ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 28 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Eroo Tue 29 Sep - 7:32

Da remiziramo... - Page 28 1-1

Pitam se tko je taj koji bi podpisao "lombardijski" scebnario? Đikić? Bakić? Možda Mutavi i bi. :)

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber Tue 29 Sep - 8:02

da se prisjetimo.
safet objavio
sve kuvertirao.
Da remiziramo... - Page 28 Safet_10Da remiziramo... - Page 28 Safet_11
naravno bilo je da u travnju nestaje, kuvertirano.
simptomatično je kako safet uz isplatu mirovine najavljuje kraj virusa

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:08

Psiho je objavio da će danas biti "pik", a ostvaruje se "deminuendo",
kao što je "safet" i prognozirao. Psiho ne podnosi poraz, a to je psihopate karakteristično. :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:10

Noor wrote:
Eroo wrote:
Noor wrote:
jesam, sigurna sam
a jesi ti siguran da nisi išao u školu za učenike s posebnim potrebama? :)
i koji točno dio tebi nije jasan i nakon svih podastrtih podataka?
ajmo opet...

Uzalaudan ti je trud, ali svejedno, hvala  ti  na pomoći,ćerce. :)
A odustajem...ti ravnozemljaši imaju blokadu i to je to :)
Krepat ma ne molat. ;)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:11

Eroo wrote:Da remiziramo... - Page 28 1-1

Pitam se tko je taj koji bi podpisao "lombardijski" scebnario? Đikić? Bakić? Možda Mutavi i bi. :)

PS: Scenario "Bergamo" ne stane na ovaj format papira.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber Tue 29 Sep - 8:16

Eroo wrote:Psiho je objavio da će danas biti "pik", a ostvaruje se "deminuendo",
kao što je "safet" i prognozirao. Psiho ne podnosi poraz, a to je psihopate karakteristično. :)
majmune nepodojeni, kada sam ja objavio model?
u vrijeme tvoje prve kuverte da s 15im travnjem nestaje.
koliko vidimo u svijetu je umrlo preko milju ljudi dok si ti kuvertirao nakon trećeg pandemičkog kraja kako po isplati mirovine u rujnu nema više virusa.
kao i svi udbaši bez obraza i časti taj dio si preskočio i nastavio srat po običaju.

moj server sve sprema, mogu svaki upis koji si ostavio ovdje kao jpg objavit.

ali nema potrebe, maloumno i patološki lažeš.

daj procjenu za studeni 15 OG.
kao "veliki" analitičar

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:37

veber wrote:
Eroo wrote:Psiho je objavio da će danas biti "pik", a ostvaruje se "deminuendo",
Ne trošim svoje dragocjeno vrijeem na dokaze na tvoje opetovane izjave: "Pik krajem rujna".
Psiho, svi su to pročitali, meni ne treba ništa dokazivati. No, ti ćeš i dalje lagati i manipulirati.
Znam da te ovo  neće ustaviti jer je to karakteristika jer je to tipično za psihopate.
Ako bi za to bilo lijeka uputio bih te, ali nažalost ne postoji takav lijek.
Psihopat nije bolest, to je  stanje.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:39

Eroo wrote:

PS/iho: "Pik" je već davno bio. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:55

https://www.thesun.ie/news/5957816/coronavirus-ireland-cases-cork-pubs-restaurants-roscommon-galway-monaghan/

Imaju i Irci svoje ravnozemljaše.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 29 Sep - 8:58

PS: S epidemiološkom analizom dokazano na konkretno primjeru  kako je samo jedan neodgovorni (crna točka!) zarazio 56 ljudi.

Da remiziramo... - Page 28 Download-1-1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Tue 29 Sep - 9:23

Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
Jesi sigurna da nisi u HDZu
jesam, sigurna sam
a jesi ti siguran da nisi išao u školu za učenike s posebnim potrebama? :)
i koji točno dio tebi nije jasan i nakon svih podastrtih podataka?
ajmo opet...

