Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Ti si avatar
Praviš se pametna s onim postom Prijetiš ?
A znaš da je to nemoguće aal oćeš uvodit svoja pravila
Komunikaciju koja tebi paše u određenom tonu
Ima puno tonova komunikacije ženska glavo u stvarnom svijetu
Pazi kako noću šetaš ulicom
Ne zbog mene jer si ti avatar nego svijet nije ono šta misliš
Praviš se pametna s onim postom Prijetiš ?
A znaš da je to nemoguće aal oćeš uvodit svoja pravila
Komunikaciju koja tebi paše u određenom tonu
Ima puno tonova komunikacije ženska glavo u stvarnom svijetu
Pazi kako noću šetaš ulicom
Ne zbog mene jer si ti avatar nego svijet nije ono šta misliš
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Naučite se tuč. Prije mnogo stoljeća postojale su Amazonke u Grčkoj. Neka vrst feminističkog pokreta u antiici. Bile su borci.
Ako želite feminizam onda ćete se morat boriti oružjem za isti. Neće vam muški baš tako dat vlast.
I osuđene ste na propast.
Ako želite feminizam onda ćete se morat boriti oružjem za isti. Neće vam muški baš tako dat vlast.
I osuđene ste na propast.
2014-04-11
Nisu preživile ne zato šta se nisu mogle oduprijeti nego su došle druge vojske pa su se muški jako zaratili i sve pregazili i to nisu mogle prpreživit.
Previše muških ratobornih.
To vam se upravo sad dešava u Europi. Imigranti muški i skršit će se s lokalnima.
I pada ovaj feminizam.
Tako se uruši.
Previše vojske okolo a svi naoružani do zuba.
Previše muških ratobornih.
To vam se upravo sad dešava u Europi. Imigranti muški i skršit će se s lokalnima.
I pada ovaj feminizam.
Tako se uruši.
Previše vojske okolo a svi naoružani do zuba.
2014-04-11
I onda se pojavio Isus i to je bio veliki civilizacijski skok za žene. Općenito civilizacijski skok.
I danas imamo kapitalizam i žene na tržištu rada i lome natalitet , uzimaju muškima poslove , nema ih tko ženit i oće biti muškarci.
Al kapital treba radnu snagu i ako domači ne rađaju on ih uvozi.
A ne uvozi ih iz civilizacije nego iz trećeg svijeta.
I stiže kaos.
Lijepa priča.
I istina.
I šta ćemo sad ?
Ništa
Vi ste najpametnije na svijetu
I danas imamo kapitalizam i žene na tržištu rada i lome natalitet , uzimaju muškima poslove , nema ih tko ženit i oće biti muškarci.
Al kapital treba radnu snagu i ako domači ne rađaju on ih uvozi.
A ne uvozi ih iz civilizacije nego iz trećeg svijeta.
I stiže kaos.
Lijepa priča.
I istina.
I šta ćemo sad ?
Ništa
Vi ste najpametnije na svijetu
2014-04-11
Smeta vam istina kad ja kažem da je Bog muškarca napravio jačim tako da kad žena počme previše pametovat da rade pleske
Nego kako
Vadi nož
Bori se
Oćeš pametovat ? Oćeš bit muško ? Ajde.
Eto ti nož kao prednost.
A triba ubit.
Tako je.
Nego kako
Vadi nož
Bori se
Oćeš pametovat ? Oćeš bit muško ? Ajde.
Eto ti nož kao prednost.
A triba ubit.
Tako je.
2014-04-11
A ne bi vi ubijale jer vi rađate
Znate koliko je teško roditi i odgojiti nekoga
Al ako ne ubiješ oni će tebe
Ubij
Ili
Umri
Opstanak
Znate koliko je teško roditi i odgojiti nekoga
Al ako ne ubiješ oni će tebe
Ubij
Ili
Umri
Opstanak
2014-04-11
2014-04-11
Za pola stoljeća dolazi Galaktičak federacija ovamo
Da vam se pokažu
Slabi ste
Još uvijek ste uvjereni da ste sami u svemiru
Koja arogancija
Da vam se pokažu
Slabi ste
Još uvijek ste uvjereni da ste sami u svemiru
Koja arogancija
2014-04-11
Do tada će se Amerika demografski urušit
A tamo su neprijatelji GF
Ako niste primjetili žena koja rađa pet djece je Latino dok mu je Kim rodila jedno i nju su nedavno pretukli
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2207110/kci-aleca-baldwina-i-kim-basinger-brutalno-opljackana-pokazala-je-modrice-na-licu
A to joj nije prvi put.
