Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Kako ću da vas koljem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Vjerujem da ima i dobrih žena, zapravo sam siguran da ih ima, ali takve su vjerojatno otišle u samostan ili se posvetile u potpunosti umjetnosti i/ili karitativnom radu. Neke od njih odluče posvojiti dijete iz Nazorove. Žene su čudna bića, od njih uglavnom očekuj neočekivano, pogotovo nemoj očekivati da su svoje reakcije i ponašanje u stanju objasniti sebi, čak i onda kad misle da se dobro poznaju. Najbolja je ona žena koja nije proračunata, koja svoje srce nosi na dlanu i tako živi. Iz njih zrači istinska ljepota, ali one se nikad ne guraju u prvi plan, očekuju da ih se otkrije. Gdje li se samo skrivaju? U umjetničkim ateljeima, u radu s djecom, sviraju rock, jazz ili blues i pokušavaju se probiti na alternativnoj sceni, rade kao medicinske sestre ili volontiraju u pučkoj kuhinji...To su osobe koje su svjesno odlučile biti drugačije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To bokserom ispriokidaš. Slomiš joj svaku kost u licu pa nek otvara usta i dalje.melkior wrote:Vjerujem da ima i dobrih žena, zapravo sam siguran da ih ima, ali takve su vjerojatno otišle u samostan ili se posvetile u potpunosti umjetnosti i/ili karitativnom radu. Neke od njih odluče posvojiti dijete iz Nazorove. Žene su čudna bića, od njih uglavnom očekuj neočekivano, pogotovo nemoj očekivati da su svoje reakcije i ponašanje u stanju objasniti sebi, čak i onda kad misle da se dobro poznaju. Najbolja je ona žena koja nije proračunata, koja svoje srce nosi na dlanu i tako živi. Iz njih zrači istinska ljepota, ali one se nikad ne guraju u prvi plan, očekuju da ih se otkrije. Gdje li se samo skrivaju? U umjetničkim ateljeima, u radu s djecom, sviraju rock, jazz ili blues i pokušavaju se probiti na alternativnoj sceni, rade kao medicinske sestre ili volontiraju u pučkoj kuhinji...To su osobe koje su svjesno odlučile biti drugačije.
Igraju na lijepo lice. Samo je bokserom u facu donro namlatiš. Više nije lijepa.
Završili smo priču.
2014-04-11
Prijetnja je na tijelu a one igraju na šemu lijepo lice.
Dobije samo takve batine bokserom u facu.
Pozdrav od general Gf s pet zvjezdica.
Aj gubi se
Dobije samo takve batine bokserom u facu.
Pozdrav od general Gf s pet zvjezdica.
Aj gubi se
2014-04-11
Kad im daš do znanja neke stvari onda više nikad neće šetat po kafićima bez zaštite
Jer te od mog boksera može spasit samo drugi mužjak
Akcija rekacija solucija
Jer te od mog boksera može spasit samo drugi mužjak
Akcija rekacija solucija
2014-04-11
Pa ti ne možeš uvesti reda niti u svom okrugu.Pričaš o nekakvoj borbi protiv emančipacije a ispred nosa ti emancipatorice divljaju i siluju vlastitu djecu.RayMabus wrote:To bokserom ispriokidaš. Slomiš joj svaku kost u licu pa nek otvara usta i dalje.melkior wrote:Vjerujem da ima i dobrih žena, zapravo sam siguran da ih ima, ali takve su vjerojatno otišle u samostan ili se posvetile u potpunosti umjetnosti i/ili karitativnom radu. Neke od njih odluče posvojiti dijete iz Nazorove. Žene su čudna bića, od njih uglavnom očekuj neočekivano, pogotovo nemoj očekivati da su svoje reakcije i ponašanje u stanju objasniti sebi, čak i onda kad misle da se dobro poznaju. Najbolja je ona žena koja nije proračunata, koja svoje srce nosi na dlanu i tako živi. Iz njih zrači istinska ljepota, ali one se nikad ne guraju u prvi plan, očekuju da ih se otkrije. Gdje li se samo skrivaju? U umjetničkim ateljeima, u radu s djecom, sviraju rock, jazz ili blues i pokušavaju se probiti na alternativnoj sceni, rade kao medicinske sestre ili volontiraju u pučkoj kuhinji...To su osobe koje su svjesno odlučile biti drugačije.
Igraju na lijepo lice. Samo je bokserom u facu donro namlatiš. Više nije lijepa.
Završili smo priču.
