Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Jebiga Ante, a ja već mislio da ste ga stvarno objesili i bacili krokodilima ...FRANK wrote:Ampere ajde ucini uslugu svima.
Ubij se
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
I na Poljudu - nažalost - nije sve idilično. Hrvatski reprezentativci ostali su neugodno iznenađeni stanjem travnjaka kada su u ponedjeljak prvi put na njemu trenirali. Nije ih dočekala oranica, ali svi su oni naviknuti igrati na daleko boljim terenima. Pa čak i oni koji igraju u Prvoj HNL. Hibridni tereni koje su UEFA i HNS zajedno sufinancirali s prvoligaškim klubovima klasom su bitno iznad poljudskog. Međutim, Hajduk je te iznimno kvalitetne terene odbio, nije želio primiti ništa od HNS-a, jer se nije slagao s načinom na koji su Šuker i društvo radili.
Osobno nemam problem s takvom odlukom. Svatko ima pravo odbiti vrhunski travnjak, pa su to imali i tadašnji predsjednik Ivan Kos, odnosno Nadzorni odbor kojeg je predvodio Ivan Marasović. Međutim, kad takvo što odbijaš, onda bi valjda poslovni i ljudski minimum bio osigurati svojoj momčadi - ali i suparnicima koji dolaze na Poljud - barem jednako dobre uvjete za igru. Što se na Poljudu nitko nije sjetio. Iako je cijena vrhunskog travnjaka bila manja nego iznosi godišnjih ugovora ne baš malog broja preplaćenih igrača vrlo niske klase...
Osobno nemam problem s takvom odlukom. Svatko ima pravo odbiti vrhunski travnjak, pa su to imali i tadašnji predsjednik Ivan Kos, odnosno Nadzorni odbor kojeg je predvodio Ivan Marasović. Međutim, kad takvo što odbijaš, onda bi valjda poslovni i ljudski minimum bio osigurati svojoj momčadi - ali i suparnicima koji dolaze na Poljud - barem jednako dobre uvjete za igru. Što se na Poljudu nitko nije sjetio. Iako je cijena vrhunskog travnjaka bila manja nego iznosi godišnjih ugovora ne baš malog broja preplaćenih igrača vrlo niske klase...
Zeko-
2015-08-26
A TROJICA SU IGRALA
Samo je jedan Ronaldo zabio na Poljudu: Taj je bio iz Turčinovića
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:A TROJICA SU IGRALASamo je jedan Ronaldo zabio na Poljudu: Taj je bio iz Turčinovića
Guest- Guest
gdje ima za kupit te čmardukove yogurte...
uzet ću par kutija, vidim da siromasi nemaju za travnjak.
uzet ću par kutija, vidim da siromasi nemaju za travnjak.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kakva retardirana njuška.fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:A TROJICA SU IGRALASamo je jedan Ronaldo zabio na Poljudu: Taj je bio iz Turčinovića
Tu si u pravu cr7ima zaista retardiranu njusku.Roland Deschain wrote:Kakva retardirana njuška.fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:A TROJICA SU IGRALASamo je jedan Ronaldo zabio na Poljudu: Taj je bio iz Turčinovića
Bubalo je ljudina znam ga osobno.
Covik ipol.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Tu si u pravu cr7ima zaista retardiranu njusku.Roland Deschain wrote:Kakva retardirana njuška.fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:A TROJICA SU IGRALASamo je jedan Ronaldo zabio na Poljudu: Taj je bio iz Turčinovića
Bubalo je ljudina znam ga osobno.
Covik ipol.
Guest- Guest
Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu. :hail: :hail: :hail:
je l' ovako lagano kao halilović dok gleda u oči cijeli sjever poljuda?
sitting_bull-
2015-09-28
<3Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
Guest- Guest
Najbolji mi je tu njihov golman koji trči za Halilovićem, a 20 metara je iza njega i to pun želje da ga ulovi ... I slobodna bacanja ...sitting_bull wrote:Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
Zeko-
2015-08-26
Zbog tog gola bila rasprava među tovarima jel treba dovoditi Halilovića ili ne. Kao, uvrijedio ih je proslavom tog gola.Zeko wrote:Najbolji mi je tu njihov golman koji trči za Halilovićem, a 20 metara je iza njega i to pun želje da ga ulovi ... I slobodna bacanja ...sitting_bull wrote:Andreas Goldberger wrote:Kad je Ronaldo iz Turčinovića poslao dinamovu obranu i Butinu po ćevape u Bumbe i lagano ga ugurao u praznu mrižu.
Mikic, tj. hrvatski Owen, nakon ove utakmice otisa u Japan od muke...
<3
<3
Last edited by fridrih_niche on 20/11/2020, 15:22; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv, Ante puši kurac)
Guest- Guest
Halilović, ovakav kakav je, ni 20% onoga što je obećavao, u ovom hajdučiću opet ne bi imao s kim igrati ...
Zeko-
2015-08-26
To je ono kad se ova curica nešto kurčila prije utakmice,pa ga je Bartol malo provozao po travi.fridrih_niche wrote:Mikic, tj. hrvatski Owen, nakon ove utakmice otisa u Japan od muke...
<3
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50