Da remiziramo...
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ovdje je prognoza za potrebne zdarvstvene resurse (COVID postelje i respiratore) za različite
reprodukcijske faktore širenja virusa : 2.0; 1.6; 1.1; 0.9
Procjena je da nam je Ro upravo sada skočio sa 1.3 na 2.0
Idem pokušati izračunati koliki je trenutni faktor Ro u HR.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Moja procjena trenutnog širenja virusa (uspoređujući 7 dnevne klizne prosjeke) : Ro = 1.9.
Mnogo je to.
Mnogo je to.
Eroo wrote:Srednja puna plava linija predstavlja stvarne rezultate 7 dnevnog kliznog prosjeka. Plave točke u nastavku je prognoza.Eroo wrote:
Puna zelena predstavlja 14 dnevnu kumulativnu incidencu...do 7.10 su unešene prave vrijednosti, a u nastavku je prognoza.
Krajnja 2 točasta dijagrama predstavljaju minimalne i maksimalne vrijednosti koje imaju malu mogućnost da će se desiti.
Vidimo što se očekuje ako su mjere uspjele ili nisu uspjele.
Eroo wrote:
Ovdje je prognoza za potrebne zdarvstvene resurse (COVID postelje i respiratore) za različite
reprodukcijske faktore širenja virusa : 2.0; 1.6; 1.1; 0.9
Procjena je da nam je Ro upravo sada skočio sa 1.3 na 2.0
Idem pokušati izračunati koliki je trenutni faktor Ro u HR.
Eroo wrote:Moja procjena trenutnog širenja virusa (uspoređujući 7 dnevne klizne prosjeke) u RH: Ro = 1.9.
Mnogo je to.
veber-
2014-12-30
PS:
Da ne zaboravim spomenuti!
Gornje prognostične dijagrame je izradio Inštitut Jožef Štefan.
Za potrebe rada slo Štaba se izrađuju permanentno.
Gatanje a la Bkić za Štab ne bi imalo nikakvog smisla.
Mislim, iam ali u negativnom smislu...odmaže itekako.
Da ne zaboravim spomenuti!
Gornje prognostične dijagrame je izradio Inštitut Jožef Štefan.
Za potrebe rada slo Štaba se izrađuju permanentno.
Gatanje a la Bkić za Štab ne bi imalo nikakvog smisla.
Mislim, iam ali u negativnom smislu...odmaže itekako.
Ne jebe te nitko, nisi primijetio? Čak ni Miha (Miha se barem trudi). Skužili su te, jebiga...veber wrote:safet je bio na remizi 18og srpnja ove godine
ofkorsEroo wrote:Ne jebe te nitko, nisi primijetio? Čak ni Miha (Miha se barem trudi). Skužili su te, jebiga...veber wrote:safet je bio na remizi 18og srpnja ove godine
2014-12-30
Koprcaš na ovoj temi, pored 30 drugih.veber wrote:ofkorsEroo wrote:Ne jebe te nitko, nisi primijetio? Čak ni Miha (Miha se barem trudi). Skužili su te, jebiga...veber wrote:safet je bio na remizi 18og srpnja ove godine
Samo ti izvoli...Treba ti Miha za pomoć? Nećeš je dobiti.
Ni od njega, ni od Mutavog, ni od Yode, a posebno ne od ženskog svijeta.
Mislim da ni od Sore ne.
ti se koprcaš u lažima.Eroo wrote:Koprcaš na ovoj temi, pored 30 drugih.veber wrote:ofkorsEroo wrote:Ne jebe te nitko, nisi primijetio? Čak ni Miha (Miha se barem trudi). Skužili su te, jebiga...veber wrote:safet je bio na remizi 18og srpnja ove godine
Samo ti izvoli...Treba ti Miha za pomoć? Nećeš je dobiti.
Ni od njega, ni od Mutavog, ni od Yode, a posebno ne od ženskog svijeta.
Mislim da ni od Sore ne.
ovo je forum, zašto bi trebao "pomoć"?
2014-12-30
ZELENE‘ REGIJE
Varaždinska i Istarska županija u samom su europskom vrhu u borbi protiv koronavirusa
Uz dvije hrvatske županije, sigurne su još i jedna regija u Švedskoj, četiri u Poljskoj, dvije u Bugarskoj te dvije u Italiji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/varazdinska-i-istarska-zupanija-u-samom-su-europskom-vrhu-u-borbi-protiv-koronavirusa-15023827?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=3&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
Isarska: 6/100,000 stanovnika još pozitivnih
Varaždinska: 26/100,000 st.
Kopr.-križev.: 22/100,000 st.
