Vladavina naroda...
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vladavina naroda...
n_razbojnik wrote:referendum je vaninstitucionalan?mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
jesmo li još uvijek na refrendumu, ili su ti fantaziranja skrenula u tamnije kutke uma?
Još uvijek smo na referendumu.
Ajde barem imate mene da misli za vas i ravna raspravnom disciplinom. Badava vam jeguljenje :)
A u okviru koje je institucije referendum?
Naravno da je izvaninstitucionalan.
Ustavom je predviđen, zakonom razrađen i - izvaninstitucionalan. Kao i mirenje i izvansudske nagodba prije prvog ročišta.
Guest- Guest
Jesam odavno, skoncentriraj se...mobiu$ wrote:Nego toten nisi mi napisao kako bi u prijedlogu zakona uredio nazivlje trgovačkih društava, institucija, udruga...da smatraš to zadovoljavajućim.
Ajmo, hipoteza-dispozicija-delikt-sankcija. :)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Što god je predviđeno, bilo ustavom, bilo zakonom, suveren (narod ili 'ulica'), može izmijeniti kako želi putem izabranih predstavnika ili referendumom...mobiu$ wrote:T. wrote:
Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?
Toten, Ustavom je predviđen referendum.
Zakonom su propisani uvjeti, procedura, rokovi itd. referendumskog postupka.
Skoncentriraj se.
Jer suveren (narod) je donio i ustav i zakon...
O tome je čitava ova tema...
Ne.
Narod je na izborima izabrao Sabor.
Sabor je donio Ustav i sve zakone.
Narod izravno u povijesti moderne hrvatske države nije donio Ustav (osim jednog stavka), niti je donio ijedan zakon. Inače, Sabor o rezultatima referenduma donosi zakon.
Razina vašeg neznanja je zastrašujuća.
Guest- Guest
T. wrote:Jesam odavno, skoncentriraj se...mobiu$ wrote:Nego toten nisi mi napisao kako bi u prijedlogu zakona uredio nazivlje trgovačkih društava, institucija, udruga...da smatraš to zadovoljavajućim.
Ajmo, hipoteza-dispozicija-delikt-sankcija. :)
Vidio sam, zato i pitam, kako bi se to gorljivo obrazlaganje oživotvorilo u praksi?
Ti bi nešto predložio bez formuliranja, kako?
Guest- Guest
Inače toten nam je skromno ustvrdio da je ideolog.
I savršeno je normalan.
Ja na pitanje odgovorim svojedobno da sam doktorirao, točno, hvalim se na sva usta, a možebitno sam i sociopat.
Kušajte hrvatski jal, domaći specijalitet.
I savršeno je normalan.
Ja na pitanje odgovorim svojedobno da sam doktorirao, točno, hvalim se na sva usta, a možebitno sam i sociopat.
Guest- Guest
Nemam pojma, ja sam cuo za neki institut državnog referendumamobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:referendum je vaninstitucionalan?mobiu$ wrote:
Još uvijek smo na referendumu.
Ajde barem imate mene da misli za vas i ravna raspravnom disciplinom. Badava vam jeguljenje :)
Ustavom je predviđen, zakonom razrađen i - izvaninstitucionalan. Kao i mirenje i izvansudske nagodba prije prvog ročišta.
2014-04-15
A di je pečat?mobiu$ wrote:Inače toten nam je skromno ustvrdio da je ideolog.
I savršeno je normalan.
Ti možeš bit samo doktor sveučilišta u banja luci, kao i većina partijskih kolega...
Jer te vrtimo u krug čitavi dan a da to opće ne kontaš...
Glup si ko kurac ...
2014-04-14
michaellcmacha likes this post
n_razbojnik wrote:Nemam pojma, ja sam cuo za neki institut državnog referendumamobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
referendum je vaninstitucionalan?
...nesumnjivo jesi.
Što nema nikakve veze s mojim gornjim izlaganjem.
Razlikuj institucije i institut.
Dečki, ideolog toten i...psiholog n_r bi organizirali referendume, usmjeravali državu?
Pa vas dvojica iz A je to! ste najbolja antireklama za referendum!
Guest- Guest
2014-04-14
eee vidis da te logicno zakljucivanje ne baca u error pratio bi tijek misli i došao do toga što Toten govori...narod-izbori-izabrani predstavnik-Ustav...elem posredna demokracija u praksi, koja počinje pojavom--- narodamobiu$ wrote:T. wrote:Što god je predviđeno, bilo ustavom, bilo zakonom, suveren (narod ili 'ulica'), može izmijeniti kako želi putem izabranih predstavnika ili referendumom...mobiu$ wrote:
Skoncentriraj se.
Ne.
Narod je na izborima izabrao Sabor.
Sabor je donio Ustav i sve zakone.
Narod izravno u povijesti moderne hrvatske države nije donio Ustav (osim jednog stavka), niti je donio ijedan zakon. Inače, Sabor o rezultatima referenduma donosi zakon.
Razina vašeg neznanja je zastrašujuća.
ali no, bistar koliko nesumnjivo jesi rezmiras samo o time da narod pecatom na papir moze i smije odlucivati o nečemu a da pritom ne razumijes mehanizme demokratskog uređenja i kome služe i zasto su izmisljeni, and guess what, nisu zato da bi zastitili povlaštene od odluka tog istog naroda
Last edited by n_razbojnik on 26/9/2020, 01:40; edited 1 time in total
2014-04-15
T. wrote:A di je pečat?mobiu$ wrote:Inače toten nam je skromno ustvrdio da je ideolog.
I savršeno je normalan.
Ti možeš bit samo doktor sveučilišta u banja luci, kao i većina partijskih kolega...
Jer te vrtimo u krug čitavi dan a da to opće ne kontaš...
Glup si ko kurac ...
Georgetown University, Ph.D. ‘19. Imam i pravosudni ispit u RH i u saveznoj državi New York.
A glup valjda i jesam što sa vama provodim sitne sate dok se upinjete da mi dokažete nedokazivo i pokazujete očajno neznanje i ignoranciju.
Uglavnom, laku noć, vi sada raspalite u svoj raskoši svoje gluposti.
Završno, ne znam koliko će tko od nas poživjeti.
Ali znam da ste odreferendumovali što ste odreferendumovali.
Izvolite kmečati i laka vam noć. :)
Guest- Guest
ne može... ako ga politička samoprozvana elita, i misleća avangarda ne smatra suverenim... i nedoraslim, i opasnim...T. wrote:Što god je predviđeno, bilo ustavom, bilo zakonom, suveren (narod ili 'ulica'), može izmijeniti kako želi putem izabranih predstavnika ili referendumom...mobiu$ wrote:T. wrote:
Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?
Skoncentriraj se.
2015-08-08
Laku noć i ne boj se, neće biti referenduma nije niprije...ali ako zagrmi pitat ces se bi'l mogli jedan brzinski, moze i da Lovro broji potpisemobiu$ wrote:
Ali znam da ste odreferendumovali što ste odreferendumovali.
Izvolite kmečati i laka vam noć. :)
2014-04-15
Uzalud pišete, Ph. D. Georgetown Universityja se zaputio na zasluženi počinak...
Odgovoriće vam putem, za to izabranih institucija, narodnih poslanika hdz-a i sdss-a...
Odgovoriće vam putem, za to izabranih institucija, narodnih poslanika hdz-a i sdss-a...
mah, momak je samo na braniku partije, steta , tolike skole a bez partijske nista od njega nebi bilo...a još nam nije objasnio ni kako on kao demokršćanin uspijeva sam sebi, pa onda nama , prodati Istanbulsku, koja je agresivnim nametanjem manjine vaninstutucinalnog rješenja pokušavala biti osporena
2014-04-15
jebo i takav branik, i takvu partiju, a momak nek se jebe o svom trošku prvom prilikom kad mu partija plati put u singapur... ili već negdje drugdje u Africi...n_razbojnik wrote:mah, momak je samo na braniku partije, steta , tolike skole a bez partijske nista od njega nebi bilo...a još nam nije objasnio ni kako on kao demokršćanin uspijeva sam sebi, pa onda nama , prodati Istanbulsku, koja je agresivnim nametanjem manjine vaninstutucinalnog rješenja pokušavala biti osporena
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Singapur je inače u aziji...michaellcmacha wrote:jebo i takav branik, i takvu partiju, a momak nek se jebe o svom trošku prvom prilikom kad mu partija plati put u singapur... ili već negdje drugdje u Africi...n_razbojnik wrote:mah, momak je samo na braniku partije, steta , tolike skole a bez partijske nista od njega nebi bilo...a još nam nije objasnio ni kako on kao demokršćanin uspijeva sam sebi, pa onda nama , prodati Istanbulsku, koja je agresivnim nametanjem manjine vaninstutucinalnog rješenja pokušavala biti osporena
Osim ako partija kaže da je u africi...
2014-04-14
ovisi tko gleda u kartu, ako je LOvre, i ispadne nečitko, gonjaj taj singapur sa ostalim pokušajima države u afrikuT. wrote:Singapur je inače u aziji...michaellcmacha wrote:jebo i takav branik, i takvu partiju, a momak nek se jebe o svom trošku prvom prilikom kad mu partija plati put u singapur... ili već negdje drugdje u Africi...n_razbojnik wrote:mah, momak je samo na braniku partije, steta , tolike skole a bez partijske nista od njega nebi bilo...a još nam nije objasnio ni kako on kao demokršćanin uspijeva sam sebi, pa onda nama , prodati Istanbulsku, koja je agresivnim nametanjem manjine vaninstutucinalnog rješenja pokušavala biti osporena
2014-04-15
Pogotovo ako taj singapur nije skupio 400 000 ljudi u 15 dana koji su čuli za njega...sorry not sorry , takve propuste treba kaznit
2014-04-15
ja sam računao da će me hrvatski... ovaj hadezeov tigar ispraviti... ali dobro hvala na ispravku... ;)T. wrote:Singapur je inače u aziji...michaellcmacha wrote:jebo i takav branik, i takvu partiju, a momak nek se jebe o svom trošku prvom prilikom kad mu partija plati put u singapur... ili već negdje drugdje u Africi...n_razbojnik wrote:mah, momak je samo na braniku partije, steta , tolike skole a bez partijske nista od njega nebi bilo...a još nam nije objasnio ni kako on kao demokršćanin uspijeva sam sebi, pa onda nama , prodati Istanbulsku, koja je agresivnim nametanjem manjine vaninstutucinalnog rješenja pokušavala biti osporena
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vladavina kaosa
» vladavina MUTANTNE GAMADI
» Prava čečenskog naroda
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Lex Agrokor, nezadovoljni vjerovnici ispostaviti će račun Republici Hrvatskoj u kojoj se, kako to zgodno kaže gospodin Wagner, „strogo poštuje vladavina prava“.
» vladavina MUTANTNE GAMADI
» Prava čečenskog naroda
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Lex Agrokor, nezadovoljni vjerovnici ispostaviti će račun Republici Hrvatskoj u kojoj se, kako to zgodno kaže gospodin Wagner, „strogo poštuje vladavina prava“.
Page 8 of 9