ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 21 Empty Re: Da remiziramo...

Post by AssadNaPodmornici 26/9/2020, 20:08

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:Yoda,ono,malo mi je cudno sto nema vizualnih dokaza ovog Covida..uguglaj bilo koju jebenu bolestinu,naci ces zilijun slika..za covida-nish
ima , meni je u mom kvartu hrpa ljudi imalo koronu, a u tom periodu većina nas je imalo neku vrstu prehlade /viroze. sada nakon toga ništa. 2 ili 3 osobe su iz našeg kvarta umrle. dakle znam osobe koje su imale koronu baš potvrđenu, mi ostali smo imali viroze/prehlade itd.(što možda i nije bila korona, možda je, ali se poklapalo taman sa blizinom ostalih koji su imali koronu).

kako bilo grad split je navodno i prešao pola puta do imuniteta krda, još mjesec dva dana, (taman do početka zime) i mi ovdje bi mogli kao šveđani imati imunitet krda. a onda ero as, može slobodno doći u split, i rentati stan i prezimiti ovdje, biti će najsigurniji , jer većina splićana će do zime(nadam se) preboljeti koronu, pa će se tako virus zaustaviti sam od sebe. u ST županiji do sada umrlo 71 osoba(u mom kvartu dvije ili tri), očekuje se još 70ak umrlih za našu žuapniju.. to ovako pucam malo iz glave, ali jedna recimo pametna osoba mi je potvrdila da sam na dobrom tragu

Pa Srbija, Bosna i Dalmacija su de facto nadomak do krda.

Iako je pitanje sto će biti sa gripom.
pa to. Ero mi je as tu. 
Ono desio se pad broja zaraženih i umrlih u Srbiji i as piše "kako srpsko stručno vodstvo odjedanput radi posao, a narod je počeo slušati vlast" ,takve je gluposti valja i za nas. lik pari kao zaključan u svom svijetu. 
U Srbiji , eto ja ne živim tamo, ali mogu se kladiti da nikakve promjene u ponašanju kod obične populacije nije bilo. Nego jednostavno taj virus izgleda da je pokosio što je imao pokositi. Šta je sa Novim Pazarom, tamo je dva tjedna bilo kaos, a sada ništa.. izgleda da taj grad je doslovno došao do imuniteta krda, i naravmo uvik će tu i tamo netko biti zaražen, ali nije to više ono klasično opterećenje sustava.

tako i as , jedan dan dalmacija imala malo slučajeva, i ovaj stavlja, "da konačno se uveo red" :D ja živim bogte ovdje, ali i u ostatku države, virus kao da ne postoji u glavama ljudi. plus turizam. ja sam sada imao šveđane, tri grupe šveđana na krstarenju ovaj mjesec.  ima dosta još turista. ostali ljudi se normalno ponašaju. 

inače nisam luđu osobu od njega vidio na ovoj temi :D .. svi ostali , aj nije lako ljudima priznati greške , ali saznaju nešto, malo prime udarac na ego, nauče i to je to. 

