Da remiziramo...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
usput ponavljam .
1)ne odlučujem ništa samo komentiram, nisam na nikojoj poziciji moći , niti u ikojem savjetu niti u vladi HDZa da donosim ikakve odluke, dakle ne optužujte me za mrtve itd,
2)nisam glasa za HDZ koji provodi Švedski model od 4og mjeseca i namjerno potiče širenje zaraze(radi imuniteta krda), dakle ako ste glasovali za HDZ, glasovali ste za Švedski model i imunitet krda, ja nisam glasova za to, tako da me se ne napada
3)vlada radi odličan posao..
1)ne odlučujem ništa samo komentiram, nisam na nikojoj poziciji moći , niti u ikojem savjetu niti u vladi HDZa da donosim ikakve odluke, dakle ne optužujte me za mrtve itd,
2)nisam glasa za HDZ koji provodi Švedski model od 4og mjeseca i namjerno potiče širenje zaraze(radi imuniteta krda), dakle ako ste glasovali za HDZ, glasovali ste za Švedski model i imunitet krda, ja nisam glasova za to, tako da me se ne napada
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Tako je ne znamo. Ali ako ne znamo kako možeš ti tako uvjereno pričati o imunitetu krda itd? Jebote pa 15 ljudi ima 15 teorija. Ne možeš se uhvatiti za onu koja je tebi najdraža i idemo o tome isključivo? Imat ćeš moj kurac a ne imunitet. Ako išta znaju znaju da traje par mjeseci i onda jovo na novo. Eno bilo je palo nakon prvog vala i u nas. Jel smo imali imunitet? Jel vidiš da ide ciklički. U Francuskoj je masa ljudi se zarazila i pomrlo. Pa koji je onda sad ovo kurac tamo? Jel vidiš i sam da krene pa se smiri i sve tako u krug. U njih je prvi duže trajao...zato im je sad dobro. Nije mi jasno kako možeš propovjedati kao pozitivnu situaciju gdje je pomrlo praktički 10% detektiranih. Je više ima ljudi koji nisu detektirani....ali čak i tako je onda u svim zemljama tako. I opet ovi imaju masu više pomrlih od ostalih.
Pa nije ovo vezektomija jebote da snipneš jednom pa gusliš do besvjesti bez straha da za 9 mjeseci neće biti ni za germe majkumu.
Ja tebe ne kontam s tom jebenom Švedskom Isusami. Imaš u Aziji definitivno boljih primjera....a ti se uhvatio jebene Švedske. Isti kurac ko oni jebeni Iranski automatski topovi. Pa ne možeš tako gledati.
Aj malo drukčije gledaj. J. Koreja...24 000 slučajeva 380 mrtvih, Malezija 11 000 130 mrtvih,
Singapur....58 0000 zaraženih 30 mrtvih.
A ti Švedska pa Švedska...jebala te Švedska.
Pa nije ovo vezektomija jebote da snipneš jednom pa gusliš do besvjesti bez straha da za 9 mjeseci neće biti ni za germe majkumu.
Ja tebe ne kontam s tom jebenom Švedskom Isusami. Imaš u Aziji definitivno boljih primjera....a ti se uhvatio jebene Švedske. Isti kurac ko oni jebeni Iranski automatski topovi. Pa ne možeš tako gledati.
Aj malo drukčije gledaj. J. Koreja...24 000 slučajeva 380 mrtvih, Malezija 11 000 130 mrtvih,
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Tako je ne znamo. Ali ako ne znamo kako možeš ti tako uvjereno pričati o imunitetu krda itd? Jebote pa 15 ljudi ima 15 teorija. Ne možeš se uhvatiti za onu koja je tebi najdraža i idemo o tome isključivo? Imat ćeš moj kurac a ne imunitet. Ako išta znaju znaju da traje par mjeseci i onda jovo na novo. Eno bilo je palo nakon prvog vala i u nas. Jel smo imali imunitet? Jel vidiš da ide ciklički. U Francuskoj je masa ljudi se zarazila i pomrlo. Pa koji je onda sad ovo kurac tamo? Jel vidiš i sam da krene pa se smiri i sve tako u krug. U njih je prvi duže trajao...zato im je sad dobro. Nije mi jasno kako možeš propovjedati kao pozitivnu situaciju gdje je pomrlo praktički 10% detektiranih. Je više ima ljudi koji nisu detektirani....ali čak i tako je onda u svim zemljama tako. I opet ovi imaju masu više pomrlih od ostalih.
neda mi se replicirati na sve ovo.. mogu ti jedino na private message preko fejsa :D
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
MaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:možda smo ga već i dosegli, ako idućih dana bude 16, 15, 20, 30, pa 10,9 , to je to..
pod uvjetom da imunitet krda koji ćemo mi u dalmaciji uhvatiti vrlo brzo potraje trajno ili barem kroz zimu, neće nam niti trebati cijepivo, a ero i norka će se moći ovdje sakriti, biti će najsigurniji
Apsolutno, imunitet ti traje inače vječno. Ko vodene kozice kume...malo kašlješ par dana i onda si miran do preseljenja na Ahiret...
aha..nadaš se, ok...onda nemoj nista kategoricki tvrditi, jer eto...pojma u stvari nemasAssadNaPodmornici wrote:ja se nadam, trajno barem u nekom obliku(tipa možeš dobiti drugi put virus ali praktički ne ostavlja simptome) Pa Laus kojeg citirate je to rekao prije koji tjedanNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote: Usput odgovor noorki zašto je dobro da je što više zaraženih. Za sada ima relativno malo smrti, dakle mlađa ekipa i ekipa koja radi se zarazi, i širi virus i razvija se imunitet. Kada većina ljudi ispod 50 ili ispod 60 preboli, oni rizični će biti zaštićeni i to je to.. Primjer Švedska da djeluje - za sada - a nadam se i trajno. Bio bi tužan ako u Švedskoj opet na zimu počne umirati po 100 ljudi dnevno što je bilo u 4 mjesecu, to bi značilo da sam nažalost bio u krivu a vi u pravu, ali vidit ćemo, za sada ide sve u moju korist(a ja pratim Bakića i druge izvore)
aha
a koliko dugo?
nadam se naravno.
evo za sada šveđana nije umrlo između 150 000 - 250 000(tolike su bile najprvije procjene) , nego 5600 i najgore od svega, njima je 75% mrtvih iz staračkih domova, loše su ih branili..
nadajmo se da je imunitet trajan. ako nije, u Švedskoj će za 3-4 mjeseca ponovo umirati po 100 ljudi dnevno, a i u Dalmaciji koja će za mjesec i prije imati Švedski imunitet isto tako
i ja se nadam dobit na lotu
AssadNaPodmornici wrote:usput ponavljam .
kladila bih se da ovo imaš spremljeno negdje, pa po potrebi, s vremena na vrijeme zakeljiš
to sam bar 10x pročitala samo ove godine
Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:usput ponavljam .
kladila bih se da ovo imaš spremljeno negdje, pa po potrebi, s vremena na vrijeme zakeljiš
yoda je bistar telac...malo po malo
eto njega u naše redove!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zašto ne ovdje gdje se mjesecima prosipaš s bedastoćama? Evo, Max traži konkretne odgovore...a i mene zanimaju, nemoj sad biti pizdun pa pobićAssadNaPodmornici wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Tako je ne znamo. Ali ako ne znamo kako možeš ti tako uvjereno pričati o imunitetu krda itd? Jebote pa 15 ljudi ima 15 teorija. Ne možeš se uhvatiti za onu koja je tebi najdraža i idemo o tome isključivo? Imat ćeš moj kurac a ne imunitet. Ako išta znaju znaju da traje par mjeseci i onda jovo na novo. Eno bilo je palo nakon prvog vala i u nas. Jel smo imali imunitet? Jel vidiš da ide ciklički. U Francuskoj je masa ljudi se zarazila i pomrlo. Pa koji je onda sad ovo kurac tamo? Jel vidiš i sam da krene pa se smiri i sve tako u krug. U njih je prvi duže trajao...zato im je sad dobro. Nije mi jasno kako možeš propovjedati kao pozitivnu situaciju gdje je pomrlo praktički 10% detektiranih. Je više ima ljudi koji nisu detektirani....ali čak i tako je onda u svim zemljama tako. I opet ovi imaju masu više pomrlih od ostalih.
neda mi se replicirati na sve ovo.. mogu ti jedino na private message preko fejsa :D
Imaš priliku i čast pred svekolikim forumskim pučanstvom, hrabro braniti svoje stavove...ajde :)
mislis na tamnu stranu ;Depikur37 wrote:Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:usput ponavljam .
yoda je bistar telac...malo po malo
eto njega u naše redove!
