Da remiziramo...
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
Ero ostavi se pizdarija. Život nije borba protiv virusa, nego suživot s njima. Nakon kave na štekatu, doša kod kolege iz bivše firme. Drži gostionu, zog za balote i tako to, seoske radosti. Frau čeka isprid kauflanda, a ja tamo temeljito dezinficiran.Eroo wrote:Prikazan je pad aktivnih slučajeva/100,000 st u HR i nekih županija (navodim ih kao grad), ito od 28.08 do 02.10 i 03.10.
HR (prosjek) : 59.7/100k st. --> 33.7/100k st.-->33.8/100,000 st.
ST: 170.6/100k st. --> 42.9/100k st.-->42.4/100,000 st.
ZG: 67.7/100k st. --> 33.9/100k st.-->36.6/100,000 st.
ZD: 88.8/100k st. --> 14.6/100k st.-->11.7/100,000 st.
ŠI: 119.8/100k st. --> 16.6/100k st.-->19.2/100,000 st.
Evo je upravo ubaciva stvari u gepeg i puše. To je život
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
balote. kada se sjetim onih u farbi. mislim da je bilo 6 kom u paketu.mutava baštarda wrote:Ero ostavi se pizdarija. Život nije borba protiv virusa, nego suživot s njima. Nakon kave na štekatu, doša kod kolege iz bivše firme. Drži gostionu, zog za balote i tako to, seoske radosti. Frau čeka isprid kauflanda, a ja tamo temeljito dezinficiran.Eroo wrote:Prikazan je pad aktivnih slučajeva/100,000 st u HR i nekih županija (navodim ih kao grad), ito od 28.08 do 02.10 i 03.10.
2014-12-30
Nisam zaigrao od stoljeća sedmog, ali ljudi se drže preporuka stožera kad je dezinfekcija u pitpitanju.veber wrote:balote. kada se sjetim onih u farbi. mislim da je bilo 6 kom u paketu.mutava baštarda wrote:Ero ostavi se pizdarija. Život nije borba protiv virusa, nego suživot s njima. Nakon kave na štekatu, doša kod kolege iz bivše firme. Drži gostionu, zog za balote i tako to, seoske radosti. Frau čeka isprid kauflanda, a ja tamo temeljito dezinficiran.Eroo wrote:Prikazan je pad aktivnih slučajeva/100,000 st u HR i nekih županija (navodim ih kao grad), ito od 28.08 do 02.10 i 03.10.
I još možeš izabrati dezinficijens, što je revolucionarno.
ja nisam, kaj se toga tiče od stoljeća petog.mutava baštarda wrote:Nisam zaigrao od stoljeća sedmog, ali ljudi se drže preporuka stožera kad je dezinfekcija u pitpitanju.veber wrote:balote. kada se sjetim onih u farbi. mislim da je bilo 6 kom u paketu.mutava baštarda wrote:Ero ostavi se pizdarija. Život nije borba protiv virusa, nego suživot s njima. Nakon kave na štekatu, doša kod kolege iz bivše firme. Drži gostionu, zog za balote i tako to, seoske radosti. Frau čeka isprid kauflanda, a ja tamo temeljito dezinficiran.Eroo wrote:Prikazan je pad aktivnih slučajeva/100,000 st u HR i nekih županija (navodim ih kao grad), ito od 28.08 do 02.10 i 03.10.
I još možeš izabrati dezinficijens, što je revolucionarno.
moram potražiti ako ona nije kuglice za sladoled bacila.
garant ih nije mogla otvoriti pa zaključila da se sladoled u garaži pokvario.
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Ero ostavi se pizdarija. Život nije borba protiv virusa, nego suživot s njima. Nakon kave na štekatu, doša kod kolege iz bivše firme. Drži gostionu, zog za balote i tako to, seoske radosti. Frau čeka isprid kauflanda, a ja tamo temeljito dezinficiran.Eroo wrote:Prikazan je pad aktivnih slučajeva/100,000 st u HR i nekih županija (navodim ih kao grad), ito od 28.08 do 02.10 i 03.10.
Naravno, naravno. Recimo, vjerujem da bi ti njemački način suživota s virusom bio prihvatljiv.
Ako mene pitaš švedski način je poguban. Smrtnost im je 6.3% od ukupnog broja inficiranih, u Njemačkoj 3.2%.
Da su se Švedi ponašali kao Njemci imali bi umjesto 5,895 tek 1150.
PS: Ne nasjedaj ovome iznad. Pusti ga da prođe.