ovaj as, i dalje 
1)barata nepotrebnim podacima, tipa icidencama, r, a te nepotrebne podatke koje  -- nisu koristile nikome, bazira na još glupljim stvarima a to je  broj 2
2) a to je da je onaj broj što mi testiramo "realni broj zaraženih" -- ja sam prije mjesec dana pisao da bi u RH moglo biti realno 250 000 zaraženih sa realnim rastom od nekoliko tisuća dnevno, i aj većina mi se smijala,  a sada nitko se ne smije, jer je Beroš izjavio - da je u RH 400 000 ljudi bilo u kontatku sa koronom. Dakle već prije sam ja nagađao(a pratim Bakića i druge koji su ispali u pravu) i na kraju zanimljivo potvrdi to i Beroš , dakle HDZovac u vladi --a sud i mišljenje nadređenih iz Partije, obično je Eri Biblija -- to smo skužili na forumu, nije bilo luđeg partijskog fanatika HDZa od Ere kroz ove godine. -- međutim on sada iz nekog ludog razloga ignorira čak i svoje HDZovce.. i onda Ero i dalje odbija to priznati i dalje barata sa nekim tablicama i brojevima od 20 dnevno, 30 dnevno.. to je za kurac. to je kurac. to nije realan broj. to je više neki glupi okvir. bitan je broj umrlih i hospitaliziranih. Trump je rekao prije 2 mjeseca, što više testiraju to više zaraženih ima. 
3)pa onda as misli ako jedan dan broj zaraženih u dalmaciji padne sa 80ljudi na 20, 30ljudi - - "kako je rekao, stožer uveo stegu i konačno nedidsciplinirani dalmatinci slušaju". 
koji bog - nema ovdje nikakve stege niti stožera. jednostavno ili se manje ljudi testiralo, ili virus kako je dalmacija prešla dobru dionicu do imuniteta krda- ima sve manje prostora za širiti se i on već u kasnijoj fazi pada. to se vidilo na primjeru švedske.  tako i u srbiji. kakav crni srpski stožer, srbi se još manje držali ikakvih ograničenja, a po količini umrlih nisu nešto značajno gori od nas. 
4(
pa zatim citira one modele o tisućama mrtvih u RH, a u Bakić se prvo na fejsu naruga sa tim modelima (i još se ero hvali modelom čiji je raspon mrtvih od 500 do 12 000 doslovno-  pa to je komedija , zamisli da u realnom životu , planiraš recimo otvoriti firmu ove godine, pa imaš raspon procjene zarade od 50 000 kn do 1.2 milijuna i sa time ideš u banku po kredit ili u investitora žicaš lovu. poslali bi te nazad u osnovnu školu). dakle nakon što se Bakić naruga na svom fejsu, to su prenjeli neki naši mediji, a onda je zanimljivo došlo čak i do Američkih medija, pa su neki tamo i odustali od tih modela.. a ovaj as ih i dalje citira, unatoč što i sami autori tih modela su ih odbacili, a svi koji su ostali koji su ih koristili su se poklopili ušima.. 
mogu i dalje , ali ono..
nije mi jasna psiha ere.. 
evo vidim da se uspio brutalno posvađati sa speakerom.. i ja sam sa njim imao dosta rasprava i okršaja, ali nisam se nikada brutalno vrijeđa...

Last edited by AssadNaPodmornici on 26/9/2020, 20:11; edited 1 time in total

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 20:09

venus wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
Posavski gonič(bosanski!), pa evo ti to što tražiš. Stalno se samomatira, nema mu pomoći.  :D  

Da remiziramo... - Page 21 1-1

Posavski gonič kaže da će pik biti krajem rujna. Da mu povjerujemo? :)

Da remiziramo... - Page 21 E03510 ...pik je prošel!
kaj ti je cucak pobegal?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/9/2020, 20:17

Sladoljev na fejsu

Rezultati studije Američkog ministarstva obrane potvrdili su što govorim: ne možete se zaraziti i kovidom i gripom! A to je upravo suprotno čime vas plaše i Stožer civilne zaštite i Znanstveni savjet Vlade i medijska propaganda Duboke Države Hrvatske (DDH). Zato, poslušate li njihove laži (ili neznanje?) i cijepite li se protiv gripe, širom ćete otvoriti vrata kovidu! Stručna tijela DDH, plaćena da vas od kovida štite, sve rade kako bi "popravili" kovid statistike.

Preneseno: "Prestižni znanstveno-recenzirani medicinski časopis „VACCINE“ objavio je rezultate znanstvene studije "Cijepljenje protiv sezonske gripe i interferencija respiratornih virusa kod osoblja Ministarstva obrane tijekom sezonske gripe 2017.-2018.“ Istraživanje je provela Američka vojska radi procjene 'negativne učinkovitosti cjepiva'. Svi ispitanici američkog Ministarstva obrane bili su cijepljeni protiv sezonske gripe bez simptoma oboljenja dišnog sustava. Rezultati otkrivaju da cjepivo protiv gripe povećava rizik od infekcija drugim virusima dišnog sustava. Taj se fenomen naziva interferencija virusa.

Prema studiji, interferencija virusa zbog cjepiva protiv gripe, povezana je s infekcijama koronavirusom i metapneumovirusom.

Humani metapneumovirus (hMPV) je virus dišnog sustava koji uzrokuje infekcije gornjih dišnih putova (prehlada), najčešće kod djece mlađe od pet godina. Infekcija prolazi sama od sebe i bez komplikacija osim kod osoba starije životne dobi, osobito onih iznad 75 godina života te kroničnih bolesnika i onih s imunosupresijom (komentar: kao i kod korona prehlade!)

