Da remiziramo...
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
dobil sam ban jer su okarakterizirali da golo dupe šefice djeluje loše na puk foruma.
susjeda ima, po domaće rečeno tihi obrt.
skupe se crni audiji pa onda imam prepirku s dečkima koji su previše gledali američke filmove.
baba iz moje zgrade veli kako mogu s njom na kavu jer je žena lakog morala.
onda se pitam kakav je teži moral?
stavil bi fotku, ali jebga, nismo svi isti.
susjeda ima, po domaće rečeno tihi obrt.
skupe se crni audiji pa onda imam prepirku s dečkima koji su previše gledali američke filmove.
baba iz moje zgrade veli kako mogu s njom na kavu jer je žena lakog morala.
onda se pitam kakav je teži moral?
stavil bi fotku, ali jebga, nismo svi isti.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
94 mrtva u Hrvatskoj s virusom korona u devetom misecu...mutava baštarda wrote:
Ove zemlje koje imaju hladne boje nemaju obvezne maske...
Nosi ti masku, inače će se ohladiti oti oko'tebe.mutava baštarda wrote:Ove zemlje koje imaju hladne boje nemaju obvezne maske...
Ti se baš znaš čoviku posrat u ćeif...
Danas 7 umrlih, 333 zaražena, grafovi iskaču na sve strane...
Danas 7 umrlih, 333 zaražena, grafovi iskaču na sve strane...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
efendija se kliče inžinjerom.
zašto efendija nije o smrtnosti CO
2014-12-30
Jebote, pa ti samo sa mnom pričaš, de pronađi još koga, meni dosadilo...veber wrote:efendija se kliče inžinjerom.
šupak meraklijo.Eroo wrote:Jebote, pa ti samo sa mnom pričaš, de pronađi još koga, meni dosadilo...veber wrote:efendija se kliče inžinjerom.
nisi bitan.
2014-12-30
aj sad izlistajte ovu temu unazad 20 dana i tu su dilajle tvrdile kako će do kraja mjeseca broj zaraženih biti oko nule...
gdje nestade naš šejker... evo u ovih 10 i kusur dana broj zaraženih je narastao za 5 milijuna, probijen je broj od 1 milijun umrlih... ponovit ću opet što sam govorio još pred početak ljeta, kad je yoda tvrdio da će do konca ljeta ova priča o koroni završiti ili biti pri kraju... ja sam tvrdio da će brojevi biti samo sve veći i veći i to je upravo tako i bilo, ako izignoriramo da je država za vrijeme sezone pokušavala minorizirati brojeve...
pisao sam da će hrvatska početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i evo to se obistinjuje do idućeg ponedjeljka ćemo dostići taj broj...
do kraja godine imat ćemo preko 50 milijuna zaraženih na razini svijeta, i oko 2 milijuna umrlih...
i tek onda kreće rusvaj...
gdje nestade naš šejker... evo u ovih 10 i kusur dana broj zaraženih je narastao za 5 milijuna, probijen je broj od 1 milijun umrlih... ponovit ću opet što sam govorio još pred početak ljeta, kad je yoda tvrdio da će do konca ljeta ova priča o koroni završiti ili biti pri kraju... ja sam tvrdio da će brojevi biti samo sve veći i veći i to je upravo tako i bilo, ako izignoriramo da je država za vrijeme sezone pokušavala minorizirati brojeve...
pisao sam da će hrvatska početkom listopada imati oko 20 000 zaraženih i evo to se obistinjuje do idućeg ponedjeljka ćemo dostići taj broj...
do kraja godine imat ćemo preko 50 milijuna zaraženih na razini svijeta, i oko 2 milijuna umrlih...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj sad izlistajte ovu temu unazad 20 dana i tu su dilajle tvrdile kako će do kraja mjeseca broj zaraženih biti oko nule...
Bome.
Tko bu preživjel, ne bu mrtav ... rekel bi Grunf.
Guest- Guest
koji je tebi bronhi?michaellcmacha wrote:aj sad izlistajte ovu temu unazad 20 dana i tu su dilajle tvrdile kako će do kraja mjeseca broj zaraženih biti oko nule...
ja sam u travnju ili svibnju ili lipnjju stavio model da će krajem rujna biti kaotično i pik.
tko želi lako naše upis.
sefer halilović rahmetli safet od novog mesta je kuvertirao da nestaje do uskrsa.
čekam samo onog koji s 42 ima 18 praunuka i robija-tobija koji jebe rujku.
dam im sto metara prednosti.
2014-12-30
itekako obavezne u javnim zatvorenim prostorima.. msm na Svabijumutava baštarda wrote:Ove zemlje koje imaju hladne boje nemaju obvezne maske...
Guest- Guest
dobro,u restoranima,koji su bar veceras dupkom puni,po cijelom gradu,normalno je da nesh moci noshati masku,jerbo moras hranu trpati u žvalje.. i cugati..
Guest- Guest
a joojca thi puna.Legendovich wrote:dobro,u restoranima,koji su bar veceras dupkom puni,po cijelom gradu,normalno je da nesh moci noshati masku,jerbo moras hranu trpati u žvalje.. i cugati..
di je rujka?
2014-12-30
Da je to tako opasan virus, restorani ne bi ni radili...Legendovich wrote:dobro,u restoranima,koji su bar veceras dupkom puni,po cijelom gradu,normalno je da nesh moci noshati masku,jerbo moras hranu trpati u žvalje.. i cugati..
Restorani nisu nužna djelatnost a tu je uvijek i dostava...
Treba pronaći odgovorne za ovo sranje i raščetvoriti ih pred tv-om da čovječanstvo dobije kakvu-takvu zadovoljštinu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nedavno bijah doli u RH i prije puta natrag odem na stranice Bundesregirunga da vidim sto slijedi gastarbajtere iz RH koji dolaze u Svabiju..dakle,posto sam bio u RH ali u nerizicnoj zoni,bilo je potrebno samo da dam podatke na granici njemacke i kasnije u 24 sata obavim obaveznu kontrolu...T. wrote:Da je to tako opasan virus, restorani ne bi ni radili...Legendovich wrote:dobro,u restoranima,koji su bar veceras dupkom puni,po cijelom gradu,normalno je da nesh moci noshati masku,jerbo moras hranu trpati u žvalje.. i cugati..
Treba pronaći odgovorne za ovo sranje i raščetvoriti ih pred tv-om da čovječanstvo dobije kakvu-takvu zadovoljštinu...
dojdoh do granice Svabije,a ono 3-4 pandura granicna nesh pricaju smiju se i samo manuli mi da prodjem,kao iautu ispred..
nema sinhronizacije izvrsne i zakonodavne??..tko bi znao,ugl..svabi se sve vise i vise lezerno ponasaju..
najelitniji restorani rade,talijanski Vapiano zatvoren,ali niti ne cudi..utrpali jeftinu radnu snagu iz afrike i arapskih zemalja,koji sa higijenom nemaju nish zajednicko,dogodil ose vise pokvarenih stomaka i od tada ,april-may,nije niti otvoren..ovi ostali rade..tek minoran broj upitnih ne radi..
Guest- Guest
ti natipkaš i ostaneš živ.Legendovich wrote:nedavno bijah doli u RH i prije puta natrag odem na stranice Bundesregirunga da vidim sto slijedi gastarbajtere iz RH koji dolaze u Svabiju..dakle,posto sam bio u RH ali u nerizicnoj zoni,bilo je potrebno samo da dam podatke na granici njemacke i kasnije u 24 sata obavim obaveznu kontrolu...T. wrote:Da je to tako opasan virus, restorani ne bi ni radili...Legendovich wrote:dobro,u restoranima,koji su bar veceras dupkom puni,po cijelom gradu,normalno je da nesh moci noshati masku,jerbo moras hranu trpati u žvalje.. i cugati..
dojdoh do granice Svabije,a ono 3-4 pandura granicna nesh pricaju smiju se i samo manuli mi da prodjem,kao iautu ispred..
nema sinhronizacije izvrsne i zakonodavne??..tko bi znao,ugl..svabi se sve vise i vise lezerno ponasaju..
najelitniji restorani rade,talijanski Vapiano zatvoren,ali niti ne cudi..utrpali jeftinu radnu snagu iz afrike i arapskih zemalja,koji sa higijenom nemaju nish zajednicko,dogodil ose vise pokvarenih stomaka i od tada ,april-may,nije niti otvoren..ovi ostali rade..tek minoran broj upitnih ne radi..
2014-12-30
veber je bolestan
po cijeli dan ne radi ništa drugo nego vrijeđa i maltretira druge forumaše
odvratno
smuči mi se kad vidim da piše "veber"
vjerojatno se i njemu gadi
u kurac i život
po cijeli dan ne radi ništa drugo nego vrijeđa i maltretira druge forumaše
odvratno
smuči mi se kad vidim da piše "veber"
vjerojatno se i njemu gadi