Do 1992 je vrijedio ovaj:

Da remiziramo... - Page 28 Screen81

Onda je 2007. taj poništen i proglašen novi, koji je do ove godine imao 5 izmjena i dopuna:

Da remiziramo... - Page 28 Screen82
Da remiziramo... - Page 28 Screen83

stavljš mi riječi u usta koja nisam rekao... kakvo podmetanje u rangu nižerazrednog seoskog operativca s članskom najdomoljubnija stranke.
Zadnji put ponavljam, nisam niti slovo napisao nego sam copy/paste ono što si ti objavila i zalijepio smajlić, poslije je sve tvoja konstrukcija. Ispadaš kao pas koji laje na svoj rep...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Tue 29 Sep - 9:34

Eroo wrote:

Korona je ubila puno starijih u Italiji, a 65 zaraženih u Delnicama su dobro. Kako?

U Italiji su ljudi umirali od straha, doktori ih pobili, virus slabi...
Odaberi što ti drago...
Možda se netko od njih predomisli pa umre u ovoj godini. meni je to iznenađujuće da stari i bolesni umiru pa ću izguglati što kaže stožer.

Last edited by mutava baštarda on Tue 29 Sep - 9:36; edited 2 times in total

2015-09-14

Back to top Go down

Post by veber Tue 29 Sep - 9:35

Eroo wrote:
veber wrote:
Ne trošim svoje dragocjeno vrijeem na dokaze na tvoje opetovane izjave: "Pik krajem rujna".
Psiho, svi su to pročitali, meni ne treba ništa dokazivati. No, ti ćeš i dalje lagati i manipulirati.
Znam da te ovo  neće ustaviti jer je to karakteristika jer je to tipično za psihopate.
Ako bi za to bilo lijeka uputio bih te, ali nažalost ne postoji takav lijek.
Psihopat nije bolest, to je  stanje.
sančo koje dragocjeno vrijeme imaš ti?
nisi nahranio golubove?
osim tebe i robija tko laže?

daj malo o tome kako ti je iq 164.
kako si cukao klavir na ispašu.
svirao chopena u vrletima bosne.
doselio se u sloveniju u nježnoj dobi kao dijete.

stari si prdonja kojeg okolina izbjegava, djeca te se srame jer si čefur i udbaš.
sančosi iz starog kraja ne mogi te smislit jer tamo ne pripadaš.
ostaje ti kao i robiju. forum. skriven od očiju, sam za sebe misleći kako si nešto u mizeriji vlastitog života.

kokice uzgajaj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Sep - 9:49

T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Jedno se cijepiti protiv tuberkuloze ili drugih sranja a drugo vs korone čija je smrtonosnost ispod 0.1%(što je razina prosječne gripe). U mom slučaju je prema američkom ministarstvu zdravlja 0.02% dakle to je još 5puta manje od 0.1% svakako ne. Cijepiti se moraju rizične skupine ostali nisu ugroženi (statistički naravno)
Plus se cijepiti cjepivom koje je razvijeno navrat-nanos i čije nuspojave na dulje razdoblje nisu poznate...

I Lous Pasteur je razvio cjepivo protiv bjesnoće navrat nanos. I primjenio ga na dječaku kome je život bio ugrožen, a "smješila" mu se smrt od jedne od najodvratnijih mogućih bolesti.
Spasio je dječaku život, pa se svejedno našla hrpa ne ravnozemljaša nego nakaza koji su ga proganjali po medijima zašto je upotrijebio nedovoljno ispitano cjepivo, da to nije moralno, da nije humano itd.
Kada je u pitanju spašavanje života, ne primjenjuju se sve moguće birokratske odredbe, nego se djeluje odmah, a poslije proučava kakve će biti nuspojave na dulje razdoblje. 
Doduše, Sars Cov 2 je puno manje smrtan od bjesnoće, ali govorim o principu, a također je i puno veća mogućnost od zaražavanja nego kad je bjesnoća u pitanju pa se niti sa njim nije igrati, bez obzira na vrlo malu razinu smrtnosti (u odnosu na broj zaraženih).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Sep - 10:02

Noor wrote:

šta kaže neno bakić?

