Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Pratin i dižen za palamidu šta je u pacu od jučer poslipodneAndreas Goldberger wrote:
Prije misec dana spremija doma. Ova dva kralja s bande na salatu, u sredini tuna na grilu.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
prvi je tovar u prozivanju i provociranju, kad ga se našamara onda se aktivira ignore opcija haha
koliko puta uhvaćen u lažima i iznošenju lažnih informacija, a druge za najmanju sitnicu tjednima proziva za neki tipfeler haha
rekao sam ja dobro da je ko srbin, kao i ante prije mene
polako to i ostali primjećuju o kakvom je manipulatoru i kompleksašu riječ
revolucija je pokrenuta
forum je progledao
koliko puta uhvaćen u lažima i iznošenju lažnih informacija, a druge za najmanju sitnicu tjednima proziva za neki tipfeler haha
rekao sam ja dobro da je ko srbin, kao i ante prije mene
polako to i ostali primjećuju o kakvom je manipulatoru i kompleksašu riječ
revolucija je pokrenuta
forum je progledao
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bilo bi bolje da ni sad nisan doša.Andreas Goldberger wrote:Triba javiti baki da ne dolazi na forum neko vrime, jer ako vidi ova sranja u vezi spize dobit će srčani...
Oni gori jede komarču s pomfrijem, onom jednom je pašticada mesni umak, drugom gulaš
O jeben ti gospu kurvu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Pratin i dižen za palamidu šta je u pacu od jučer poslipodneAndreas Goldberger wrote:
Prije misec dana spremija doma. Ova dva kralja s bande na salatu, u sredini tuna na grilu.
kakvo je ovo đubre?
Guest- Guest
Dybala wrote:Nemam se ja tebi sto pravdati , kada ti budes roditelju priopcio vijest da mu je dijete izgubilo oko radi necijeg "navijanja" mi imas pravo ista govoriti .
Ni na jednom stadionu nisam odobravao pirotehniku ,bilo u turskoj ,njemackoj etc ..
Odi kod ovlastenog distributera ,ponestaje ti lijekova
I prekini me prozivati , moja prica za zupanju se nadovezala na nesto sto ste prije govorili
A sibenika i dinama nisam gledao jer sam dan proveo u bolnici zbog testiranja i drugih osobnih sranja te nisam duzan jednom klosaru polagati racune
A vidim da te to toliko kopka,danima me prozivas i to me fino zabavljalo( jer ne nalazi se svaki dan tako opsjednuta persona) ,no sad bi bilo dosta .
Tvoja priča za Županju je bila komentar poslije utakmice gdje si btw. napisao laž da je do sukoba došlo jer navijači Hajduka nisu držali socijalnu distancu. To nije istina jer nitko nije držao socijalnu distancu, ni na jednoj tribini je nije bilo, a razlog zašto je došlo do sukoba je objavila sama policija. Navijači Hajduka-Torcida nisu ni smjeli doći na tu utakmicu po odluci nacionalnog stožera, kao što nisu smjeli ni BBB prije par dana u Šibeniku.
Ja na taj tvoj komentar uopće nisam reagirao niti ti odgovarao, no zato si ti mene par dana poslije prozvao kako ja nisam komentirao događaje u Županji, da bi sad rekao nemoj me prozivati zbog Šibenika jer ja to nisam niti gledao. Dakle, ti mene možeš prozivati zašto nisam komentirao Županju ali ja tebe ne bi smio zbog Šibenika. Licemjerje na kvadrat.
Što se tiče baklji, svatko ima svoje mišljenje, a ja nisam reagirao na tvoje mišljenje nego na tvoje gluposti i neistine kako je civilizacija davno odbacila baklje, a Split prikazuješ kao neku nazadnu sredinu koja to nije. To naravno nije istina. Da se želiš malo više informirati znao bi primjerice kako su Norvežani prije nekoliko godina legalizirali baklje (naravno, uz jasna pravila i uvjete), da primjerice prije nekoliko godina nogometni klub Brodnby počeo sam naručivati baklje za svoje navijače, posebne baklje koje izgaraju na puno manjoj temperaturi nego ove standardne koje se koriste, da je primjerice prije 5 godina nogometni klub Rapid dozvolio paljenje baklji svojim navijačima također uz jasne uvjete, pravila.