HR prosjek: 51/100,000 st.
Ima nešto i u mentalitetu.
Varaždinska i Istarska županija u samom su europskom vrhu u borbi protiv koronavirusa
Uz dvije hrvatske županije, sigurne su još i jedna regija u Švedskoj, četiri u Poljskoj, dvije u Bugarskoj te dvije u Italiji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/varazdinska-i-istarska-zupanija-u-samom-su-europskom-vrhu-u-borbi-protiv-koronavirusa-15023827?cx_testId=1&cx_testVariant=cx_1&cx_artPos=3&utm_source=pianojl&utm_medium=widget&utm_campaign=pianojutarnji#cxrecs_s
Ako sam te dobro razumio domaćini ti nisu pričali da su kurvini sinoviEroo wrote:Na Mljetu sam razgovarao s relevantnim domaćinima, nisu mi uopće spomenili bilo kakvu kopilad.mutava baštarda wrote:Ne znam kakvu si ti povijest učio. Nikad čuo da je dubrovačka republika bila u lockdownu.Eroo wrote:Živjeli su i prije 600 godina (Dubrovnik, lazareti).mutava baštarda wrote:Da su ljudi živili ovim režimom stožera i štabova prije 100 godina do sad bi već izumrli...Eroo wrote:Zaboravio si na špek i češnjak.mutava baštarda wrote:Izađi vani na sunce. Burna arija, digdi u prančiok...RayMabus wrote:Panika i u Njemačkoj.
https://m.dw.com/hr/u-njema%C4%8Dkoj-vi%C5%A1e-od-4000-novozara%C5%BEenih-u-jednom-danu/a-55201358
Izgleda da je korona vijest dana. Vrijeme je za Playstation.
Tebe bi u ondašnjem Dubrovniku smjestili na Mljet.
Znam da su imali jedan ograđen prostor na kojem bi bile rizične skupine.
p.s. Mljet je bio destinacija kamo bi dospijevala kopilad od dubrovačke gospode...
Tamo su smještali ljude za koje nisu želili da ih stranci vide.
Lazareti su bili za zaražene domaće. Stranci su se tamo našli u karanteni bili bolesni ili ne.
Dubrovnik je prvi put ove godine u karanteni. Do sada su samo rizični upadali unutra. Ne cila Republika.
Valjda kurvarovi?mutava baštarda wrote:Ako sam te dobro razumio domaćini ti nisu pričali da su kurvini sinoviEroo wrote:Na Mljetu sam razgovarao s relevantnim domaćinima, nisu mi uopće spomenili bilo kakvu kopilad.mutava baštarda wrote:Ne znam kakvu si ti povijest učio. Nikad čuo da je dubrovačka republika bila u lockdownu.Eroo wrote:Živjeli su i prije 600 godina (Dubrovnik, lazareti).mutava baštarda wrote:Da su ljudi živili ovim režimom stožera i štabova prije 100 godina do sad bi već izumrli...Eroo wrote:Zaboravio si na špek i češnjak.mutava baštarda wrote:Izađi vani na sunce. Burna arija, digdi u prančiok...RayMabus wrote:Panika i u Njemačkoj.
https://m.dw.com/hr/u-njema%C4%8Dkoj-vi%C5%A1e-od-4000-novozara%C5%BEenih-u-jednom-danu/a-55201358
Izgleda da je korona vijest dana. Vrijeme je za Playstation.
Tebe bi u ondašnjem Dubrovniku smjestili na Mljet.
Znam da su imali jedan ograđen prostor na kojem bi bile rizične skupine.
p.s. Mljet je bio destinacija kamo bi dospijevala kopilad od dubrovačke gospode...
Tamo su smještali ljude za koje nisu želili da ih stranci vide.
Lazareti su bili za zaražene domaće. Stranci su se tamo našli u karanteni bili bolesni ili ne.
Dubrovnik je prvi put ove godine u karanteni. Do sada su samo rizični upadali unutra. Ne cila Republika.
Nužne epidemiološke mjere za područje Splitsko-dalmatinske županije
https://www.koronavirus.hr/nuzne-epidemioloske-mjere-za-podrucje-splitsko-dalmatinske-zupanije/775
Mutavom bi propisao i dodatno: distanca od žene 2 m, od komšinice 50 m.
https://www.koronavirus.hr/nuzne-epidemioloske-mjere-za-podrucje-splitsko-dalmatinske-zupanije/775
Mutavom bi propisao i dodatno: distanca od žene 2 m, od komšinice 50 m.
Eroo wrote:ZELENE‘ REGIJE
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50