Da remiziramo...
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Da remiziramo...
Inače japanskog seljaka nikad nisi mogao na njivi vidjeti bez maske i rukavica.MaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:mislis da maske pomazu :)MaximusDecimusMiridije wrote:
Ja sam za to da svi vi koji ste protiv maski da ih ne morate nositi.
Pod jednim uvjetom. Da se zakonski omogući da za svakoga od vas koji zarazite nekoga tko na kraju bude imao nekakva oštećenja organa da vas ima pravo tužiti, a za svaku osobu koja umre od te zaraze da vam se sudi za ubojstvo iz nehata.
A iskreno mislim da nikome od vas nebi trebao biti problem da se složite s takvim nečim pošto ste redom uvjereni da se radi o obmani,sranju i nečemu bezopasnom.
i ja i dalje tvrdim da kovid nije opasniji od malo zesce gripe
i zas niko ne nosi maske radi gripe
Pa u Singapuru nekih 95% ljudi nosi maske, imali su gomilu zaraženih jako malo mrtvih. Ali eto oni su glupi ko kurac. Dok su naši ovdje....to je znanost to su mozgovi, izumilo sve od igle do lokomotive na svijetu, sve znaju sve razumiju....tu leži jedino svijetlo i istina u životu.
Meni je to bilo smiješno dok nisam saznao da mi je ranu na dvanaesterniku prouzročila
bakterija escherichia coli koja stanuje u zemlji. I jebiga, trpio je 30 godina...muke Kristusove.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Eroo wrote:Inače japanskog seljaka nikad nisi mogao na njivi vidjeti bez maske i rukavica.MaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:
mislis da maske pomazu :)
Pa u Singapuru nekih 95% ljudi nosi maske, imali su gomilu zaraženih jako malo mrtvih. Ali eto oni su glupi ko kurac. Dok su naši ovdje....to je znanost to su mozgovi, izumilo sve od igle do lokomotive na svijetu, sve znaju sve razumiju....tu leži jedino svijetlo i istina u životu.
Meni je to bilo smiješno dok nisam saznao da mi je ranu na dvanaesterniku prouzročila
bakterija escherichia coli koja stanuje u zemlji. I jebiga, trpio je 30 godina...muke Kristusove.
Naši ovi znanstvenici bi ti rekli da bi trebao biti sretan jer si živio u skladu sa našim tradicijama. Šta zna tamo itko koji kurac bolje....pospeš rakijom, najedeš se luka...kakvi doktori,znanost,pičkematerine....
Guest- Guest
a čukunčukundjed i kurajber?Leviathan2 wrote:de ne budaliepikur37 wrote:Ovako,
Zaozbilj.
Ja jedva čekam cjepivo i zakonski bih ga regulirao pod muss.
ja prebolio jebenu koronu
ako sam mogao ja moze svatko
kakvo cjepljenje
pfff
evo još jednog guruaLeviathan2 wrote:djes vaksericaNoor wrote:Zašto ne ovdje gdje se mjesecima prosipaš s bedastoćama? Evo, Max traži konkretne odgovore...a i mene zanimaju, nemoj sad biti pizdun pa pobićAssadNaPodmornici wrote:
neda mi se replicirati na sve ovo.. mogu ti jedino na private message preko fejsa :D
Imaš priliku i čast pred svekolikim forumskim pučanstvom, hrabro braniti svoje stavove...ajde :)
os se vaksat il ces cekat prirodno da steknes imunost
Amen.epikur37 wrote:Hoću koncerte, uredan gradski prijevoz, nesmetana igrališta za klince..
Hoću normalan posao u školi, odlazak u dućan, misu u crkvi
Hoću dobru turitičku sezonu, šušur i vrevu na Jadranu, dobru zradu
Hoću da se život što prije vrati kako treba biti.