djes vaksericaNoor wrote:Zašto ne ovdje gdje se mjesecima prosipaš s bedastoćama? Evo, Max traži konkretne odgovore...a i mene zanimaju, nemoj sad biti pizdun pa pobićAssadNaPodmornici wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Tako je ne znamo. Ali ako ne znamo kako možeš ti tako uvjereno pričati o imunitetu krda itd? Jebote pa 15 ljudi ima 15 teorija. Ne možeš se uhvatiti za onu koja je tebi najdraža i idemo o tome isključivo? Imat ćeš moj kurac a ne imunitet. Ako išta znaju znaju da traje par mjeseci i onda jovo na novo. Eno bilo je palo nakon prvog vala i u nas. Jel smo imali imunitet? Jel vidiš da ide ciklički. U Francuskoj je masa ljudi se zarazila i pomrlo. Pa koji je onda sad ovo kurac tamo? Jel vidiš i sam da krene pa se smiri i sve tako u krug. U njih je prvi duže trajao...zato im je sad dobro. Nije mi jasno kako možeš propovjedati kao pozitivnu situaciju gdje je pomrlo praktički 10% detektiranih. Je više ima ljudi koji nisu detektirani....ali čak i tako je onda u svim zemljama tako. I opet ovi imaju masu više pomrlih od ostalih.
Imaš priliku i čast pred svekolikim forumskim pučanstvom, hrabro braniti svoje stavove...ajde :)
os se vaksat il ces cekat prirodno da steknes imunost
mutava baštarda wrote:i ne nose maskeEroo wrote:Drže distancu, ne druže se ni u manjem a kamoli većem broju...Ljudi poštuju preporuke.mutava baštarda wrote:. Trenutno je na intenzivnom lečenju u švedskim bolnicama 15 pacijenata s kovidom 19
Ja sam za to da svi vi koji ste protiv maski da ih ne morate nositi.
Pod jednim uvjetom. Da se zakonski omogući da za svakoga od vas koji zarazite nekoga tko na kraju bude imao nekakva oštećenja organa da vas ima pravo tužiti, a za svaku osobu koja umre od te zaraze da vam se sudi za ubojstvo iz nehata.
A iskreno mislim da nikome od vas nebi trebao biti problem da se složite s takvim nečim pošto ste redom uvjereni da se radi o obmani,sranju i nečemu bezopasnom.
Guest- Guest
Ovako,
Zaozbilj.
Ja jedva čekam cjepivo i zakonski bih ga regulirao pod muss.
Zaozbilj.
2015-08-06
de ne budaliepikur37 wrote:Ovako,
Zaozbilj.
ja prebolio jebenu koronu
ako sam mogao ja moze svatko
kakvo cjepljenje
pfff
Pod jednim uvjetom. Da se zakonski omogući da za svakoga od vas koji zarazite nekoga tko na kraju bude imao nekakva oštećenja organa da vas ima pravo tužiti, a za svaku osobu koja umre od te zaraze da vam se sudi za ubojstvo iz nehata.
A iskreno mislim da nikome od vas nebi trebao biti problem da se složite s takvim nečim pošto ste redom uvjereni da se radi o obmani,sranju i nečemu bezopasnom.
i ja i dalje tvrdim da kovid nije opasniji od malo zesce gripe
i zas niko ne nosi maske radi gripe
Hoću dobru turitičku sezonu, šušur i vrevu na Jadranu, dobru zradu
Hoću da se život što prije vrati kako treba biti.
Pri tome cjepivo vidim prvenstveno kao antipsihotik i razbijanje ovog stanja socijalne šokiranosti a onda kao epidemiološku i zdravstvenu mjeru.
Hoću normalan posao u školi, odlazak u dućan, misu u crkvi
Hoću dobru turitičku sezonu, šušur i vrevu na Jadranu, dobru zradu
Hoću da se život što prije vrati kako treba biti.
Pri tome cjepivo vidim prvenstveno kao antipsihotik i razbijanje ovog stanja socijalne šokiranosti a onda kao epidemiološku i zdravstvenu mjeru.
2015-08-06
Leviathan2 wrote:de ne budaliepikur37 wrote:Ovako,
Zaozbilj.
ja prebolio jebenu koronu
ako sam mogao ja moze svatko
kakvo cjepljenje
pfff
sve 5
ali mi smo u mentalnoj i socijalnoj i političkoj blokadi
nama cjepivo treba poradi toga
2015-08-06
I ja se slažem s tobom i s mišljenjem svake takve osobe ali molim lijepo želim i kaznenu odgovornost u slučaju da zbog tih neukih zaostalih stavova ugrozi se ili sjebe nekoga drugoga da ta osoba ima pravo na odštetu a u slučaju smrtnog slučaja da se neodgovornog kriminalca zatvori.
I stvarno ne vidim problem u tome da se s time slože apsolutno svi koji su ionako uvjereni da se radi o pizdariji, nemaju se oko čega zabrinjavati jel.
I stvarno ne vidim problem u tome da se s time slože apsolutno svi koji su ionako uvjereni da se radi o pizdariji, nemaju se oko čega zabrinjavati jel.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:mislis da maske pomazu :)MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:
i ne nose maske
Pa u Singapuru nekih 95% ljudi nosi maske, imali su gomilu zaraženih jako malo mrtvih. Ali eto oni su glupi ko kurac. Dok su naši ovdje....to je znanost to su mozgovi, izumilo sve od igle do lokomotive na svijetu, sve znaju sve razumiju....tu leži jedino svijetlo i istina u životu.
Guest- Guest
I u firmi kad je otvaraš moraš predvidjeti realni ishod, najlošiji i najbolji. Dakle tri i za sva tri ishoda moraš imati rješenje.AssadNaPodmornici wrote:bog te maza kakvi su to modeli :D od 500 mrtvih do 12 000? alo? :D mislim znaš matematiku. to su modeli ruganje. Bakić se naruga tim modelima, mislim kakav je to "spread" od 500 do 12 000? zamisli predviđaš promet svoje firme između 500 000kn i 12 milijuna kn i dođeš u banku ili neku financijsku instituciju po lovu/investiciju ovi bi ti se narugali. Tako i takvi su modeli ruganje. Bakić se naruga sa nekim takvim modelima pa su ih ispravljali.Eroo wrote:Nastavljam gornju analizu, zasnovanu na konkretnim tekućim podacima,AssadNaPodmornici wrote:ništa, ti su isfalivali - što se više zarazi to bolje, a blizu smo imunitetu krda gdje ja živim.
ovdje barem gdje ja živim, ali tako je i u ostatku države, korona kao ne postoji.. da nemoraš staviti masku na facu kada ulaziš u trgovinu, ne bi imao niti pojma da je tu opasni virus koji ubija između 0.05% i 0.015% ljudi
varijantno za: tekuće ponašanje populacije, olakšavanje mjera zbog praznika
u "svetom" prosincu i uz pooštravanje mjera:
-Tekuća projekcija : ukupno umrlih do 1.1.2021. = 2,878(572 do 11,705)
-Opušćanje mjera : ukupno umrlih do 1.1.2021. = 3,875(672 do 14,696)
-Pooštrene mjere : ukupno umrlih do 1.1.2021. = 405(267 do 1,018)
OP.: Boldano najvjerojatnije, u zagradi nije vjerojatno ali je moguće!
U svakoj iole boljoj literaturi za injženjerig poslovanja ovo možeš naći.
Drugo, boldan je negdje između zagrada i radi se o najvjerojatnije ishodu, utemeljeno na stvarnim ulaznim podacima.
Donja i gornja granica se s 95% vjerojatnosti neće dogoditi.
Kod ispitivanja čelika : svi rezultati ispitivanja su s fraktilom od 5%. I betonske kocke također. Sigurnost 1.7!
A evo sad i rezultata projekcije za smrtnost u Švedskoj do zaključno 1.1.2021.
I još jednom, rezultati u zagradi imaju malu vjerojatnost da će se desiti, ali se mogu desiti.
Leviathan2 wrote:i ja i dalje tvrdim da kovid nije opasniji od malo zesce gripe
Onaj tko ima gripu leži doma. Dakle, stroga distanca.Što će mu maska u krevetu?
Inače japanskog seljaka nikad nisi mogao na njivi vidjeti bez maske i rukavica.MaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:mislis da maske pomazu :)MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa u Singapuru nekih 95% ljudi nosi maske, imali su gomilu zaraženih jako malo mrtvih. Ali eto oni su glupi ko kurac. Dok su naši ovdje....to je znanost to su mozgovi, izumilo sve od igle do lokomotive na svijetu, sve znaju sve razumiju....tu leži jedino svijetlo i istina u životu.
Meni je to bilo smiješno dok nisam saznao da mi je ranu na dvanaesterniku prouzročila
bakterija escherichia coli koja stanuje u zemlji. I jebiga, trpio je 30 godina...muke Kristusove.
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50