ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 20 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Guest 26/9/2020, 11:46

Eroo wrote:

PS: Isprika za moje gramatiče i ine greške. Nisam baš vičan(iz razumljivih razloga) lijepom pisanju hrvatskog jezika.

Nema oprosta, jer ako ti vidiš gramatički odnosno pravopisni trn u očima drugih, onda moraš pristati na to da će drugi vidjeti brvno u tvojima i na to te jasno i glasno upozoravati.
Sam uvodiš taj kriterij pa ga se i sam drži. Ili jednostavno zašuti.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2020, 11:53

Speare Shaker wrote:
Kao što se to dogodilo sa brojim uzročnicima kojekakvih pandemija, poput recimo velikih boginja ili crne kuge, nebitno što i danas u svijetu postoje područja gdje te bolesti imaju doslovce endemski karakter.

A niti danas nismo shvatili zašto se to dogodilo i zašto se svako malo događa (SARS 2002.-2004.).
Pri tome nam ama baš nikakav matematički model nije bio od pomoći, jednostavno zato jer nam očito manjka znanja o ponašanju odnosno intrinzičnoj prirodi uzročnika tih bolesti, bila riječ o bakterijama, virusima itd.
Kada bi u modele uvrsti i takva moguća nova znanja, bili bi uspješniji i davali bi bolja predviđanja, ali ni tada ne bi bili potpuno precizni, jer tako nešto u kaotičnim sustavima jednostavno po prirodi stvari ilitiga intrinzično odnosno po definiciji jednostavno nije moguće,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 11:55

Da remiziramo... - Page 20 1-1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 12:07

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:
Kao što se to dogodilo sa brojim uzročnicima kojekakvih pandemija, poput recimo velikih boginja ili crne kuge, nebitno što i danas u svijetu postoje područja gdje te bolesti imaju doslovce endemski karakter.

A niti danas nismo shvatili zašto se to dogodilo i zašto se svako malo događa (SARS 2002.-2004.).
Pri tome nam ama baš nikakav matematički model nije bio od pomoći, jednostavno zato jer nam očito manjka znanja o ponašanju odnosno intrinzičnoj prirodi uzročnika tih bolesti, bila riječ o bakterijama, virusima itd.
Kada bi u modele uvrsti i takva moguća nova znanja, bili bi uspješniji i davali bi bolja predviđanja, ali ni tada ne bi bili potpuno precizni, jer tako nešto u kaotičnim sustavima jednostavno po prirodi stvari ilitiga intrinzično odnosno po definiciji jednostavno nije moguće,
Vidiš da ti možeš biti i dobar učenik kad hoćeš. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 12:11

Speare Shaker wrote:
Eroo wrote:
Speare Shaker wrote:
Sad jasnije, intrizično blentavo stvorenje sa rastućim problemom demencije?
IntriNzično, Gnječo, mentalna ljenčugo.

A to. Jebote, pojeo sam jedno slovo, so fucking what?

Sad si i neka vrsta jezičnog čistunca bez obzira što ti očito slovenski bolje ide od hrvatskog jezika?
Daj ne benavi, ili benavi barem malo manje. Neznalice iskompleksirana.
I tako(isto) pešes puta. 
I ova tema ima znakovit naziv, tako da ste i vi Šoići uzeti u obzir.  :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 15:51

safete! ti si neke kuverte spominjao? 
zadnja kuverta je bila da s 15im OM pada broj, pa si malo radio korekcije.

daj odi golubove hranit i prestani pisat pizdarije.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 18:00

Da remiziramo... - Page 20 1-2

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 18:02

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 18:08

veber wrote:safete! ti si neke kuverte spominjao? 

Posavski gonič(bosanski!), pa evo ti to što tražiš. Stalno se samomatira, nema mu pomoći.  :D  

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 26/9/2020, 18:31

AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:Yoda,ono,malo mi je cudno sto nema vizualnih dokaza ovog Covida..uguglaj bilo koju jebenu bolestinu,naci ces zilijun slika..za covida-nish
ima , meni je u mom kvartu hrpa ljudi imalo koronu, a u tom periodu većina nas je imalo neku vrstu prehlade /viroze. sada nakon toga ništa. 2 ili 3 osobe su iz našeg kvarta umrle. dakle znam osobe koje su imale koronu baš potvrđenu, mi ostali smo imali viroze/prehlade itd.(što možda i nije bila korona, možda je, ali se poklapalo taman sa blizinom ostalih koji su imali koronu).

kako bilo grad split je navodno i prešao pola puta do imuniteta krda, još mjesec dva dana, (taman do početka zime) i mi ovdje bi mogli kao šveđani imati imunitet krda. a onda ero as, može slobodno doći u split, i rentati stan i prezimiti ovdje, biti će najsigurniji , jer većina splićana će do zime(nadam se) preboljeti koronu, pa će se tako virus zaustaviti sam od sebe. u ST županiji do sada umrlo 71 osoba(u mom kvartu dvije ili tri), očekuje se još 70ak umrlih za našu žuapniju.. to ovako pucam malo iz glave, ali jedna recimo pametna osoba mi je potvrdila da sam na dobrom tragu

Pa Srbija, Bosna i Dalmacija su de facto nadomak do krda.