Da si pravi borac protiv emančipacije,ti bi osobno sproveo pravdu u ovakvom slučaju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A gle, jednostavnije ih je onda ono, pobit. Lijepo daš naredbu: ubijajte žene na ulicama, ubijajte ih u školama, na fakultetima, na radnim mjestima, ubijajte ih u trgovini, porokajte ih sve bez izuzetka Ostalo što preživi bit će ratni plijen.RayMabus wrote:To bokserom ispriokidaš. Slomiš joj svaku kost u licu pa nek otvara usta i dalje.melkior wrote:Vjerujem da ima i dobrih žena, zapravo sam siguran da ih ima, ali takve su vjerojatno otišle u samostan ili se posvetile u potpunosti umjetnosti i/ili karitativnom radu. Neke od njih odluče posvojiti dijete iz Nazorove. Žene su čudna bića, od njih uglavnom očekuj neočekivano, pogotovo nemoj očekivati da su svoje reakcije i ponašanje u stanju objasniti sebi, čak i onda kad misle da se dobro poznaju. Najbolja je ona žena koja nije proračunata, koja svoje srce nosi na dlanu i tako živi. Iz njih zrači istinska ljepota, ali one se nikad ne guraju u prvi plan, očekuju da ih se otkrije. Gdje li se samo skrivaju? U umjetničkim ateljeima, u radu s djecom, sviraju rock, jazz ili blues i pokušavaju se probiti na alternativnoj sceni, rade kao medicinske sestre ili volontiraju u pučkoj kuhinji...To su osobe koje su svjesno odlučile biti drugačije.
Završili smo priču.
2015-08-09
Otmica Sabinjanki.
Ratni plijen.
Ratni plijen.
2015-08-09
Vi ste izabrali emanicipaciju a ne ja. Ja nikad u životu nisan glasa za HDZ
Demokracija
Sad uživajte u demokratskom društvu.
Demokracija
Sad uživajte u demokratskom društvu.
2014-04-11
Ne nego ćemo uvest Pakistance i gledat sa strane.melkior wrote:A gle, jednostavnije ih je onda ono, pobit. Lijepo daš naredbu: ubijajte žene na ulicama, ubijajte ih u školama, na fakultetima, na radnim mjestima, ubijajte ih u trgovini, porokajte ih sve bez izuzetka Ostalo što preživi bit će ratni plijen.RayMabus wrote:To bokserom ispriokidaš. Slomiš joj svaku kost u licu pa nek otvara usta i dalje.melkior wrote:Vjerujem da ima i dobrih žena, zapravo sam siguran da ih ima, ali takve su vjerojatno otišle u samostan ili se posvetile u potpunosti umjetnosti i/ili karitativnom radu. Neke od njih odluče posvojiti dijete iz Nazorove. Žene su čudna bića, od njih uglavnom očekuj neočekivano, pogotovo nemoj očekivati da su svoje reakcije i ponašanje u stanju objasniti sebi, čak i onda kad misle da se dobro poznaju. Najbolja je ona žena koja nije proračunata, koja svoje srce nosi na dlanu i tako živi. Iz njih zrači istinska ljepota, ali one se nikad ne guraju u prvi plan, očekuju da ih se otkrije. Gdje li se samo skrivaju? U umjetničkim ateljeima, u radu s djecom, sviraju rock, jazz ili blues i pokušavaju se probiti na alternativnoj sceni, rade kao medicinske sestre ili volontiraju u pučkoj kuhinji...To su osobe koje su svjesno odlučile biti drugačije.
Završili smo priču.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/porast-nasilja-i-zlostavljanja-zena-u-svedskoj
Neprijatelja uvijek pobjeđuješ
Nikad kad on oće rat nego ti biraš
Iz smjera iz kojeg to ne očekuje
Oružjem protiv kojeg se ne može boriti
Ja ipak sam general dakle nisam vojnik nego više od toga
Trpaj
2014-04-11
Meni nije ni najmanji problem isač vikendom vani ponit bokser i tražit grupu žena koje su izašle bez muških i to sve naprokidat
Al lin san
Ne učini drugome šta ne želiš da tebi netko učini
Zato fino mene nema a one će nalećivat na budale vanka
Nek ih oni naprokidaju
Al lin san
Nek ih oni naprokidaju
2014-04-11
Odnos dvoje ljudi, pa i između muškarca i žene jest odnos dviju frekvencija. Reci mi na kojoj frekvenciji vibriraš, pa ću ti odmah reći možemo li zajedno ili ne. Život i odnos između svoje ljudi, pa i između muškarca i žene jest - umjetnost. Umijeće življenja.RayMabus wrote:Meni nije ni najmanji problem isač vikendom vani ponit bokser i tražit grupu žena koje su izašle bez muških i to sve naprokidat
Al lin san
Nek ih oni naprokidaju
2015-08-09
Ma nema tu umjetnosti. Čim vidiš da te pravi budalom šaka u glavu.
2014-04-11
Kojesta..Najbolji recept je svak u svom stanu,naravno isti grad ili ne predaleko drugi..svatko svoj auto i po zelji se sastajati..tako nek svatko vibrira na svom kako zeli,ne ometajucvi ovog drugog..recept koji pali kod mene vec nekoliko godina..
Guest- Guest
Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
Kraj rasprave.
2014-04-11
Tek kad tako s njima budete raspravljali onda će počet cijenit fizičku snagu.RayMabus wrote:Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
2014-04-11
ne Longi,jerbo ce ti natovariti policiju na vrat..Prvo treba institucionalno zene dovesti na nivo na kojem su nekad bile..tada saka u glavu niti nece biti potrebna..samo dobar zviz o stol..RayMabus wrote:Tek kad tako s njima budete raspravljali onda će počet cijenit fizičku snagu.RayMabus wrote:Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
Guest- Guest
Oće. Vrlo bitno.Legendovich wrote:ne Longi,jerbo ce ti natovariti policiju na vrat..Prvo treba institucionalno zene dovesti na nivo na kojem su nekad bile..tada saka u glavu niti nece biti potrebna..samo dobar zviz o stol..RayMabus wrote:Tek kad tako s njima budete raspravljali onda će počet cijenit fizičku snagu.RayMabus wrote:Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
Ajde moj čovik ženske su me prijavljivale policiji jer su skužile da su naletile na gadanog lika pa su se bojale za svoj život a nikad ni jednu nisan fizički taka.
Da vidiš kako se tresu kad ti pukne film. Odma zovu policiju. Trta brajo.
Prvo zovu prijatelje i rodbinu pa kad ovi vide da se s menom ne može jer ja ne idem tražit ženske okolo pa ću joj doć na kuću jer neću nego joj radim prpu onda kad ništa ne pomaže onda prijava policiji.
A koja je osnova ?
Nema je.
Usrala se ko grlica.
Last edited by RayMabus on Tue 15 Sep - 21:51; edited 1 time in total
2014-04-11
Legendovich wrote:venus wrote:Legendovich wrote:
..zaboravila si reci da od pipice do pipice varira i lova za investiranje..nisu sve u istoj kategoriji,necemo za svaku isto iskesirati love...a sto ste nego seksualni objekti..???..dobro subjekti,imate svoju volju...koju mi moskije podmazujem argumentima koji su zenama neodoljivi...
I moje zadnje pitanje na ovu temu jer dođosmo do potoka vodu piti, na koje ne moraš meni odgovoriti već sebi samom:
zamisli da se za ovaj boldani stav netko ovako ponaša prema tvojoj najdražoj Majci, što bi mu rek'o jel frajer ili...?
Milo moje... JA NE GOVORIM o onom sto se meni svidja ili ne,nego o faktima u reali,odnosu muskih i zenskinja,uzajamnom uticaju i povezanosti,nacinima,razlozima itd..itd..
ako si je mater to bila dopustila,odnosno ne,to je dio njena zivota,na koji ja nisam mogao uticati..
udavala se samo jednom..nakon starog,nije vise ni sa kim bila..mala sredina,sve bi se znalo,a kod zena je nekad postojao osjecaj stida i srama,pa tako..
odgovorio sam tebi,jer te ocito ovakva misljenja svrbe...ti si mondena cura,potpuno drugi štof cura,novih generacija..no kako je Longi rekao,vremena se4 mjenjaju,i ponovno ce sve polako doci na nivo na kojem je nekad bilo..danasnje prodavacice magli i samozive cure,ce se ponovno naci na poziciji cura dvojbenog morala,a trebat ce se zaraditi i za kruf...
Hoću reći da tvoj generalni stav prema ženama uključuje i tvoj stav prema onoj koja te rodila.
Mene kad svrbi počešem se ;D tj. kad primijetim nesklad onda ti odgovaram.
I ne poznaš me, ja nisam mondena uopće samo svoje vlastite nazore ne dijelim često, jer sam ovdje na forumu više neozbiljna
Guest- Guest
RayMabus wrote:Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
Tebi bi trebalo dat 16 maslinika i 38 vinograda da održavaš i da rukama napraviš 87 suhozida pa ne bi spama forum invalidskim porukama.
Guest- Guest
Rad rukama se danas ionako više ne cijeni.venus wrote:RayMabus wrote:Bog je obdario muškog fizičkom snagom. Jel ti nešto zaglumi , za kosu i glavom o zid.
Kraj rasprave.
Tebi bi trebalo dat 16 maslinika i 38 vinograda da održavaš i da rukama napraviš 87 suhozida pa ne bi spama forum invalidskim porukama.
2015-08-09
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života