SVIM županijama pa gledaj, čitaj. Možda nakon 180-og puta shvatiš da svugdje ima ljudi koji uredno plaćaju svoje obaveze pa i porez, a da isto tako ima onih koji ostaju dužni. U SVIM krajevima Lijepe naše, u SVIM regijama glupane smrdljivi...
Guest- Guest
Ampere sta je bilo opet pusing
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pusing, sjeba nas je isti onaj koji će sad Juventus...FRANK wrote:Ampere sta je bilo opet pusing
Guest- Guest
Jbg juventus vodi slavna obitelj.Andreas Goldberger wrote:Pusing, sjeba nas je isti onaj koji će sad Juventus...FRANK wrote:Ampere sta je bilo opet pusing
Trofeji se nizu
Prvi pratitelj ima 20 naslova manje
Ono 38 vs 18.
Za razliku od sekte koja ima jasan cilj.
Oteti hajduk i da bude samo njihov i uspjeva im sve dok ima budala poput tebe.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ampere jeli tebe sram barem malo kako ste unistili klub
2015-09-13
Boze dragi nemogu virovat od onakvog kluba pod vodstvom Gospodina Grgica Stimca i Fiorentinija od klyba koji je u 5 godina 3 naslova osvojio igrao i europu goropadan bio da su postali i trening jednoj istri
2015-09-13
Vidit ćemo di će vas uno di gnoj dovesti ove sezone.FRANK wrote:Jbg juventus vodi slavna obitelj.Andreas Goldberger wrote:Pusing, sjeba nas je isti onaj koji će sad Juventus...FRANK wrote:Ampere sta je bilo opet pusing
Trofeji se nizu
Ono 38 vs 18.
Iako, virujem da će letiti on i Pirlo do kraja godine...
Hajduk je danas u istim rukama onih u kojima je bija 1911-e, tako da ne pričaj gluposti.
Guest- Guest
napeta atmosfera
kako i nebi kad se ribari sramote svakih par dana
kako i nebi kad se ribari sramote svakih par dana
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ok sinko nema sta 9 nasliva zaredom je osvojeno polako tek je studeni za otprilike 2 miseca ces pricati o sudackim kradjama jer si jadan bjedan i sugav.Andreas Goldberger wrote:Vidit ćemo di će vas uno di gnoj dovesti ove sezone.FRANK wrote:Jbg juventus vodi slavna obitelj.Andreas Goldberger wrote:Pusing, sjeba nas je isti onaj koji će sad Juventus...FRANK wrote:Ampere sta je bilo opet pusing
Trofeji se nizu
Ono 38 vs 18.
Hajduk je danas u istim rukama onih u kojima je bija 1911-e, tako da ne pričaj gluposti.
U petom misecu kad juve digne naslov prvaka ces gutati sva govna koja si izasrao a seres nenormalno.
Zivot ti se sastoji od govana stakore.
Hajduk izdise i jedina nada je ta da Luksa rastira svu bandu na celu sa NH i da ranjenog na samrti diva digne na noge i vrati mu sjaj.
I dok god to nebude savjetujem ti stakore da sutis i nespominjes Juventus. Jer nemoze se dogoditi jednom Agnelliju da mu politiku kluba vode par nadrogiranih kretena koji su sebi umislili da su sveci i spasitelji
2015-09-13
Niti Lukša može rastjerati NH, niti NH može njega potjerati. Ne mogu to razumiti oni s IQ35 i manje.
Nek rastjera nesposobne iz kluba i dovede sposobne, nek radi pošteno i dobro pa nema problema.
Nek rastjera nesposobne iz kluba i dovede sposobne, nek radi pošteno i dobro pa nema problema.
Guest- Guest
a e. za divno čudo ovaj si put dobro reka.Andreas Goldberger wrote:Vidit ćemo di će vas uno di gnoj dovesti ove sezone.FRANK wrote:Jbg juventus vodi slavna obitelj.Andreas Goldberger wrote:Pusing, sjeba nas je isti onaj koji će sad Juventus...FRANK wrote:Ampere sta je bilo opet pusing
Trofeji se nizu
Ono 38 vs 18.
svi iz 1911 su na lovrincu.
i hajduk je na lovrincu.
mrtav.
sitting_bull-
2015-09-28
otkad 6. klub lige zaslužuje imati temu na forumu sprdačina
2015-08-25
Par mjeseci nakon što je Igor Tudor pobjegao u Juventus, gdje danas radi kao pomoćnik glavnom treneru Andreji Pirlu, klub je napustio i drugi od trojice preporoditelja, Mario Stanić.
haha idu preporoditelji jedan za drugim
haha idu preporoditelji jedan za drugim
2015-08-25
jeidno šta valja iz splita su kuzma i shaka zulu i vuco, al on je iz trilja
2015-08-25
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50