Norveška, Danska, Austrija su po tebi onda tamo neke zemlje gdje civilizacija još nije došla?
U Hrvatskoj se problem ide rješavati represijom i striknim zabranama što nema nikakvog efekta jer se baklje i dalje pale, umjesto da se dozvoli, ali uz jasna pravila kao što to rade gore spomenute zemlje.
Guest- Guest
Zbog prirode posla u zadnjih 30 godina proba valjda sve živo šta se moglo probat i kad se svi konti zbroje na kraju se gušija u bokunima jedino iz naše i talijanske kužine.fridrih_niche wrote:Majko mila...
Da briši i ovu temu...
:(
Bog te jeba, sve sami gurmani...
Mediteranska/dalmatinska prehrana je najbolja prehrana na svitu...
Ovo je veći lakmus papir nego kad neko kaže da Messi nije najbolji ikad...
;)
A s ovima gori s kontinenta nema smisla raspravljat o ribi, a kamoli je njima spremat jer je ne znaju ni ist ni cijenit. To ti govorin ka slavonski zet koji kad mu dođu ženini sebi, ženi, dici i punici sprema obor, rakove i školjke a ćaći joj i bratu oden u Kauflanda i uzmen svinjskog vrata za 19,99 pa nek se više nažderu te mesine udavili se dabogda samo neka mi odjebu iz kuće.
"Nisam za Mam'ča ALI" bojna, moja omiljena skupina tattičara. Ne triban ti ništa više govorit
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
karlitovnačin wrote:najbolja je njemačka kuhinja najkvalitetnija
od nemačke kuhinje jedino kolenica valja. ostalo je sve đubre. pogotovo one kobasice koje su više viršle nego kobasice...
Guest- Guest
Ne da mi se više čitat šta ste sve nasrali, vrime je od akcije, dolazi ekipa na LP, neće se one fete na gradelama same ispeć.
Pušite kurac!
Pušite kurac!
2017-04-24
U slast, i ne zaboravi pomfri...Jack Torrance wrote:Ne da mi se više čitat šta ste sve nasrali, vrime je od akcije, dolazi ekipa na LP, neće se one fete na gradelama same ispeć.
Pušite kurac!
Guest- Guest
Čuj glupog sektaša. On se našao pametovat o bilo čemu a u glavi spužva umjesto mozga.Jack Torrance wrote:Zbog prirode posla u zadnjih 30 godina proba valjda sve živo šta se moglo probat i kad se svi konti zbroje na kraju se gušija u bokunima jedino iz naše i talijanske kužine.fridrih_niche wrote:Majko mila...
Da briši i ovu temu...
:(
Bog te jeba, sve sami gurmani...
Mediteranska/dalmatinska prehrana je najbolja prehrana na svitu...
Ovo je veći lakmus papir nego kad neko kaže da Messi nije najbolji ikad...
;)
A s ovima gori s kontinenta nema smisla raspravljat o ribi, a kamoli je njima spremat jer je ne znaju ni ist ni cijenit. To ti govorin ka slavonski zet koji kad mu dođu ženini sebi, ženi, dici i punici sprema obor, rakove i školjke a ćaći joj i bratu oden u Kauflanda i uzmen svinjskog vrata za 19,99 pa nek se više nažderu te mesine udavili se dabogda samo neka mi odjebu iz kuće.
"Nisam za Mam'ča ALI" bojna, moja omiljena skupina tattičara. Ne triban ti ništa više govorit
haha najbolja je meza, al prvo pošmrkat malo za dobar tek
2015-08-25
osjećaj kad ti ulje od pomfrita udari u glavu, nema boljega
2015-08-25
Tebi je malo žešće udrilo...End wrote:osjećaj kad ti ulje od pomfrita udari u glavu, nema boljega
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2225614
Razmišljanje normalnog lika kojem sekta nije isprala mozak.
Roland Deschain wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2225614
Guest- Guest
Dybala wrote:Alen halilovic u hajduku ?
transfer bomba ^^
Jel halil novi krajcar?
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50