Vladavina naroda...
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vladavina naroda...
Ništa ja ne bih formulirao...mobiu$ wrote:T. wrote:Temeljem zakona o nazivu institucija i tvrtki kojeg bi narod izglasao na referendumu...mobiu$ wrote:
Kako ime može biti nezakonito?
Znam povijesni kontekst, ali molim te poduči me temeljem kojeg zakona bi to bilo nezakonito ime?
Ili smatraš da se 'ulica' ne bi trebala petljati u to?
Aha, pa naravno, ali prije toga bi se trebao održati referendum kojim bi se Saboru oduzeo posao vrhovnog zakonodavnog tijela u RH, pa tek onda može ići referendum o ovom zakonu.
Nego kako bi ti to formulirao u prijedlogu zakona koga bi dao na referendum? :)
Ja bih samo iznosio prijedloge i gorljivo ih obrazlagao...
Ja sam ideolog, ne nomotehničar...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
jeste se dogovorili vas dvojica tko je što rekao, a tko provjeravao potpise, Kuscevic, APIS ili je tu bilo još ljudi?mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:Hadezeovac u logickoj petlji...ukljucuje self destruction mode
Samo ti sanjaj.
2014-04-15
Eto na, zar je nemoguće da mi je psihologija hobi, ako ne i struka...mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:Nadam se, jer ova sizofrena cepanja su dijagnoza inacemobiu$ wrote:
Malo da.
To je ono kad dođeš na forum, sav si isfrustriran, naletio na mene, pa si odlučio me ispreskakati.
Dugo ti je i trebalo da shvatiš. :)
Ts-ts, kuhinjska psihologija... :)
Kad smo već tu, nema potrebe za nervozom, raspravljamo načelno o referendumskim fantazijama.
To su naime fantazije, toliko znaš, jel’te... ;)
naravno da su fantazije, da se vas pita i sam refrendum bi bio fantazija, ali no, zasad je dovoljno uciniti ga gotovo neprovedivim a da se pritom eventualno odlučuje o boji zidova u Saboru
2014-04-15
2014-04-14
n_razbojnik wrote:jeste se dogovorili vas dvojica tko je što rekao, a tko provjeravao potpise, Kuscevic, APIS ili je tu bilo još ljudi?mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:Hadezeovac u logickoj petlji...ukljucuje self destruction mode
Samo ti sanjaj.
Jasno je koji je resor nadležan, kome su outsourcali posao je manje važno, Ministarstvo uprava i dalje odgovara za tu zadaću
To svakako nisu saborski zastupnici
Ojbt. stvarno ću svašta pročitati ovdje. Nego da li si završio osnovnu ili si se i tu pogubio putem?
Guest- Guest
T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
Nametanje agresivne manjine demokratskoj većini vaninstitucionalnih rješenja kako bi se riješile svjetonazorska priželjkivanja?
Svakako, teška patologija.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:
Eto na, zar je nemoguće da mi je psihologija hobi
Aha, tu i tamo te hospitaliziraju.
Pa dobro... :)
Guest- Guest
Pa zar nije Kuscevic osobno sa svojim ljudima pregledavao, a sam Kuscevic je vjerovao ti ili ne izabrani Saborski zastupnik...mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:jeste se dogovorili vas dvojica tko je što rekao, a tko provjeravao potpise, Kuscevic, APIS ili je tu bilo još ljudi?mobiu$ wrote:
Samo ti sanjaj.
Jasno je koji je resor nadležan, kome su outsourcali posao je manje važno, Ministarstvo uprava i dalje odgovara za tu zadaću
To svakako nisu saborski zastupnici
Ojbt. stvarno ću svašta pročitati ovdje. Nego da li si završio osnovnu ili si se i tu pogubio putem?
nevažno je što sam ja završio, školama se ovdje samo ti hvališ, ali te logika gadno jebe
2014-04-15
Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?mobiu$ wrote:T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
Nametanje agresivne manjine demokratskoj većini vaninstitucionalnih rješenja kako bi se riješile svjetonazorska priželjkivanja?
2014-04-14
Da, pa im pokažem ovaj forum i momentalno otpuste... preporučim te ja, ima vrsnih znalaca, dati će ti precizniju dijagnozumobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
2014-04-15
Počelo je...mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
Ok, nisi sociopat...
2014-04-14
n_razbojnik wrote:
Pa zar nije Kuscevic osobno sa svojim ljudima pregledavao, a sam Kuscevic je vjerovao ti ili ne izabrani Saborski zastupnik...
nevažno je što sam ja završio, školama se ovdje samo ti hvališ, ali te logika gadno jebe
Koji je prisegnuo kao ministar. Ne može se biti i ministar i saborski zastupnik istovremeno, vjerovao ili ne.
Vezivati obrazovanje i logiku može samo onaj koji je operiran od logike.
A i obrazovanja.
Što dokazuješ cijelu noć.
Guest- Guest
Sve za vlast, jebo demokratske uzuse ako mi netko hoće nametnuti da moram pošteno i u redu stajati... Nije fer jebigaT. wrote:Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?mobiu$ wrote:T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jesmo li još uvijek na refrendumu, ili su ti fantaziranja skrenula u tamnije kutke uma?mobiu$ wrote:T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Da, pa im pokažem ovaj forum i momentalno otpuste... preporučim te ja, ima vrsnih znalaca, dati će ti precizniju dijagnozumobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
Siguran sam da će tako biti.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:jesmo li još uvijek na refrendumu, ili su ti fantaziranja skrenula u tamnije kutke uma?mobiu$ wrote:T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
Još uvijek smo na referendumu.
Ajde barem imate mene da misli za vas i ravna raspravnom disciplinom. Badava vam jeguljenje :)
Guest- Guest
T. wrote:Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?mobiu$ wrote:T. wrote:Teža sociopatija ako se mene pita...
Toten, Ustavom je predviđen referendum.
Zakonom su propisani uvjeti, procedura, rokovi itd. referendumskog postupka.
Skoncentriraj se.
Guest- Guest
referendum je vaninstitucionalan?mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:jesmo li još uvijek na refrendumu, ili su ti fantaziranja skrenula u tamnije kutke uma?mobiu$ wrote:
Ajde barem imate mene da misli za vas i ravna raspravnom disciplinom. Badava vam jeguljenje :)
2014-04-15
Nego toten nisi mi napisao kako bi u prijedlogu zakona uredio nazivlje trgovačkih društava, institucija, udruga...da smatraš to zadovoljavajućim.
Ajmo, hipoteza-dispozicija-delikt-sankcija. :)
Ajmo, hipoteza-dispozicija-delikt-sankcija. :)
Guest- Guest
Što god je predviđeno, bilo ustavom, bilo zakonom, suveren (narod ili 'ulica'), može izmijeniti kako želi putem izabranih predstavnika ili referendumom...mobiu$ wrote:T. wrote:Ustavom propisana procedura (referendum) su vaninstitucionalna?mobiu$ wrote:
Toten, Ustavom je predviđen referendum.
Zakonom su propisani uvjeti, procedura, rokovi itd. referendumskog postupka.
Skoncentriraj se.
Jer suveren (narod) je donio i ustav i zakon...
O tome je čitava ova tema...
2014-04-14
n_razbojnik wrote:referendum je vaninstitucionalan?mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:
jesmo li još uvijek na refrendumu, ili su ti fantaziranja skrenula u tamnije kutke uma?
A u okviru koje je institucije referendum?
Naravno da je izvaninstitucionalan.
Ustavom je predviđen, zakonom razrađen i - izvaninstitucionalan. Kao i mirenje i izvansudske nagodba prije prvog ročišta.
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vladavina kaosa
» vladavina MUTANTNE GAMADI
» Prava čečenskog naroda
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Lex Agrokor, nezadovoljni vjerovnici ispostaviti će račun Republici Hrvatskoj u kojoj se, kako to zgodno kaže gospodin Wagner, „strogo poštuje vladavina prava“.
» vladavina MUTANTNE GAMADI
» Prava čečenskog naroda
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Lex Agrokor, nezadovoljni vjerovnici ispostaviti će račun Republici Hrvatskoj u kojoj se, kako to zgodno kaže gospodin Wagner, „strogo poštuje vladavina prava“.
Page 7 of 9