Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Tesla je jedan pametan čovik koji je vrlo jasno i kratko reka da se za ove današnje žene muškarac uopće nema interesa boriti
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Muškarci budućnosti moraju nać neku novu muzu koja će ih motivirati na borbu. Žene to više nisu ma koliko god one težile tome al jednostavno je ta priča gotova.
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Muškarci budućnosti moraju nać neku novu muzu koja će ih motivirati na borbu. Žene to više nisu ma koliko god one težile tome al jednostavno je ta priča gotova.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Dakle rezime je ova civilizacija će propast šta se vidi po lošem natalitetu. Ne znam koliko ste vi toga svjesni al Hrvatskoj već sada s ovom demografskom piramidom idućih pola stoljeća će falit radnika da joj drži ekonomiju iznad vode i svake godine će biti gore i to stanje već po sadašnjim parametrima trajat će pola stoljeća itd.
Dakle spavaj doma. Ja san cilu noć gleda tv i sad pijen divku i sad ću fino zatvoriti prozore i spavat cili dan.
Nema od ovoga ništa. Piši propalo. Isto ko i rimsko carstvo.
Dakle spavaj doma. Ja san cilu noć gleda tv i sad pijen divku i sad ću fino zatvoriti prozore i spavat cili dan.
Nema od ovoga ništa. Piši propalo. Isto ko i rimsko carstvo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Liku kapa doli..puno zdravlja klincima i njima..
Guest- Guest
Onaj bradonja u oblaku je to za muškarce očito drugačije zamislio ...nego za ženeMaggie19 wrote:Sto uspijes do 40-45 je super..poslije, ako volis djecu, cekas unuke i uzivas u zivotu
Koje bebe u tim godinama.;-^^
Alec Baldwin i William Baldwin su ustvari braća.
crvenkasti-
2014-04-17
A tek papa Francek i Jonathan Pryce ;Pcrvenkasti wrote:Alec Baldwin i William Baldwin su ustvari braća.
Ja toga ne vidim, a da i vidim, ne citam mu misli. :-@Oh_Femder wrote:Onaj bradonja u oblaku je to za muškarce očito drugačije zamislio ...nego za ženeMaggie19 wrote:Sto uspijes do 40-45 je super..poslije, ako volis djecu, cekas unuke i uzivas u zivotu
Koje bebe u tim godinama.;-^^
Jesi ti pod utjecajem mozda to vidio i cuo?! ;-D
Ajde da hrvati u nečemu siću bolji
Kad im ni nogač ne ide
Naš stari muž i mlada mu žena su nadmašili te neke seniore
F lasić 66 a majka buduća 30 mlađa
I bogme lepaas
Kad im ni nogač ne ide
Naš stari muž i mlada mu žena su nadmašili te neke seniore
F lasić 66 a majka buduća 30 mlađa
I bogme lepaas
Inače, je mi drago što imaju malu dicu i penzići
Makar mrsko mi pitat oprostite jeste dida ili tata
Makar mrsko mi pitat oprostite jeste dida ili tata
nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.RayMabus wrote:Na ovoj planeti ima nekoliko miljardi ljudi
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?סמאל wrote:nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.RayMabus wrote:Na ovoj planeti ima nekoliko miljardi ljudi
Noor wrote:Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?סמאל wrote:nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.RayMabus wrote:Na ovoj planeti ima nekoliko miljardi ljudi
Zanimljivo pitanje, da...
darth_vader-
2014-04-17
Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.Noor wrote:Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?סמאל wrote:nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.RayMabus wrote:Na ovoj planeti ima nekoliko miljardi ljudi
2015-07-23
Taman stane pobijena nejač u tu brojku, ne sekiraj se ništa...
darth_vader-
2014-04-17
A zašto ne bi?סמאל wrote:Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.Noor wrote:Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?סמאל wrote:
nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.
ae, al nestade u hipu :Djasambrend wrote:Noor wrote:Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?סמאל wrote:
nekoliko milijardi viška.To treba svesti na neku razumnu brojku.Milijarda je vrh vrhova a i to je previše.500 000 000 je dovoljno.
Zanimljivo pitanje, da...
Sve nemili eugeničari, a nitko ne bi od sebe krenija, baš zanimljivo...
darth_vader-
2014-04-17
Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:A zašto ne bi?סמאל wrote:Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.Noor wrote:
Jesi i ti u tih 500 milja izabranih?
Tako da,uopće nije važno što bih napisao,jer bi to bilo trabunjanje jednog luđaka,jeli tako ?
2015-07-23
nijeסמאל wrote:Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:A zašto ne bi?סמאל wrote:
Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.
Tako da,uopće nije važno što bih napisao,jer bi to bilo trabunjanje jednog luđaka,jeli tako ?
kad zaboraviš da moraš glumiti , imaš ti i finih, trezvenih postova
Ma to kad me uhvati trenutak lucidnosti.Noor wrote:nijeסמאל wrote:Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:
A zašto ne bi?
kad zaboraviš da moraš glumiti , imaš ti i finih, trezvenih postova
2015-07-23
סמאל wrote:Zato što i onako svi na forumu mislite da sam lud,kao što mislite i za galaktičkog generala s 5*,te kao što mislite i za ezekiela.Noor wrote:A zašto ne bi?סמאל wrote:
Zar misliš da bih ti rekao istinu na ovo pitanje.
Doduše, meni si iskreno draži kad trolaš, nego kad agitiraš za SKH/SKJ koaliciju, al' to sam samo ja...:)
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života