Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Evo, jedva čeka da dođe u taj cirkus.fridrih_niche wrote:Kek je favorit za trenera...
Hajduk živi vječno!
<3
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
mene su zvali jučer pitali šta radim, jel bi došao trenirat hajduk
rekao sam da ću javit sad gledam prvu sezonu terrora
rekao sam da ću javit sad gledam prvu sezonu terrora
Guest- Guest
ROŽMAN: "Ljudi jedva čekaju da Rijeka potone."
valjda misli tovari, a tovari nisu ljudi
valjda misli tovari, a tovari nisu ljudi
End- Posts : 21177
2015-08-25
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/da-su-u-hajduk-ubaceni-neprijatelji-ne-bi-ga-uspjeli-unistiti-kao-sto-je-to-uspjela-ova-ekipa---626332.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nemoš' pitu od govana ispeć...možeš,al' ko će je izist
hahah
pita s pomfritom
hahah
pita s pomfritom
2015-08-25
jakobušić mora nastaviti sa cvrstim potezima i rezovima..mjesta kompromisima i hocu necu politici vise nema...stanic-kepćija-vukas moraju biti pod hitno bivši...a njima bi pridodao i perasovića kao šefa NO koji zapravo nista nije ni radio...ali tesko je opet pasti sa fotelje na zidić ili birtiju tj na sjever ili na istok sjedenje...pise jakobušić ima malo rjesenja za kvalitetan kadar u sportskom segmentu...ja kazem da ima dosta...a koji nisu dobili sansu zbog politike kluba do sada a koju su nametali budimo realni ovi iz NH-a...a kojima ovi koji nisu dobijali sansu bili ili jos uvijek jesu nepozeljni iz tko zna kakvih razloga...odavno zagovaram da zlatko vujovic zavrsi u upravi tj da bude sportski direktor jer je dokazan kao takav u međunarodnim menađerskim vodama s amnogo veza narocito u francuskoj,belgiji,njemackoj...i naravno uziva velik ugled i u hrvatskoj...uz to je gospodin koji zivi sportskim zivotom,nema afera i dobro je situiran...
2015-09-08
a i ti s eponavljas ko pokvarena ploca...vec godinama...jesi urokan ili nisi ne znam..ali ocito je da nisi bas svojfridrih_niche wrote:Koliko tatticara, majko mila...
:D
Samo napalm za vas...
<3
2015-09-08
vuksadinare wrote:a i ti s eponavljas ko pokvarena ploca...vec godinama...jesi urokan ili nisi ne znam..ali ocito je da nisi bas svojfridrih_niche wrote:Koliko tatticara, majko mila...
Samo napalm za vas...
<3
2015-08-25
slicno vrijedi i za tebe end...ni ti ni niče niste iznimka na ovom forumu..svaki pdf ima slicne vama..ja to ne razumijem..godinama isto ponavljati ili manje vise isto..sto zanci ili nisi normalan ili mislis da si drugima zanimljiv takvim upisima onda opet dolazimo do istog-nisu sve mozdane vijuge na brojuEnd wrote:vuksadinare wrote:a i ti s eponavljas ko pokvarena ploca...vec godinama...jesi urokan ili nisi ne znam..ali ocito je da nisi bas svojfridrih_niche wrote:Koliko tatticara, majko mila...
Samo napalm za vas...
<3
2015-09-08
moja pokojna baba za takve kao sto si ti imala je lijep izraz..ludonja bio ludonja ostaofridrih_niche wrote:Ende, jesi ti puka?
Zašto citiraš tog redikula/tatticara?
:(
2015-09-08
Ko te jebe, sam si kriv šta si sad špinu otvorija...End wrote:puka ka kokica
Sad ide bar ten in a row postova, a bar za 7 od njih se ide u podrum Firula...
Guest- Guest
Zdravko je zauzet duhovnom obnovom u Međugorju. Ali zato njegov klon Iron Igor bi bio rješenje za Hajduk. Za čas bi pročistio klub, a sektu našamarao.
I za minut bi napravija dobre dugove...
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
Nek Iron prvo objasni transfere Srne i Plete, te financijski sve lipo iznese...
Za ostalo ćemo lako...
;)
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50