Studija je otkrila da kod cijepljenih osoba, rizik infekcije koronavirusom je veći do 36 posto, a metapneumovirusom do 51 posto. Rezultati ove studije IZRAVNO SU U SUPROTNOSTI s NEDAVNIM ZDRAVSTVENIM PREPORUKAMA u SAD-u (objavio i New York Times) da bi se ljudi trebali cijepiti cjepivom protiv sezonske gripe radi zaštite od infekcije novim koronavirusom SARS-CoV-2 (COVID-19)!

Ova studija NIJE OBJAVLJENA U VODEĆIM „mainstream“ MEDIJIMA – studiju je objavio 11. 3. 2020. „Disabled Veterans“.

Izvor: „Influenza vaccination and respiratory virus interference among Department of Defense personnel during the 2017. – 2018. influenza season“, Vaccine Vol. 38(2), 10. 1. 2020., str. 350.-354.

Propaganda DHD (HRT):

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ana-soldo-gosca-dnevnika-nove-tv---621702.html

Znanstveni savjet DHD (dr Đikić):
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/gost-dnevnika-nove-tv-ivan-djikic-eminentni-hrvatski-znanstvenik-o-borbi-protiv-pandemije---621563.html

Stožer civilne zaštite DHD (dr Markotić):
https://www.mirovina.hr/novosti/markotic-stariji-od-60-godina-obavezno-se-moraju-cijepiti-protiv-gripe/

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2020, 20:17

Mađarska 

https://www.novosti.rs/planeta/svet/920870/epidemija-komsiluku-madjarskoj-jos-12-ljudi-preminulo-zarazeno-950

Uteka virus iz Srbije u Mađarsku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 20:23

kurva se sakrila u komori. mislila je da ju nećemo naći.
pretvarala se da je karlovačko, ali ne ide to tako.
uništit kurvu.

Da remiziramo... - Page 21 Corona10

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 20:25

venus wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
Posavski gonič(bosanski!), pa evo ti to što tražiš. Stalno se samomatira, nema mu pomoći.  :D  

Posavski cucek je rekel  da bu krajem rujna? Ti mu vjeruješ? :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 20:32

UAE, Udruženi Arapski Emirati, država sa 9.92 milijuna stanovnika.
Do sada su testirali 9.32 milijuna stanovnika, skoro pa cijelo stanovništvo. :D
Tom prilikom su potvrdili : 90,600 pozitivnih slučajeva.

Krdo nije prokuženo, a korona upravo neustavljivo galopira.
Primjer kaže koliko je besmisleno masovno testiranje.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 20:35

safete maloumni. 
koplje te lijepo okarakterizirao.

glup si, manjak inteligencije. etc.

kaj si ono napisao? iq164?
to bosanski iq?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 20:44

Eroo wrote:UAE, Udruženi Arapski Emirati, država sa 9.92 milijuna stanovnika.
Do sada su testirali 9.32 milijuna stanovnika, skoro pa cijelo stanovništvo. :D
Tom prilikom su potvrdili : 90,600 pozitivnih slučajeva.

Krdo nije prokuženo, a korona upravo neustavljivo galopira.
Primjer kaže koliko je besmisleno masovno testiranje.
Ovi dijagrami UAE upravo objašnjavaju koliko su besmislena masovna testiranja.
Alemka to zna već od početka epidemije.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 20:47

Eroo wrote:
venus wrote:
Eroo wrote:

Posavski cucek je rekel  da bu krajem rujna? Ti mu vjeruješ? :)
Do kraja rujna imame još 4 dena, morti se bu čudo zgodilo. Čekamo na pik, ništa drugo nam ne preostaje. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 26/9/2020, 20:49

AssadNaPodmornici wrote:pa to. Ero mi je as tu. 
Ono desio se pad broja zaraženih i umrlih u Srbiji i as piše "kako srpsko stručno vodstvo odjedanput radi posao, a narod je počeo slušati vlast" ,takve je gluposti valja i za nas. lik pari kao zaključan u svom svijetu. 
U Srbiji , eto ja ne živim tamo, ali mogu se kladiti da nikakve promjene u ponašanju kod obične populacije nije bilo. Nego jednostavno taj virus izgleda da je pokosio što je imao pokositi. Šta je sa Novim Pazarom, tamo je dva tjedna bilo kaos, a sada ništa.. izgleda da taj grad je doslovno došao do imuniteta krda, i naravmo uvik će tu i tamo netko biti zaražen, ali nije to više ono klasično opterećenje sustava.

tako i as , jedan dan dalmacija imala malo slučajeva, i ovaj stavlja, "da konačno se uveo red" :D ja živim bogte ovdje, ali i u ostatku države, virus kao da ne postoji u glavama ljudi. plus turizam. ja sam sada imao šveđane, tri grupe šveđana na krstarenju ovaj mjesec.  ima dosta još turista. ostali ljudi se normalno ponašaju. 

inače nisam luđu osobu od njega vidio na ovoj temi :D .. svi ostali , aj nije lako ljudima priznati greške , ali saznaju nešto, malo prime udarac na ego, nauče i to je to. 

ovaj as, i dalje 
1)barata nepotrebnim podacima, tipa icidencama, r, a te nepotrebne podatke koje  -- nisu koristile nikome, bazira na još glupljim stvarima a to je  broj 2
2) a to je da je onaj broj što mi testiramo "realni broj zaraženih" -- ja sam prije mjesec dana pisao da bi u RH moglo biti realno 250 000 zaraženih sa realnim rastom od nekoliko tisuća dnevno, i aj većina mi se smijala,  a sada nitko se ne smije, jer je Beroš izjavio - da je u RH 400 000 ljudi bilo u kontatku sa koronom. Dakle već prije sam ja nagađao(a pratim Bakića i druge koji su ispali u pravu) i na kraju zanimljivo potvrdi to i Beroš , dakle HDZovac u vladi --a sud i mišljenje nadređenih iz Partije, obično je Eri Biblija -- to smo skužili na forumu, nije bilo luđeg partijskog fanatika HDZa od Ere kroz ove godine. -- međutim on sada iz nekog ludog razloga ignorira čak i svoje HDZovce.. i onda Ero i dalje odbija to priznati i dalje barata sa nekim tablicama i brojevima od 20 dnevno, 30 dnevno.. to je za kurac. to je kurac. to nije realan broj. to je više neki glupi okvir. bitan je broj umrlih i hospitaliziranih. Trump je rekao prije 2 mjeseca, što više testiraju to više zaraženih ima. 
3)pa onda as misli ako jedan dan broj zaraženih u dalmaciji padne sa 80ljudi na 20, 30ljudi - - "kako je rekao, stožer uveo stegu i konačno nedidsciplinirani dalmatinci slušaju". 
koji bog - nema ovdje nikakve stege niti stožera. jednostavno ili se manje ljudi testiralo, ili virus kako je dalmacija prešla dobru dionicu do imuniteta krda- ima sve manje prostora za širiti se i on već u kasnijoj fazi pada. to se vidilo na primjeru švedske.  tako i u srbiji. kakav crni srpski stožer, srbi se još manje držali ikakvih ograničenja, a po količini umrlih nisu nešto značajno gori od nas. 
4(
pa zatim citira one modele o tisućama mrtvih u RH, a u Bakić se prvo na fejsu naruga sa tim modelima (i još se ero hvali modelom čiji je raspon mrtvih od 500 do 12 000 doslovno-  pa to je komedija , zamisli da u realnom životu , planiraš recimo otvoriti firmu ove godine, pa imaš raspon procjene zarade od 50 000 kn do 1.2 milijuna i sa time ideš u banku po kredit ili u investitora žicaš lovu. poslali bi te nazad u osnovnu školu). dakle nakon što se Bakić naruga na svom fejsu, to su prenjeli neki naši mediji, a onda je zanimljivo došlo čak i do Američkih medija, pa su neki tamo i odustali od tih modela.. a ovaj as ih i dalje citira, unatoč što i sami autori tih modela su ih odbacili, a svi koji su ostali koji su ih koristili su se poklopili ušima.. 
mogu i dalje , ali ono..
evo vidim da se uspio brutalno posvađati sa speakerom.. i ja sam sa njim imao dosta rasprava i okršaja, ali nisam se nikada brutalno vrijeđa...

Ma u Pazaru je nemaju uopće, znam par ljudi tamo u zdravstvu i kaže mi prijateljica da sad apsolutno svi imaju antitijela.

I ako se vrati, pošto je sad puno manje onih koji su joj jako podložni, smrtnost će biti puno manja.

Na koncu u Srbiji je sada 70tak dnevno, od nekih 5000-6000 testiranih, a realno nitko mlađi od 60 se kod njih ne pridržava nikakvih mjera.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 20:52

koji si ti kreten, to je teško za čitat.
kaj hoćeš da opet po serveru tražim tvoje upise?

majmune neuki. ja sam stavio model u travnju ili lipnju.
model je pokazivao da će pik biti krajem rujna.

za razliku od tvojih črčkanja s 24časa moj model je prilično točno pokazao što će biti.

za razliku od tvojih kuvertiranja i prestanka epidemije već u mayu mjesecu.

glup si, neuk si, čefur si.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 20:58

Zanimljiv mi je sluča UK.
Država ima cca 68 milijuna stanovnika a testirali su  23.2 milijuna stanovnika. 
Pozitivno potvrđenih 429,000 iliti 6,316/1M. 
Umrlih: 41,970. 
Za prokuženost krda bi morali (kontrolirano) dozvoliti zarazu barem cca 60%,
iliti još cca 42,000 umrlih. 
Naravno, društvo bi moralo biti za ovu varijantu a egzekutor bi bila Vlada.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 21:02

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:pa to. Ero mi je as tu. 

ovaj as, i dalje 
4(
mogu i dalje , ali ono..

Ma u Pazaru je nemaju uopće, znam par ljudi tamo u zdravstvu i kaže mi prijateljica da sad apsolutno svi imaju antitijela.

I ako se vrati, pošto je sad puno manje onih koji su joj jako podložni, smrtnost će biti puno manja.

Na koncu u Srbiji je sada 70tak dnevno, od nekih 5000-6000 testiranih, a realno nitko mlađi od 60 se kod njih ne pridržava nikakvih mjera.

Dobro to, zna li se podatak koliko je SDŽ do sada testirano ljudi?
Ako taj podatak nemamo onda priča djeluje, milo rečeno, neuvjereno.
Mislim da su s današnjim testiranjem imali cca 6-7% od testiranih.
To je ogromno.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/9/2020, 21:04

veber wrote:koji si ti kreten, to je teško za čitat.

za razliku od tvojih črčkanja s 24časa moj model je prilično točno pokazao što će biti.

Ajde Veberu opusti se i uživaj u koroni... Ja sam na Vrancu...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 21:13

mutava baštarda wrote:

kurva se sakrila iza karlovačkog.

dođe mi frend i pitam ga, buš kaj popil?
bum, koronu ako imaš.

a, kurva od korone se sakrila iza karlovačkog.

ali izvukli smo ju van. i mislim da bu frend svladao barem pola korone.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/9/2020, 21:17

veber wrote:
mutava baštarda wrote:

bum, koronu ako imaš.

Što više korone to nam je svima bliži imunitet. Samo hrabro...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 21:19

Pa pogledajmo podatke za često eksponiran "švedski model"
Švedska: 10.1 milijun stanovnika
Testirano: 1.53 milijuna stanovnika ....cca 15% stanovništva! 
Od toga potvrđeno 90,900 pozitivnih iliti cca 6% od testiranih. 
O kakvoj tu prokuženosti stanovništav uopće pričamo? 
Ima li netko ikakav dokaz da negdje postoji takav slučaj?
Ja ne znam ni za jedan. 
Lako je pričati, ali se mora i preuzeti odgovornost za nepotrebno umrle..

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 21:21

mutava baštarda wrote:Što više korone to nam je svima bliži imunitet. Samo hrabro...
Koliki broj umrlih bi ti u HR bio prihvatljiv?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 21:22

mutava baštarda wrote:
veber wrote:
mutava baštarda wrote:

bum, koronu ako imaš.

Što više korone to nam je svima bliži imunitet. Samo hrabro...
korona je ko i safet. zakurac.
pišača. rizling je rulls

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 21:33

AssadNaPodmornici wrote:mogu i dalje , ali ono..
evo vidim da se uspio brutalno posvađati sa speakerom..
Šejker se svađa sam sa sobom.
Samo se podređeni u diskusiji,, u nedostatku argumenata, poslužuju ad hominem.
To kod mene ne izaziva nikakvu emociju. Doslovce nikakvu.
No, sa Šejkijem se ipak vodi diskusija na višem nivou.
On nije prevazilazi intelektualne mogućnosti "Posavskog goniča" iznad.
Nivo mu ipak srozava korišćenje šankovskih izraza. No, to je njegov izbor,
koji nigdje ne može koristiti osim na ovom forumu. Mi mu ga dođemo kao ispušni ventil. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics