Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Macron želi napasti Rusiju
Hrvatska će to blokirati
Ako Rusi blokiraju Sarajevo
Jepiga svak gleda svoje interese
Pa pa Macron
Hrvatska će to blokirati
Ako Rusi blokiraju Sarajevo
Jepiga svak gleda svoje interese
Pa pa Macron
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Legendovich wrote:dobro,nije Rujka,nego Hukrajinka
Ne zanima me
Na krivoj si temi
2014-04-11
oli,Rujka prava...
Name: Женя
I am: Female
Country: Russia, Krasnodar, Krasnodar
Last active: 7 mins ago
Looking for: Male 35/40 years old
for: Friendship, Romance
Name: Женя
I am: Female
Country: Russia, Krasnodar, Krasnodar
Last active: 7 mins ago
Looking for: Male 35/40 years old
for: Friendship, Romance
Guest- Guest
Macron glumi nekog velikog vođu pa napad na Rusiju
Mi smo članica EU
Blokirati ćemo to
Nek on sam napada
Sretno
Mi smo članica EU
Blokirati ćemo to
Nek on sam napada
Sretno
2014-04-11
Sretno MacronRayMabus wrote:Macron glumi nekog velikog vođu pa napad na Rusiju
Mi smo članica EU
Blokirati ćemo to
Nek on sam napada
Sretno
2014-04-11
Nemoj samo da završiš ko Napoleonova vojska a posli toga i Hitlerova
Odjepi
Macron
Odjepi
Macron
2014-04-11
2014-04-11
Pariz ne može protiv nas
Već smo ih jednom ponizili
Već smo ih jednom ponizili
2014-04-11
Izrokali im njihovog namjesnika na Balkanu u Francuskoj
Sramlta
Pajdo s ustašama ti ne možeš
Par godina nakon toga Njemačka ih okupirala
Šaka jada
Sramlta
Pajdo s ustašama ti ne možeš
Par godina nakon toga Njemačka ih okupirala
Šaka jada
2014-04-11
Francuska se ne može kurčit Hrvatskoj u EU ako je iza nje Njemačka
A je
A je
2014-04-11
RayMabus wrote:Francuska se ne može kurčit Hrvatskoj u EU ako je iza nje Njemačka
A je
Zajepani su ti Hrvati
Tako mali a prgavi ko da ih je miljardu
2014-04-11
Hrvatska i Srbija se mogu dogovoriti, ali ključ Bosne su Rusija, Turska i Amerika. Ameriku držat podalje, a Rusiju pridobit na svoju stranu. Preduvjet je neutralizacija Turske. Bosna se neće riješiti dok god je Erdogan živ, a Turska cijela.
Dobro pazit na Britance.
Dobro pazit na Britance.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Njemačka ima svoje interese
Treba joj Rusija
Rusija ima naftu i plin
I rude
Treba joj Rusija
Rusija ima naftu i plin
I rude
2014-04-11
[quote="melkior"]Hrvatska i Srbija se mogu dogovoriti, ali ključ Bosne su Rusija, Turska i Amerika. Ameriku držat podalje, a Rusiju pridobit na svoju stranu. Preduvjet je neutralizacija Turske. Bosna se neće riješiti dok god je Erdogan živ, a Turska cijela.
Dobro pazit na Britance.[/quote
Erdogan će biti smaknut. Piše u Nostradamus. Uostalom izgubio je vlast u Ankari i Istanbulu. Amerika ga miće.
Dobro pazit na Britance.[/quote
Erdogan će biti smaknut. Piše u Nostradamus. Uostalom izgubio je vlast u Ankari i Istanbulu. Amerika ga miće.
2014-04-11
30 miljuna Turaka je za Erdogana,50 miljuna protiv..i jopet je na vlasti..sto nam to govori???
Guest- Guest
Ključ Bosne je u suštini kako od Nijemaca napravit u u antiislamsku naciju
Samo trpaj
Nijemci su ključ
Trpaj
Samo trpaj
Nijemci su ključ
Trpaj
2014-04-11
Njemačka se prgavi Rusiji kao američka pudlica jer je Angela Merkel ucijenjena. Hrvatskoj treba Francuska jer Njemačka nikada ništa nije riješila na Balkanu niti neće. Francuska joj treba za neutralizaciju Turske. Turska je prioritet pa tek onda Bosna. Bošnjacima treba uništiti zaleđe.RayMabus wrote:Njemačka ima svoje interese
Treba joj Rusija
Rusija ima naftu i plin
I rude
Bitka 21. stoljeća kod Lepanta:
Rusija
Izrael
Grčka
Francuska
Italija
Hrvatska
Srbija
Bugarska
vs
Turska
Erdogan mrtav, Ankara zbrisana s lica zemlje. Teritorij Turske podijeljen.
Bosna.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da će uskoro biti likvidiranLegendovich wrote:30 miljuna Turaka je za Erdogana,50 miljuna protiv..i jopet je na vlasti..sto nam to govori???
U Izmiru
Piše u Nostradamus
2014-04-11
valja oladiti šampanjac,ako se to dogodiRayMabus wrote:Da će uskoro biti likvidiranLegendovich wrote:30 miljuna Turaka je za Erdogana,50 miljuna protiv..i jopet je na vlasti..sto nam to govori???
U Izmiru
Piše u Nostradamus
Guest- Guest
Francuska je slaba.melkior wrote:Njemačka se prgavi Rusiji kao američka pudlica jer je Angela Merkel ucijenjena. Hrvatskoj treba Francuska jer Njemačka nikada ništa nije riješila na Balkanu niti neće. Francuska joj treba za neutralizaciju Turske. Turska je prioritet pa tek onda Bosna. Bošnjacima treba uništiti zaleđe.RayMabus wrote:Njemačka ima svoje interese
Treba joj Rusija
Rusija ima naftu i plin
I rude
Bitka 21. stoljeća kod Lepanta:
Rusija
Izrael
Grčka
Francuska
Italija
Hrvatska
Srbija
Bugarska
vs
Turska
Erdogan mrtav, Ankara zbrisana s lica zemlje. Teritorij Turske podijeljen.
Bosna.
Ne trebaju nam.
2014-04-11
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 9 of 15