Da remiziramo...
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
Dvodimenzionalni flatlanderi nam kroje sudbinu. Nažalost.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
Drugo, i Bresccia i Bergamo su provincije u Lombardiji! Prestani čitati "Logično" !
Fino, bake odvele unuke na promociju knjige, nigdje dica ne tapkaju po mobitelu.Eroo wrote:Svi bez maski i distance...strašno...
Katastrofa
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-posljednja-24-sata-zabiljezena-333-nova-slucaja-preminulo-sedam-osoba-15022603
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-posljednja-24-sata-zabiljezena-333-nova-slucaja-preminulo-sedam-osoba-15022603
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
Drugo, i Bresccia i Bergamo su provincije u Lombardiji! Prestani čitati "Logično" !
333 nova slučaja u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 286 osoba
U protekla 24 sata zabilježena su 333 nova slučaja pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.446. Među njima je 286 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 23 pacijenta. U protekla 24 sata testirane su 4.793 osobe.
02.10.2020. 10:00
PS: Današnji novozaraženi su 6.9% od broja testiranih. Loš signal.
Do 2% je još podnošljivo!
Do 2% je još podnošljivo!
safete, tvoja loza je nevjerovatna.Eroo wrote:Moja starija princeza je glazbeno izobražena. Klasika joj je bila temelj.marcellus wrote:Sovak wrote:veber wrote:moja kćer je jedno vrijeme slušala jelenu rozgu.Sovak wrote:Tko jebe koronu.
Glavno da delaju noćni klubovi.
Noćni klubovi ispred svega i svakoga.
Jebem mater i njima i noćnim klubovima pička im materina usrana ciganska cajkaška.
Amen.
kaj da joj napravim?
Nikaj.
Ja sam svojima kad su bili u toj nekoj dobi rekel ovak - kaj bute vani slušali je vaš problem (pod uvjetom da to ne znam).
Ali ako ikad to (cajke) doma čujem i najdem ... vuha vam trgam na živo. Bez imalo empatije.
je... cajke i heroin, to smo se žena i ja davno dogovorili da nikad ne sme uć u kuću i to ćemo klinkama objasnit kad budu malo veće koje su konzekvence ak im ikad padne na pamet, a otprilike su to kaj veliš, odšerafim im glavu
Danas sluša (i) cajke. Doduše, ako joj se nađem u auto uvijek ugasi radio...
Dakle, o ukusima nema smisla raspravljati. Svatko ima svoj pa tako i djeca.
ali da ti je, kako tipkaš glazbeno izobražena, još jedan srbizam, ne bi slušala cajke.
naravno, ti si klavir cukao na pašu pa si mjerodavan.
2014-12-30
Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
Razumjet ćeš u čemu griješiš. Ne veselim se tome, rađe bi vidio da si ti u pravu.mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
dok ti brojiš mrtve iz popovače ja bum potražio kuverte od safeta.mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
polovicom travnja je prvu kuvertu hitil.
2014-12-30
Vrati se ti u HR, tu ćeš imati barem minimalca...Švabe ne plaćaju nerad i pametovanje.veber wrote:dok ti brojiš mrtve iz popovače ja bum potražio kuverte od safeta.mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
Lako im je sad kad su preuzeli "hrvatski model".
Last edited by Eroo on 2/10/2020, 12:23; edited 1 time in total
safete, da imaš trun inteligencije zaključio bi da sam u hrvatskoj.Eroo wrote:Vrati se ti u HR, tu ćeš imati barem minimalca...Švabe ne plaćaju nerad i pametovanje.veber wrote:dok ti brojiš mrtve iz popovače ja bum potražio kuverte od safeta.mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
inače od mjeseca prosinca.
po intelektu ti parnjaku robiju sam već pisao kako vjerovatno nebum do siječnja za njemačku.
a, minimalac u njemačkoj je 1300€.
glup si.