2014-04-11
Ukratko taj vaš bijeli svijet je prošlost
Pa pa
Pa pa
2014-04-11
Zašto mislite da su Nijemci ovako tolerantni prema useljavanju ?
Pa većina doseljenika su im europljani.
To će se sad promjenit.
Oće Boga mi.
Pa većina doseljenika su im europljani.
To će se sad promjenit.
Oće Boga mi.
2014-04-11
A onda neka uživaju u matrijarhatu.
Neće dugo. Nacisti su to.
Neće dugo. Nacisti su to.
2014-04-11
A s obzirom da se radi o naciji koja praktički nije ni imala svoje kolonije podržat ču ih
Nije ni Hrvatska
Nismo ih dužni primit
Ništa nam nisu dali
Nije ni Hrvatska
Nismo ih dužni primit
Ništa nam nisu dali
2014-04-11
U prevodu tko nije svatija poćerat ću to sve u Ameriku , Englesku i Francusku
Pa pa
Pa pa
2014-04-11
Sad kad vidite ovaj opširni opis nemate se šta čudit šta je venus kod mene na bloku
Nksam je slučajni napao
Ženska previše sere
New age filozofija a kad udre u tvrdo zove policiju
Sad je na bloku
Ne zanima me njeno mišljenje jer je jednosmjerna komunikacija
To je onaj tip ženski dok im povlađuješ ok si a čim nije tako napad
Ajde puši kurac
Nebitna si
Nksam je slučajni napao
Ženska previše sere
New age filozofija a kad udre u tvrdo zove policiju
Sad je na bloku
Ne zanima me njeno mišljenje jer je jednosmjerna komunikacija
To je onaj tip ženski dok im povlađuješ ok si a čim nije tako napad
Ajde puši kurac
Nebitna si
2014-04-11
Jedna stvar je sto posto sigurna : ženska u moju kuću uć neće
Dok joj tepaš dobar si a čim pokažeš zube odma će ti zvati policiju
Ma idi ti u pizdu materinu
Goni se odakle si došla
Dok joj tepaš dobar si a čim pokažeš zube odma će ti zvati policiju
Ma idi ti u pizdu materinu
Goni se odakle si došla
2014-04-11
Pun mi je kurac New agera u životu i lažne iskrenosti pa dok mu / jjoj tepaš i slažeš se s njegovim/ njenim mišljenjem ononda si super a čim imaš svoj stav onda si govno i nevaljaš.
Takvih mi je pun kurac u životu. Puna mi ih je kapa.
Nameću svoja mišljenja tako jer kad nije po njihovome onda si govno.
Takvih mi je pun kurac u životu. Puna mi ih je kapa.
Nameću svoja mišljenja tako jer kad nije po njihovome onda si govno.
2014-04-11
Duša ima spektar od Pakla do Raja. Ako ti se ta činjenica ne sviđa onda se ubij i otiđi živit na nebo jer ovo je Zemlja.
Ovo je Zemlja.
Ovo je Čistilište. Ima Pakla i Raja ode. Ružičaste naočale možeš stavit na glavu sebi a meni ne možeš.
Ovo je Zemlja.
Ovo je Čistilište. Ima Pakla i Raja ode. Ružičaste naočale možeš stavit na glavu sebi a meni ne možeš.
2014-04-11
Neće nitko u Raj tko se boji Pakla jer oni koji se boje imaju strah a strah je reaktivni um a ne analitički.
Vrata Raja su u Paklu.
Na vašu veliku žalost.
Glupavi New ageri.
Vrata Raja su u Paklu.
Na vašu veliku žalost.
Glupavi New ageri.
2014-04-11
Ray Mabuse, u pravu si. Iza nas je 70 godina relativnog mira u Europi, jedinstvenog i najduljeg u ljudskoj povijesti. U čitavoj Europi tinja građanski rat, onako, kuha se ispod površine. Poklopac je na loncu, i čeka se da lonac eksplodira. Kad eksplodira, bit će to velika bomba koja će raznijeti pola kuhinje i gadno ozlijediti sve koji su unutra. Vanjski događaji (Turska, Afrika, Kina, Trump, Brexit) ubrzavaju razvoj događaja. I neće biti lijepo. Pravo je pitanje što će doći nakon kapitalizma. Ovakav kakav danas postoji je dugoročno neodrživ. Zablude koje nove generacije imaju o svijetu i životu proizlaze upravo iz najduljeg mira u Europi i garancije države/središnjih vlasti da nametne svoju volju. Ali demokracija je propala. Demokracija više ne postoji. Uništila ju je ekonomska kriza u sprezi s korporativnim kapitalizmom. Korporativni kapitalizam = fašizam (sprega države i krupnog, korporativnog kapitala). Povijest se ponavlja. Ne znam dali pratiš, ali postoji još jedan razlog zbog kojeg mlađe žene reagiraju na način na koji reagiraju. Muškarci svijet gledaju vojnim i inženjerskim očima. Postoji čitava ženska supkultura u Americi koja je nametnula muška pravila svojim članicama/članovima. Postoje navodno neka pravila pa bi se moglo smatrati bizarnom verzijom borilačkih sportova, samo bez krvi.
Neću stavljati linkove jer nije primjereno, uglavnom, tko pobijedi - jebe poraženog/nu kako hoće, bez ograničenja. Ima žena koje su se dulje vrijeme bavile klasičnim borilačkim sportovima (hrvanje), a onda prešle na "pravu" stvar i u ozbiljnoj borbi (po pravilima) pobijedile i muškarce. Neka verzija ženskog amazonskog erotskog kluba. Postoji i zasebna, azijska /japanska ili korejska inačica istog, ali brutalnija, tamo stvarno ima krvi. Tako da žene doista sve više prihvaćaju muška pravila igre i svjetonazore, jer bez obzira što se svugdje radi o institucionalnoj emancipaciji, ovo je ipak još uvijek, ispod površine surovi muški svijet. Ali jedno je erotska/sportska borba, a drugo stvarni rat. Ako žene neće učiti od Kurdkinja koje su se dokazale u ratu s ISIL-om u Siriji kako se ubija, loše im se piše. Ali doista, razlike među spolovima nikad kao danas u ljudskoj povijesti nisu bile tako skliske i fluidne. Sve više žena ide i u vojsku. Naravno, još uvijek se radi o debeloj manjini jer se radi o dobrovoljkama (a ni one ne sudjeluju u izravnim ratnim aktivnostima nego uglavnom kao potpora). Svijet se mijenja, a žene, ako hoće preživjeti, morat će se naučiti ili jebati ili boriti, ili oboje. Danas mislim, ipak te vještine puno lakše usvajaju nego ranije. U prošlim stoljećima žene se nisu znale ni boriti ni jebati, ali ih nije nitko ništa pitao, pa su bile jebane po kratkom postupku i bez puno filozofije. U vremenima koja dolaze ipak će imati izbor koje njihove pretkinje nisu imale.
Neću stavljati linkove jer nije primjereno, uglavnom, tko pobijedi - jebe poraženog/nu kako hoće, bez ograničenja. Ima žena koje su se dulje vrijeme bavile klasičnim borilačkim sportovima (hrvanje), a onda prešle na "pravu" stvar i u ozbiljnoj borbi (po pravilima) pobijedile i muškarce. Neka verzija ženskog amazonskog erotskog kluba. Postoji i zasebna, azijska /japanska ili korejska inačica istog, ali brutalnija, tamo stvarno ima krvi. Tako da žene doista sve više prihvaćaju muška pravila igre i svjetonazore, jer bez obzira što se svugdje radi o institucionalnoj emancipaciji, ovo je ipak još uvijek, ispod površine surovi muški svijet. Ali jedno je erotska/sportska borba, a drugo stvarni rat. Ako žene neće učiti od Kurdkinja koje su se dokazale u ratu s ISIL-om u Siriji kako se ubija, loše im se piše. Ali doista, razlike među spolovima nikad kao danas u ljudskoj povijesti nisu bile tako skliske i fluidne. Sve više žena ide i u vojsku. Naravno, još uvijek se radi o debeloj manjini jer se radi o dobrovoljkama (a ni one ne sudjeluju u izravnim ratnim aktivnostima nego uglavnom kao potpora). Svijet se mijenja, a žene, ako hoće preživjeti, morat će se naučiti ili jebati ili boriti, ili oboje. Danas mislim, ipak te vještine puno lakše usvajaju nego ranije. U prošlim stoljećima žene se nisu znale ni boriti ni jebati, ali ih nije nitko ništa pitao, pa su bile jebane po kratkom postupku i bez puno filozofije. U vremenima koja dolaze ipak će imati izbor koje njihove pretkinje nisu imale.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Žene su generalno sposobne za sve kao i muškarci, ali tek onda kad se riješe tih nekih ograničavajućih mitova da su one nekakve princeze i kad se prestanu bojati da će slomiti nokat.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života