Da remiziramo...
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
koji si ti panglu, to je za nebilivit.
u neinteligenciji priljepiš se ko robi na algoritam.
imam ex žene
imam mačke
nemam komšije, imam susjede.
fali ti dodira pa se diraš sa susjedom koji nije žensko.
daj malo o klaviru i paši.
ne tvoj hadžiefendovićsalihpašić, već o hranjenju ovaca s klavirom na hrbatu.
imam ex žene
imam mačke
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne radi se samo o Bergamu.mutava baštarda wrote:Ajde u kurac više sa Bergamom. Tamo su zasrali, poslali vojsku da pokupi mrtve i spalili ih kao da će mrtvi kašljati pa širiti zarazu.Eroo wrote:Bistriš sve okolo a ne znaš koliko ljudi pokopljete tjedno u Sinju?mutava baštarda wrote:evo od kako je korone padamo ki muve...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Da te pitam, koliko ih u Sinju umre prirodnom smrću u jednom normalnom tjednu dana?
Ako bi bija vičan matematiki zna bi to već iz podatka o broju stanovnika.
Po popisu iz 2011 sam vam izračuna da imate 5 do 6 pogreba tjedno.
Sad si zamisli da najedanput imate 30 do 35 pogreba tjedno (bergamski scenario).
Mogu si zamisliti kako bi ti iša ulicon i uvjerava ljude kako je sve to jebena gripa, ništa strašno.
Nadam se da tamo koliko toliko funkcionira država i da će obitelji žrtava uspjeti u tužbi ili da je odpeo neki mafijaš tako da su mu u bolnici spalili pluća krivom terapijom... Pa će obitelj riješiti to...
Dolje sam ti označio 3 talijanske regije na sjeveru Italije:
postotki umrlih u odnosu na ukupni broj zaraženih: 15.8 % ; 11.7 %; 12.7 %
Prosječni postotak umrlih u Italiji: 11.3%
01. listopad, 2020 - podaci: Ministarstvo zdravstva Italije
PS @Mutavi: Cjepljenje, o kojem pričaš, se je događalo 2 mjeseca prije pojave korone virusa na sjeveru Italije.
Drugo, i Bresccia i Bergamo su provincije u Lombardiji! Prestani čitati "Logično" !
Drugo, i Bresccia i Bergamo su provincije u Lombardiji! Prestani čitati "Logično" !
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Ajde u kurac više sa Bergamom. Tamo su zasrali, poslali vojsku da pokupi mrtve i spalili ih kao da će mrtvi kašljati pa širiti zarazu.Eroo wrote:Bistriš sve okolo a ne znaš koliko ljudi pokopljete tjedno u Sinju?mutava baštarda wrote:evo od kako je korone padamo ki muve...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Da te pitam, koliko ih u Sinju umre prirodnom smrću u jednom normalnom tjednu dana?
Sad si zamisli da najedanput imate 30 do 35 pogreba tjedno (bergamski scenario).
Mogu si zamisliti kako bi ti iša ulicon i uvjerava ljude kako je sve to jebena gripa, ništa strašno.
Nadam se da tamo koliko toliko funkcionira država i da će obitelji žrtava uspjeti u tužbi ili da je odpeo neki mafijaš tako da su mu u bolnici spalili pluća krivom terapijom... Pa će obitelj riješiti to...
Projekcija smrtnosti za HR, ako bi se svi ponašali kao ti i Yoda (na izi):
Odnosi se na 01.01.2021: 241(36-508)/1 dan
ili kumulativno do 01.01.2021 : 7,026(1,126-18,427)
S time da su i vrijednosti u zagradi moguće, kao i u Bergamu.
U takvom slučaju imaš psihologiju masa, nema liječnika, nema hrane u dućanu,
a ako je i ima nema nikoga da ti je donese....
Naravno, ove brojke nikad ne bi dozvolio stožer, hoću reć država.
Možeš mirno spavati.
Mutavi, projekcija iznad nije moja, već jednog američkog sveučilišta.
Imaš li odgovor ili prigovor?
Onog šta si nam rekli 1500 do desetog ako ne uvedemo strožije mjere, a kod nas ovo lito bio raspašoj... i 70000 šveđanki i šveđana niz kanalizaciju ako ne uvedu kineski model. Svakako da im vjerujem...
Ako su vam s projekcijom predvidili, na primjer, broj umrli na neki da 4.58, a dogodi se 4 ili 5 onda je to za ovaj tip matematičkog
predviđanja fenomenalan rezultat. Ako ti kroz 3 tjedna predviđa 15 umrlih, mjesec dana poslije 82, onda moraš biti ili lud ili neodgovorni ignorant. Sva sreća da u Stožeru nisu ljudi toga tippa.
Ja sam ti napisao šta sam napisao, tvoje je da razumiš koliko ti bubrezi u glavi omogućavaju.veber wrote:koji si ti panglu, to je za nebilivit.
imam ex žene
imam mačke
Ako ti mačka nije više kod tebe onda ti je to ex mačka i kladio bih se da se s komšijom mazi.
Last edited by Eroo on 1/10/2020, 20:27; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
ti si napisao kaj si napisao.Eroo wrote:Ja sam ti napisao šta sam napisao, tvoje je da razumiš koliko ti bubrezi u glavi omogućavaju.veber wrote:koji si ti panglu, to je za nebilivit.
imam ex žene
imam mačke
Ako ti mačka nije više kod tebe onda ti je to ex maška i kladio bih se da se s komšijom mazi.
ti pišeš već godinama da bi pisao.
imaš klasični sindrom neinteligente osobe.
odjednom si se ulovio mojih mačaka.
kaj misliš da kao pariraš?
kaj bi ja sada trebao? osjetiti se povrijeđenim?
možemo o tome kako te nitko ne zove nikam.
hvališ se kako si bio u birtiji s 50 ljudi smješten između nosivog stupa, ženskog wc-a i pomoćnog ulaza u kuhinju.
to je tvoj intelektualni doseg?
2014-12-30
Psiho, vama, dvodimenzionalnim flatlanderima, je to misaona imenica. Nedostaje vam
treća dimenzija i ne možete razumjeti više ležeće sfere.
I znaš, morat ćeš promijeniti forum(ako već i nisi), jer te ovdje već imaju pun ku..fer.
Tvoje laži, izmišljanja i fikcije nikoga više ne zanimaju(ako su ikad). Nikoga ozbiljnijeg.
Preskaču te, jer znaju s kim imaju posla.....Što se mene tiče, samo nastavi. Moj ekran sve podnosi.
I znaš, morat ćeš promijeniti forum(ako već i nisi), jer te ovdje već imaju pun ku..fer.
Tvoje laži, izmišljanja i fikcije nikoga više ne zanimaju(ako su ikad). Nikoga ozbiljnijeg.
Preskaču te, jer znaju s kim imaju posla.....Što se mene tiče, samo nastavi. Moj ekran sve podnosi.
Eroo wrote:Ne radi se samo o Bergamu.mutava baštarda wrote:Ajde u kurac više sa Bergamom. Tamo su zasrali, poslali vojsku da pokupi mrtve i spalili ih kao da će mrtvi kašljati pa širiti zarazu.Eroo wrote:Bistriš sve okolo a ne znaš koliko ljudi pokopljete tjedno u Sinju?mutava baštarda wrote:evo od kako je korone padamo ki muve...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
Dolje sam ti označio 3 talijanske regije na sjeveru Italije:
postotki umrlih u odnosu na ukupni broj zaraženih: 15.8 % ; 11.7 %; 12.7 %
Prosječni postotak umrlih u Italiji: 11.3%
01. listopad, 2020 - podaci: Ministarstvo zdravstva Italije
Ovo ne želim više objašnjavati.
sefere safetoviću.Eroo wrote:Psiho, vama, dvodimenzionalnim flatlanderima, je to misaona imenica. Nedostaje vam
daj nam napiši kako ti je iq 164, a jednoj sharon je 154.
uz taj iq, opiši kako si cukao klavir na pašu, ne onog osmaliju, već kada si ovce cukao.
ovce bleje, safet se budi.
mati mu odsvira uz svijeću šopena i veli;
safete sine, eto ti klavira i ovaca.
jutro mrzlo, ovce bekeću, safet tegli klavir na plećima. i kada misliš da si u zoru ranu sve vidio skužiš safeta i shvatiš kako si malen
2014-12-30
ero je intelekta kao i ti.Legendovich wrote:Feberu,tebe Ero mnogo rajca izgleda...
skoro vam isti životni put.
2014-12-30
a da si malo slušao na tečaju jezika znao bi kada se koristi fau ili W
ali od likova kao ti ili ojro se ne traži gramatika.
nakon 5g koji ti je nivo jezika u njemačkoj? ne po babi i stričevima, nego priznata diploma neke jezične škole.
ali od likova kao ti ili ojro se ne traži gramatika.
nakon 5g koji ti je nivo jezika u njemačkoj? ne po babi i stričevima, nego priznata diploma neke jezične škole.
2014-12-30
Sovak wrote:veber wrote:moja kćer je jedno vrijeme slušala jelenu rozgu.Sovak wrote:Tko jebe koronu.
Glavno da delaju noćni klubovi.
Noćni klubovi ispred svega i svakoga.
Jebem mater i njima i noćnim klubovima pička im materina usrana ciganska cajkaška.
Amen.
kaj da joj napravim?
Nikaj.
Ja sam svojima kad su bili u toj nekoj dobi rekel ovak - kaj bute vani slušali je vaš problem (pod uvjetom da to ne znam).
Ali ako ikad to (cajke) doma čujem i najdem ... vuha vam trgam na živo. Bez imalo empatije.
je... cajke i heroin, to smo se žena i ja davno dogovorili da nikad ne sme uć u kuću i to ćemo klinkama objasnit kad budu malo veće koje su konzekvence ak im ikad padne na pamet, a otprilike su to kaj veliš, odšerafim im glavu
nemreš spriječit niti jedno niti drugo.marcellus wrote:Sovak wrote:veber wrote:moja kćer je jedno vrijeme slušala jelenu rozgu.Sovak wrote:Tko jebe koronu.
Jebem mater i njima i noćnim klubovima pička im materina usrana ciganska cajkaška.
Amen.
kaj da joj napravim?
Nikaj.
Ja sam svojima kad su bili u toj nekoj dobi rekel ovak - kaj bute vani slušali je vaš problem (pod uvjetom da to ne znam).
Ali ako ikad to (cajke) doma čujem i najdem ... vuha vam trgam na živo. Bez imalo empatije.
je... cajke i heroin, to smo se žena i ja davno dogovorili da nikad ne sme uć u kuću i to ćemo klinkama objasnit kad budu malo veće koje su konzekvence ak im ikad padne na pamet, a otprilike su to kaj veliš, odšerafim im glavu
manje zlo su cajke u kući nego hors.
ja sam budan u ovaj sat jer živim zdravim životom, koji kurac ti izigravaš netopira, kada znam da nezdravo živiš.
2014-12-30
mogu spriječit, naravno, i to nikad neće uć u moju kuću - ko to donese leti van bez prava na povratak i tu se ne zajebavam.
i ne, cajke nisu manje zlo od heroina, nego veće. Iz moje perspektive. Ima ljudi koji su se drogirali heroinom, pa ostali polunormalni, recimo keef. Ali ko sluša cajku njemu se mozak više nikad ne oporavi. Vidi recimo Pižona.
i ne, cajke nisu manje zlo od heroina, nego veće. Iz moje perspektive. Ima ljudi koji su se drogirali heroinom, pa ostali polunormalni, recimo keef. Ali ko sluša cajku njemu se mozak više nikad ne oporavi. Vidi recimo Pižona.
roditeljstvo u poznoj dobi čini čuda.
izjaviti i napisati da je slušanje rozge usporedivo s horsom.
tvojem frendu longiju je hors požderao mozak.
teret je prvenstveno roditeljima, a nakon toga nama kao društvu.
ja sam starom za buzaru uplatio 600 000kn, a tvoj frend ode po metadonsku terapiju gratis.
nikotin je teška ovisnost. tehnički gledano.
kod horsa je trenutna.
kod koksa upitna.
izjaviti i napisati da je slušanje rozge usporedivo s horsom.
tvojem frendu longiju je hors požderao mozak.
teret je prvenstveno roditeljima, a nakon toga nama kao društvu.
ja sam starom za buzaru uplatio 600 000kn, a tvoj frend ode po metadonsku terapiju gratis.
nikotin je teška ovisnost. tehnički gledano.
kod horsa je trenutna.
kod koksa upitna.
2014-12-30
Moja starija princeza je glazbeno izobražena. Klasika joj je bila temelj.marcellus wrote:Sovak wrote:veber wrote:moja kćer je jedno vrijeme slušala jelenu rozgu.Sovak wrote:Tko jebe koronu.
Amen.
kaj da joj napravim?
Nikaj.
Danas sluša (i) cajke. Doduše, ako joj se nađem u auto uvijek ugasi radio...
Dakle, o ukusima nema smisla raspravljati. Svatko ima svoj pa tako i djeca.
Buknula zaraza u Sisačkoj županiji: Imaju čak 59 novih slučajeva, većina vezana uz jedan događaj
Covid-19 se proširio nakon što je prošli tjedan održano predstavljanje knjige uz kulturno-umjetnički program u naselju Gornja Jelenska
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/buknula-zaraza-u-sisackoj-zupaniji-imaju-cak-59-novih-slucajeva-vecina-vezana-uz-jedan-dogadaj-15022591
Nemam riječi.Pismeni ljudi, barem bi tako očekivao na promociji knjige...
Covid-19 se proširio nakon što je prošli tjedan održano predstavljanje knjige uz kulturno-umjetnički program u naselju Gornja Jelenska
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/buknula-zaraza-u-sisackoj-zupaniji-imaju-cak-59-novih-slucajeva-vecina-vezana-uz-jedan-dogadaj-15022591
Nemam riječi.Pismeni ljudi, barem bi tako očekivao na promociji knjige...
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Dvodimenzionalni flatlanderi nam kroje sudbinu. Nažalost.
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50