Hrpa novih slučajeva je s proslave kod Popovače. Od 116 testiranih 90 pozitivno
SVE JE veći broj zaraženih s proslave i promocije knjige u Gornjoj Jelenskoj kod Popovače u Moslavini.
Ondje su, naime, 25. rujna održane promocija knjige u Društvenom domu i proslava 10-godišnjice lokalnog KUD-a, a prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, na tom je događaju bilo prisutno 140 ljudi.
Dosad je testirano 116 ljudi od čega je čak njih 90 pozitivno, javio je Večernji list koji je prenio i izjavu ravnatelja Zavoda dr. Inoslava Brkića.
"“To je i za svjetske pojmove do sada nezabilježen postotak pozitivnih osoba, da od 116 testiranih s jednog događaja imamo 90 pozitivnih osoba. To je nešto nezabilježeno i za epidemiološka daljnja proučavanja", rekao je Brkić.
Na promociji su bili ljudi iz Popovače i iz susjedne Bjelovarsko-bilogorske županije.
Brkić dodaje kako se radi o golemom broju kontakata. "To je i ogromni broj kontakata koje sada moramo obuhvatiti. Recimo od jučerašnjih 58 pozitivnih neka svatko ima 20 kontakata, jasno vam je da je riječ o velikom broju ljudi prema kojima moramo hitno reagirati", rekao je.
Dodao je i kako je većina ljudi s te promocije sljedećeg dana bila i na otvorenju tradicionalne manifestacije Voloderske jeseni.
Prisutnost šefa Stožera na proslavi komentirao je župan Ivo Žinić, također HDZ-ovac.
"Na tom događaju je bio i načelnik Stožera Roman Rosavec, dožupan, koji je testiran i negativan je. Za vrijeme skupa pridržavalo se epidemioloških mjera, svih koje su propisane, a izgleda da je nakon njegovog odlaska ostalo još dosta ljudi na druženju i od tada je krenulo širenje covida-19. Još ispitujemo otkud je virus došao na područje Gornje Jelenske", rekao je Žinić najavljujući kako će, kao zamjenik načelnika, sazvati izvanrednu sjednicu Stožera.
A kako je to "poštovanje mjera" izgledalo možete pogledati na fotografijama.
i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
SVE JE veći broj zaraženih s proslave i promocije knjige u Gornjoj Jelenskoj kod Popovače u Moslavini.
Ondje su, naime, 25. rujna održane promocija knjige u Društvenom domu i proslava 10-godišnjice lokalnog KUD-a, a prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, na tom je događaju bilo prisutno 140 ljudi.
Dosad je testirano 116 ljudi od čega je čak njih 90 pozitivno, javio je Večernji list koji je prenio i izjavu ravnatelja Zavoda dr. Inoslava Brkića.
"“To je i za svjetske pojmove do sada nezabilježen postotak pozitivnih osoba, da od 116 testiranih s jednog događaja imamo 90 pozitivnih osoba. To je nešto nezabilježeno i za epidemiološka daljnja proučavanja", rekao je Brkić.
Na promociji su bili ljudi iz Popovače i iz susjedne Bjelovarsko-bilogorske županije.
Brkić dodaje kako se radi o golemom broju kontakata. "To je i ogromni broj kontakata koje sada moramo obuhvatiti. Recimo od jučerašnjih 58 pozitivnih neka svatko ima 20 kontakata, jasno vam je da je riječ o velikom broju ljudi prema kojima moramo hitno reagirati", rekao je.
Dodao je i kako je većina ljudi s te promocije sljedećeg dana bila i na otvorenju tradicionalne manifestacije Voloderske jeseni.
Na proslavi bio i HDZ-ov šef Stožera. HDZ-ov župan tvrdi da su se poštovale mjere
Na proslavi obljetnice KUD-a i na promociji knjige, na kojoj gotovo nitko nije nosio maske iako je bila u zatvorenom, bio je nazočan i načelnik Županijskog stožera i zamjenik sisačko-moslavačkog župana, HDZ-ov Roman Rosavec, koji je sada u samoizolaciji.Prisutnost šefa Stožera na proslavi komentirao je župan Ivo Žinić, također HDZ-ovac.
"Na tom događaju je bio i načelnik Stožera Roman Rosavec, dožupan, koji je testiran i negativan je. Za vrijeme skupa pridržavalo se epidemioloških mjera, svih koje su propisane, a izgleda da je nakon njegovog odlaska ostalo još dosta ljudi na druženju i od tada je krenulo širenje covida-19. Još ispitujemo otkud je virus došao na područje Gornje Jelenske", rekao je Žinić najavljujući kako će, kao zamjenik načelnika, sazvati izvanrednu sjednicu Stožera.