Pri tome cjepivo vidim prvenstveno kao antipsihotik i razbijanje ovog stanja socijalne šokiranosti a onda kao epidemiološku i zdravstvenu mjeru.
I cijepi se protiv gripe. Ja sam već zvao moju liječnicu da me obavijesti kad dobiju cjepivo.
Čujem da prave testove za gripu i coronavirus u jednom, to će biti dobra stvar.
Dobro bi bilo da naprave i cjepivo 2u1.
Zamisli neki američki film katastrofe, zatvore cili svit zbog ubojitog virusa, ljudi zatvoreni po kućama, policijski sat, a onda kad dođe turistička sezona pustu u državu duplo više turista nego ima stanovnika pa od horora postane komedija... Neki su klaunovi su to zvali čekić i ples...AssadNaPodmornici wrote:kakav kompleks kada više manje ja sam bio u pravu a svi ste sve isfulivali.Noor wrote:ne kuži to asMaximusDecimusMiridije wrote:
Apsolutno, imunitet ti traje inače vječno. Ko vodene kozice kume...malo kašlješ par dana i onda si miran do preseljenja na Ahiret...
mjesecima trubi ovakve smijurije i nema kompleksa :)
gle postoji mogućnost da taj imunitet neće trajati(a Laus je rekao da će ostati u nekoj formi sigurno) a onda će u Švedskoj za dva mjeseca početi ponovo umirati 100 ljudi dnevno od korone pa eto doći ćete na svoje.. do sada ste sve isfalivali, to jest pratili ste krive ljude koji se ne razumiu..
inače naša država se ponaša inteligetno.
Praktički nismo pobili ljude kao Talijani nasilnim trpanjem svakog tko kašlje na respiratore, nego ljudima dali čajeve i med što je puno efikasnije. Zatim smo već nakon mjesec dana(krajem 4og mjeseca ja sam počeo ponovo raditi a i drugi) prešli odmah na Švedski model.
Pokupili smo turističke devize, i usput ljeti kada ljudi imaju jači imunitet - zarazili veliki postotak populacije. Kako rekoh Dalmacija nije daleko od imuniteta krda. Naša vlada to namjerno radi, vi ste u Švedskom modelu i naša država službeno potiče što više ljudi da se zarazi , naravno neće to izravno reći :)
Ima tamo stručnjaka , navodno i Bakić ih savjetuje, cilj je da što više ljudi preboli virus.. i neka traje "pola godine", dovoljno da dočekamo cijepivo. Pazi "ja neman kompleksa": pa sve ste isfalivali :D
o jebemtilebac, a za Majevicu i Tuzlu te boli klinacepikur37 wrote:Hoću koncerte, uredan gradski prijevoz, nesmetana igrališta za klince..
Pri tome cjepivo vidim prvenstveno kao antipsihotik i razbijanje ovog stanja socijalne šokiranosti a onda kao epidemiološku i zdravstvenu mjeru.
tamo se cijepimo rakijom :)Noor wrote:o jebemtilebac, a za Majevicu i Tuzlu te boli klinacepikur37 wrote:Hoću koncerte, uredan gradski prijevoz, nesmetana igrališta za klince..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
8 milijuna turista x toliko je toliko. Barem nećete umirat o'glad.mutava baštarda wrote:Zamisli neki američki film katastrofe, zatvore cili svit zbog ubojitog virusa, ljudi zatvoreni po kućama, policijski sat, a onda kad dođe turistička sezona pustu u državu duplo više turista nego ima stanovnika pa od horora postane komedija... Neki su klaunovi su to zvali čekić i ples...AssadNaPodmornici wrote:kakav kompleks kada više manje ja sam bio u pravu a svi ste sve isfulivali.Noor wrote:
ne kuži to as
mjesecima trubi ovakve smijurije i nema kompleksa :)
gle postoji mogućnost da taj imunitet neće trajati(a Laus je rekao da će ostati u nekoj formi sigurno) a onda će u Švedskoj za dva mjeseca početi ponovo umirati 100 ljudi dnevno od korone pa eto doći ćete na svoje.. do sada ste sve isfalivali, to jest pratili ste krive ljude koji se ne razumiu..
Praktički nismo pobili ljude kao Talijani nasilnim trpanjem svakog tko kašlje na respiratore, nego ljudima dali čajeve i med što je puno efikasnije. Zatim smo već nakon mjesec dana(krajem 4og mjeseca ja sam počeo ponovo raditi a i drugi) prešli odmah na Švedski model.
Pokupili smo turističke devize, i usput ljeti kada ljudi imaju jači imunitet - zarazili veliki postotak populacije. Kako rekoh Dalmacija nije daleko od imuniteta krda. Naša vlada to namjerno radi, vi ste u Švedskom modelu i naša država službeno potiče što više ljudi da se zarazi , naravno neće to izravno reći :)
Ima tamo stručnjaka , navodno i Bakić ih savjetuje, cilj je da što više ljudi preboli virus.. i neka traje "pola godine", dovoljno da dočekamo cijepivo. Pazi "ja neman kompleksa": pa sve ste isfalivali :D
prvo kako dokazati da je netko zaražen od nekoga tko ne nosi masku. Možda je netko zaražen i od osobe koja nosi masku. tehnički neizvedivo.MaximusDecimusMiridije wrote:mutava baštarda wrote:i ne nose maskeEroo wrote:
Drže distancu, ne druže se ni u manjem a kamoli većem broju...Ljudi poštuju preporuke.
Pod jednim uvjetom. Da se zakonski omogući da za svakoga od vas koji zarazite nekoga tko na kraju bude imao nekakva oštećenja organa da vas ima pravo tužiti, a za svaku osobu koja umre od te zaraze da vam se sudi za ubojstvo iz nehata.
A iskreno mislim da nikome od vas nebi trebao biti problem da se složite s takvim nečim pošto ste redom uvjereni da se radi o obmani,sranju i nečemu bezopasnom.
Drugo. opasna je i gripa pa opet niko ne traži od mene da nosim masku.
E sad, za gripu ima cjepivo pa ljudi koji bi umrli od nje mogu preživjeti.
Isto tako ima i za Koronu učinkovito cjepivo koje mi nismo naručili jer smo stavili geopolitiku ispred naših djedova i baka i čekamo da se smučka nekakvo učinkovito u geopolitički primjerenim tvornicama.
E pa ja bi sudio za svaku umrlu baku i djeda od virusa korona zbog podređivanja zdravlja nacije geopolitici...
Ja umirem od smija... A i šveđani također.Eroo wrote:8 milijuna turista x toliko je toliko. Barem nećete umirat o'glad.mutava baštarda wrote:Zamisli neki američki film katastrofe, zatvore cili svit zbog ubojitog virusa, ljudi zatvoreni po kućama, policijski sat, a onda kad dođe turistička sezona pustu u državu duplo više turista nego ima stanovnika pa od horora postane komedija... Neki su klaunovi su to zvali čekić i ples...AssadNaPodmornici wrote:
kakav kompleks kada više manje ja sam bio u pravu a svi ste sve isfulivali.
da, jedino zbog togaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:de ne budaliepikur37 wrote:Ovako,
Zaozbilj.
kakvo cjepljenje
pfff
sve 5
ali mi smo u mentalnoj i socijalnoj i političkoj blokadi
nama cjepivo treba poradi toga
da se skinu s kurca ovi stozerasi
Zamisli neki američki film katastrofe, zatvore cili svit zbog ubojitog virusa, ljudi zatvoreni po kućama, policijski sat, a onda kad dođe turistička sezona pustu u državu duplo više turista nego ima stanovnika pa od horora postane komedija... Neki su klaunovi su to zvali čekić i ples...