Što god da keže, ne samo on, nego praktički svi koji nemaju posebna stručna znanja o djelovanju virusa, u krivu je.
Svi takvi koji bez posebnih stručnih znanja razvijaju ovakve ili onakve matematičke modele ili nemaju pojma o čemu govore, ili ne znaju domete matematike ili se jednostavno zabavljaju njima privlačnim mentalnim aktivnostima uzimanja uzoraka, računanja i izrade razbih modela, bez realnog utemeljenja u stvarnosti.
To je zapravo ovisnost, isto kao i kockanje.
Tko ne zna o čemu govorim, makar mislim da je takvih malo, neka pogleda film Beautifull Mind o matematičaru Johnu Nashu. On je imao teških psihičkih problema zbog te ovisnosti, makar je doduše bio predodređen zbog problematične biologije za stjecanje takvih problema i nije ta ovisnost o matematičkim analizama biloa glavni uzrok njegovih psihičkih smetnji, ali je ipak doprinijela na svoj način.
Doduše, uvijek je moguće da talvi "matematički analitičari" u konačnici po principu ćorave kokoši ponešto i pogode.
Tu su prisutna dva problema.
Prvo, nemamo dovoljno znanja o virusu pa je velika vjerojatnost kako je ako ne baš svaki, a ono svakako veliki broj silogizama koji primjenimo osuđen na neuspjeh.
Pogrešne premise obavezno nose i pogrešne konkluzije, osim po principu ćorave kokoši, ali to je čisto kockanje, a kockanje baš i nije pouzdana metoda, da ne spominjem kako uopće ne spada u znanost.
Drugo, virus se mijenja, to je sad očito i model koji je funkcionirao na početku pandemije, danas uopće ne mora dati nikakve iole dobre rezultate.
Dakle, primjena istih modela sa početka pandemije je potpuno pogrešna i jasno je da neće dati dobre rezultate.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Tue 29 Sep - 10:07

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

Korona je ubila puno starijih u Italiji, a 65 zaraženih u Delnicama su dobro. Kako?

U Italiji su ljudi umirali od straha, doktori ih pobili, virus slabi...
Odaberi što ti drago...
Možda se netko od njih predomisli pa umre u ovoj godini. meni je to iznenađujuće da stari i bolesni umiru pa ću izguglati što kaže stožer.

Odličan članak iako fali dosta toga,

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zarazeno-65-starih-i-bolesnih-u-delnicama-svi-su-dobro-je-li-korona-oslabila/2217468.aspx

u prijevodu dva moguća riješenja.. 

1)imamo BCG cijepivo a talijani ga nemaju, to nam daje po nekim istraživanjima čak i jači imunitet(sve zemlje sa tim cijepivom su imali značajno manje mrtvih), ili je virus oslabio. A mogue i jedno i drugo.

2)talijani su slušali korumpirani WHO i Kineze koji su lagali, a primjenili su agresivne metode liječenja i izgleda da su talijanski doktori doslovno ubijali svoje bolesne agresivnim koktelom ljekova i stavljanjem svakoga tko kašlje na respirator gdje bi im respirator doslovno zapalio pluća. zato su tužbe, itd.. inače slično se radilo u New Yorku..  a naši doktori te liječili kombinacijom čaja, meda i limuna, što je izgleda puno bolje

a mislim da je kombinacija svega toga.. 
sada čekamo Eru da opet zalipi neku bezveznu sliku koja ništa nikome ne znači i napiše "SJETITE SE BREGAMA"

Last edited by AssadNaPodmornici on Tue 29 Sep - 10:07; edited 1 time in total

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber Tue 29 Sep - 10:07

Speare Shaker wrote:
T. wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Jedno se cijepiti protiv tuberkuloze ili drugih sranja a drugo vs korone čija je smrtonosnost ispod 0.1%(što je razina prosječne gripe). U mom slučaju je prema američkom ministarstvu zdravlja 0.02% dakle to je još 5puta manje od 0.1% svakako ne. Cijepiti se moraju rizične skupine ostali nisu ugroženi (statistički naravno)
Plus se cijepiti cjepivom koje je razvijeno navrat-nanos i čije nuspojave na dulje razdoblje nisu poznate...