A kako je to "poštovanje mjera" izgledalo možete pogledati na fotografijama.
i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
vili40-
2015-08-02
Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
Danas se sve više prilagođavaju onome što upravo gledate u HR. Razlika u mentalitetu je u korist Švedske,
što vidimo po broju dnevno novozaraženih. Maske se u HR efektivno koriste oko 18% (Google istraživanje).
Efekat toga djela mjera je neznatan, ustvari potpuno nebitan. Traži se striktno nošenje maski, ako se ne želi
s epidemijom ući u neobvladljivo područje.
Zgrožen sam i Preneražen..
sinoć me poznanik Švabo(ono..pravi Švabo,ne bosanac kao Feber)..pozvao na rodjendan..ok doso ja,i sve standardno..no cigarete se palu na balkunu..žena mu i frendovi,svi izisli na balkuun..kadli,gegenuber...u zgradi preko,neka vika i dernjava..pogledamo bolje,kadli ono neka svabica,zgodna i prilicno ljepuskasta,mlatka..galami na 5-6 kozojeba,koji je svi fino i pristojno pokusavaju utisati,moleći je da ne galami..no ona josh zesce...proslo malo vremena,svabi se pretvorili u Uho,a pitam ja frenda,o cemu se radi...
ugrubo..
cura viče..: " Koji je vama vrag,?!!!! ..Idijoti jedni..!!!..Jel vam ja vama 6torici nisam dovoljna i ne zadovoljavam vas?!!!!!.."....
a sve pocelo kad je cura dosla kod te 6orice u posjetu i zatekla neku drugu ...prijateljicu...
Dakle,wirtšaft standardni svapski ide u kuratz,ali se mlade svabice vrlo dovitljivo snalaze za udoban i ugodan zivot..spojilo se ugodno sa korisnim.. 6-7 seansi odrade u toku mjeseca sa Kozojebima,i voila..!!! 2 tajuzenke...
sinoć me poznanik Švabo(ono..pravi Švabo,ne bosanac kao Feber)..pozvao na rodjendan..ok doso ja,i sve standardno..no cigarete se palu na balkunu..žena mu i frendovi,svi izisli na balkuun..kadli,gegenuber...u zgradi preko,neka vika i dernjava..pogledamo bolje,kadli ono neka svabica,zgodna i prilicno ljepuskasta,mlatka..galami na 5-6 kozojeba,koji je svi fino i pristojno pokusavaju utisati,moleći je da ne galami..no ona josh zesce...proslo malo vremena,svabi se pretvorili u Uho,a pitam ja frenda,o cemu se radi...
ugrubo..
cura viče..: " Koji je vama vrag,?!!!! ..Idijoti jedni..!!!..Jel vam ja vama 6torici nisam dovoljna i ne zadovoljavam vas?!!!!!.."....
a sve pocelo kad je cura dosla kod te 6orice u posjetu i zatekla neku drugu ...prijateljicu...
Dakle,wirtšaft standardni svapski ide u kuratz,ali se mlade svabice vrlo dovitljivo snalaze za udoban i ugodan zivot..spojilo se ugodno sa korisnim.. 6-7 seansi odrade u toku mjeseca sa Kozojebima,i voila..!!! 2 tajuzenke...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Feberu,tis kazo da si na socijali i nish ne radish....ne projiciraj..
nadalje...ti nis zabrinut i prenerazen na koji nacin ,lijepe,mlade i vrlo pristale cure svapske zasnivaju svoje prezivljavanje?..prodaju pipicu leglu sugavih Kozojeba...!!!.. Hitjo se okrece u grobu,a buduci svapski arijac ce vise liciti na likove kakvi obicno zive u Kairu ili Damasku..
ja Zgrožen i Prenerazen..
nadalje...ti nis zabrinut i prenerazen na koji nacin ,lijepe,mlade i vrlo pristale cure svapske zasnivaju svoje prezivljavanje?..prodaju pipicu leglu sugavih Kozojeba...!!!.. Hitjo se okrece u grobu,a buduci svapski arijac ce vise liciti na likove kakvi obicno zive u Kairu ili Damasku..
ja Zgrožen i Prenerazen..
Guest- Guest
nisam na socijali, ali niti ne radim.
kada si jebo, a da nije rujka?
kada si jebo, a da nije rujka?
2014-12-30
Eroo wrote:
Predložak za praćenje promjena po županijama.
Rekao je koje više puta. Bolje bi se štitili domovi za starije u kojima je bilo skoro 3/4 mrtvih. Čak je osnovano i povjerenstvo da istraži propuste.Eroo wrote:Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
Danas se sve više prilagođavaju onome što upravo gledate u HR. Razlika u mentalitetu je u korist Švedske,
što vidimo po broju dnevno novozaraženih. Maske se u HR efektivno koriste oko 18% (Google istraživanje).
Efekat toga djela mjera je neznatan, ustvari potpuno nebitan. Traži se striktno nošenje maski, ako se ne želi
S druge strane kod nas je 1/4 mrtvih u domovima za starije.
Bok te Ero, da ti netko umisto škije nije uvalio travu?Eroo wrote:Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
, Švedska ukida stare mjere.
Švedska je danas imala 752 nova slučaja zaraze covidom. To se iz naše perspektive možda čini mnogo, ali imajte na umu činjenicu da oni testiraju pet puta više od Hrvatske na milijun stanovnika. Da Hrvatska testira kao Švedska, imala bi možda i više prijavljenih slučajeva. Osim toga, taj broj se odnosi na nekoliko posljednjih dana (jer oni nemaju redovite dnevne pressice kao u Hrvatskoj).
Danas nema prijavljenih smrtnih slučajeva i to vrijedi za posljednjih 5 dana.
Švedska je počela tretirati Covid-19 kao i svaku drugu bolest
mutava baštarda wrote:Rekao je koje više puta. Bolje bi se štitili domovi za starije u kojima je bilo skoro 3/4 mrtvih. Čak je osnovano i povjerenstvo da istraži propuste.Eroo wrote:Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
S druge strane kod nas je 1/4 mrtvih u domovima za starije.
S tima da je u švedskoj smrtnost 6.30% iliti 58.3/100k stanovnika,
a u Hrvatskoj 1.68%, iliti 7.1/100k stanovnika.
Nema smisla uspoređivati.
mutava baštarda wrote:Bok te Ero, da ti netko umisto škije nije uvalio travu?Eroo wrote:Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
Švedska je danas imala 752 nova slučaja zaraze covidom. To se iz naše perspektive možda čini mnogo, ali imajte na umu činjenicu da oni testiraju pet puta više od Hrvatske na milijun stanovnika. Da Hrvatska testira kao Švedska, imala bi možda i više prijavljenih slučajeva. Osim toga, taj broj se odnosi na nekoliko posljednjih dana (jer oni nemaju redovite dnevne pressice kao u Hrvatskoj).
U švedskoj smrtnost 6.3% u odnosu na testom potvrđene slučajeve, a u Hrvatskoj 1.68%.
Bok te, Mutavi, izgleda da kod njih umiru od prevelikog broja testiranja.
Worldmeter:mutava baštarda wrote:.
Latest News
October 2 (GMT)
Updates- 5 new deaths in Sweden [source]
Pomiješalo ti si 5 deaths s 5 day.
Feberu..da ti pristojno odgovorim..da nije cure,odnosno Rujki,zabrinuo bih se..Od balkanki sam se odmakao-nezanimljivo mi je..prodaju mooda pod boobrege..sto se tice svabica,to vise niti Turčadija neće da pipne..Samo Kozojebi iz sirije,sjeverne afrike,čamuge,afganistanci u grupama i slicno hoce da ih prće...mračna je buducnost njemacke drzave..
Guest- Guest
smijati se na kraju vicaEroo wrote:mutava baštarda wrote:Bok te Ero, da ti netko umisto škije nije uvalio travu?Eroo wrote:Švedski epidemiolog reče da bi danas neke stvari drugačije uradio. Nije rekao koje, ali mislim da znam koje.vili40 wrote:i ne kritizirajte više Švedsku i njihov model kad mi imamo svoj tri puta gori
U švedskoj smrtnost 6.3% u odnosu na testom potvrđene slučajeve, a u Hrvatskoj 1.68%.
Bok te, Mutavi, izgleda da kod njih umiru od prevelikog broja testiranja.
hrvatska je po uzoru na bratsku kinu pokušala i dičila se diktaturi proleterijata kroz blindiranje općina ,,dotle su išli socijalistički rasisti u hrvatoslaviji
nešta se sad manje kurče hrvatoslavski korona specijalci
cifre izvlačiti za koju godinu ,,, predlažem
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50