Koliko ja iz rezultata vidim pomalo vam privijaju šarafe do početka svetog prosinca, a onda u jednom dijelu možda i ide "čekić".Leviathan2 wrote:da, jedino zbog togaepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:
de ne budali
kakvo cjepljenje
pfff
sve 5
nosenje maski je vise psiholoski efekt po mojemu, da se ljudi osjecaju zasticenoMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:mislis da maske pomazu :)MaximusDecimusMiridije wrote:
inace, sve te maske su zakurac
bar ja sam ih se nanosio na poslu
jedina maska koja je efektivna je abho
u singapuru takodjer umiru ljudi al je razlika sto tamo nema testiranja na koronu na svakog umrlog
u italiji su i ljude postradale u saobracajkama ubrajali u zrtve korone, pozitivni na test
a koji su masakr napravili po starackim domovima da ne pricamo
kakvo cjepljenje
pfff
i mislim da je i on prebolio, mada moguce da je imao samo grp
mi iz plemena smo zilavi, ne umiremo od gripe i slicnijeh pizdarija
Imaš priliku i čast pred svekolikim forumskim pučanstvom, hrabro braniti svoje stavove...ajde :)
os se vaksat il ces cekat prirodno da steknes imunost
znam da si zabrinuta za zdravstvenu situaciju i da si poklonik vaksanja :P
ma jebem mater kinezima, oni su napravili paniku oko jebene gripe i onda su to drugi prihvatiliEroo wrote:Koliko ja iz rezultata vidim pomalo vam privijaju šarafe do početka svetog prosinca, a onda u jednom dijelu možda i ide "čekić".Leviathan2 wrote:da, jedino zbog togaepikur37 wrote:
sve 5
100x vam je ponovljeno da to ne štiti onoga tko je nosi, nego onoga tko je do njega.Leviathan2 wrote:nosenje maski je vise psiholoski efekt po mojemu, da se ljudi osjecaju zasticenoMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:
mislis da maske pomazu :)
inace, sve te maske su zakurac
bar ja sam ih se nanosio na poslu
jedina maska koja je efektivna je abho
u singapuru takodjer umiru ljudi al je razlika sto tamo nema testiranja na koronu na svakog umrlog
u italiji su i ljude postradale u saobracajkama ubrajali u zrtve korone, pozitivni na test
Zaštita 95%. Valjda je takva propusnost virusa. Mala količina virusa, tako kažu znalci,
se teže prenosi, ili skoro nikako...Reče prof.Primorac za primjer SARS-a da se smatraš
izliječenim kad je prisutnost virusa manja od 30 nečega.
U Italiji je bila druga priča. Nisu uopće bili svjesni što im se događa. Palo zdravstvo
i jebiga, tada je pomrlo sve s komorbiditetima i oni stariji bez. Nema zraka - zaduši se.
dje logika u ovom sto si napisao?Eroo wrote:100x vam je ponovljeno da to ne štiti onoga tko je nosi, nego onoga tko je do njega.Leviathan2 wrote:
Zaštita 95%. Valjda je takva propusnost virusa. Mala količina virusa, tako kažu znalci,
se teže prenosi, ili skoro nikako...Reče prof.Primorac za primjer SARS-a da se smatraš
izliječenim kad je prisutnost virusa manja od 30 nečega.
U Italiji je bila druga priča. Nisu uopće bili svjesni što im se događa. Palo zdravstvo
i jebiga, tada je pomrlo sve s komorbiditetima i oni stariji bez. Nema zraka - zaduši se.
koliko će ono biti zaraženih do konca godine... ja davno reko oko 50 milijuna plus... mrtvih oko 2 milijuna plus... i tek onda 3 mjeseca borbe tko živ tko mrtav... jel se itko sjeti da sam spominjao nagli porast ukupnih brojeva kad se indija uključi, a prije nje južna amerika, tulum će biti potpun kad se još priključe filipini, indonezija, bangladeš, pakistan
2015-08-08
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50