I Lous Pasteur je razvio cjepivo protiv bjesnoće navrat nanos. I primjenio ga na dječaku kome je život bio ugrožen, a "smješila" mu se smrt od jedne od najodvratnijih mogućih bolesti.
Spasio je dječaku život, pa se svejedno našla hrpa ne ravnozemljaša nego nakaza koji su ga proganjali po medijima zašto je upotrijebio nedovoljno ispitano cjepivo, da to nije moralno, da nije humano itd.
Kada je u pitanju spašavanje života, ne primjenjuju se sve moguće birokratske odredbe, nego se djeluje odmah, a poslije proučava kakve će biti nuspojave na dulje razdoblje. 
Doduše, Sars Cov 2 je puno manje smrtan od bjesnoće, ali govorim o principu, a također je i puno veća mogućnost od zaražavanja nego kad je bjesnoća u pitanju pa se niti sa njim nije igrati, bez obzira na vrlo malu razinu smrtnosti (u odnosu na broj zaraženih).
nije ni blizu moja usporedba, ali moraš na nekom vježbat.
dobrovoljni sam davatelj krvi. i plazme.
bile cure iz medicinske škole i liječnica pitala jel može na meni vježbat ubod u venu.
naravno da može.
imao sam podlijev i ruka mi poplavila jer je probila venu.
ali je nekaj naučila.

nije usporedba s bjesnoćom, ali probaš. učimo kroz greške.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Sep - 10:12

Speare Shaker wrote:
Noor wrote:

šta kaže neno bakić?

Što god da keže, ne samo on, nego praktički svi koji nemaju posebna stručna znanja o djelovanju virusa, u krivu je.
Svi takvi koji bez posebnih stručnih znanja razvijaju ovakve ili onakve matematičke modele ili nemaju pojma o čemu govore, ili ne znaju domete matematike ili se jednostavno zabavljaju njima privlačnim mentalnim aktivnostima uzimanja uzoraka, računanja i izrade razbih modela, bez realnog utemeljenja u stvarnosti.
To je zapravo ovisnost, isto kao i kockanje.
Tko ne zna o čemu govorim, makar mislim da je takvih malo, neka pogleda film Beautifull Mind o matematičaru Johnu Nashu. On je imao teških psihičkih problema zbog te ovisnosti, makar je doduše bio predodređen zbog problematične biologije za stjecanje takvih problema i nije ta ovisnost o matematičkim analizama biloa glavni uzrok njegovih psihičkih smetnji, ali je ipak doprinijela na svoj način.
Doduše, uvijek je moguće da talvi "matematički analitičari" u konačnici po principu ćorave kokoši ponešto i pogode.
Tu su prisutna dva problema.
Prvo, nemamo dovoljno znanja o virusu pa je velika vjerojatnost kako je ako ne baš svaki, a ono svakako veliki broj silogizama koji primjenimo osuđen na neuspjeh.
Pogrešne premise obavezno nose i pogrešne konkluzije, osim po principu ćorave kokoši, ali to je čisto kockanje, a kockanje baš i nije pouzdana metoda, da ne spominjem kako uopće ne spada u znanost.
Drugo, virus se mijenja, to je sad očito i model koji je funkcionirao na početku pandemije, danas uopće ne mora dati nikakve iole dobre rezultate.
Dakle, primjena istih modela sa početka pandemije je potpuno pogrešna i jasno je da neće dati dobre rezultate.