2014-12-30
Jebiga, i hr minimalac je bolji nego ništa...veber wrote:safete, da imaš trun inteligencije zaključio bi da sam u hrvatskoj.Eroo wrote:Vrati se ti u HR, tu ćeš imati barem minimalca...Švabe ne plaćaju nerad i pametovanje.veber wrote:dok ti brojiš mrtve iz popovače ja bum potražio kuverte od safeta.mutava baštarda wrote:Ja ću mrtve iz Popovače, a ti iz cijele Švedske pa ćemo vidjeti čija mater crnu vunu prede...Eroo wrote:Od danas do kraja mjeseca te zadužujem da nas izvještavaš o situaciji u Popovači. Može?mutava baštarda wrote:Nemoj zajebavat, a ja mislio da su nogometni klubovi...Eroo wrote:PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
inače od mjeseca prosinca.
po intelektu ti parnjaku robiju sam već pisao kako vjerovatno nebum do siječnja za njemačku.
a, minimalac u njemačkoj je 1300€.
glup si.
veber wrote:meni je šećer 2,5 imam obrnutu situaciju.mutava baštarda wrote:Ma meni skače šećer, a grožđe spizdila ova kiša... Uglavnom vino se sprema, prase odabrano, drva u kući...veber wrote:zakaj si bezobrazan sa safetom?
čoek kuvertira.
čoek ima prostatis.
čoek ima gastritis
zadnji put mu se dignul na titovom sprovodu.
pusti čoeka.
jebote u mladosti je cukal klavir dok je išao na pašu.
ovce, ne on.
Za Lockdown spremni
ja napravim češnjovke. ti doniraš malo graha, moj stari skriva špek dok ne "sazrije"
napravimo feštu. marc radi grah.
ja dopeljam susjedu.
A ja bum vam sve pojel i još susedu pojebal. I samo nestanem.
Ne bute niti skužili da sam bil tam. Suseda bude.
Guest- Guest
nakon kaj buš jel, ne buš jebal.Sovak wrote:veber wrote:meni je šećer 2,5 imam obrnutu situaciju.mutava baštarda wrote:Ma meni skače šećer, a grožđe spizdila ova kiša... Uglavnom vino se sprema, prase odabrano, drva u kući...veber wrote:zakaj si bezobrazan sa safetom?
čoek kuvertira.
čoek ima prostatis.
čoek ima gastritis
pusti čoeka.
ovce, ne on.
Za Lockdown spremni
ja napravim češnjovke. ti doniraš malo graha, moj stari skriva špek dok ne "sazrije"
ja dopeljam susjedu.
ako misliš jebat prije manđe.
susjeda se malo zdebljala, ali nikaj zabrinjavajuće. i njoj korona uništava posao. mada po broju crnih audija ne bi se reklo da biznis pati.
2014-12-30
Siguran sam da je odgovorna i da se drži uputa stožera.veber wrote:nakon kaj buš jel, ne buš jebal.Sovak wrote:veber wrote:meni je šećer 2,5 imam obrnutu situaciju.mutava baštarda wrote:Ma meni skače šećer, a grožđe spizdila ova kiša... Uglavnom vino se sprema, prase odabrano, drva u kući...veber wrote:zakaj si bezobrazan sa safetom?
čoek kuvertira.
čoek ima prostatis.
čoek ima gastritis
pusti čoeka.
ovce, ne on.
Za Lockdown spremni
ja dopeljam susjedu.
ako misliš jebat prije manđe.
susjeda se malo zdebljala, ali nikaj zabrinjavajuće. i njoj korona uništava posao. mada po broju crnih audija ne bi se reklo da biznis pati.
dobil sam ban jer su okarakterizirali da golo dupe šefice djeluje loše na puk foruma.
susjeda ima, po domaće rečeno tihi obrt.
skupe se crni audiji pa onda imam prepirku s dečkima koji su previše gledali američke filmove.
baba iz moje zgrade veli kako mogu s njom na kavu jer je žena lakog morala.
onda se pitam kakav je teži moral?
stavil bi fotku, ali jebga, nismo svi isti.
susjeda ima, po domaće rečeno tihi obrt.
skupe se crni audiji pa onda imam prepirku s dečkima koji su previše gledali američke filmove.
baba iz moje zgrade veli kako mogu s njom na kavu jer je žena lakog morala.
onda se pitam kakav je teži moral?
stavil bi fotku, ali jebga, nismo svi isti.
2014-12-30
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50