Iako je pitanje sto će biti sa gripom.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by darth_vader 26/9/2020, 18:48

Svi pucaju neke svoje paušalne procjene, al' Ero barem pokušava uobličiti neke stvari... ćemo vidit, rekli bi slijepci...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2020, 18:49

Mi smo krdo odavno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 18:58

jasambrend wrote:Svi pucaju neke svoje paušalne procjene, al' Ero barem pokušava uobličiti neke stvari... ćemo vidit, rekli bi slijepci...
jebote ero u kanalizacijski otvor
Da remiziramo... - Page 20 Img_2064
to je bilo u početku. sada vlada žuja.
nemreš koronu ni za lijek naći.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 19:13

veber wrote:
jasambrend wrote:Svi pucaju neke svoje paušalne procjene, al' Ero barem pokušava uobličiti neke stvari... ćemo vidit, rekli bi slijepci...
Posavski gonič, kaće pik, krajem rujna? :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/9/2020, 19:14

Eroo wrote:

Posavski gonič(bosanski!), pa evo ti to što tražiš. Stalno se samomatira, nema mu pomoći.  :D  

Posavski gonič kaže da će pik biti krajem rujna. Da mu povjerujemo? :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/9/2020, 19:24

Čitam neka izvješća da su Iluminati ubacili taj virus da optuže  Kinu , spriječe novi izbor Trumpa koji ne pleše kako oni oće te da se države zaduže kod njih i tako oni još jači.

Al kad meni to nije zanimljivo čisto sumnjam da je drugima koji uopće ne vjeruju da nekakva zla elita vlada svijetom tj to  preko hijerarhije koju su uspostavili preko nekih moćnih država.

Ma to je sve dosadno. Spavanje i Playstation i čekaš da prođe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 19:24

Eroo wrote:
Eroo wrote:

šupku bosanski, ja sam napravio model, kada? u vrijeme kada si ti kurvertirao prvo pismo iza uskrsa.
lako se provjeri kao i tvoje kuvertiranje.
lijepo ti je spear natipkao.
glup si.
i nema tu pomoći.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 26/9/2020, 19:27

veber wrote:

Ujebo ih marketing pa sad ne stignu dovoljno brzo puniti...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 26/9/2020, 19:34

jasambrend wrote:
veber wrote:

Ujebo ih marketing pa sad ne stignu dovoljno brzo puniti...
imam uvijek razne pive, ko ekipa iz slovenske. ja ti nemam brojač love. mi ti više na povjerenje idemo.
nismo iz kradezeja, kaj ne? idemo delat!

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/9/2020, 20:02

Eroo wrote:
Eroo wrote:

Da remiziramo... - Page 20 E03510 ...pik je prošel!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/9/2020, 20:08

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:Yoda,ono,malo mi je cudno sto nema vizualnih dokaza ovog Covida..uguglaj bilo koju jebenu bolestinu,naci ces zilijun slika..za covida-nish
ima , meni je u mom kvartu hrpa ljudi imalo koronu, a u tom periodu većina nas je imalo neku vrstu prehlade /viroze. sada nakon toga ništa. 2 ili 3 osobe su iz našeg kvarta umrle. dakle znam osobe koje su imale koronu baš potvrđenu, mi ostali smo imali viroze/prehlade itd.(što možda i nije bila korona, možda je, ali se poklapalo taman sa blizinom ostalih koji su imali koronu).

kako bilo grad split je navodno i prešao pola puta do imuniteta krda, još mjesec dva dana, (taman do početka zime) i mi ovdje bi mogli kao šveđani imati imunitet krda. a onda ero as, može slobodno doći u split, i rentati stan i prezimiti ovdje, biti će najsigurniji , jer većina splićana će do zime(nadam se) preboljeti koronu, pa će se tako virus zaustaviti sam od sebe. u ST županiji do sada umrlo 71 osoba(u mom kvartu dvije ili tri), očekuje se još 70ak umrlih za našu žuapniju.. to ovako pucam malo iz glave, ali jedna recimo pametna osoba mi je potvrdila da sam na dobrom tragu

Pa Srbija, Bosna i Dalmacija su de facto nadomak do krda.

Iako je pitanje sto će biti sa gripom.
pa to. Ero mi je as tu. 
Ono desio se pad broja zaraženih i umrlih u Srbiji i as piše "kako srpsko stručno vodstvo odjedanput radi posao, a narod je počeo slušati vlast" ,takve je gluposti valja i za nas. lik pari kao zaključan u svom svijetu. 
U Srbiji , eto ja ne živim tamo, ali mogu se kladiti da nikakve promjene u ponašanju kod obične populacije nije bilo. Nego jednostavno taj virus izgleda da je pokosio što je imao pokositi. Šta je sa Novim Pazarom, tamo je dva tjedna bilo kaos, a sada ništa.. izgleda da taj grad je doslovno došao do imuniteta krda, i naravmo uvik će tu i tamo netko biti zaražen, ali nije to više ono klasično opterećenje sustava.

tako i as , jedan dan dalmacija imala malo slučajeva, i ovaj stavlja, "da konačno se uveo red" :D ja živim bogte ovdje, ali i u ostatku države, virus kao da ne postoji u glavama ljudi. plus turizam. ja sam sada imao šveđane, tri grupe šveđana na krstarenju ovaj mjesec.  ima dosta još turista. ostali ljudi se normalno ponašaju. 

inače nisam luđu osobu od njega vidio na ovoj temi :D .. svi ostali , aj nije lako ljudima priznati greške , ali saznaju nešto, malo prime udarac na ego, nauče i to je to. 

ovaj as, i dalje 
1)barata nepotrebnim podacima, tipa icidencama, r, a te nepotrebne podatke koje  -- nisu koristile nikome, bazira na još glupljim stvarima a to je  broj 2
2) a to je da je onaj broj što mi testiramo "realni broj zaraženih" -- ja sam prije mjesec dana pisao da bi u RH moglo biti realno 250 000 zaraženih sa realnim rastom od nekoliko tisuća dnevno, i aj većina mi se smijala,  a sada nitko se ne smije, jer je Beroš izjavio - da je u RH 400 000 ljudi bilo u kontatku sa koronom. Dakle već prije sam ja nagađao(a pratim Bakića i druge koji su ispali u pravu) i na kraju zanimljivo potvrdi to i Beroš , dakle HDZovac u vladi --a sud i mišljenje nadređenih iz Partije, obično je Eri Biblija -- to smo skužili na forumu, nije bilo luđeg partijskog fanatika HDZa od Ere kroz ove godine. -- međutim on sada iz nekog ludog razloga ignorira čak i svoje HDZovce.. i onda Ero i dalje odbija to priznati i dalje barata sa nekim tablicama i brojevima od 20 dnevno, 30 dnevno.. to je za kurac. to je kurac. to nije realan broj. to je više neki glupi okvir. bitan je broj umrlih i hospitaliziranih. Trump je rekao prije 2 mjeseca, što više testiraju to više zaraženih ima. 
3)pa onda as misli ako jedan dan broj zaraženih u dalmaciji padne sa 80ljudi na 20, 30ljudi - - "kako je rekao, stožer uveo stegu i konačno nedidsciplinirani dalmatinci slušaju". 
koji bog - nema ovdje nikakve stege niti stožera. jednostavno ili se manje ljudi testiralo, ili virus kako je dalmacija prešla dobru dionicu do imuniteta krda- ima sve manje prostora za širiti se i on već u kasnijoj fazi pada. to se vidilo na primjeru švedske.  tako i u srbiji. kakav crni srpski stožer, srbi se još manje držali ikakvih ograničenja, a po količini umrlih nisu nešto značajno gori od nas. 
4(
pa zatim citira one modele o tisućama mrtvih u RH, a u Bakić se prvo na fejsu naruga sa tim modelima (i još se ero hvali modelom čiji je raspon mrtvih od 500 do 12 000 doslovno-  pa to je komedija , zamisli da u realnom životu , planiraš recimo otvoriti firmu ove godine, pa imaš raspon procjene zarade od 50 000 kn do 1.2 milijuna i sa time ideš u banku po kredit ili u investitora žicaš lovu. poslali bi te nazad u osnovnu školu). dakle nakon što se Bakić naruga na svom fejsu, to su prenjeli neki naši mediji, a onda je zanimljivo došlo čak i do Američkih medija, pa su neki tamo i odustali od tih modela.. a ovaj as ih i dalje citira, unatoč što i sami autori tih modela su ih odbacili, a svi koji su ostali koji su ih koristili su se poklopili ušima.. 
mogu i dalje , ali ono..
nije mi jasna psiha ere.. 
evo vidim da se uspio brutalno posvađati sa speakerom.. i ja sam sa njim imao dosta rasprava i okršaja, ali nisam se nikada brutalno vrijeđa...

Last edited by AssadNaPodmornici on 26/9/2020, 20:11; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics