Da remiziramo...
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Da remiziramo...
kaj je inžinjeru?
gotova šihta?
kaj menadžeri ne mogu zloporabit internet pa se tijekom radnog vremena javljat na forum?
izglrda da ovaj turčin koji ti je dao poluautomatsku lopatu i R2D2ua i vreće za smeće nema baš neke samilosti prema sunarodnjaku?
gotova šihta?
kaj menadžeri ne mogu zloporabit internet pa se tijekom radnog vremena javljat na forum?
izglrda da ovaj turčin koji ti je dao poluautomatsku lopatu i R2D2ua i vreće za smeće nema baš neke samilosti prema sunarodnjaku?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
eh feberu..naporan si kao triper,ali nisi zao,naspram ovog prethodnog ipak si kao kamilica i pozitivno osvjezenje..ajd uzdravlje..
Guest- Guest
javljaš se u doba kada ekipi u njemačkoj s malo para, strasse managerima završava radno vrijeme.Legendovich wrote:eh feberu..naporan si kao triper,ali nisi zao,naspram ovog prethodnog ipak si kao kamilica i pozitivno osvjezenje..ajd uzdravlje..
prošlo je 18, kao menađer sos uban ti treba 30-40 minuta i eto te na furum.
ali nikaj ne gladi rujka joojca?
2014-12-30
evo što se pod zadnje dogodilo sa mojim prijateljem... kako sam pisao opće zdravstveno stanje mu je nakon zaražavanja virusom i potom prebolijevanja bolesti ostalo relativno loše i dalje je bio kratkog daha i stalno se umarao u tom razdoblju sve do unazad 3 tjedna dobio je i popriličan broj kilograma i sad se prije 17 dana strmopizdio u puli u trgovačkom centru na nekoj klizavoj površini i sav polomio... i eno ga sad leži sav u antenama i imobiliziran od koljena do pol leđa... slomio je kuk, zdrobio zdjelicu i pukla mu je uzdužno butna kost... tako da je u kurcu slijedećih godinu dana a i kad to sve zaraste ako uopće zaraste može se jebat... što je bio u akciji bio je...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:evo što se pod zadnje dogodilo sa mojim prijateljem... kako sam pisao opće zdravstveno stanje mu je nakon zaražavanja virusom i potom prebolijevanja bolesti ostalo relativno loše i dalje je bio kratkog daha i stalno se umarao u tom razdoblju sve do unazad 3 tjedna dobio je i popriličan broj kilograma i sad se prije 17 dana strmopizdio u puli u trgovačkom centru na nekoj klizavoj površini i sav polomio... i eno ga sad leži sav u antenama i imobiliziran od koljena do pol leđa... slomio je kuk, zdrobio zdjelicu i pukla mu je uzdužno butna kost... tako da je u kurcu slijedećih godinu dana a i kad to sve zaraste ako uopće zaraste može se jebat... što je bio u akciji bio je...
Ako je COVID stigao u pluaća to se nikad neće popraviti.
Što je propalo se ne regenerira. Slično kao kod KOPB.
uvijek je drugačije kada se dogodi nekome koga znaš.michaellcmacha wrote:evo što se pod zadnje dogodilo sa mojim prijateljem... kako sam pisao opće zdravstveno stanje mu je nakon zaražavanja virusom i potom prebolijevanja bolesti ostalo relativno loše i dalje je bio kratkog daha i stalno se umarao u tom razdoblju sve do unazad 3 tjedna dobio je i popriličan broj kilograma i sad se prije 17 dana strmopizdio u puli u trgovačkom centru na nekoj klizavoj površini i sav polomio... i eno ga sad leži sav u antenama i imobiliziran od koljena do pol leđa... slomio je kuk, zdrobio zdjelicu i pukla mu je uzdužno butna kost... tako da je u kurcu slijedećih godinu dana a i kad to sve zaraste ako uopće zaraste može se jebat... što je bio u akciji bio je...
glupa usporedba, ali već sam pisao o tome.
moj poštar je invalid, sav polomljen, jedva su ga sastavili i doveli u stanje funkcije. čovjek sada nema 40 godina.
ali glupača se išla ubit kada je on išao ulicom. da je barem pogledala prije.
nije. poštar sav sjeban, krava preživjela i sada bulazni po internetu kako "cijeni" "život".
2014-12-30
I smajliće, pas mu goozicu poharomichaellcmacha wrote:ti majmune nepodojeni nisi ništa pisao, nego si prepisivao i onda dodavao svoje brljotine tipa jjojca, rujka kurac palac...Legendovich wrote:Meni je od samog pocetka jasno da brojke idu gori,dakako ima i mrtvih i to podosta,no to uopce nije VIŠE pitanje..Pitanje daljnje jeste...STO kad broj OBOLJELIH,odnosno,onih kojima je nuzna klinička njega,bude toliki,da zaguši bolnicki sustav neke drzave,i kad oni sa vec poodmaklim simptomima,ne budu mogli pohoditi bolnice i klinike..?..a to je samo prvo pitanje...
Sjetih se sto sam u pocetku pisao.."viruzu izgleda nije toliko cilj pobiti ljudi,koliko ih onesposobiti,kad sve dosegne kriticnu brojku.."..i sto onda??? kad bude parstomiljuna Onjonjavitih i Metiljavih,i brojke se nastave penjati brutalnom eksponencijom??
Nekako mi pada na pamet,nesh sto je Deda davno govorio o ljuckoj rasi..dobar dio pomre,najveci dio Onjonjavi da nije vishe ni za kuratz,i tek mali broj ostane netaknut..
JOS nismo sigurni,sto se dogadja sa ljudima koji su oboljeli pa "ozdravili"..koliki su demidž sustava u biti pretrpjeli...da li je virus u biti pomeo trajno njihov imunitet i ostavio ih izlozenim "djecjim bolestima" koje ce ih stuci sa nogu...??...
moram josh cekati i pratiti..
Sreca Ero,unatoc svojim epskim failovima,i nekritickim ljepljenjem tablica,koje je tko zna tko iz tko zna kakvog razloga objavio,ipak imamo temu,na kojoj mozemo pratiti nesh u vezi ove Kuge
michaellcmacha likes this post
Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
U protekla 24 sata zabilježena su 363 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.830. Među njima su 344 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 26 pacijenta. U protekla 24 sata testirane su 5.353 osobe.
07.10.2020. 10:00
Aktivni slučajevi su se povećali od 37 na 43/100,000 stanovnika, a iz te skupine se regrutiraju hospitalizirani
u bolnicama i oni na respiratorima. Očekuje se povećavanje broja dnevno umrlih.
Projekcija je na jednom dijagramu, pogledaj koju stranicu unazad.
PS:
Ako bi od sada pa nadalje mali "nulu" novozaraženih, od onih 1,830 hospitaliziranih bi 10-15%
dospjelo na respirator i pola od njih bi umrlo. Imaš prste i izračunaj koliko je to, ne trebam ti ja.
Je ne gatam, ja se ovdje bavim bavim isključivo staistikom...ako sam upitan, naravno, i odgovorim
po najboljim svojim mogućnostima. Evo, sad si nešto dobio besplatno, ne znam zašto se živciraš?
I kad već moram, sve je jasno iz gornjeg dijagrama, potraži datum kad je bio maksimum i kad j
zaustavljeno padanje...Jebote, evo me sad ko i ti...ne takmičim se ja ovdje s nikim.
Ako bi od sada pa nadalje mali "nulu" novozaraženih, od onih 1,830 hospitaliziranih bi 10-15%
dospjelo na respirator i pola od njih bi umrlo. Imaš prste i izračunaj koliko je to, ne trebam ti ja.
Je ne gatam, ja se ovdje bavim bavim isključivo staistikom...ako sam upitan, naravno, i odgovorim
po najboljim svojim mogućnostima. Evo, sad si nešto dobio besplatno, ne znam zašto se živciraš?
I kad već moram, sve je jasno iz gornjeg dijagrama, potraži datum kad je bio maksimum i kad j
zaustavljeno padanje...Jebote, evo me sad ko i ti...ne takmičim se ja ovdje s nikim.
ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
U protekla 24 sata zabilježena su 363 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.830. Među njima su 344 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 26 pacijenta. U protekla 24 sata testirane su 5.353 osobe.
Aktivni slučajevi su se povećali od 37 na 43/100,000 stanovnika, a iz te skupine se regrutiraju hospitalizirani
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
..a u kuratz Miha,tisi pravi Supermenmichaellcmacha wrote:ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
nego..ajd uzmimo da je to istina...da si ekspert od procjene situacije..i da si sposoban procjeniti koliko je dibidusa potrebno rasporediti oko osoba/objekata/dogadjaja...dakle,ti si fabjulous...
Reci nam onda kako si niz godina ovdje fulao u procjeni likova,karaktera,da ne spominjem nacionalnih podrijetala..ono,cim ti netko ne ide niz dlaku-odma je srbin...veri veri bed procjena..osim ako nisi zločest u dusi,pa gledas takve likove izvrgnuti osudama i prijeziru svake vrste...
yebiga,nesh si nadrkan zesce u zadnje vrijeme,osim ako ne kupis tudju pamet tu na forumu,i nedje druđe je prodajes pod svoju...
ziv ti meni bijo..josh jedno 35 godina i bavio se Srbljem i Bosiljem do kraja...
Guest- Guest
majmune glupi ja imam imena i prezimena popriličnog broja forumaša, između ostalog i tvoje ime i prezime, ako dozvoliš stavit ću tvoje inicijale... eto ako imaš muda doći na pp reći ću ti i tvoje puno ime i prezime i koliko imaš godina... tebi je ćaća hrvat a mater srkinja, ali oni su ok ljudi za razliku od tebe...Legendovich wrote:..a u kuratz Miha,tisi pravi Supermenmichaellcmacha wrote:ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
nego..ajd uzmimo da je to istina...da si ekspert od procjene situacije..i da si sposoban procjeniti koliko je dibidusa potrebno rasporediti oko osoba/objekata/dogadjaja...dakle,ti si fabjulous...
Reci nam onda kako si niz godina ovdje fulao u procjeni likova,karaktera,da ne spominjem nacionalnih podrijetala..ono,cim ti netko ne ide niz dlaku-odma je srbin...veri veri bed procjena..osim ako nisi zločest u dusi,pa gledas takve likove izvrgnuti osudama i prijeziru svake vrste...
yebiga,nesh si nadrkan zesce u zadnje vrijeme,osim ako ne kupis tudju pamet tu na forumu,i nedje druđe je prodajes pod svoju...
ziv ti meni bijo..josh jedno 35 godina i bavio se Srbljem i Bosiljem do kraja...
2015-08-08
neprocjenjvo mi je što znam kako se zove židov zvani jehudi koji je najobičnija ništarija koji je zbog dilanja droge istjeran iz vojske, razgovarao sam sa njegovim zapovjednikom koji ga se prisjetio kao mladog napuhanca koji se vrlo kratko kod njega zadržao...... usput se bavio i podvođenjem, a trenutno se skot nalazi u irskoj...
2015-08-08
uuuuuuuuuu...!!!! majmune prepotentni...i sto sa tim sto imas???michaellcmacha wrote:majmune glupi ja imam imena i prezimena popriličnog broja forumaša, između ostalog i tvoje ime i prezime, ako dozvoliš stavit ću tvoje inicijale... eto ako imaš muda doći na pp reći ću ti i tvoje puno ime i prezime i koliko imaš godina... tebi je ćaća hrvat a mater srkinja, ali oni su ok ljudi za razliku od tebe...Legendovich wrote:..a u kuratz Miha,tisi pravi Supermenmichaellcmacha wrote:ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
Doista te ne kuzim..zivotni cilj ti je kopati po privatluku drugih osoba..?
Pa da zivis u drzavi gdje postoji Pravosudje,sama Drzava bi ti vec sjela za vrat radi toga,da ne spominjem odvjetnicke kuce,preko kojih bi ovima koje si njuskao isplacivao odstetu do kraja zivota..
Toliko o tvom hobiju..moram te razocarati,ako si TI ekspert od Infoja,onda sam ja Džingis Khan...
Nit mi tata Hrvat,nit mi mama srpkinja...a inicijale dajem dopustenje da ostavish i u javno..Kica oslobadjam odgovornosti da snosis sankcije za to..
Guest- Guest
da i??...michaellcmacha wrote:neprocjenjvo mi je što znam kako se zove židov zvani jehudi koji je najobičnija ništarija koji je zbog dilanja droge istjeran iz vojske, razgovarao sam sa njegovim zapovjednikom koji ga se prisjetio kao mladog napuhanca koji se vrlo kratko kod njega zadržao...... usput se bavio i podvođenjem, a trenutno se skot nalazi u irskoj...
Guest- Guest
glupsone tata ti je hrvat, a mati ti je srpkinja,Legendovich wrote:uuuuuuuuuu...!!!! majmune prepotentni...i sto sa tim sto imas???michaellcmacha wrote:majmune glupi ja imam imena i prezimena popriličnog broja forumaša, između ostalog i tvoje ime i prezime, ako dozvoliš stavit ću tvoje inicijale... eto ako imaš muda doći na pp reći ću ti i tvoje puno ime i prezime i koliko imaš godina... tebi je ćaća hrvat a mater srkinja, ali oni su ok ljudi za razliku od tebe...Legendovich wrote:..a u kuratz Miha,tisi pravi Supermenmichaellcmacha wrote:ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
Pa da zivis u drzavi gdje postoji Pravosudje,sama Drzava bi ti vec sjela za vrat radi toga,da ne spominjem odvjetnicke kuce,preko kojih bi ovima koje si njuskao isplacivao odstetu do kraja zivota..
Toliko o tvom hobiju..moram te razocarati,ako si TI ekspert od Infoja,onda sam ja Džingis Khan...
Nit mi tata Hrvat,nit mi mama srpkinja...a inicijale dajem dopustenje da ostavish i u javno..Kica oslobadjam odgovornosti da snosis sankcije za to..
2015-08-08
jesi pročitao... :)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:glupsone tata ti je hrvat, a mati ti je srpkinja, a inicijali su ti R J, a moji su M I, kad stavljam tvoje da stavim i svojeLegendovich wrote:uuuuuuuuuu...!!!! majmune prepotentni...i sto sa tim sto imas???michaellcmacha wrote:majmune glupi ja imam imena i prezimena popriličnog broja forumaša, između ostalog i tvoje ime i prezime, ako dozvoliš stavit ću tvoje inicijale... eto ako imaš muda doći na pp reći ću ti i tvoje puno ime i prezime i koliko imaš godina... tebi je ćaća hrvat a mater srkinja, ali oni su ok ljudi za razliku od tebe...Legendovich wrote:..a u kuratz Miha,tisi pravi Supermenmichaellcmacha wrote:ja za razliku od vas nisam akademik ali znam osnove matematike i znam gledati usporedo i na taj način vršiti prosudbu... napisao sam ih više nego što ćete vi u 2 života... radio plan osiguranja za predsjednika, potom i za onog šupka odlučno možda i morao uzimati hrpetine parametara nekoliko godina bio šef osiguranja velikog broja javnih događanja sportskog karaktera visokog rizika, kontinirano ažurirao i nadopunjavao i nadograđivao sigurnosne prosudbe za objekte od značaja po nacionalnu sigurnost i radio planove djelatnosti za sve navedeno... ako slijedeća 3 dana budu brojevi preko 300 ispada da sam fulao za manje od 500 kad je u pitanju broj zaraženih, pa evo moja kristalna kugla kaže da ćemo u odnosu na ovih 20 000 cca zaraženih 10-og ovog mjeseca krajem mjeseca prosinca imati oko 55 000 zaraženih, moguće i koju tisuću više... a broj mrtvih će u odnosu na današnji broj biti minimalno udvostručen... znači preko 600 mrtvih...Eroo wrote:Nema svak kristalnu kuglu kao ti. Blago tebi.michaellcmacha wrote:noli me krc za tvoje dijagrame... prije mjesec dana sam ti rekao da ćemo početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i da će broj umrlih iz dana u dan se povećavati... ti si zajedno sa ovim tudumima brslao o postupnom smanjenju do kraja rujna... idete mi već na krc sa tim bezobraznim relativiziranjem svojih nebuloza...Eroo wrote:Do nove godine, a dalje tje da vidime.michaellcmacha wrote:Ma nemoJ reć. Hoće to biti samo ovih dana ili se bude razvuklo na malo dulji rok...Eroo wrote:363 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 344 osobe
A vish ti njega..sad mi dajes inicijale,a kad sam te pitao sto si u horoskopu,pobjeze....
štoš mi sljedece dati kroz neki buduci "konflikt"??...
a
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50