Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Hajduk Split
jebote koja si ti pičkica, a takav ti je i klub.Andreas Goldberger wrote:
Počel je opet sam s sobom komunicirati.
samo bi provocirali i srali, a kad vas se našamara onda ignore najlakše tako.
nema gorega pljuc
End- Posts : 21177
2015-08-25
U grupu se grupirate i mućki iza leđa kad te ja nevidim, a ja i dalje stojim ispred vas... Rasturite me, pitajte me što god hoćete ispred vas je živ čovjek, polemizirajte s menom. Recite to nije istina, to nije istina.
moto tovara
moto tovara
2015-08-25
karlitovnačin wrote:https://net.hr/webcafe/svastara/ovaj-tip-je-nova-zvijezda-broj-pratitelja-ne-prestaje-mu-rasti-a-radi-nesto-sto-moze-svatko-od-nas-bez-da-mrdnemo-prstom/
Guest- Guest
Čekaj, a nisi to napisao svom frendu ze-ge birtijašu koji je mene stavio na ignore? On nije pičkica, a nije mu takav i klub?End wrote:
jebote koja si ti pičkica, a takav ti je i klub.
samo bi provocirali i srali, a kad vas se našamara onda ignore najlakše tako.
nema gorega pljuc
Btw. ti nisi na ignore, to znači da ti nisi našamarao.
Na ignore sam ga stavio jer ne želim čitati pamflete i copy/paste sranja u obrani brače - osuđenih kriminalaca. To voliš to čitati pa čitaj.
Guest- Guest
kojem frendu jebote život. ja njega mrzim.
glavno da ti ne pišeš pamflete 10 godina jedno te isti kurac, isti si kao oni.
to tebi nije jasno. isto sranje drugo pakovanje
2015-08-25
Frendu koji svaki dan naglašava da sam mu na ignore.End wrote:kojem frendu jebote život. ja njega mrzim.
Što ja to 10 godina pišem isto? Koga ja to branim? Kad netko ne valja u klubu prvi kažem, i što ne valja. Kritiziram ne samo ljude u klubu nego i oko njega pa i navijače koji žele dobro a nesvjesno rade loše.
Guest- Guest
End wrote:End wrote:End wrote:End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
2015-08-25
Ma tako je, riba, pomfri i garlic bread ka englezi koji pojma nemaju o spizi...End wrote:i na kruh namazat češnjaka mmm tello
Guest- Guest
Jel dobila ova prćija novog predsjednika ili je i dalje sve po starom? Pa nek daju nekom klošaru par sto kuna i topli obrok da bude predsjednik kad već nitko normalan neće.
Last edited by Roland Deschain on 26/10/2020, 13:40; edited 1 time in total (Reason for editing : K)
S domaćim maslinovim uljem. Upravo došla dostava spomenutog prije 2 dana.fridrih_niche wrote:Samo car o rib’ na gradele...
<3
Nije loše, oni doli beru, prave i šalju poštom.
Guest- Guest
Propada li 'narodni' Hajduk
http://www.slobodnadalmacija.hr/split/propada-li-narodni-hajduk-1053356
stanic...da ga sad pozove dinamo..odperjao bi u petoj brzini...u dinamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanić se može vratiti jedino trkeljat po Indexu. Koji normalan klub bi njega zaposlio?vuksadinare wrote:Propada li 'narodni' Hajduk
Andreas Goldberger wrote:S domaćim maslinovim uljem. Upravo došla dostava spomenutog prije 2 dana.fridrih_niche wrote:Samo car o rib’ na gradele...
<3
Nije loše, oni doli beru, prave i šalju poštom.
Guest- Guest
...ma pusti...samo velim da ga dinamo(moze i lokomotiva) pozove i da mu posao evo ti njega u svjetlosnoj brzini...hajduk mu je samo prolazna stanica za novu karijeru ne onu na terenu...lik je kriv bar 70% zajedno sa kepcijom za ovu danasnje stanje u hajduku napose u momcadi..pa on je doveo par poluproizvoda u klub a koji igraju u prvoj momcadi..ne sumnjam d aje dobio dobru proviziju od toga...Roland Deschain wrote:Stanić se može vratiti jedino trkeljat po Indexu. Koji normalan klub bi njega zaposlio?vuksadinare wrote:Propada li 'narodni' Hajduk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50