Što se tiče cjepiva i vremena trajanja pandemije, po onome što govori struka, nismo daleko od kraja ove slobodno se može reći tragedije. Ne samo u smislu pandemije, koja je do sad odnijela dvostruko više života nego što ih uobičajeno odnosi sezonska gripa, nego posebno i ekonomske tragedije.
Nije jasno koliki će biti domet gospodarskih gubitaka zbog pandemije, koliko će ljudi oboljeti od čitavog niza drugih bolesti koje nisu direktno povezane sa ovim virusom i to prije svega zbog pada imunološkog sustava, koliko će ljudi u konačnici izvršiti samoubojstvo zbog siromaštva u koji su gurnuti zbog izolacije čitavih država, zbog gubitka posla, zbog gubitka kakve takve perspektive i razloga za optimizam u životu, kolika će gospodarstva patiti zbog smanjenja ulaganja jer se u ovakvim uvjetima nesigurnosti svi okreću štednji, ako imaju od čega i nisu voljni ulagati osim ako nisu jako sigurni u ishod ulaganja.
No, virus je očito već na silaznoj putanji, smrtnost je sve manja i ja osobno na temelju onoga što su o tome rekli Đikić i Radman procjenjujem da će pandemija praktički završiti do ljeta slijedeće godine i da će virus jednostavno nestati.
Tehnički sigurno neće do tad, ali praktički hoće bar u najvećem dijelu.
Slično kao što je jednostavno nestao i onaj famozni SARS 2003. godine, za kojega su također predviđali da će izazvati pandemiju pa se to ipak nije dogodilo.
Zanimljivo, i taj se virus prvo pojavio u Kini.
Svaka čast Kinezima kao narodu, radišni su i gledaju svoja posla, nigdje gdje se nalaze vani nisu uzrokovali praktički nikakve društvene pizdarije (druga je priča što se drže za sebe i ne uspjevaju se potpuno stopiti sa društvima u koje dođu) bar ne većeg obima, ali čovjek se ipak mora zapitati što je to u njihovom biću pa da ih virusi sa pandemijskim potencijalom toliko vole.
No, to je već neka druga tema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Sep - 10:15

veber wrote:

Grebi ga, neki put jednostavno nemamo boljeg izbora. Posebno u situacijama velike neizvjesnosti, a istovremeno potencijalno velike opasnosti.
Što se tiče tvog primjera, učinio si uslugu, da za to nisi snosio neke iole veće posljedice i to je sasvim u redu. Dapače.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 29 Sep - 10:20

AssadNaPodmornici wrote:

a naši doktori te liječili kombinacijom čaja, meda i limuna, što je izgleda puno bolje

Zato što takve metode po principu štapa i kanapa očito nisu kompromitirale imunološki sustav koji je zapravo ključ uspješne borbe sa virusom.
Dakle, trebalo je i treba izbjegavati sve one metode liječenja koji u konačnici mogu značajnije kompromitirati imunološki sustav pacijenata (ako se recimo koriste kortikosteroidi, onda samo u razumnim mjerama), jer će to vrlo vjerojatno kod većine izazvati puno veće štete nego koristi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Tue 29 Sep - 10:24

Speare Shaker wrote:
veber wrote:

Grebi ga, neki put jednostavno nemamo boljeg izbora. Posebno u situacijama velike neizvjesnosti, a istovremeno potencijalno velike opasnosti.
Što se tiče tvog primjera, učinio si uslugu, da za to nisi snosio neke iole veće posljedice i to je sasvim u redu. Dapače.
moj primjer je bezvezan. cura mi je probušila venu.
a, primjer bjesnoće je kada nekaj krene u dobrom smjeru.
isto tako je bilo cjepiva koja nisu pomogla.
penicilin je slučajnost.
pasterizacija je očitovanje.

mi tek u zadnje vrijeme radimo modele koji se mogu primjeniti u životu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics